Dodaj do ulubionych

Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim

IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 00:04
na temat zwrotu moich kamienic w miescie Lodz ! Wszystko podpisane i
przypieczetowane zostalo ! Drzyjcie tymczasowi wlasciciele,nawet nie wiecie
co was czeka niedlugo !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: babariba drzyj się jojo, drzyj... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 00:20
      Gość portalu: jojo napisał(a):

> na temat zwrotu moich kamienic w miescie Lodz ! Wszystko podpisane i
      > przypieczetowane zostalo ! Drzyjcie tymczasowi wlasciciele,nawet nie wiecie
      > co was czeka niedlugo !!!
    • Gość: hawk Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim IP: proxy / *.vc.shawcable.net 15.01.03, 00:22

Drzyjcie wlascieciele! bo jojo -egon chce wam kamienice ukrasc!
      • Gość: babariba DRZYJCIE się chyba? n/t IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 00:28
        Gość portalu: hawk napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
        >
        > > na temat zwrotu moich kamienic w miescie Lodz ! Wszystko podpisane i
        przypieczetowane zostalo ! Drzyjcie tymczasowi wlasciciele,nawet nie wiecie
        co was czeka niedlugo !!!
        >
        > Drzyjcie wlascieciele! bo jojo -egon chce wam kamienice ukrasc!
      • Gość: jojo Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 00:37
        Gość portalu: hawk napisał(a):

>
        > > przypieczetowane zostalo ! Drzyjcie tymczasowi wlasciciele,nawet nie wieci
        > e
        > > co was czeka niedlugo !!!
        >
        > Drzyjcie wlascieciele! bo jojo -egon chce wam kamienice ukrasc!
        Ty Hawk tu buzi nie otwieraj bo w dziob przy okazji zarobic mozesz,pilnuj
        lepiej swojej dziupli ,aby ci jej eagles nie zajeli,z zona twoja zarazem,OK?
        • bam_buko jojo wyluzuj sie - jaka Lodz 15.01.03, 00:51
          przeciez ty jestes czeresniak z podlomzynskiej wsi jakie ty domy chcesz
          odzyskac? przeciez tam chodziliscie srac nawet za cudza stodole.
          • Gość: babariba niech se jojo wszystkie kamiennice w "Lodz"... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 01:55
            ...odzyska
            *************************************************************************
            bam_buko napisał:

> przeciez ty jestes czeresniak z podlomzynskiej wsi jakie ty domy chcesz
            odzyskac? przeciez tam chodziliscie srac nawet za cudza stodole.
    • Gość: jojo Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 01:12
      i sie dogadalismy o przyszlosci pewnej,co jest moje,bylo i bedzie moje i nasze
      na wieki,brrrrrrrrrrrrr pulaki!,zal mi was kiedy na ulice nie swoje
      wylecicie.
      PS. Te ulice i grunta pod nimi tez do nas naleza,Shalom pulaki durniaki,zima
      was dobija no nie ? Trzeba sie bylo Zyda trzymac,a nie dupe jego
      smarowac,ciemniaki wy !!!
      • wesoly3 Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim 15.01.03, 01:31
        hehehe - jojo siedzi pod mostem
        w kartonie i mu sie kamienice
        zamarzyly
        otoz jojo - jak twoj dziadek
        robil barkrut swoja fabryka
        lodzka - to ta kamienica
        juz przestala byc jego
        kapito ????

• Gość: babariba dżodżo, jak ci już przejdzie, wróć... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 01:58
        na forum i powiedz cóść na trzeźwo.

> i sie dogadalismy o przyszlosci pewnej,co jest moje,bylo i bedzie moje i nasze
        na wieki,brrrrrrrrrrrrr pulaki!,zal mi was kiedy na ulice nie swoje
        wylecicie.
        >
        > PS. Te ulice i grunta pod nimi tez do nas naleza,Shalom pulaki durniaki,zima
        was dobija no nie ? Trzeba sie bylo Zyda trzymac,a nie dupe jego
        smarowac,ciemniaki wy !!!
    • wesoly3 Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim 15.01.03, 01:32
      Ale wiesz jojo
      Do Polski mozesz przyjechac.
      Ja cie odpowiednio powitam,
      juz glany pastuje - hehehe
      • Gość: jojo Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 01:42
        wesoly3 napisał:

> Ale wiesz jojo
        > Do Polski mozesz przyjechac.
        > Ja cie odpowiednio powitam,
        > juz glany pastuje - hehehe
        A ja juz winchester moj szlifuje z rury do dziury,zeby ci smierdzielu
        szikagoski przy okazji lydki ponad glanami twoimi dziurawymi odstrzelic,jak Zyd
        Arabowi to robi na codzien,ponial zdechlak zasrany ,Boga nie uznajacy swojego ?
        • wesoly3 Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim 15.01.03, 01:51
          hehehehe -
          jojo - o czym ty mowisz
          siedzisz pod mostem
          dzirawe portki i gacie nosisz
          tak ze nawet kupa sie w nich nie zatrzymuje - heheheh

Przyjedz, to cie za te pejsy wytargamy i na smietnisko
          miejskie wypierdolimy jak scierwo jakies
          nikomu nie potrzebne
      • bam_buko Re wesoly! 15.01.03, 01:51
        wesoly3 napisał:

> Ale wiesz jojo
        > Do Polski mozesz przyjechac.
        > Ja cie odpowiednio powitam,
        > juz glany pastuje - hehehe

powinienes wytlumaczyc jojo co znaczy "z glana" - jojo to wiesniak u niego
        na wsi uzywali klonicy
        p.s szkoda pasty
    • Gość: hawk Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim IP: proxy / *.vc.shawcable.net 15.01.03, 01:50

Twoja chata co byla warta 1,000.00 Polskich przedwojennych w 1039 roku, juz sie
      zaamortyzowala sie i warta jest teraz zero, jeszcze musisz doplacic za
      wywozenie gruzu. Bylem w tym roku w kraju lomzynskim i widzialem kilka
      pozostalosci, chat co sie zapadly pod ziemie, okien prawie nie widac.
      Przydaloby sie gdybys te strony odwiedzil i pomogl gruzy wywozic, to ci taniej
      wyjdzie za 'spadek' doplacac.
      • Gość: jojo Pozamykajcie mordy swoje bezzebne gnoje IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 01:59
        Zanim ich bida,matka wasza,ich nie pozamyka na zawsze,tfuj goje smierdzace !!!
        • Gość: babariba dżodżo, jak tak możesz niekulturnie?... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 02:02

> Zanim ich bida,matka wasza,ich nie pozamyka na zawsze,tfuj goje smierdzace !!!
      • Gość: jojo Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 02:01
        Widzialem duzo polackow bezzebnych,co zamiast zebami,oczami chleb pozerali i
        uszami mlaskali.
        • Gość: jojo Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 02:05
          a on mi powiedzial,ze powiesi Pulsa na suchej galezi w Koniczynopyskach,miejscu
          jego urodzenia,kiedy tylko to wodoglowie granice PRL przekroczy.!!!
        • Gość: babariba dżodżo, ciebie znowu była nietrzeźwa? -A? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 02:05

> Widzialem duzo polackow bezzebnych,co zamiast zebami,oczami chleb pozerali i
          > uszami mlaskali.
    • Gość: jojo Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 02:44

Nu pulaki,oddawac co nie wasze zanim was swoimi 3500 czolgami nie
      zajade,nu ,ale juz bojowniki o wojne i pokoj znane i zawsze pokonane,Albania
      nawet sie z was smieje,ze z glodu zdychacie,a im Uncle Sam doklada jak nalezy...
      • Gość: hawk Re: HEJ DURNY JOJO-EGON IP: proxy / *.vc.shawcable.net 15.01.03, 03:03

>
        > e
        > Nu pulaki,oddawac co nie wasze zanim was swoimi 3500 czolgami nie
        > zajade,nu ,ale juz bojowniki o wojne i pokoj znane i zawsze pokonane,Albania
        > nawet sie z was smieje,ze z glodu zdychacie,a im Uncle Sam doklada jak
        nalezy..
        > .

Hej durniu! Polaczki w Polsce jedza lepiej niz ty w tej Ameryce. Jak wyjechales
        do tego raju to zapomniales jak prawdziwy chleb pachnie i smakuje, bo
        amerykancy tam cie trucizna karmia. Co centa znajdziesz na smietnisku w New
        York, chleba kupisz a ten chleb, chlebem nie pachnie tylko toksynami co tam
        amerykancy nasypali (preservatives, pesticides, herbicides i inna amerykanska
        zaraza) i ty to zresz.
        Przyjedz do Polski, choc prawdziwego chleba poprobowac, troche go zasuszysz i
        do ameryki zawieziesz pokazac braciom jak prawdziwy chleb pachnie.
        Tylko uwazaj w Polsce na wesolego3, bo ci pejsy pourywa.
      • Gość: babariba nu, dzodzo, ty wez sobie co na glowa... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 03:10

>
        > e
        > Nu pulaki,oddawac co nie wasze zanim was swoimi 3500 czolgami nie
        > zajade,nu ,ale juz bojowniki o wojne i pokoj znane i zawsze pokonane,Albania
        > nawet sie z was smieje,ze z glodu zdychacie,a im Uncle Sam doklada jak
        nalezy..
        > .
      • Gość: jojo Nu,to jak towarzysze Pulaki !? IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 21:43
        Oddacie czy nie? Po dobroci pytam,bo dzis w humorze jestem,Jolke rodaczke wasza
        przelecialem ! A do was tez przylece niedlugo,po swoje oczywiscie !
    • Gość: PULS Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim IP: *.nas19.chicago1.il.us.da.qwest.net 15.01.03, 22:15

P.Kwach zyd i ci jeszcze nie oddal?.Pewnie cie tak olewa jak i ja.
      • Gość: jojo Re: Rozmawialem z Prezydentem PRL Kwasniewskim IP: *.proxy.aol.com 15.01.03, 23:04
        Gość portalu: PULS napisał(a):

>
        > e
        >
        > P.Kwach zyd i ci jeszcze nie oddal?.Pewnie cie tak olewa jak i ja.
        On i ja olewamy,ale takich jak ty nieudacznikow niedorobionych w ostatniej
        chwili na swiat wyskrobanych !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka