Dodaj do ulubionych

Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego

IP: *.proxy.aol.com 21.01.03, 02:09
kochanego ! Obgryz ja CIECIU i dla joja podziekuj,za dobre sece jego !!!
Obserwuj wątek
    • szpital_psychiatryczny Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego 21.01.03, 02:17
      jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresywny- moze
      wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac
      • Gość: jojo Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego IP: *.proxy.aol.com 21.01.03, 02:23
        szpital_psychiatryczny napisała:

> jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresywny- moze
        > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac
        po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z tesknoty za mna
        pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glupszych znalezc
        nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? Sami sie tam
        mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kamerach
        utrwalajcie,OK ? debile ?
        • szpital_psychiatryczny Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego 21.01.03, 02:35
          Gość portalu: jojo napisał(a):

> szpital_psychiatryczny napisała:
          >
          > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresywny- moze
          > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac
          > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z tesknoty za
          mna
          > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glupszych
          znalezc
          > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? Sami sie tam
          > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kamerach
          > utrwalajcie,OK ? debile ?

Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolnie takich dwoch
          arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy cie na swieta
          dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze przez tydzien wyly
          za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie.

• sanatorium_psychiatryczne sanaTerrarium? 21.01.03, 02:44

> Gość portalu: jojo napisał(a):
            >
            > > szpital_psychiatryczny napisała:
            > >
            > > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresywny- m
            > oze
            > > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac
            > > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z tesknoty za
            > mna
            > > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glupszych
            > znalezc
            > > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? Sami sie ta
            > m
            > > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kamerach
            > > utrwalajcie,OK ? debile ?
            >
            > Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolnie takich
            dwoch
            > arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy cie na
            swieta
            > dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze przez tydzien
            wyly
            > za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie.
            >
            • szpital_psychiatryczny Re: sanaTerrarium? 21.01.03, 02:54
              Allach Jahve "wsio ryba"
              W szitalu psychiatrycznym zajmujemy sie TYLKO powaznymi przypadkami - te
              lzejsze odsylamy do sanatorium.
          • Gość: jojo Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego IP: *.proxy.aol.com 21.01.03, 02:46

>
            > >
            > > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresywny- m
            > oze
            > > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac
            > > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z tesknoty za
            > mna
            > > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glupszych
            > znalezc
            > > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? Sami sie ta
            > m
            > > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kamerach
            > > utrwalajcie,OK ? debile ?
            >
            > Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolnie takich
            dwoch
            > arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy cie na
            swieta
            > dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze przez tydzien
            wyly
            > za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie.
            >
            Nie pierdolcie glupot pedaly,tych arabow i murzyna to wy dosiadaliscie,az wam
            do dzisiaj kal z policzkow splywa,niewinniatka za psychicznych lekarzy
            polskich podajacy sie,gnoje wy gojowate!!!
            • szpital_psychiatryczny Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego 21.01.03, 02:58

>
              > > Gość portalu: jojo napisał(a):
              > >
              > > > szpital_psychiatryczny napisała:
              > > >
              > > > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow agresyw
              > ny- m
              > > oze
              > > > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac
              > > > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z tesknot
              > y za
              > > mna
              > > > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glupszych
              >
              > > znalezc
              > > > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? Sami s
              > ie ta
              > > m
              > > > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kamerach
              >
              > > > utrwalajcie,OK ? debile ?
              > >
              > > Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolnie takich
              > dwoch
              > > arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy cie na
              > swieta
              > > dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze przez tydzien
              > wyly
              > > za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie.
              > >
              > Nie pierdolcie glupot pedaly,tych arabow i murzyna to wy dosiadaliscie,az
              wam
              > do dzisiaj kal z policzkow splywa,niewinniatka za psychicznych lekarzy
              > polskich podajacy sie,gnoje wy gojowate!!!

jojo przypominam ci ze przebywales w szpitalu psychiatrycznym AMERYKANSKIM
              takim do ktorego cale zycie teskniles i dla ktorego swoja wies podlomzynska
              zostawiles.
              • Gość: jojo Re: Rzucam kosc zgody dla ciecia Forum mojego IP: *.proxy.aol.com 21.01.03, 03:12

