Dodaj do ulubionych

Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat.

IP: *.nas18.chicago1.il.us.da.qwest.net 11.01.03, 02:33
Pracowal tam w Jafa-na kontrakt z firmy w Polsce.Co mi opowiadal to sie w
pale nie miesci.Jednak zydowska religia to mamona.Jak go jego pracodawca
okradal to i smiechu warte i noz sie w kieszeni otwiera.edna z jego opowiesci:
Poprosil go zeby mu na miescie kupil cztery opakowania TIK-TAK(to sa te
kapsolki mietowe odswiezajace jame ustna)Dal mu cztery dolary i bos przyjechal
i oczywiscie nie kupil bo mu braklo 10 centow,co tez powiedzial mojemy
znajomemu.Ten mu dal 50 centow(licze tu w dolarach bo on tez tak liczyl)
i na drugi raz jak po cos tam pojechal na miasto to mu kupil i dal ale
wszystko kosztowalo $4.20.$.30 centow mu nie oddal bo to byla jego fatyga-
powiedzial.Smiac sie czy plakac-jak ty Fredek myslisz?
Nastepnym razem opowiem inna historie jak dostawal podwyzke a pozniej jak
kupowal skurzana kurtke w sklepie.
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: *.proxy.aol.com 11.01.03, 02:48
      Gość portalu: PULS napisał(a):

> Pracowal tam w Jafa-na kontrakt z firmy w Polsce.Co mi opowiadal to sie w
      > pale nie miesci.Jednak zydowska religia to mamona.Jak go jego pracodawca
      > okradal to i smiechu warte i noz sie w kieszeni otwiera.edna z jego opowiesci:
      > Poprosil go zeby mu na miescie kupil cztery opakowania TIK-TAK(to sa te
      > kapsolki mietowe odswiezajace jame ustna)Dal mu cztery dolary i bos przyjechal
      > i oczywiscie nie kupil bo mu braklo 10 centow,co tez powiedzial mojemy
      > znajomemu.Ten mu dal 50 centow(licze tu w dolarach bo on tez tak liczyl)
      > i na drugi raz jak po cos tam pojechal na miasto to mu kupil i dal ale
      > wszystko kosztowalo $4.20.$.30 centow mu nie oddal bo to byla jego fatyga-
      > powiedzial.Smiac sie czy plakac-jak ty Fredek myslisz?
      > Nastepnym razem opowiem inna historie jak dostawal podwyzke a pozniej jak
      > kupowal skurzana kurtke w sklepie.
      Cos ci sie popierdolencu pijany w mozgu twoim "studenckim niedokonczonym"
      popierdolilo,sprubuj jeszcze raz to napisac jutro rano,jak ci flegma z oczu i
      jezyka wyplowieje...
      • chomiczek_ WKONCU JAK TO JEST? 11.01.03, 02:52
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: PULS napisał(a):
        >
        > > Pracowal tam w Jafa-na kontrakt z firmy w Polsce.Co mi opowiadal to sie w
        > > pale nie miesci.Jednak zydowska religia to mamona.Jak go jego pracodawca
        > > okradal to i smiechu warte i noz sie w kieszeni otwiera.edna z jego opowie
        > sci:
        > > Poprosil go zeby mu na miescie kupil cztery opakowania TIK-TAK(to sa te
        > > kapsolki mietowe odswiezajace jame ustna)Dal mu cztery dolary i bos przyje
        > chal
        > > i oczywiscie nie kupil bo mu braklo 10 centow,co tez powiedzial mojemy
        > > znajomemu.Ten mu dal 50 centow(licze tu w dolarach bo on tez tak liczyl)
        > > i na drugi raz jak po cos tam pojechal na miasto to mu kupil i dal ale
        > > wszystko kosztowalo $4.20.$.30 centow mu nie oddal bo to byla jego fatyga-
        > > powiedzial.Smiac sie czy plakac-jak ty Fredek myslisz?
        > > Nastepnym razem opowiem inna historie jak dostawal podwyzke a pozniej jak
        > > kupowal skurzana kurtke w sklepie.
        > Cos ci sie popierdolencu pijany w mozgu twoim "studenckim niedokonczonym"
        > popierdolilo,sprubuj jeszcze raz to napisac jutro rano,jak ci flegma z oczu i
        > jezyka wyplowieje...

PULS TWIERDZI ZE TIK-TAKI SA W IZRAELU A JOJO TEMU ZAPRZECZA? KOMU WIERZYC?
        • Gość: jojo Re: WKONCU JAK TO JEST? IP: *.proxy.aol.com 11.01.03, 02:58
          chomiczek_ napisał:

> Gość portalu: jojo napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: PULS napisał(a):
          > >
          > > > Pracowal tam w Jafa-na kontrakt z firmy w Polsce.Co mi opowiadal to s
          > ie w
          > > > pale nie miesci.Jednak zydowska religia to mamona.Jak go jego pracoda
          > wca
          > > > okradal to i smiechu warte i noz sie w kieszeni otwiera.edna z jego o
          > powie
          > > sci:
          > > > Poprosil go zeby mu na miescie kupil cztery opakowania TIK-TAK(to sa
          > te
          > > > kapsolki mietowe odswiezajace jame ustna)Dal mu cztery dolary i bos p
          > rzyje
          > > chal
          > > > i oczywiscie nie kupil bo mu braklo 10 centow,co tez powiedzial mojem
          > y
          > > > znajomemu.Ten mu dal 50 centow(licze tu w dolarach bo on tez tak licz
          > yl)
          > > > i na drugi raz jak po cos tam pojechal na miasto to mu kupil i dal al
          > e
          > > > wszystko kosztowalo $4.20.$.30 centow mu nie oddal bo to byla jego fa
          > tyga-
          > > > powiedzial.Smiac sie czy plakac-jak ty Fredek myslisz?
          > > > Nastepnym razem opowiem inna historie jak dostawal podwyzke a pozniej
          > jak
          > > > kupowal skurzana kurtke w sklepie.
          > > Cos ci sie popierdolencu pijany w mozgu twoim "studenckim niedokonczonym"
          > > popierdolilo,sprubuj jeszcze raz to napisac jutro rano,jak ci flegma z ocz
          > u i
          > > jezyka wyplowieje...
          >
          > PULS TWIERDZI ZE TIK-TAKI SA W IZRAELU A JOJO TEMU ZAPRZECZA? KOMU WIERZYC?
          W Israel sa Tic-tac wcale temu nie zaprzeczam,tyle tylko,ze ten pedal z Szikago
          to na Taki-tiki przekreca,bo do szkoly kiedys "na studia chodzil",DEBIL
          PIERDOLONY JEDEN !!!
          • chomiczek_ JA JESTEM PAN TIK-TAK 11.01.03, 03:02

> chomiczek_ napisał:
            >
            > > Gość portalu: jojo napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: PULS napisał(a):
            > > >
            > > > > Pracowal tam w Jafa-na kontrakt z firmy w Polsce.Co mi opowiadal
            > to s
            > > ie w
            > > > > pale nie miesci.Jednak zydowska religia to mamona.Jak go jego pr
            > acoda
            > > wca
            > > > > okradal to i smiechu warte i noz sie w kieszeni otwiera.edna z j
            > ego o
            > > powie
            > > > sci:
            > > > > Poprosil go zeby mu na miescie kupil cztery opakowania TIK-TAK(t
            > o sa
            > > te
            > > > > kapsolki mietowe odswiezajace jame ustna)Dal mu cztery dolary i
            > bos p
            > > rzyje
            > > > chal
            > > > > i oczywiscie nie kupil bo mu braklo 10 centow,co tez powiedzial
            > mojem
            > > y
            > > > > znajomemu.Ten mu dal 50 centow(licze tu w dolarach bo on tez tak
            > licz
            > > yl)
            > > > > i na drugi raz jak po cos tam pojechal na miasto to mu kupil i d
            > al al
            > > e
            > > > > wszystko kosztowalo $4.20.$.30 centow mu nie oddal bo to byla je
            > go fa
            > > tyga-
            > > > > powiedzial.Smiac sie czy plakac-jak ty Fredek myslisz?
            > > > > Nastepnym razem opowiem inna historie jak dostawal podwyzke a po
            > zniej
            > > jak
            > > > > kupowal skurzana kurtke w sklepie.
            > > > Cos ci sie popierdolencu pijany w mozgu twoim "studenckim niedokonczo
            > nym"
            > > > popierdolilo,sprubuj jeszcze raz to napisac jutro rano,jak ci flegma
            > z ocz
            > > u i
            > > > jezyka wyplowieje...
            > >
            > > PULS TWIERDZI ZE TIK-TAKI SA W IZRAELU A JOJO TEMU ZAPRZECZA? KOMU WIERZYC
            > ?
            > W Israel sa Tic-tac wcale temu nie zaprzeczam,tyle tylko,ze ten pedal z
            Szikago
            >
            > to na Taki-tiki przekreca,bo do szkoly kiedys "na studia chodzil",DEBIL
            > PIERDOLONY JEDEN !!!

HEHEHEH JOJO DOBRE:)
            JA JESTEM PAN TIK-TAK ...
          • Gość: PULS Re: WKONCU JAK TO JEST? IP: *.nas18.chicago1.il.us.da.qwest.net 11.01.03, 03:03

> chomiczek_ napisał:
            >
            > > Gość portalu: jojo napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: PULS napisał(a):
            > > >
            > > > > Pracowal tam w Jafa-na kontrakt z firmy w Polsce.Co mi opowiadal
            > to s
            > > ie w
            > > > > pale nie miesci.Jednak zydowska religia to mamona.Jak go jego pr
            > acoda
            > > wca
            > > > > okradal to i smiechu warte i noz sie w kieszeni otwiera.edna z j
            > ego o
            > > powie
            > > > sci:
            > > > > Poprosil go zeby mu na miescie kupil cztery opakowania TIK-TAK(t
            > o sa
            > > te
            > > > > kapsolki mietowe odswiezajace jame ustna)Dal mu cztery dolary i
            > bos p
            > > rzyje
            > > > chal
            > > > > i oczywiscie nie kupil bo mu braklo 10 centow,co tez powiedzial
            > mojem
            > > y
            > > > > znajomemu.Ten mu dal 50 centow(licze tu w dolarach bo on tez tak
            > licz
            > > yl)
            > > > > i na drugi raz jak po cos tam pojechal na miasto to mu kupil i d
            > al al
            > > e
            > > > > wszystko kosztowalo $4.20.$.30 centow mu nie oddal bo to byla je
            > go fa
            > > tyga-
            > > > > powiedzial.Smiac sie czy plakac-jak ty Fredek myslisz?
            > > > > Nastepnym razem opowiem inna historie jak dostawal podwyzke a po
            > zniej
            > > jak
            > > > > kupowal skurzana kurtke w sklepie.
            > > > Cos ci sie popierdolencu pijany w mozgu twoim "studenckim niedokonczo
            > nym"
            > > > popierdolilo,sprubuj jeszcze raz to napisac jutro rano,jak ci flegma
            > z ocz
            > > u i
            > > > jezyka wyplowieje...
            > >
            > > PULS TWIERDZI ZE TIK-TAKI SA W IZRAELU A JOJO TEMU ZAPRZECZA? KOMU WIERZYC
            > ?
            > W Israel sa Tic-tac wcale temu nie zaprzeczam,tyle tylko,ze ten pedal z
            Szikago
            >
            > to na Taki-tiki przekreca,bo do szkoly kiedys "na studia chodzil",DEBIL
            > PIERDOLONY JEDEN !!!
            P.Jak jojo sie wije ze zlosci to jest znak ze trafiony.Jojo wyglada na to ze
            ten post dlugi bedzie bo znajomy byl 7 lat i zna hebrajski.Tak ze radze sie
            troche oszczedzac bo dostaniesz niezyda zoladka jak ci przypomne nature
            zydowska.
    • chomiczek_ Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. 11.01.03, 02:50

> okradal to i smiechu warte i noz sie w kieszeni otwiera.edna z jego opowiesci:
      > kapsolki mietowe odswiezajace jame ustna)Dal mu cztery dolary i bos przyjechal

TIK-TAKI MAJA W IZRAELU?HEHEHEHEHEHE TO CHYBA PRZEZ TEN CZOSNEK.
      • Gość: PULS Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: *.nas18.chicago1.il.us.da.qwest.net 11.01.03, 03:00
        chomiczek_ napisał:

>
        > > Pracowal tam w Jafa-na kontrakt z firmy w Polsce.Co mi opowiadal to sie w
        > > pale nie miesci.Jednak zydowska religia to mamona.Jak go jego pracodawca
        > > okradal to i smiechu warte i noz sie w kieszeni otwiera.edna z jego opowie
        > sci:
        > > Poprosil go zeby mu na miescie kupil cztery opakowania TIK-TAK(to sa te
        > > kapsolki mietowe odswiezajace jame ustna)Dal mu cztery dolary i bos przyje
        > chal
        > > i oczywiscie nie kupil bo mu braklo 10 centow,co tez powiedzial mojemy
        > > znajomemu.Ten mu dal 50 centow(licze tu w dolarach bo on tez tak liczyl)
        > > i na drugi raz jak po cos tam pojechal na miasto to mu kupil i dal ale
        > > wszystko kosztowalo $4.20.$.30 centow mu nie oddal bo to byla jego fatyga-
        > > powiedzial.Smiac sie czy plakac-jak ty Fredek myslisz?
        > > Nastepnym razem opowiem inna historie jak dostawal podwyzke a pozniej jak
        > > kupowal skurzana kurtke w sklepie.
        >
        >
        > TIK-TAKI MAJA W IZRAELU?HEHEHEHEHEHE TO CHYBA PRZEZ TEN CZOSNEK.

TIK-TAKI maja ale Zydzi ich chyba nie uzywaja bo psuja zapach czasnku.
        Druga opowiesc byla jeszcze lepsza.Po roku pracy powiedzial swemu szefowi o
        podwyzke,ten nie mial nigdy czasu na rozmowe w koncu go przydybal na srodku
        sali i powiedzial mu ze chce o podwyzce rozmawiac.Co powyzke chcesz?-o tak to
        dostaniesz.Uplynal jeden miesiac(tam placa raz na miesiac),drugi miesiac i
        podyzki na czeku nie widac.znajomy go znowu zaczepia i mowi ze obiecales mi
        podwyzke a szaf:Ja tobie podwyzke obiecalem,nic podobnego.Ale przeciez
        rozmawialismy dwa miesiace przeszlo temu!-znajomy napiera a szef:nic p[odobnego
        ja nie pamietam zebym rozmawial z toba o podwyzce.No i uciekl szybko bo sie jak
        zwykle spieszyl.Nastepna opowiesc o kurtce skurzanej.
        • Gość: jojo Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: *.proxy.aol.com 11.01.03, 03:04

> chomiczek_ napisał:
          >
          > >
          > > > Pracowal tam w Jafa-na kontrakt z firmy w Polsce.Co mi opowiadal to s
          > ie w
          > > > pale nie miesci.Jednak zydowska religia to mamona.Jak go jego pracoda
          > wca
          > > > okradal to i smiechu warte i noz sie w kieszeni otwiera.edna z jego o
          > powie
          > > sci:
          > > > Poprosil go zeby mu na miescie kupil cztery opakowania TIK-TAK(to sa
          > te
          > > > kapsolki mietowe odswiezajace jame ustna)Dal mu cztery dolary i bos p
          > rzyje
          > > chal
          > > > i oczywiscie nie kupil bo mu braklo 10 centow,co tez powiedzial mojem
          > y
          > > > znajomemu.Ten mu dal 50 centow(licze tu w dolarach bo on tez tak licz
          > yl)
          > > > i na drugi raz jak po cos tam pojechal na miasto to mu kupil i dal al
          > e
          > > > wszystko kosztowalo $4.20.$.30 centow mu nie oddal bo to byla jego fa
          > tyga-
          > > > powiedzial.Smiac sie czy plakac-jak ty Fredek myslisz?
          > > > Nastepnym razem opowiem inna historie jak dostawal podwyzke a pozniej
          > jak
          > > > kupowal skurzana kurtke w sklepie.
          > >
          > >
          > > TIK-TAKI MAJA W IZRAELU?HEHEHEHEHEHE TO CHYBA PRZEZ TEN CZOSNEK.
          >
          > TIK-TAKI maja ale Zydzi ich chyba nie uzywaja bo psuja zapach czasnku.
          > Druga opowiesc byla jeszcze lepsza.Po roku pracy powiedzial swemu szefowi o
          > podwyzke,ten nie mial nigdy czasu na rozmowe w koncu go przydybal na srodku
          > sali i powiedzial mu ze chce o podwyzce rozmawiac.Co powyzke chcesz?-o tak to
          > dostaniesz.Uplynal jeden miesiac(tam placa raz na miesiac),drugi miesiac i
          > podyzki na czeku nie widac.znajomy go znowu zaczepia i mowi ze obiecales mi
          > podwyzke a szaf:Ja tobie podwyzke obiecalem,nic podobnego.Ale przeciez
          > rozmawialismy dwa miesiace przeszlo temu!-znajomy napiera a szef:nic p
          [odobnego
          >
          > ja nie pamietam zebym rozmawial z toba o podwyzce.No i uciekl szybko bo sie
          jak
          >
          > zwykle spieszyl.Nastepna opowiesc o kurtce skurzanej.
          I mial racje ten Zyd !,bo ile czasu swojego drogocennego mozna na rozmowe z
          gojem smierdzacym marnowac ?!
    • greatwhite ...isz chicago. 11.01.03, 03:01
      Pierdolisz chicago. następnym razem proszę wymyślić coś bardziej wiarygodnego
      niż Tik-Taks które kosztują ponad dwa dolary.

• Gość: PULS Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: *.nas18.chicago1.il.us.da.qwest.net 11.01.03, 03:28
      Moj znajomy poszedl sobie kupic kurtke skorzana.$750.00 mowi zyd i wepchnal
      mu kurtke pod pache.znajomy nie chce kurtki za te cene i ja mu chce oddac,
      Zyd ucieka do innego klienta i nie ma czasu z nim gadac.Po chwili zwraca na
      znajomego uwage ktory mu proponuje $100.Zyd wkorwiony lamentuje ,ucieka,tanczy
      po sklepie w furii.Znajomy wychodzi ze sklepu.Zyd go wola i proponuje $600.
      Znajomy mu daje $102.Zyd wkurwiony rzuca kurtke na polke i krzyczy w nieboglosy
      ze dla p[olaka da ostatnia cene,dobra cene.Oferuje sprzedac kurtke za $300.
      Znajomy daje mu oferte $200.Zyd krzyczy $250.Znajomy daje ostateczna cene$225.
      Zyd sie zgadza.Znajomy bierze kurtke daje mu $250.Zyd bierze pieniadze
      i idzie do nastepnego klienta.Znajomy czeka na reszte a Zyd nie przychodzi z
      naleznoscia.W koncu znajomy podchodzi do Zyda i mowi mu ze Zyd ma mu oddac
      $25. a Zyd:jakie $25 dolarow,ja cie nie znam,:ale ja kupilem kurtke przed
      chwila od ciebie za $225.,dalem ci $250 i miales mi wydac $25.A Zyd; ja nic nie
      pamietam takiego.
      Nastepnym razem bedzie jak znajomy poszedl kupowac cos do jedzenia w sklepie
      spozywczym.Tam w sklepach nie ma cen detalicznych naklejonych na artykuly.
    • Gość: PULS Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: *.nas18.chicago1.il.us.da.qwest.net 11.01.03, 03:54
      W Izraelu sa sklepy(spozywcze tez)w ktorych nie ma cen det.naklejonych na towar.
      Znajomy kupowal chleb i cos tam jeszcze a Zyd sie go pyta z kad jest;znalomy
      mowi ze jest Polakiem.Zyd proponuje cene dla Polaka.Znajomy kupuje chleb.
      wchodzi jakis inny mezczyzna,inny Zyd go zaczepia i pyta co chce i z kad
      jes:ten mowi ze z Anglii.Zyd muproponuje dobra cene za chlep jak dla Anglika.
      Anglik zaplacil za chleb o $120 wiecej a chleb sie niczym nie roznil od tego co
      znajomy kupil.
      Pytamdlaczego tak:Znajomy mi wytlumaczyl ze jak ktos jest z krajow gdzie byl
      i jest wiekszy dobrobyt jakAnglia,Francja i.t.d.to Zyd narzuca automatycznie
      wieksza marze.Polska jak widac u Zydow ma opinie biedaka wiec i Zyd troche
      taniej chleb sprzeda.
      P.S.Ale na kurtce sobie pozniej odbije.
      • Gość: JOCOB Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: proxy / *.cinfo.com.au 11.01.03, 04:06

> W Izraelu sa sklepy(spozywcze tez)w ktorych nie ma cen det.naklejonych na
        towar
        > .
        > Znajomy kupowal chleb i cos tam jeszcze a Zyd sie go pyta z kad jest;znalomy
        > mowi ze jest Polakiem.Zyd proponuje cene dla Polaka.Znajomy kupuje chleb.
        > wchodzi jakis inny mezczyzna,inny Zyd go zaczepia i pyta co chce i z kad
        > jes:ten mowi ze z Anglii.Zyd muproponuje dobra cene za chlep jak dla Anglika.
        > Anglik zaplacil za chleb o $120 wiecej a chleb sie niczym nie roznil od tego
        co
        >
        > znajomy kupil.
        > Pytamdlaczego tak:Znajomy mi wytlumaczyl ze jak ktos jest z krajow gdzie byl
        > i jest wiekszy dobrobyt jakAnglia,Francja i.t.d.to Zyd narzuca automatycznie
        > wieksza marze.Polska jak widac u Zydow ma opinie biedaka wiec i Zyd troche
        > taniej chleb sprzeda.
        > P.S.Ale na kurtce sobie pozniej odbije.

napewno sie roznil.Anglik dostal koszerny chlebus .
      • greatwhite Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. 11.01.03, 04:06

> W Izraelu sa sklepy(spozywcze tez)w ktorych nie ma cen det.naklejonych na
        towar
        > .
        > Znajomy kupowal chleb i cos tam jeszcze a Zyd sie go pyta z kad jest;znalomy
        > mowi ze jest Polakiem.Zyd proponuje cene dla Polaka.Znajomy kupuje chleb.
        > wchodzi jakis inny mezczyzna,inny Zyd go zaczepia i pyta co chce i z kad
        > jes:ten mowi ze z Anglii.Zyd muproponuje dobra cene za chlep jak dla Anglika.
        > Anglik zaplacil za chleb o $120 wiecej a chleb sie niczym nie roznil od tego
        co
        >
        > znajomy kupil.
        > Pytamdlaczego tak:Znajomy mi wytlumaczyl ze jak ktos jest z krajow gdzie byl
        > i jest wiekszy dobrobyt jakAnglia,Francja i.t.d.to Zyd narzuca automatycznie
        > wieksza marze.Polska jak widac u Zydow ma opinie biedaka wiec i Zyd troche
        > taniej chleb sprzeda.
        > P.S.Ale na kurtce sobie pozniej odbije.

Pierdolisz chicago!
        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=4233871&a=4233955
        Od kidey w Israelu placi sie dolarami?
        Moze nastepnym razem sie lepiej postarasz i napiszesz cos przynajmniej troche
        wiarygodnego.
        • Gość: PULS Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: *.tnt4.stewart3.il.da.uu.net 11.01.03, 04:55
          greatwhite napisała:

>
          > > W Izraelu sa sklepy(spozywcze tez)w ktorych nie ma cen det.naklejonych na
          > towar
          > > .
          > > Znajomy kupowal chleb i cos tam jeszcze a Zyd sie go pyta z kad jest;znalo
          > my
          > > mowi ze jest Polakiem.Zyd proponuje cene dla Polaka.Znajomy kupuje chleb.
          > > wchodzi jakis inny mezczyzna,inny Zyd go zaczepia i pyta co chce i z kad
          > > jes:ten mowi ze z Anglii.Zyd muproponuje dobra cene za chlep jak dla Angli
          > ka.
          > > Anglik zaplacil za chleb o $120 wiecej a chleb sie niczym nie roznil od te
          > go
          > co
          > >
          > > znajomy kupil.
          > > Pytamdlaczego tak:Znajomy mi wytlumaczyl ze jak ktos jest z krajow gdzie b
          > yl
          > > i jest wiekszy dobrobyt jakAnglia,Francja i.t.d.to Zyd narzuca automatyczn
          > ie
          > > wieksza marze.Polska jak widac u Zydow ma opinie biedaka wiec i Zyd troche
          >
          > > taniej chleb sprzeda.
          > > P.S.Ale na kurtce sobie pozniej odbije.
          >
          > Pierdolisz chicago!
          > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
          f=50&w=4233871&a=
          > 4233955"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
          f=50&w=42
          > 33871&a=4233955</a>
          > Od kidey w Israelu placi sie dolarami?
          > Moze nastepnym razem sie lepiej postarasz i napiszesz cos przynajmniej troche
          > wiarygodnego.
          >
          >

P.Pisalem na samym poczatku jojo ze bede operowal w walucie dolar bo tak jest
          mie wygodniej pisac bo jest skrot na $.Dla ciebie to nie powinno byc trudne bo
          mozesz chyba liczyc.W tym czasie jak on tam byl $1=1 Szekla.Lata 90-te jojo.
          >
          • greatwhite Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. 11.01.03, 05:30

> greatwhite napisała:
            >
            > >
            > > > W Izraelu sa sklepy(spozywcze tez)w ktorych nie ma cen det.naklejonyc
            > h na
            > > towar
            > > > .
            > > > Znajomy kupowal chleb i cos tam jeszcze a Zyd sie go pyta z kad jest;
            > znalo
            > > my
            > > > mowi ze jest Polakiem.Zyd proponuje cene dla Polaka.Znajomy kupuje ch
            > leb.
            > > > wchodzi jakis inny mezczyzna,inny Zyd go zaczepia i pyta co chce i z
            > kad
            > > > jes:ten mowi ze z Anglii.Zyd muproponuje dobra cene za chlep jak dla
            > Angli
            > > ka.
            > > > Anglik zaplacil za chleb o $120 wiecej a chleb sie niczym nie roznil
            > od te
            > > go
            > > co
            > > >
            > > > znajomy kupil.
            > > > Pytamdlaczego tak:Znajomy mi wytlumaczyl ze jak ktos jest z krajow gd
            > zie b
            > > yl
            > > > i jest wiekszy dobrobyt jakAnglia,Francja i.t.d.to Zyd narzuca automa
            > tyczn
            > > ie
            > > > wieksza marze.Polska jak widac u Zydow ma opinie biedaka wiec i Zyd t
            > roche
            > >
            > > > taniej chleb sprzeda.
            > > > P.S.Ale na kurtce sobie pozniej odbije.
            > >
            > > Pierdolisz chicago!
            > > <a href="<a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
            > "target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?</a>
            > f=50&w=4233871&a=
            > > 4233955"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
            > f=50&w=42
            > > 33871&a=4233955</a>
            > > Od kidey w Israelu placi sie dolarami?
            > > Moze nastepnym razem sie lepiej postarasz i napiszesz cos przynajmniej tro
            > che
            > > wiarygodnego.
            > >
            > >
            >
            > P.Pisalem na samym poczatku jojo ze bede operowal w walucie dolar bo tak jest
            > mie wygodniej pisac bo jest skrot na $.Dla ciebie to nie powinno byc trudne
            bo
            > mozesz chyba liczyc.W tym czasie jak on tam byl $1=1 Szekla.Lata 90-te jojo.
            > >

I Tik Taki kosztuja ponad $2? Spierdalaj kretynie!
    • Gość: PULS Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: *.tnt4.stewart3.il.da.uu.net 11.01.03, 05:23
      Znajomy pracowal razem z palestynczykami.Wlascicielem byl zyd(Icek) z maroka.
      Foremanem byl Zyd z Polski(Sosnowiec)sqoorwysyn jakich malo.Jak byl jakis
      wybuch palestynskich zywych bomb to natychmiast ewakuowano
      fabryke,palestynczykow wyrzucano na zbity pysk ale byly wyjatki:Byli tez bardzo
      uzdolnieni i madrzy palestynczycy ktorych Zyd przechowal w swoim zakladzie mimo
      ze to byla sprawa dosc ryzykowna.
      Znajomy mowil ze palestynczycy byli dla niego mili i nie widzial w nich zadnych
      terrorystow.dalo sie z nimi porozmawiac na tematy rozne.Z Zydami znajomy nie
      rozmawial za duzo poniewaz to oni nie chcieli.
      Jednakze znajomy mowil ze panika okropna byla wsrod Zydow jak syreny wyly
      po jakims zamachu.zauwazyl tez ze Zydzi sami nie wiaza z tym krajem duzych
      nadziei,kazdy jak moze to chce jak najwiecej nagrabic i wyjezdzaja do USA-
      najwiecej.
      Byl znajomy u innych Zydow w Jerozolimie,Zydow z Polski ktorzy go zaprosili
      na kolacje.Chwalili sie ze zrobili dobry biznes w Polsce.Znajomy jak sie
      dowiedzial jaki biznes to o malo co zapasci nie dostal.Otoz Zyd ten ze swym
      jak to okreslil wysoko postawionym znajomym adwokatem w nowym Jorku kupili
      Siarkopol i hute Miedzi w Skawinie pod Krakowem Za takie nedzne pieniadze
      ze nawet sie wierzyc nie chce.
      No ale zyd chyba swa goscinnoscia chcial takze Polakowi dokopac i pokazac jak
      to Polacy tanio sprzedaja fabryki i huty.
    • Gość: Tomek44 Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: proxy / *.inter.net.il 11.01.03, 10:52
      Wiesz co ci powiem. Zbyt duzo ludzi tutaj pracuje z Polski i wiedza dokladnie
      jak to jest. Wiec lepiej sie nie komromituj. A tak naprawde to na calym swiecie
      obcy pracownicy ( rowniez w Ameryce )trafiaja na nieuczciwych pracodawcow.
      Poczytaj gazety co sie dzieje z Polakami za granica. Ale ty oczywiscie masz
      argument, ze jezeli gdzies kogos okradaja to napewno Zydzi. Nie twierdze, ze u
      nas sa same ludzkie "krysztaly", ale gdzie sa?
      Reszta co piszesz ( sklepy, pieniadze i t.d ) to naprawde bzdury. Najpierw sie
      lepiej zapoznaj z faktami, a potem sie wymadrzaj.
    • Gość: Polani Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.03, 14:40
      Jako Polka cie poznala ? you are Fucking Pollack
      with name Chujowski that is the reason that nobody love
      you !
      • Gość: babariba PANY i PANIUSIE, WY SIĘ WSZYSCY DAJCIE LECZYĆ... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 14:58
        alles zusammen do kupy...

Gość portalu: Polani napisał(a):

> Jako Polka cie poznala ? you are Fucking Pollack
        > with name Chujowski that is the reason that nobody love
        > you !
      • Gość: Flader do Polani. ty jestes Fredek nie? IP: *.acn.waw.pl 11.01.03, 15:37
        Gość portalu: Polani napisał(a):

> Jako Polka cie poznala ? you are Fucking Pollack
        > with name Chujowski that is the reason that nobody love
        > you !

Ciągle wszystkich obrazasz, a piszesz tak ze ni ch.. cie nie mozna zrozumiec. On może nazywa sie Chu....ski.

A Ty co, Hosenduft albo Rosenschwanz?

I to ma byc lepiej?

F.
    • Gość: PULS Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: *.nas2.chicago1.il.us.da.qwest.net 12.01.03, 16:52
      Znajomy opowiedzial mi jak to ktoregos wieczoru byl poproszony
      aby zostac dluzej i skonczyc jakis tam projekt na obrabiarce.
      Byl sam,szef poprosil go do swego biura i wyjal pistolet
      z kieszeni mowiac ze jak moj znajomy mialby mu czyms
      zagrazac to on bedzie strzelal do niego.Otworzyl magazynek pokazujac ze to
      nie jest straszak.To byl Zyd z Sosnowca,mowiacy po polsku
      i to ten sam ktory mowil ze o zadnej podwyzce z moim znajomym nie rozmawial.
      • titus-flavius Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. 12.01.03, 17:52

> Znajomy opowiedzial mi jak to ktoregos wieczoru byl poproszony
        > aby zostac dluzej i skonczyc jakis tam projekt na obrabiarce.
        > Byl sam,szef poprosil go do swego biura i wyjal pistolet
        > z kieszeni mowiac ze jak moj znajomy mialby mu czyms
        > zagrazac to on bedzie strzelal do niego.Otworzyl magazynek pokazujac ze to
        > nie jest straszak.To byl Zyd z Sosnowca,mowiacy po polsku
        > i to ten sam ktory mowil ze o zadnej podwyzce z moim znajomym nie rozmawial.
        ave, I co zastrzelil tego skurwiela twego znajomego,czy tylko po prosu mu w
        jape przepita zdzielil ? t-f
    • Gość: PULS Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: *.nas20.chicago1.il.us.da.qwest.net 14.01.03, 06:55
      Dalsze przygody mojego znajomego z Zydami byly
      powiem dosc smierdzace.Opowiadal mi dzisiaj
      o Jerozolimie-miescie stolicy szczurow i kotow
      ktore wyzeraja smierdzace odpady po handlu
      zywnoscia.Zydzi wyrzucaja miesa i inne odpady
      za drzwi na zewnatrz jak chcesz przejsc to sobie
      musisz noga odgarnac.
      Domy maja rure ktora splywaja na zewnatrz zaraz
      kolo domu brudy z mycia domu wewnatrz.Smrod
      niemilosierny ale zato skunksow nie ma bo
      nie moga zdzierzyc tego odoru.Ale domy sa
      robione z zelbetonu z jednym wydzielonym pokojem-schronem
      odpornym na dzialania wojny.A wiec zastanawiam sie po
      co Zydom schrony jak tam wroga mozna smrodem obezwladnic.
      Jutro dalsza czesc sprawozdania o Zydach i ich smierdzacym kraju.
    • Gość: .. Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: proxy / *.203-78-194.adsl-fix.skynet.be 14.01.03, 07:28
    • Gość: PULS Re: Poznalem Polaka ktory byl w Izraelu 7 lat. IP: *.nas19.chicago1.il.us.da.qwest.net 14.01.03, 16:19
      Skurczybyki Zydy robili mu psikusy w pracy.Potrafili mu zrzucac narzedzia z
      jego stolu na podloge aby on je podnosil i sie na nich zloscil.Mieli wtedy
      niesamowita rozrywke jak widzieli ze inny jest zly i wkurwiony.
      Zydzi tez pracowali na podobnym stanowisku(Mold polisher)ale glownie to oni
      kawke pili rozmawiali i udawali wielkich wazniakow.
      Palestynczykow bylo tam 80%.Zdaezalo sie ze palestynczyk pracowal wspolnie z
      zydem nad jakims projektem ale jakby mogli to by sobie do gardelskoczyli.
      Zydy pogardliwie na innych patrzyli dajac do zrozumienia ze sa narodem wybranym
      rzeczywiscie.Najbardziej to gardzili Rumunami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka