Dodaj do ulubionych

zwróc uwagę

19.04.06, 19:03
że polaków piszących na forum świat jest wielokrotnie więcej niż piszących tu po polsku żydów.Jest to oczywiste bo wiecej jest polaków znających język polski niż zydów mówiacych tym językiem.
Ale wziąwszy pod uwagę te proporcje czy ilość tych polskich "złych postów", tych które nie powinny sie pojawiac aż tak bardzo przeważa w stosunku do tych "waszych" ?
Obserwuj wątek
    • aaki pomyłka-to była odpowiedz dla d33 19.04.06, 19:05
      niechcacy założyłem nowy watek
    • wtracalski Re: zwróc uwagę 19.04.06, 22:55
      aaki napisała:

> że polaków piszących na forum świat jest wielokrotnie więcej niż piszących
      tu
      > po polsku żydów.Jest to oczywiste bo wiecej jest polaków znających język
      pols
      > ki niż zydów mówiacych tym językiem.
      > Ale wziąwszy pod uwagę te proporcje czy ilość tych polskich "złych postów",
      ty
      > ch które nie powinny sie pojawiac aż tak bardzo przeważa w stosunku do
      tych "w
      > aszych" ?

Jeszcze jak przeważa! Połóż na jednej szali wszystkich "naszych" a na drugiej
      samą Rachelkę - nawet Newton straci równowagę.
      pzdr.
      wtr.
      • i-love-2-bike Re: zwróc uwagę 19.04.06, 22:57
        wtracalski napisał:

>
        > Jeszcze jak przeważa! Połóż na jednej szali wszystkich "naszych" a na drugiej
        > samą Rachelkę - nawet Newton straci równowagę.
        > pzdr.
        > wtr.

oj bidaku,ale wam zalazlam za skorke,co nie?
        • wtracalski Re: zwróc uwagę 19.04.06, 23:09
          Cześć Rachelka,
          Gratuluję szybkiego monitoringu.
          Czy "nam" - to nie wiem, ale mnie - może i zalazłaś, ale co z tego? Nie wadzi
          mi jeszcze jedna jakaś-tam bakteria, mam dobry system immunologiczny.
          Truj sobie śmiało dalej.
          wtr.
          • i-love-2-bike Re: zwróc uwagę 19.04.06, 23:14
            wtracalski napisał:

> Cześć Rachelka,
            > Gratuluję szybkiego monitoringu.
            > Czy "nam" - to nie wiem, ale mnie - może i zalazłaś, ale co z tego? Nie wadzi
            > mi jeszcze jedna jakaś-tam bakteria, mam dobry system immunologiczny.
            > Truj sobie śmiało dalej.
            > wtr.

ty tez balonie,tylko zejdz z mego nicku,masz chyba czym sie zajmowac.jeszcze
            pomysle,ze wy wszyscy oblakani w eretzu,bo co wpis to o mnie,tak niewaznej osobie:)
      • ben_shaprut To akurat bez sensu-inni więcej na Żydów nadawali 19.04.06, 23:04
        czyżby kryterium skuteczności?
        • wtracalski Re: To akurat bez sensu-inni więcej na Żydów nada 19.04.06, 23:14

To dołóż ich do Rachelki. Tlko uważaj nie przekroczyć masy krytycznej, bo może
          być eksplozja.
          wtr.
          • i-love-2-bike Re: To akurat bez sensu-inni więcej na Żydów nada 19.04.06, 23:17
            wtracalski napisał:

>
            > To dołóż ich do Rachelki. Tlko uważaj nie przekroczyć masy krytycznej, bo może
            > być eksplozja.
            > wtr.

jak mowie balon doczep sie do oblakanej to twoja waga,obsesja to powazny problem
            psychiczny a wy chyba wszyscy ja macie. rachelka tu,rachelka tam,liczymy posty
            rachelki,napadamy wspolnie na rachelke,wspolnie wierszykujemy na
            rachelke,wspolne plucie,wspolne zucie,ble,ble,ble balonie fon kici,kici.traci to
            wszystko uwiadem starczym,to w tym wieku typowe,ze jak sie cos w leb wpusci to
            juz za.. nie wychodzi.
          • ben_shaprut Ani razu nie zeszła do poziomu jarka, fredzia czy 19.04.06, 23:18
            arapa - a liczyłeś ich masę krytyczna?
            • cepimierz Re: Ani razu nie zeszła do poziomu jarka, fredzia 19.04.06, 23:21
              Dodaj jeszcze mamzerka i paru podobnych fagasów spod znaku Jeszy i Kahane Hui!
              • wtracalski Re: Ani razu nie zeszła do poziomu jarka, fredzia 19.04.06, 23:27

Rachelka, 3/4 Ben-Shapruta i Cepimierz - wszyscy razem i każdy z osobna przeciw
                mnie jednemu - tego nie wytrzymam. Uciekam.
                Do usłyszenia kiedyś-tam.
                Z wielką powagą, wasz Wtrącalski.
                • ben_shaprut Hej - to nie fair! Napisałeś: 3/4 ben_shapruta! 19.04.06, 23:29
                  I zabiłeś mi ćwieka - wyjaśnij znaczenie ułamka, bo nie prześpię nocy!
                • i-love-2-bike Re: Ani razu nie zeszła do poziomu jarka, fredzia 19.04.06, 23:37
                  wtracalski napisał:

>
                  > Rachelka, 3/4 Ben-Shapruta i Cepimierz - wszyscy razem i każdy z osobna przeciw
                  >
                  > mnie jednemu - tego nie wytrzymam. Uciekam.
                  > Do usłyszenia kiedyś-tam.
                  > Z wielką powagą, wasz Wtrącalski.

spieprzaj dziadu i odklejcie sie WSPOLNIE od mego nicka,ja juz od dawna z wami
                  SKONCZYLAM. wbij sobie wreszcze w swoj leb te prawde.
                  • ben_shaprut Re: Ani razu nie zeszła do poziomu jarka, fredzia 19.04.06, 23:39
                    Bez satysfakcji - akurat nie zachowałeś poziomu...
                    • dana33 Re: Ani razu nie zeszła do poziomu jarka, fredzia 19.04.06, 23:43
                      taaaaak, wqruwelszczak... pustema ma wlasnie poziom. taki sam jak twoj, ona
                      dziadu, a ty ..... nu oszczedze ci twoich cytato o mydle, gazie itd itd...
                      • ben_shaprut I tutaj widać twoją zapiekłą małość - wiesz, 19.04.06, 23:47
                        dlaczego tak pisałem - wiesz, co potem napisałem... A ty wierzysz w każdą uncję
                        jadu, który sączysz...
                        Pamiętałaś o rocznicy Powstania w Getcie? Jak tak - dla mnie jako Polaka
                        bardziej niż Żyda jest ważne i nie rozumiem, dlaczego zostało przemilczane. Dla
                        ciebie jako bardziej Żydówki niż Polki winno być nie mniej ważne...
                        • dana33 Re: I tutaj widać twoją zapiekłą małość - wiesz, 19.04.06, 23:54
                          nie rozumiesz? nu to ja ci wyjasnie powoli, zeby w koncu doszlo:
                          bo jak by ktos z nas israleczykow napisal slowo o tej rocznicy tutaj na forum,
                          to wlasnie przylecialaby pustema, drzewiecki, cep, krystian, remekk i cala
                          reszta tej zgraji i wpisy bylyby mnie wiecej takie:
                          mysmy wam pomagali, a wy nie pokazujecie tutaj waszej wdziecznosci
                          mysmy was ukrywali, karmili, goscili, a wy dzisiaj wyludzacie od nas majatki
                          przestancie zydki skomlec, szkoda ze was nie widzimy w formie chmurki
                          etc etc etc.
                          wspomnialam kiedys o dniu zaglady i ladnie sie tam wpisywaliscie wlasnie w
                          takim stylu. teraz doszlo?
                          spadaj obludniku, pisales co pisales i tez ci napisalam, ze nie ma i nie bedzie
                          nigdy zadnego usprawidliwienia na takie zachowanie sie.
                          • ben_shaprut Majątki w Krakowie to akurat Izraelczycy wyłudzają 19.04.06, 23:59
                            Nie śmiem przypomnieć, że w świetle ogólnie przyjętych zasad ziemia, na której
                            stoi twój dom, została przejęta mniej więcej w ten sam sposób, co mienie
                            pożydowskie w Trzeciej Rzeszy...
                            A jeśli nie masz odwago cywilnej, by napisać o Powstaniu, a jednocześnie masz
                            ją, by bluzgać, to szczerze mi ciebie żal... Akurat taki post pozwoliłby na
                            katharsis, dla Polaków to Powstanie jest bowiem święte - może to element pychy
                            narodowej, ale tylko Nasi Żydzi mieli odwagę, dumę i możliwości.,
                            Chylę czoło.
                            • dana33 Re: Majątki w Krakowie to akurat Izraelczycy wyłu 20.04.06, 00:01
                              nu, widze ze nie doszlo.
                              szkoda czasu dla ciebie.
                              chyl se czolo a potem idz i pisz i sie pytaj, czy mama dostatecznie byla grupa,
                              zeby z niej bylo mydlo, hipokryto zaklamny.
                              • ben_shaprut Idź plugawić szczytne dziedzictwo dalej... 20.04.06, 00:03
                          • ben_shaprut P.S. Przyznam, że z doskoku na forum bywam 20.04.06, 00:02
                            i Pustemy nie znam - ale jakoś jej/jego nie widzę...
                            (Tylko proszę - nie sugeruj, że to ja - musiałbym w stylu Woody Allena fortunę
                            strawić na psychoanalityka, żeby mnie wyleczyć z wielorakiej jaźni...)
                          • cepimierz Re: I tutaj widać twoją zapiekłą małość - wiesz, 20.04.06, 00:15
                            dana33 napisała:

> bo jak by ktos z nas israleczykow napisal slowo o tej rocznicy tutaj na forum,
                            > to wlasnie przylecialaby pustema, drzewiecki, cep, krystian, remekk i cala
                            > reszta tej zgraji i

A ja sobie wypraszam wymieniania mojego nika w tym kontekście. I zrobię to teraz niekulturalnie: odchrzań się. Masz technikę produkowania sobie wrogów. Każdy to przyzna, że skuteczną. Ale co do mnie, to może weź sobie wreszcie pod uwagę, że ze mnie wroga na swoją miarę nie zrobisz. Ja sobie sam wybieram wrogów, napewno większych od Ciebie.

Jasne?
                    • i-love-2-bike Re: Ani razu nie zeszła do poziomu jarka, fredzia 19.04.06, 23:44
                      ben_shaprut napisał:

> Bez satysfakcji - akurat nie zachowałeś poziomu...
                      nie mam najmniejszej ochoty na konwersacje z nikim z tego zaklamanego
                      oszolomstwa,ktore od lat personalnie atakuje mnie,moje wartosci i innych tu
                      piszacych ludzi,tylko za to,ze nie caluja ich po stopach. wake up and smell the
                      roses,bo tu dzialy sie rzeczy rozne,ze nie rzuce lacina danci i reszty twoich
                      przyjaciol. nie mam najmniejszej ochoty,zeby tego typu ludzie wycierali sobie
                      geby moim nickiem 24/7,co robia codziennie,ochoczo,zespolowo i KAZDY z nich bez
                      powodu i niezaczepiany.to czesc ich dzialanosci,ktorej celem miedzy innymi bylo
                      atakowanie mnie.
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35861156&a=35902172
                      • ben_shaprut Napisałem w twojej obronie, bo to była prawda 19.04.06, 23:49
                        Na więcej nie licz - bardzo ufam ludziom, ale nie potrafię zapominać naplucia w
                        twarz prze tych, którym ufałem.
                        Tak, jak wtedy, kiedy to zrobiłeś: "bez odbioru".
                        • i-love-2-bike Re: Napisałem w twojej obronie, bo to była prawda 20.04.06, 00:03
                          ben_shaprut napisał:

> Na więcej nie licz - bardzo ufam ludziom, ale nie potrafię zapominać naplucia w
                          > twarz prze tych, którym ufałem.
                          > Tak, jak wtedy, kiedy to zrobiłeś: "bez odbioru".

i jeszcze jedno chronicznie nie znosze klamcow ben. po pierwsze jestem rodzaju
                          zenskiego,po drugie to TY NAPLULES PIERWSZY ZA NIC.a teraz mozesz sobie "bez
                          odbioru" wpisac,for good,bo ja rowniez nie znosze matactw,faryzeuszy,klamcow i
                          innych oszczercow,ktorzy nie maja odwagi przyznac sie do wlasnych bledow i
                          zawsze pokazuja palcem na innych bo tak wygodniej.
      • kropka Re: zwróc uwagę 19.04.06, 23:42
        wiecie co? Nudni jesteście.
        Wszyscy tu piszący są Polakami, czy tego chcą czy nie. Widocznie chcą, jeśli tu
        piszą. Czy to takie ważne gdzie kogo poniosło i gdzie wylądował?
        Ważne, żeby lądowanie było miękkie, czyż nie?
        • ben_shaprut Wiesz, Kropka: bez urazy, ale Piessna rozumiała 19.04.06, 23:44
          semantykę...
          • kropka Re: Wiesz, Kropka: bez urazy, ale Piessna rozumia 20.04.06, 00:17
            Jasne. Piessna miała wrażenie, że gdzieś tę semantykę znajdzie na tym forum.
            Kropka straciła nadzieję.
            • ben_shaprut A kropka wie, co to semantyka? Jakoś nie widzę... 20.04.06, 00:19
            • ben_shaprut Przy okazji - już dawno temu zauważyłem, że 20.04.06, 00:21
              nie lubiliście Piessny, a czasem wrecz przyznawaliście się do antypatii wobec
              niej. Więcej profesjonalizmu życzę - the Americans say: 'team spirit' - as
              unusual I agree...
        • i-love-2-bike Re: zwróc uwagę 19.04.06, 23:50
          kropka napisała:

> wiecie co? Nudni jesteście.
          > Wszyscy tu piszący są Polakami, czy tego chcą czy nie. Widocznie chcą, jeśli tu
          >
          > piszą. Czy to takie ważne gdzie kogo poniosło i gdzie wylądował?
          > Ważne, żeby lądowanie było miękkie, czyż nie?

kropuchno,wazne jest zeby w koncu skonczyc te personalne watki nie na temat i
          wymiesc je stad,bo to forum swiat,a nie prywatne forum dany,czy innego any.. my
          sie staramy,ale co dzien niestety pewna grupa ludzi musi robic liste tych,z
          ktorymi sie nie zgadza i ktorych nie znosi,ad nauseam i przez to robi sie to
          prywatne forum obledu. mnie osobiscie to ani parzy,ani ziebi co o mnie mysli
          pewna grupa,ale chyba nie jest to miejsce zeby to czytac co dzien w kazdym ich
          wpisie. albo w koncu zrobimy ten krok zeby rozmawiac na tematy biezacych,czy
          przeszlych wydazen,mozna sie czasem posmiac tu i uwdzie,ale poza paroma
          osobami,ktore maja tu skrety na temat innych wiekszosc ludzi chce poprostu
          rozmawiac,a nie sie prac po mordach non stop,durs ciegiem az pospadamy z
          krzesel. rowniez chyba nie jest wporzadku,zeby jeden forumowicz uzurpowal sobie
          prawo do rozdawania kazdemu,kto sie z nim nie zgadza laurek,troche
          smierdzacych,bo to lamie relugamin,jak wiemy. ot i tyle:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka