aaki 12.03.06, 14:15 www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3226669,00.html jak kali ukrasc krowa -dobre to mnóstwo być Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cepimierz Re: zabiłem więcej arabów niż ktokolwiek :-) 12.03.06, 14:29 Powinien dostać złoty medal na olimpiadzie --- Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum dla nich to - "Sobieski" albo co najmniej Lisowski 12.03.06, 19:21 choc przy byle ukrainskiej SS-ciurze, ktora zatlukla po kilkadziesiat tysiecy zydow to maly numerek.... Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: zabiłem więcej arabów niż ktokolwiek :-) 12.03.06, 20:21 “I killed many Arabs, probably more than Hamas fighters killed Jews, and more than anybody else, but all in order to secure Israeli lives.” Czyz to nie jest lustrzane odbicie usprawiedliwien arabskich atakow na izraelskie cele? Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Dzieki ich zdziczeniu coraz więcej ludzi ... . 12.03.06, 20:28 ...zaczyna ich ocenaić tak jak na to zaśługuja zamiast tak jakby oni sami sobie tego zyczyli ... . Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Azor 12.03.06, 20:29 bałwan na wątku! www.tommykovac.com/PissingChristmasDog.gif Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Cukierdebilku "wymysl" cosik nowego ... 12.03.06, 20:39 ...te twoje koszerne "mądrości" zaczynają juz co nieco nudzić ... . Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Uwaga 12.03.06, 20:49 remek czyli .... na wątku! media.putfile.com/Snow-Cock Odpowiedz Link Zgłoś
remekk "Wymyslił" w typowym dla siebie "stylu" ... 12.03.06, 20:56 ...jak to cukierman ... . Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: Cukierdebilku "wymysl" cosik nowego ... 13.03.06, 15:25 • Uwaga antek_cukierman 12.03.06, 20:49 + odpowiedz remek czyli .... na wątku! media.putfile.com/Snow-Cock Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: Cukierdebilku "wymysl" cosik nowego ... 13.03.06, 16:58 Zawsze warto gromadzić matreiał badawczy na ich temat oraz rozpowsechniac go wśród tych , którzy jescze ich nie poznali ... . Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: dobry arab w ogrudku...gluwka do dolu 12.03.06, 21:16 Tak dla czystej ciekawości: Co na takie dictum humanista Cukierman? Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: dobry arab w ogrudku...gluwka do dolu 12.03.06, 22:11 cepimierz napisał: > Tak dla czystej ciekawości: > > Co na takie dictum humanista Cukierman? Podobnie jak inni jego rodacy tak mocno pzrywiązany do jedengo z podstawowych wyróżników cywilizacyjnych swojej cywilizacji - podwójnej "etyki" - raczej nie odniesie do "dzieł" swoich rodakó tylko poszukiwac będzie "antysemityzmu" - chocby na siłę ... . Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: dobry arab w ogrudku...gluwka do dolu 12.03.06, 23:09 cepimierz napisał: > Tak dla czystej ciekawości: > > Co na takie dictum humanista Cukierman? a co antos juz na humus sie rzucil,he,he dlatego tak cienko przedzie. ciekawe czy nadejdzie taki dzien,ze ten duren wymysli jakis inny temat do rozmow niz obrabianie d... ludziom,ktorych nie znosi. co za poziom ,zupelna jak stara baba z magla. Odpowiedz Link Zgłoś
antek_cukierman Błedy ortograficzne - fatalne, 13.03.06, 14:06 treść podobna do tych, które prezentują Twoi zacni forumowi koledzy. Odsyłam do przypowieści o belce w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Błedy ortograficzne - fatalne, 13.03.06, 14:19 Tacy oni moi koledzy jak i Twoi. A ja do tej o źdźble. Odpowiedz Link Zgłoś
puls I chwala mu za to -terrorystow trzeba niszczyc 12.03.06, 23:25 a ze aaki sie to nie podoba ))))) Widac allach pomaga tym co tepia arabskich mordercow-terrorystow ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 ale sie towarzystwo dobralo..... 12.03.06, 23:37 co wy byscie, bidulki, aaczki, cepki, remki, zerowce i reszta was na tym forum robili bez zydow? na kogo byscie zwalali wasze nieudactwa zyciowe? wasze poszczegolne rzady i rzadziki? wasza korupcje, morderstwa, zlodziejstwa i oszustwa? a tak to macie zydow i zaraz wam sie ego podnosi na jeden centymetr i czujecie sie panami swiata, a jesli nie swiata, to przynajmniej tego bagna forumowego..... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki nie pień się darling :-) 13.03.06, 04:57 to nie ja jestem bohaterem tych wyczynów tylko ten ayalon- twój hero z partii pracy , wywiad zamiescił sunday times,a wiadomość zaś przedrukował ulubiony przez ciebie yedioth Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: nie pień się darling :-) 13.03.06, 07:41 oczywiscie, ze nie ty jestes bohaterem tych wyczynow. ty "tylko" nie omieszkales szybciutko zamiescic tego na forum..... jakis pozytywny wpis o israelu nie przeszedl ci jeszcze przez klawiature, zacina sie jak widac.... moze sie jednak w koncu zajmiesz problemami twojego kraju, a nie mojego? nie chcesz? no wlasnie. zyd ci jest potrzebny do odwrocenia uwagi, przede wszystkiem wlasnej, od tego co sie dzieje na twoim podworku... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum wlasnie aaki.... "pozytywnie" o Izraelu :-) 13.03.06, 09:17 dana33 napisała: > jakis pozytywny wpis o israelu nie przeszedl ci jeszcze przez klawiature, A to nie jest "pozytywny" wpis???? Nie powiesz chyba rozencwajgowa, ze nie jestescie dumni z takich "bohatyrow"? W ktorym innym kraju pospolity morderca moze sie obnosic takimi "osiagnieciami" i czerpac z nich jeszcze korzysci polityczne??? Ale przyznac musze, ze aaki to podly pies, ktory moglby od czasu do czasu napisac tez cos pozytywnego o waszym kraju, np. o wykonaniu planu, jakims palacu kultury albo sputniku. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: nie pień się darling :-))))))))))))))))))))))) 13.03.06, 15:31 Problemami swojego kraju też się zajmuję. Jest takie odpowiednie do tego forum gw-nazywa się kraj.. Zaś wypowiedz tego pana wydała mi się na tyle ciekawa,że ją zamieściłem i tyle. Nie tylko zresztą mnie ale i redaktorom sunday times jak również i yedioth Ich też będziesz strofować ? Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother Re: nie pień się darling :-) 13.03.06, 16:36 Oblakana zapomniala ze to nie wazne co goj mowi wazne co syjonista robi. Wpisala sie wiec tutaj juz kilka razy pokazujac swoje bedlece instynkta zamiast cos robic.Mowienie i ocene zostaw nam.Ty jestes od robienia. Oblakana nawet nie pytam jak to szkodzi Polsce krytykowanie syjonazioli bo wiem juz az za dobrze ze jak twoim bohaterem jest Kastner to do ciebie juz nie mozna stosowac ludzkich norm. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 05:00 lepiej powiedz, jak Ci się podoba powiedzenie Twojego ulubionego izraelskiego nazisty (drugiego z kolei, ale zawsze): <<dobry arab w ogrudku...gluwka do dolu>> Dobre, nie? Nic tylko chwalić. PS. Mnie się ego podnosi przy innych okazjach. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 06:59 cepimierz napisał: > lepiej powiedz, jak Ci się podoba powiedzenie Twojego ulubionego izraelskiego n > azisty (drugiego z kolei, ale zawsze): > > <<dobry arab w ogrudku...gluwka do dolu>> Nieoceniony materiał badawczy - dobrze byłoby gdyby zapoznac z tymi "dziełąmi" wszystkich tych , którzy pozostaja pod wrażeniem obrazu "zatroskanego" , "tolerancyjnego" etc ... . > Dobre, nie? Nic tylko chwalić. > > PS. Mnie się ego podnosi przy innych okazjach. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 07:42 ja sie natychmiast odstosunkuje od ciebie, jak ty sie odstosunkujesz od mojego kraju. jak dlugo tego nie zrobisz, tak dlugo i ja sie bede ustosunkowywac... Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 08:24 Lepiej byłoby, gdybyś zamiast pilnować tego, co ja tu napiszę o Izraelu, zajęła się tym, co pisze Twój rodak - nazista. Ja Twojemu krajowi nie szkodzę. On - jak najbardziej. Używam wyrazu "nazista" w pełni świadomie. To żeby nie było pomyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 08:35 natychmiast sie nim zajme, jak tylko zobacze, ze ty sie zajales takim remkiem czy zerowcem, ktorzy szkodza twojemu krajowi o wiele bardziej, niz moj rodak szkodzi mojemu krajowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 10:35 Może zajmij się bez wstępnych warunków - co? Chyba Cię na to stać? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 11:50 niestety cepek, nie ma tak dobrze. mieszkam w israelu, jestem zydowka, to juz wystarczajace fakty, zeby byc atakowanym na tym forum rowniez i przez ciebie. nie ma czegos takiego jak rozmowy bez wstepnych warunkow u nas. wstepne warunki nie sa spelniane, wiec i rozmow nie ma. zajmowania sie tez nie. ja nie atakuje ani polako ani polski. oczekuje tego samego od was. nie mozecie? nu, to musisz byc przygotowany na ataki. zwykla, podstawowa metoda pokazania atakujacemu gdzie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 12:09 Wskazanie, że nie reagujesz na wpis nazistowskiego bydlaka = atak na Ciebie? Podzielasz jego poglądy? Najlepszy Arab = martwy Arab? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 12:17 najlepszy terrorysta to martwy terrorysta. jak widac 80% z arabow palestynskich popieraja terror mniej lub bardziej czynnie. kto chce zabic mnie lub moje dziecko musi sie z tym liczyc, ze zabije go pierwsza. zupelnie proste i jasne. ty oczywiscie mozesz w ramach swoich pogladow poczekac spokojnie na dowody, ze zabija ciebie i twoje dziecko. a potem bedziesz sie bronil. u nas to pracuje troche inaczej. poniewaz ty, i cala reszta tutejszych antysemitow, nie regujesz na ani na nawolywania na zmazanie nas z mapy swiata, ani na powtarzajace sie oswiadczenia, ze nigdy nie uznaja israela i jego prawa do istnienia i ze beda dalej robic zamachy i zabijac zydow, nie widze w poscie arapa nic innego, jak zwykla obrone wlasnego zycia i jego dzieci. nie musisz odpowiadac. wiem dokladnie, ze masz inne zdanie i znam je. zauwazam tylko, ze w ramach obawy o los twoj i twojej rodziny jestes gotow potepiac zydow i israel, chociaz jeszcze nikt nie oglosil ochoty zmazania z mapy swiata polski i wrzucenia ciebie i twojej rodziny do morza. uwazam, ze to niesamowita wprost hucpa, ze macie czolo odmawiac nam prawa do obrony naszego zycia i kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 12:20 dana33 napisała: > najlepszy terrorysta to martwy terrorysta. jak widac 80% z arabow palestynskich > > popieraja terror mniej lub bardziej czynnie. To je to! :-) Po co krytykowac ja za brak potepienia arapa, skoro sama outuje sie duzo lepiej jako nazistka, postulujaca Holocaust na arabach palestynskich? Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 13:06 Nie widzisz róznicy pomiędzy: > najlepszy terrorysta to martwy terrorysta a "najlepszy Arab to martwy Arab" ? To drugie zdanie to ma być przejaw obrony życia tego, kto to napisał, i życia jego dzieci? A wg mnie wylanie pretensji do jednostek na całą wielką zbiorowość to właśnie jest zbydlęcenie, w czystej postaci. Lustrzane odbicie najbardziej zajadłego nazistowskiego antysemityzmu. Mogę Ci tylko współczuć, że tego nie widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 13:45 80% ludnosci to nie pojedyncze jednostki. podoba mi sie, jak chowasz glowe w piasek i nie chcesz ani widziec, ani slyszec. bo mowic to mowisz, a raczej piszesz. brednie. do tego z premedytacja przekrecajac to co ja pisze. gdzie 80% to znaczy pojedyncze jednostki? jakby nie bylo, te 80% wybralo sobie rzad terrorystow i strasznie z niego zadowoleni. nu, cep, z toba jak zawsze, mielenie slow i nic konkretnego. poprobuj obalic te 80% i dowiedz mi, ze tylko pojedyncze jednostki chca nas zlikwidowac. od kiedy ty sie tak samowolnie i bez bicia osmieszasz? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 13:56 dana33 napisała: > 80% ludnosci to nie pojedyncze jednostki. Jasne rozencwajgowa... To bylby Holocaust prawie calego narodu palestynskiego. THINK BIG :-) > jakby nie bylo, te 80% wybralo sobie rzad terrorystow i strasznie z niego > zadowoleni Jakby nie bylo podobny odsetek zydow przedwojennych popieral wszystko, co wiazalo sie z rozpadem struktur opartych na panstwach narodowych czyli np. komunizm. Jakby nie bylo co najmniej podobny odsetek zydow popieral w czasie drugiej wojny swiatowej stosowanie bezwzglednego "terroru" wobec III Rzeszy... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "Zupelnie proste i jasne" 13.03.06, 13:47 dana33 napisała: > kto chce zabic mnie lub moje dziecko musi sie z tym liczyc, ze zabije go > pierwsza. zupelnie proste i jasne. Czym to mniemanie i jego zasadnosc rozni sie od mniemania niemieckich nazistow o Zydach przed a zwlaszcza podczas drugiej wojny swiatowej? Niczym szczegolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: "Zupelnie proste i jasne" 13.03.06, 13:57 jasne, kretynku drzewiecki, przed wojna zydzi nic, tylko wrzeszczeli na caly swiat o zmazaniu niemiec z mapy swiata i nic tylko robili zamachy na autobusy pelne niemcow. no i odgrazali kazdemu niemcowi, ze zabija go i jego dzieci tylko dlatego, ze sa niemcami. ty to nawet jak nie masz nic do powiedzenia, to mielisz jezorem bez ladu, skladu i najmniejszej logiki, byle pomielic. nu, miel dalej, duzo wiecej i tak zrobic nie mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: "Zupelnie proste i jasne" 13.03.06, 15:18 Znow nerwy puszczaja koszerna? Znow w dobrze znanej blotnisto-chamskiej formie? "Przed wojna" - koszerna, zydzi w ponadprzecietnie aktywny sposob wspolksztaltowali najwieksza rzeznie jaka widzial kontynent europejski do tego czasu - rewolucje bolszewicka. Tego faktu nie kwestionuja sami zydzi. W kilka miesiecy po rozpoczeciu drugiej wojny swiatowej zydzi darzyli Niemcow dokladnie takimi samymi uczuciami, jakimi do dzis darza zydow przepedzeni ze swojej ziemi i dzien w dzien mordowani i ponizani arabowie. Masz jeszcze pytania koszerna? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 12:17 cepimierz napisał: > Wskazanie, że nie reagujesz na wpis nazistowskiego bydlaka = atak na Ciebie? > > Podzielasz jego poglądy? Najlepszy Arab = martwy Arab? Tutaj musze wziac w obrone rozencwajgowa. Wlasciwie dlaczego mialaby to robic? Nikt od ciebie tez nie oczekuje, zebys przegryzal krtan tym, ktorzy pisza podobne rzeczy o zydach. Z reszta po co? Sami sie outuja. Zarzuty mozesz robic jedynie ze jej wlasne poglady, ktore od pogladow tego nazisty i tak nie odbiegaja - co udowodnila tu juz wielokrotnie. DYSCYPLINA! cepimierzu! Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum co nas jeszcze czeka? 13.03.06, 12:11 Cytowanie FAKTOW z izraelskiej gazety, o mordercy przechwalajacym sie otwarcie swoimi morderstwami w celu zdobycia kapitalu politycznego(!!!) jest.... ...."atakowaniem Izraela". Jak tak dalej pojdzie, to okaze sie, ze oddychanie tez jest "atakowaniem Izrala"... tak samo z reszta jak jest nim juz teraz posiadanie akwarium z rybkami. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 14:03 chce widziec dobrego zydka to macie ich w Naturej Karta..samy okaz pejsatych zydkow..my jestesmy ZYDZI i ISRAELIM..i nie chcemy ginac zebyscie mieli obraz dobrego Zyda.nie potrzebujemy waszych o.k zebysmy istnieli z brona w reku odzyskalismy nasze PANSTWO ISRAEL OJCZYZNE PRAOJCOW..z brona w reku bedziemy ja bronic..na przeciw waszych fantazji zniszczenia nas,zapomni poldupku gdzie bys nie znajdowal i wywachiwal Zydow jak pudel AM ISRAEL ZYJE..i nie bedzie drugiego HOLOKOSTU Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 14:16 Ty pajacu jesteś głównie nazista, dopiero długo długo potem Żyd i Izraelczyk. Takich jak ty powinno się obwozić w klatce, w cyrkowej menażerii. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 14:25 a dlaczego tak uwazasz, cepku? gdzie wg ciebie arap sie osmiesza? dlaczego wg ciebie jest on nazista? aaaaa, rozumiem... popierasz tutaj wypowiedzi roznych typkow, ze w israelu sa obozy koncentracyjne.... i pewnie wiesz tez z tego samego zrodla, ze arap nie tylko te obozy budowal, ale stoi tam na wiezyczce strazniczej, zeby mu jakis arab nie zwial z tego obozu, nie??? jasne, cepek, sa obozy koncentracyjne, w nich palestynczycy, arap stoi w wierzyczce i pilnuje, a ja stoje w drugiej wierzyczce i w przerwach pilnowania puszczam oko do arapa. ty cepek, wez lekcje u drzewieckiego. ten to umie wymyslac historyjki, ty jeszcze swiezy w fachu ...... Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 15:21 Czy ja powiedziałem, że on się ośmiesza? W klatkach nie obwozi się klaunów, w klatkach obwozi się tew bydlęta, które mogą innym zrobić krzywdę. Chcesz wiedzieć, gdzie on nazista? Proszę bardzo, siegnij za siebie, albo obok, albo przed siebie, weź do ręki przyzwoitą encyklopedię, może być Encyklopedia Holokaustu, i przekartkuj. Znajdziesz parę haseł, w których mówi się o języku nienawiści, o rasistowskim nakładaniu cech jednostkowych na całe wybrane społeczności. I stamtąd też dowiesz się, że to właśnie cechy nazizmu. Dobry Arab = martwy Arab. Może sobie mieszkać, gdzie chce, może być bogobojnym człowiekiem, pełnym miłości bliźniego - ale powinien do piachu, bo jest Arabem. Może być niemowlęciem - ale powinien do piachu, bo urodził się jako Arab. Mnie taki sposób myślenia coś przypomina. Ty, zdaje się, masz krótszą pamięć. Dlatego może warto, tak dla odświeżenia - Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 15:28 szybko to ludzi nazywasz bydleta. nie akurat tych ktorzy morduja, tylko tych ktorzy cos mowia. tych, ktorzy morduja to ty bierzesz w opieke. uwazaj, zeby ci sie nie wrocilo bumerangiem i zeby ktos ciebie tak nie nazwal. bo u ciebie to slowo to szybko sie pojawia. kazdy, kto potepia arabow, u ciebie bydle. nu, musze powiedziec, ze masa tego bydla na tym swiecie. ja sie rowniez do niego zaliczam, bo wlasnie te 80% terrorystow to bym gladko zlikwidowala. ale tak to na swiecie bywa, cepek, jeden broni terroru, a inny go zwalcza. zaczynam wyraznie cie nie lubiec. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 15:33 dana33 napisała: > szybko to ludzi nazywasz bydleta. nie akurat tych ktorzy morduja, tylko tych > ktorzy cos mowia. I to jak "mowia" :-) Nie byloby Holocaustu bez takiego "mowienia" > bo wlasnie te 80% terrorystow to bym gladko zlikwidowala. "Bys" ale z braku laku mozesz sobie tylko pomarzyc o.... przescignieciu Hitlera, ktory tez "zlikwidowal" mniej wiecej tylu zydowskich "terrorystow". Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 15:39 Nie. Stanowczo nie biorę tych, którzy mordują w opiekę. Tu nie było potępienia terrorystów, nie było mowy o arabskich terrorystach, tu była mowa - bez ogródek - o życzeniu śmierci dla WSZYSTKICH Arabów, bez różnicy, bez oglądania się na kraj pochodzenia, poglądy, ideały, płeć, wiek. Taką postawę uważam za dowód nazistowskiego zbydlęcenia. Nazista to dla mnie bydlę. I to mówię, niezależnie od własnego stosunku do aktów terroru. Które też uważam za dowód zbydlęcenia. Widząc jedno, nie mam powodu nie widzieć drugiego. Obydwa są równie odrażające. Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 16:29 dana33 napisała: > wlasnie te 80% terrorystow to bym gladko zlikwidowala. Masz już pomysł na oddzielenie tych 80% od pozostałych 20%? No nie wiem - Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 19:37 cepimierz napisał: > Masz już pomysł na oddzielenie tych 80% od pozostałych 20%? Palestynska spolecznosc to bardzo mloda spolecznosc. Jakkolwiek by zatem nie oddzielala (jesli w ogole), to w tych 80% sila rzeczy musialoby sie znalezc dziesiatki - jesli nie setki tysiacy dzieci. Ciekawe czy do ostatniej podrozy pozwolilaby zabrac im ulubiona zabawke i czy przed "likwidacja" bylyby oddzielnie od matek czy "likwidowane" wspolnie z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 15:23 dana33 napisała: > a dlaczego tak uwazasz, cepku? gdzie wg ciebie arap sie osmiesza? dlaczego wg > ciebie jest on nazista? Dlaczego sie osmieszacie i jestescie nazistami? To proste. Postulowanie Holocaustu jest dowodem nazizmu. Postulowanie go - jako zyd - w 21 wieku, po tym, co wydarzylo sie 60 lat temu i to metodami przejetymi 1:1 od nazistow jest osmieszaniem sie. Masz jeszcze jakies pytania rozencwajgowa? Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 14:33 jestem skrajnie prawicowy ISRAELI-ZYD...z haslem zyciowym ..jezeli MY sobie niepomozemy nikt NAM nie pomoze...:-)))ponial pulgluwku...my nie potzebujemy waszego zdania na temat naszego istnienia i naszej samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ty się racz ode mnie odstosunkować, 13.03.06, 14:48 to haslo zyciowe, arap, to mamy my wszyscy.... lewicowi i prawicowi, bardzsiej lub mniej skrajni, umiarkowani.... nu, wszyscy.... swiat nas tego nauczyl na przestrzeni lat... a goldbaumy przeroznej masci, koloru i sily wrzasku tylko nas w tym utwierdzaja, to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "samoobrona" :-) czyli postulat nowego Holocaustu 13.03.06, 15:29 Skad my znamy taka "obrone".... ? "dobry arab w ogrudku...gluwka do dolu" "najlepszy terrorysta to martwy terrorysta. jak widac 80% z arabow palestynskich popieraja terror mniej lub bardziej czynnie. kto chce zabic mnie lub moje dziecko musi sie z tym liczyc, ze zabije go pierwsza. zupelnie proste i jasne" Holocaust jako "samoobrona" :-) Nie stac was na nic oryginalniejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: I chwala mu za to -terrorystow trzeba nis 12.03.06, 23:33 powiedzial arab rozwalajac co zywe za murem. brawo dla humanitaryzmu idzie jak widac w dwie strony,wiadomo dlaczego,te same metody eliminacji tego co zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: zabiłem więcej arabów niż ktokolwiek :-) 13.03.06, 05:19 "Jews will only be safe when Palestinians have hope.” (ten bandzior powiedzial) to prawda dopoki palestynczycy maja nadzieje i walcza izrael jest bezpieczny kiedy wygraja nawet madagaskar nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Przyjeżdżają do Polski i "pouczają" nas nt "tolera 13.03.06, 17:43 i traktowania mniejszosci narodowych ... . Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: onanizowac swoj muzdzek Remmek w twoim 13.03.06, 18:28 wieku to nie zdrowo...wylew krwi grozi...ten zydowski temat to ce zabije,, Odpowiedz Link Zgłoś
aaki uważasz arap,że 13.03.06, 19:59 wylew krwi do mózgu to od onanizmu ???? hm.... hm... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: uważasz arap,że 13.03.06, 20:02 aaki napisała: > wylew krwi do mózgu to od onanizmu ???? > hm.... hm... o matko,czego mozna sie dowiedziec czytajac haaretza. a tak sie to niewinnie zaczelo,od mordowania arabow,a skonczylo sie na onanizujacym jednym arapie,ktory dostal wylewu w przyplywie rozkoszy. nie ma to jak polegac tylko na sobie. tak trzymac arap:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki chyba arapowi można wierzyć w tym wypadku 13.03.06, 20:18 pl.wikipedia.org/wiki/Onan Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: chyba arapowi można wierzyć w tym wypadku 13.03.06, 20:22 Zgadza się. To znany nazista. Z zawodu branzlotechnik. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki niee 13.03.06, 20:30 nazisci mówili że dobry żyd to martwy żyd. arap zaś tylko twierdzi,że dobry arab to martwy arab,to zasadnicza różnica a więc nie jest nazistą ;-) jeśli nie wierzsz to spytaj dany Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: niee 13.03.06, 20:41 aaki napisała: > nazisci mówili że dobry żyd to martwy żyd. > arap zaś tylko twierdzi,że dobry arab to martwy arab,to zasadnicza różnica > a więc nie jest nazistą ;-) Dlatego to nie nazista a o-nazista. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re......do Rachelci...nie przyjdzie krolewicz !!!! 14.03.06, 15:42 z bajki i nie pocaluje cie stara rapucha...ile bys nie pedalowala..:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: uważasz arap,że 13.03.06, 20:43 aaki napisała: > wylew krwi do mózgu to od onanizmu ???? co za matol... Nawet nie wie, ze od tego mozna najwyzej oslepnac albo dostac paralizu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: uważasz arap,że 13.03.06, 20:44 goldbaum napisał: > aaki napisała: > > > > co za matol... > Nawet nie wie, ze od tego mozna najwyzej oslepnac albo dostac paralizu. o kurde,a czego? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: uważasz arap,że 13.03.06, 20:49 i-love-2-ski napisała: > o kurde,a czego? Przecie pisze - slepoty albo paralizu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: uważasz arap,że 13.03.06, 20:53 goldbaum napisał: > i-love-2-ski napisała: > > > o kurde,a czego? > > Przecie pisze - slepoty albo paralizu. no to kumie pytam paralizu czego,zeby sie douczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: uważasz arap,że 13.03.06, 20:55 i-love-2-ski napisała: > no to kumie pytam paralizu czego,zeby sie douczyc:) A tego to nie wiem, bo nie doznalem.... Spytaj aaki, moze wie. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: uważasz arap,że 13.03.06, 20:57 goldbaum napisał: > i-love-2-ski napisała: > > > no to kumie pytam paralizu czego,zeby sie douczyc:) > > A tego to nie wiem, bo nie doznalem.... Spytaj aaki, moze wie. aaki gdzies wsiaknal,a to sprawa nie do smiechu. moze dlatego ten arap taki przyglup bo ma jakis paraliz. nie wypada sie z niepelnosprawnych smiac,chociaz nie powiem,ze robiac co robili zasluzyli w pelni na to:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: uważasz arap,że 13.03.06, 21:17 arap od czasu do czasu cierpi i owszem na paraliz swojego, jakby to rzec, powiedzmy dreifussa:)) i-love-2-ski napisała: > goldbaum napisał: > > > i-love-2-ski napisała: > > > > > no to kumie pytam paralizu czego,zeby sie douczyc:) > > > > A tego to nie wiem, bo nie doznalem.... Spytaj aaki, moze wie. > > aaki gdzies wsiaknal,a to sprawa nie do smiechu. moze dlatego ten arap taki > przyglup bo ma jakis paraliz. nie wypada sie z niepelnosprawnych smiac,chociaz > nie powiem,ze robiac co robili zasluzyli w pelni na to:) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: to fane...zebralo sie twarzystwo wirtualnego 14.03.06, 07:52 onanizmu...na czele ze stara matrona Ruchale..wam by sprzedawac przestarzaly sprzet w sex shopie..jezeli nie umiecie sprzedac wasz antysymityzm ..co do remkka jezeli ma zamiast glowy kutasa..ja tylko ostrzegalem jego !!!!!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Ohydni polskojęzyczni nalewkowicze - trzymajcie 15.03.06, 16:05 ...się jak najdalej od Polski - nie chcemy takiego "wkładu" do kultury polskiej !! Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: onanizowac swoj muzdzek Remmek w twoim 14.03.06, 14:40 Ob ZYD listwo jakie prezentuja "nasi przyjaciele" - okupanci Plaestyny w połączeniu z ich zapiekłym rasizmem wystawiaja im ohydne świadecywo ... . Odpowiedz Link Zgłoś