aptymista wzorują sie na RP Leppera, Giertycha i Kaczyńskich 09.03.06, 14:56 ===================== PiSo-bolszewicy do boju! ===================== W.I.Lenin: "Trzeba sobie uświadomić, na jak bezgraniczną pogardę zasługuje człowiek, by móc stać się prawdziwym bolszewikiem" ===================== widziane_inaczej: "Wściekle pissujesz, pissujesz, boś Czerwona Gnida" Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Idzie nowe !?! 09.03.06, 14:56 No to może powinieneś zacząć należeć, słuchać i nosić :) Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo antydemonstracje sa przeciez legalne 09.03.06, 14:58 praktykowane rowniez w Polsce, przez Wszechpolakow. Odpowiedz Link Zgłoś
darl apb Gocłowski powineen się tez ująć za nimi 09.03.06, 14:59 apb gocłowski powineen się tez ująć za nimi Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 kawal 09.03.06, 14:59 Trzy małe myszki przechwalają się, jakie są twarde. Pierwsza: - Ja wciągam trutkę na myszy przez nos i mam naprawdę niezły odjazd........ Druga na to: - A ja pakuję bicepsy i brzuszek na pułapce na myszy... Trzecia mysz z grymasem opuszcza mysią norkę, a dwie pozostałe: - Gdzie idziesz? - A nic... Idę bzyknąć kota... Odpowiedz Link Zgłoś
preemption „Kultura homoseksualna”. Homoseksualista może więc 09.03.06, 14:59 Pomyślcie, co by się stało, gdyby w taki sposób zachowali się przeciwnicy aborcji na wykładzie Schroedera na Uniwersytecie Warszawskim? Homoseksualiści wierzą, że mogą więcej, że nie obowiązują ich zasady przyzwoitości i dobre obyczaje. Geje i lesbijki mają w nosie powszechnie akceptowane normy społeczne. Tak to jest, jak małe grupki ideologiczne przekonane są o swojej wyższości i nieomylności. To tylko kwestia czasu, już niedługo w Polsce będziemy mogli zobaczyć w praktyce „obyczaje gejowskie i lesbijskie”. W Berlinie pokazano, co faktycznie oznacza „kultura homoseksualna”. Moim zdaniem zwycięży w tym przypadku zdrowy rozsądek. Prymitywna prowokacja niemieckich homoseksualistów nie będzie miała żadnych negatywnych konsekwencji dla stosunków polsko-niemieckich. Prezydent Kaczyński najprawdopodobniej zignoruje tę prymitywną prowokację. Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Lepsza Kultura Homo niż kwaśna pseudokultura PiS 09.03.06, 15:21 preemption napisał: > Pomyślcie, co by się stało, gdyby w taki sposób zachowali się przeciwnicy > aborcji na wykładzie Schroedera na Uniwersytecie Warszawskim? Niedługo już sie doczekasz. Wszechpolacy doświadczenie mają. Może już nie wobec Schrödera, tylko Merkel, ale to bez różnicy > Tak to jest, jak małe grupki ideologiczne > przekonane są o swojej wyższości i nieomylności. Ja wiem? Wszechplaków jest rzeczywiście niedużo. Ludzi, dla których homoseksualiści stanowią jakikolwiek problem (no bo jaki to problem) też jest niewielu. I właśnie to "te małe małe grupki ideologiczne przekonane są o swojej wyższości i nieomylności" usiłują mówić nam, co jest dobre, a co złe. > Prezydent Kaczyński najprawdopodobniej > zignoruje tę prymitywną prowokację. Nie sądzę. Zachowa ją w pamięci i bedzie pielęgnował, a Brat zapisze ją w zeszyciku. Dobrze będzie, jak w rewanżu nie ogłosi blokady ekonomicznej RFN. > Moim zdaniem zwycięży w tym przypadku zdrowy rozsądek. Rozsądek i PiSo-bolszewicy to dwa wykluczające się słowa. > To tylko kwestia czasu, już niedługo w Polsce będziemy mogli zobaczyć w > praktyce „obyczaje gejowskie i lesbijskie”. W Berlinie pokazano, c > o faktycznie oznacza „kultura homoseksualna”. Na pewno jest bardziej bardziej strawna niż PiSo-kracja. I niestety prędzej zobaczymy dziennikarzy zakutych w dyby przed Pałacem Namiestnikowskim tj. Prezydenckim, niż paradę kolorych, uśmiechniętych, nieszkodliwych gejów. ===================== PiSo-bolszewicy do boju! ===================== W.I.Lenin: "Trzeba sobie uświadomić, na jak bezgraniczną pogardę zasługuje człowiek, by móc stać się prawdziwym bolszewikiem" ===================== widziane_inaczej: "Wściekle pissujesz, pissujesz, boś Czerwona Gnida" Odpowiedz Link Zgłoś
preemption Dzięki za opinię 09.03.06, 15:36 Twoja opinia spełnia standardy kultury homoseksualnej, które pokazano dzisiaj w Berlinie. Dzięki jeszcze raz za Twój komentarz. Potwierdziłeś w ten sposób tylko słuszność mojej opinii :-). Wyrazy szacunku. Kocham wszystkich ludzi, bo jestem katolikiem. Także Ciebie, nawet jeśli jesteś do mnie uprzedzony :-). Odpowiedz Link Zgłoś
polka_z_berlina Re: „Kultura homoseksualna”. Homoseks 09.03.06, 18:24 Kaczynski jako prezydent jast osoba reprezentujaca kraj jakim jest Polska, rownowazna osoba w niemczech jest prezydent Niemiec nie Schröder albo Merkel, a protest w Berlinie byl skierowany nie przeciwko Polsce, lecz bezposrednio przeciwko Kaczynskiemu - prawicowo-konserwatywnemu, nietoleracyjnemu i antydemokratycznemu politykowi. Jak by na przyklad przyjeto w Polsce na Jagielonce wystapienie Fidela Castro mowiacego o wolnosci i rownosci? Odpowiedz Link Zgłoś
preemption Sprzeczność 09.03.06, 21:33 Najpierw piszesz o tym, że Lech Kaczyński reprezentował Polskę na Humboldt Universitaet, w drugim zdaniu w gruncie rzeczy napisałaś, że protest gejów niemieckich nie był skierowany przeciw polskiemu prezydentowi. Naginasz fakty i to w groteskowy sposób. Lech Kaczyński jest prezydentem Polski. Jest najwyższym przedstawicielem państwa polskiego. Do Berlina udał się z oficjalną wizytę państwową. Geje niemieccy obrazili głowę państwa polskiego. To jest niezaprzeczalny fakt. Ale Ciebie zaślepia ideologia i nie potrafisz tego dostrzec. Czy napisałem, że odpowiednikiem polskiego prezydenta jest w Niemczech kanclerz? Porównanie moje wynikało z prostego faktu. W Niemczech prezydent w praktyce nie ma nic do powiedzenia. Pełni głównie funkcje reprezentacyjne. Ale to nie jest przedmiotem sporu. To w ogóle nie ma żadnego związku z całym dzisiejszym zajściem w Berlinie. Widziałaś dzisiejsze wiadomości o 20 na ARD? Nie było tam żadnej wzmianki o całym zajściu na HU. Przypuszczam, że Niemcom jest wstyd z powodu całego zajścia. Smuci mnie jedne kłamstwo zawarte w Twojej opinii. Lech Kaczyński naprawdę nie jest antydemokratycznym politykiem. Rozumiem, że się z nim nie zgadzasz. Ja też nie zgadzam się z nim w sprawie zakazu przeprowadzenia manifestacji równościowej w Warszawie. Jednak to nie może być żadnym usprawiedliwieniem dla Twojego kłamstwa. Kaczyński jest demokratą. Kaczyński walczył o demokrację w czasach komunizmu. Mam wrażenie, że dla Ciebie demokratą może być tylko ten, kto pozytywnie odnosi się do homoseksualizmu. To bardzo ciekawa próba definiowania demokracji :-). Tylko zgodnie z tym kryterium demokracja istnieje tylko w niektórych państwach zachodnioeuropejskich i to dopiero od kilku, kilkunastu lat. Chyba sama przyznasz, że Twoja definicja demokracji prowadzi do absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 Re: Demonstranci przerwali wykład Kaczyńskiego 09.03.06, 15:04 Zastosowali metody ,ktorych prezydent jest zwolennikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Zakazać parady równości !!! 09.03.06, 15:06 Popieram. Zakazać parady Schumana. Zakazać juwenialiów. Zakazać procesji w Boże Ciało. Zakazać! Zakazać! Zakneblować i czapa! I jeszcze zakazać zakazów. (Jestem za, a nawet naprzeciw) -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Zakazać parady równości !!! 09.03.06, 15:12 Ej..moj post był pierwszy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Zakazać parady równości !!! 09.03.06, 15:16 Spoko, mój był drygi, ale chyba cenzura szaleje :) -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Zakazać parady równości !!! 09.03.06, 15:20 A gdzie wolność słowa ?? :) Ale wybaczam im to tylko wybiórcza.. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot paradyarówności !!! 09.03.06, 15:20 Parada równośc ma sens wtedy gdy ktoś chce pokazać że jest nie równo traktowany, w swerze zawodowej, społecznej i prawnej. Naprawde ciężko mi was GEJE zrozumieć. Macie jakieś kompleksy czy co. A może chodziło p pokazanie że ci "aktywni i "pasywni" sa równi.? Ale szczerze mówiąc lata mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior A przecież geje tacy są niby pokojowi... 09.03.06, 15:06 a tak naprawdę to banda zboczeńców i do tego agresywnych. Odpowiedz Link Zgłoś
cavolfiore przeciez to nie poczatek III Wojny Swiatowej. 09.03.06, 15:09 Tylko pokojowa antydemonstracja. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Re: przeciez to nie poczatek III Wojny Swiatowej. 10.03.06, 14:47 Ale pokojowe antydemonstracje przeciw gejom to już uważane są za łamanie praw człowieka. Oni mogą, ale innym nie wolno. Hipokryzja! Odpowiedz Link Zgłoś
british_star Re: Demonstranci przerwali wykład Kaczyńskiego 09.03.06, 15:07 BARDZO DOBRZE !!! Kaczynski to homofob, rasista, ma beznadziejna dykcje (radze nad tym popracowac, bo wyborcy chca rozumiec co mowi ich prezydent) a jego poglady na demokracje sa rodem ze sredniowiecza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Demonstranci przerwali wykład Kaczyńskiego 09.03.06, 15:09 Jesteś, głupi. W średniowieczu nie było demokracji. Były tylko teorie dnośnie demokracji głoszone przez filozofów. Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Geje lepiej bierzcie sie za molestowanie dzieci, 09.03.06, 15:11 to przeciez wasza specjalnosc. Do roboty, przeciez wedlug was i brukseli kazdy ma swiete prawo molestowac inna osobe tej samej plci. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars lodz 123 piszcz sobie piszcz w Niemczech dla 09.03.06, 15:27 odmiany jest demokracja...w Polsce ludzie sa zastraszeni rezimem Dorna i Kaczynskich Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 W Niemczech jest demokracja spod znaku swastyki!!! 09.03.06, 15:40 Nie czytales jak "demokratycznie" merkel chce powtorzyc referendum we Francji? Jak chce wepchnac ta kaszane w usta normalnych Europejczykow-pracujacych Polakow, Francuzow, Litwinow, Hiszpanow itd zeby jeuropejskie elyty mogly zyskac kase? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: W Niemczech jest demokracja spod znaku swasty 09.03.06, 15:48 hahahahahahaha ale blamaz Polskiego PRezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
rolek33 biedaczysko kaczuszka 09.03.06, 15:11 geje i lesbijki obrazały odzczucia religijne naszego kochanego prezydenta, a on nie mógł im tego zakazać??:P to chyba za to dzisiaj merkel nie podał ręki,, hehe,,, żebym się własnego prezydenta wstydził i tłumaczył za granicą, ehh,,, już wałęsa był lepszy o niebo, mówiłeś co najwyżej "prosty człowiek i tyle" po chwili, z szacunkiem, dodawałeś, że swoje miejsce w historii ma, w końcu przez płot przeskoczył,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 BRAWO !!! 09.03.06, 15:13 A w ogole to co taki rozmodlony fanatyk chcial "wylozyc" Niemcom ? Jak szybko i bezbolesnie padac na kolana ? Odpowiedz Link Zgłoś
theworst Re: aha czyli tweoim zdaniem na tym polega 09.03.06, 15:15 adopcje - nikt nie myśli o tym, że dziecko, jeśli nie zostanie adoptowane, zostaje w domu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Czy tadeusz_ja to J.Urban ?? 09.03.06, 15:15 Chociaż nie..Urban ma więcej kultury.. Odpowiedz Link Zgłoś
morsick Wojujące pedalstwo powinno być deportowane 09.03.06, 15:20 razem z muzułmańskimi zadymiarzami. Ich bezczelność przekracza wszelkie granice. ----- morsick - homofob Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Wojujące pedalstwo powinno być deportowane 09.03.06, 15:25 Wszystkich fundamentalistów i oszołomów na Sybir - jestem za! Zwłaszcza religijnych ;) -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: Wojujące pedalstwo powinno być deportowane 09.03.06, 15:27 A dlaczego z Koścoiła trzeba się wypisuywać. To w niemczech składa się deklaracje w skarbówce że się przynależy do Kościoła. Jak ktooś nie chce żeby wspierać kośció swoim podatkiem to musi się wypisać. U nas nie ma takiej mozliwości. Można nie chodzić do Kościoła i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Wojujące pedalstwo powinno być deportowane 09.03.06, 15:31 A po to, żeby sobie mną (na podstawie pseudostatystyk) ust nie wycierano, mówiąc o 99,9% Katolików w Polsce. -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Wojujące pedalstwo powinno być deportowane 09.03.06, 15:26 Skąd klikasz ? z brudnego "Jackowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja mangos !! to ty cierpisz na pirewotny infantylizm 09.03.06, 15:21 i kompleksy typowe dla dla cwiercniteligenta! Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie homoseksualna Targowica 09.03.06, 15:22 Homoseksualna Targowica podbechtując swoich współkopulantów do takich kretyńskich demonstracji wyrządza krzywdę zwykłym , Bogu ducha gejom, wywołując wrogość i pogardę do wszystkich gejów. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: homoseksualna Targowica 09.03.06, 15:24 Przesadzasz... -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
conieco1 Masz rację.... dopuki siędzą i grzeją.... 09.03.06, 20:37 swoje dupy w swoich mieszkaniach wszystko jest ok., ale coraz częściej ta nowa czerwonohomokomuna!!! zaczyna wyłazić na ulice. USTAWA ZAKAZUJĄCA EKSPONOWANIA SWOJEJ SEKSUALNOŚCI W RÓŻNYCH MIEJSCACH PUBLICZNYCH, załatwiłaby tych parchów na wiele lat. Ja nie muszę się obnażać ze swoją kobietą przy wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 15:23 A pewnie wiedzę medyczną czerpiesz z RM lub TVprzeTRWAM? Albo od jakichś oszołomskich pseudonaukowców, którzy nie załapali, że homoseksualizm już od dawna nie jest uznawany za chorobę, podobnie jak głupota - tego się nie leczy. -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 15:24 No faktyczne z głupotą można się urodzić i umrzeć albo nabyć, podobnie jest z pedalstwem Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 15:25 Na początku był uznawany za chorobe.. A potem pedalskie lobby spowodowało że przestał być.. W jaki sposob to uczyniono nie wiadomo.. p.s: Nie każdy któremu panoszenie sie pedalstwa sie nie podoba, jest powiązany z RM lub TV TRWAM. Wiem..to jedyny argument..ale jakiś mało przemawiający.. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 15:29 Tak z ciekawości - ilu znasz rzeczonych pedałów? Ale osobiście, a nie tylko "ze słyszenia"? -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 15:34 Normalnych, czyli jakich? -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 15:38 Czyli taką którzy tworzą podstawową komórkę społeczną i są zdolni do prokreacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 15:57 Rozumiem, że jesteś za tym przeciwnikiem małżeństw między osobami po wieku rozrodczym (np. wdowców-emerytów) oraz osób bezpłodnych, a także tych, którzy otwarcie deklarują niechęć do posiadania potomstwa? Im wszystkim (mimo iż są heteroseksualni) odmówiłbyś prawa do ślubu, wspólnego rozliczania się i dziedziczenia po sobie? -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 16:02 igraszka napisała: > Rozumiem, że jesteś za tym przeciwnikiem małżeństw między osobami po wieku > rozrodczym (np. wdowców-emerytów) oraz osób bezpłodnych, a także tych, którzy > otwarcie deklarują niechęć do posiadania potomstwa? Im wszystkim (mimo iż są > heteroseksualni) odmówiłbyś prawa do ślubu, wspólnego rozliczania się i > dziedziczenia po sobie? > > jestem przeciwnikiem uznania zboczen seksualnych wszelkiej masci jako normalnego zachowania wsrod ludzi,a jesli juz uznajemy jedno zboczenie za normalne i akceptowalne,to powinnismy uznac cala inna ich game za takowez,czyli pozwolic na to,zeby zoofile braly slub z kozami,a nekrofile wiadomo z kim. w koncu nie chcesz chyba dyskryminowac jak jakas srednioweczna babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 16:09 Zobacz sobie w słowniku lub encyklopedii hasło "zboczenie" i wróć do dyskusji jak się podszkolić, przedszkolaku. -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 16:32 igraszka napisała: > Zobacz sobie w słowniku lub encyklopedii hasło "zboczenie" i wróć do dyskusji > jak się podszkolić, przedszkolaku. zobaczylam,tylko w tych nieco starszych slownikach. jak nazwiesz cos co jest przeciwko naturze-no moze jej wybrykiem postepowcu,niech ci bedzie. gdyby kazdy z nas tak sie zachowywal to nareszcie ludzkosc by sie wykonczyla,moze i dobrze skoro produkuje coraz wiecej mutantow,niezdolnych do zachowania gatunku. > > -------------------------- > Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? > www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 16:43 To zajrzyj do czegoś współczesnego. Dawniej epileptyków uważano za opętanych przez szatana. Dawniej uważano, że ziemia jest płaska. Dawniej uważano, że człowiek pochodzi od Adama i Ewy. Nic nie jest takie, jakim się wydaje. -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
kalkstein Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 15:33 splkm napisał: > Na początku był uznawany za chorobe.. > A potem pedalskie lobby spowodowało że przestał być.. > W jaki sposob to uczyniono nie wiadomo.. > > > p.s: Nie każdy któremu panoszenie sie pedalstwa sie nie podoba, jest powiązany > z > RM lub TV TRWAM. > Wiem..to jedyny argument..ale jakiś mało przemawiający.. > Twoje poglady sa choroba. Bo czym jest choroba ? Oczywiscie istnieje niejedna definicja. Lecz "pedalstwo" jak to nazywasz nie przynosi nikomu krzywdy. Zaraz mi powiesz ze "spoleczenstwo" na tym traci bo nie ma dzieci z takiego zwiazku. Jesli to ma byc argument przemawiajacy za tym ze to choroba to bycie ksiedzem tez powinno byc choroba. To ze cos kiedys bylo uznawane za chorobe nie swiadczy o tym ze tak musi byc dzisiaj. Byly takie czasy gdy Zydzi nie mogli wychodzic na ulice a inwalidzi tez byli niezbyt dobrze widziani. Zatem proponuje jednak sie zastanowic czemu masz sie mieszac w zycie innych i ich publicznie obrazac niezaleznie od tego ktora faszystowska frakcje reprezentuejsz TVTRWAM/RM/PiS/PO czy inne. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: homoseksualizm to choroba 09.03.06, 15:51 "Pedały" - za Anitą Błochowiak.. Ale nie reprezentuje SLD.. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Ciota, pedał czy pederasta ?? 09.03.06, 15:56 o..a PWN nic nie piszą że to obraźliwie.. sjp.pwn.pl/haslo.php?id=42744 ciota jest obraźliwie..tzn z pogardą.. Ale ja nie mówie ciota tylko pedał.. A skoro homoseksualista wstydzi sie jak sie na niego mówi pedał... To oni chyba juz sami nie wiedzą czego chcą.. Odpowiedz Link Zgłoś
conieco1 Igraszka - to przykład niedodmu.... laski 09.03.06, 20:40 ... pierwszy facet Cię nie zadowolił, więc miłości platonicznej .... zaraz a moze i z twarzy niepodobna.... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Pólinteligencie zaprzeczasz sam sobie 09.03.06, 15:24 w przyrodzie nie ma miejsca na cos takiego.to jest chore i niezgodne z > gatunkiem.najchetniej bym tych wszystkich gejów wpakował do gazu!!! bo skoro jest od początku świata to znaczy ze jest w naturze ".najchetniej bym tych wszystkich gejów wpakował do gazu!!!" a ten tekst zgloszę prokuraturze! Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: Pólinteligencie zaprzeczasz sam sobie 09.03.06, 15:28 Tadek..to ty aktywista jesteś.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkstein Re: Demonstranci przerwali wykład Kaczyńskiego 09.03.06, 15:25 Kaczynski moim kandydatem na najbrzytszego czlowieka na ziemi. Do tego jednego z glubszych. Ten krasnal rozwala idee europejska i znowu przerzuca Polske o 20 lat wstecz. Alez jestesmy glupim narodem by takiego kogos wybrac: GRATULUJE Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars hahahaha yesyesyes 09.03.06, 15:26 trzeba bylo zabrac dorna ze swoimi "modelowymi" gliniarzami....Kolejna wizyta PRezydenta i kolejny blamaz... Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: hahahaha yesyesyes 09.03.06, 15:27 I tak będzie wszędzie dokąd pojedzie - no chyba że pojedzie na wschód... tam go za takie czyny czekają ordery i oklaski -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
recruitff Re: Demonstranci przerwali wykład Kaczyńskiego 09.03.06, 15:27 Jestem dumny z berlińskich kolegów - dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: "Tolerancja" pederastów 09.03.06, 15:54 Czego homoseksualiści zabraniają tzw. "normalnym"? Stosować/niestosować antykoncepcję? - Nie. Żenić się/wychodzić za mąż? - Nie. Wspólnie rozliczać się z żoną/mężem? - Nie. Mieć dzieci? - Nie. Chodzić do kościoła? - Nie. Posyłać dzieci do szkół? - Nie. Pracować? - Nie. Leczyć się? - Nie. Więc jakim są zagrożeniem dla rodziny heteroseksualnej? Są większym zagrożeniem kiedy się ukrywają w tzw. "białych małżeństwach" unieszczęśliwiając nie tylko siebie, ale i partnerki/ów/. -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: "Tolerancja" pederastów 09.03.06, 15:59 To w takim razie czego zabraniamy homoseksualistom: 1. Chodzić do kościoła 2. Kochać 3. Korzystać z komunikacji publicznej 5 Żyć 6 Pracować 7. Modlić się 8 Zarabić pieniądze 9. kandydować w wyborach 10. Być sołtysem Więc jakim zagrożeniem dla pedałów jest związek kobiety z mężczyzną że chcą go zrównać z homoseksualnymi związkami. igraszka napisała: > Czego homoseksualiści zabraniają tzw. "normalnym"? > > Stosować/niestosować antykoncepcję? - Nie. > Żenić się/wychodzić za mąż? - Nie. > Wspólnie rozliczać się z żoną/mężem? - Nie. > Mieć dzieci? - Nie. > Chodzić do kościoła? - Nie. > Posyłać dzieci do szkół? - Nie. > Pracować? - Nie. > Leczyć się? - Nie. > > Więc jakim są zagrożeniem dla rodziny heteroseksualnej? > Są większym zagrożeniem kiedy się ukrywają w tzw. "białych małżeństwach" > unieszczęśliwiając nie tylko siebie, ale i partnerki/ów/. > > -------------------------- > Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? > www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: "Tolerancja" pederastów 09.03.06, 16:06 Który kolor ładniejszy niebieski czy w paski? Mniej więcej tak się mają twoje przykłady do moich. -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjot Re: "Tolerancja" pederastów 09.03.06, 16:11 No widzisz w tym jest rzecz, że są pewne prawa człowiek króre w zaden sposób nie są łamane w stosunku do gejów. Przeczytaj sobie newsa o raporcie Departament Stanu USA na ten temat . Jakoś nie zauwazyli że gejom w Polsce dzieje się krzywda. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: "Tolerancja" pederastów 09.03.06, 16:17 Przepraszam czy w USA mieszkam?? Myślałam, że Unii Europejskiej. USA łamie prawa człowieka, zły przykład dałeś. -------------------------- Jak wypisać się z Kościoła Katolickiego? www.e-kosciol.org/index.php?id=jakwypisac Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: "Tolerancja" pederastów 09.03.06, 18:49 Użyli przemocy i zakłócili uroczystość z udziałem Prezydenta Polski. W zeszłym roku zakłócili mszę świętą i sprofanowali katedrę Notre Dame Czy to jest w porządku? A jak jakiś zboczeniec dostanie pomidorem, bo paraduje ze swoją dewiacją - to wielkie'halo' i łamanie praw człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś