oscar62 02.05.06, 00:36 CO SIE STALO Z TWOIM WATKIEK "PLOTKI Z IZRAELA". TYLKO ODPISALEM NA TWOJ POST I JUZ GO NIE MA. CIEKAWE RZECZY DZIEJA SIE NA FS. GDYBY RYDZYK BYL UCZESTNIKIEM TEGO FORUM, POWIEDZIALBYM, ZE TO JEGO ROBOTA... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder Re: Do Krystiana 02.05.06, 00:39 Rydzyk moze znalezc posluge misjonarska w Afryce. Tak mu dopomoz Bog:) oscar62 napisał: > CO SIE STALO Z TWOIM WATKIEK "PLOTKI Z IZRAELA". TYLKO ODPISALEM NA TWOJ POST > I JUZ GO NIE MA. CIEKAWE RZECZY DZIEJA SIE NA FS. GDYBY RYDZYK BYL > UCZESTNIKIEM TEGO FORUM, POWIEDZIALBYM, ZE TO JEGO ROBOTA... Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Do Krystiana 02.05.06, 00:42 JEDNO DZIWO PO DRUGIM: WATEK ZMARTWYCHWSTAL... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder To za sprawa modlitw krystka do jeszcze zyjacego 02.05.06, 00:55 a juz czyniacego cuda subito sancto Lojca Derektora:) Wroze czlowiekowi szybka sciezke kariery swietego..I-szy swiety za zycia w kosciele katolickim. oscar62 napisał: > JEDNO DZIWO PO DRUGIM: WATEK ZMARTWYCHWSTAL... Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Do Krystiana 02.05.06, 00:56 ile ci placa pisjarki i z jakiej puli za dzialalnosc na forum ? Wejście samoobrony do rządu (dopuszczenie przestępców do administrowania krajem, gdy samemu śmie się używać określenia "prawo" i "sprawiedliwość") jest wrazem degeneracji i degręgolady idei tzw. "czwartej" rzeczypospolitej. Zresztą J.K. zaprzecza sam sobie. Kiedyś wściekle grzmiał, że samoobrona to partia stworzona z inicjatywy i za pieniądze SB. Więcej konsekwencji Panie Jarosławie! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Naucz sie czytac ze zrozumieniem:))/nt 02.05.06, 01:01 lechu1 napisała: > ile ci placa pisjarki i z jakiej puli za dzialalnosc na forum ? > > Wejście samoobrony do rządu (dopuszczenie przestępców do administrowania > krajem, gdy samemu śmie się używać określenia "prawo" i "sprawiedliwość") jest > wrazem degeneracji i degręgolady idei tzw. "czwartej" rzeczypospolitej. > > Zresztą J.K. zaprzecza sam sobie. > Kiedyś wściekle grzmiał, że samoobrona to partia stworzona z inicjatywy i za > pieniądze SB. > Więcej konsekwencji Panie Jarosławie! Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Wazne - autodenuncjacja!!! 02.05.06, 01:49 Krystian, to do Ciebie, przeczytaj. Watek mi wyrzucili na osla, drugi raz nie chce mi sie pisac, wiec kliknij, prosze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=41112968 Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 no masz ci los-wszyscy trzej piszecie ze szpitala? 02.05.06, 09:12 JA ZAWSZE TWIERDZILEM,ZE WSZYSCY MACIE LAGODNA PARANOJE A TU NAJLEPSZY DOWOD. PARANOJA I BEZSENNOSC ZNISZCZYLA NAWET CYWILIZACJE STAROZYTNEGO RZYMU, WIEC SIE OSKAR Z MARUDERKIEM STRZEZCIE Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: no masz ci los- rzekł 02.05.06, 09:18 comic.hp-fundgrube.de/winnie_puh/puh9.gif Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: no masz ci los- rzekł 02.05.06, 09:59 filozofia tego Misia jest mi bardzo bliska, Jego zyciowe credo, dedykuje wszystkim nieszczesnikom, ktorzy jak ja musza dzisiaj siedziec w pracy :) "gdyby pszczolami byly niedzwiadki nisko na ziemi mialy by klatki ale,ze nie sa, oto przyczyna ze sie musimy na drzewa wspinac" Odpowiedz Link Zgłoś