>
                > >
                > > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                > > >
                > > > > szpital_psychiatryczny napisała:
                > > > >
                > > > > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie znow ag
                > resyw
                > > ny- m
                > > > oze
                > > > > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac
                > > > > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono z te
                > sknot
                > > y za
                > > > mna
                > > > > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was glup
                > szych
                > >
                > > > znalezc
                > > > > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wiec? S
                > ami s
                > > ie ta
                > > > m
                > > > > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe na kam
                > erach
                > >
                > > > > utrwalajcie,OK ? debile ?
                > > >
                > > > Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolnie tak
                > ich
                > > dwoch
                > > > arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy cie
                > na
                > > swieta
                > > > dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze przez tyd
                > zien
                > > wyly
                > > > za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie.
                > > >
                > > Nie pierdolcie glupot pedaly,tych arabow i murzyna to wy dosiadaliscie,az
                > wam
                > > do dzisiaj kal z policzkow splywa,niewinniatka za psychicznych lekarzy
                > > polskich podajacy sie,gnoje wy gojowate!!!
                >
                > jojo przypominam ci ze przebywales w szpitalu psychiatrycznym AMERYKANSKIM
                > takim do ktorego cale zycie teskniles i dla ktorego swoja wies podlomzynska
                > zostawiles.
                Chamie jeden! Ile razy na tym forum ci bydlaku zezwierzecaly tlumaczylem,ze
                moje korzenie w miescie przepieknym Wilnie rozrastac sie zaczely i dalej
                rosna,rosna i rosna i....
                • szpital_psychiatryczny jojo wracaj do szpitala !! 21.01.03, 03:33

>
                  > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                  > >
                  > > > szpital_psychiatryczny napisała:
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > szpital_psychiatryczny napisała:
                  > > > > >
                  > > > > > > jojo robaczku dawno cie u nas nie bylo-stajesz sie zn
                  > ow ag
                  > > resyw
                  > > > ny- m
                  > > > > oze
                  > > > > > > wpadniesz do nas dobrowolnie??- powiedzmy odpoczac
                  > > > > > po wypuszczeniu mnie,podobno wszyscy pacjenci wasi w kimono
                  > z te
                  > > sknot
                  > > > y za
                  > > > > mna
                  > > > > > pierdolneli,a wy gnoje sami zwariowaliscie i tepakow od was
                  > glup
                  > > szych
                  > > >
                  > > > > znalezc
                  > > > > > nie mozecie,aby ich miedzy scianami gumowymi usadowic .A wi
                  > ec? S
                  > > ami s
                  > > > ie ta
                  > > > > m
                  > > > > > mlotkami po lbach napierdalajcie i pyski swoje kwadratowe n
                  > a kam
                  > > erach
                  > > >
                  > > > > > utrwalajcie,OK ? debile ?
                  > > > >
                  > > > > Masz racje jojo tesknia za toba bardzo!!!!!!!!!!!!!-szczegolni
                  > e tak
                  > > ich
                  > > > dwoch
                  > > > > arabow i jeden murzyn z twojego"pokoju" Dopiero jak wypuscilismy
                  > cie
                  > > na
                  > > > swieta
                  > > > > dowiedzialem sie co tam wyprawialiscie pedaly.Araby jeszcze prze
                  > z tyd
                  > > zien
                  > > > wyly
                  > > > > za toba jojo-dopiero jak zamknelismy fredzia54 uspokoili sie.
                  > > > >
                  > > > Nie pierdolcie glupot pedaly,tych arabow i murzyna to wy dosiadalisci
                  > e,az
                  > > wam
                  > > > do dzisiaj kal z policzkow splywa,niewinniatka za psychicznych lekarz
                  > y
                  > > > polskich podajacy sie,gnoje wy gojowate!!!
                  > >
                  > > jojo przypominam ci ze przebywales w szpitalu psychiatrycznym AMERYKANSK
                  > IM
                  > > takim do ktorego cale zycie teskniles i dla ktorego swoja wies podlomzynsk
                  > a
                  > > zostawiles.
                  > Chamie jeden! Ile razy na tym forum ci bydlaku zezwierzecaly tlumaczylem,ze
                  > moje korzenie w miescie przepieknym Wilnie rozrastac sie zaczely i dalej
                  > rosna,rosna i rosna i....

jojo jedno co rosnie u ciebie to debilizm rosnie,rosnie i rosnie.... ale
                  to nie jest juz calkowicie twoja wina to choroba
                  stajesz sie robaczku chamowaty a to nie dobrze-zapomniales juz jak prawie na
                  czworakach przychodziles do mojego gabinetu donosic na kolegow, byles
                  grzeczniutki,potulny-jak wychodziles na swieta to nawet"kielicha" odemnie
                  dostales a teraz znow zaczynasz ublizac.... ok pogadamy jak wrocisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka