Dodaj do ulubionych

Same lamagi na Bliskim Wschodzie

14.06.06, 15:16

Zydzi ktorzy mowia o sobie "Israel does not target innocent civilians"
zabijaja wiecej cywili niz Arabowie, ktorzy ponoc ich zabijaja?

Sam nie wiem, ktorzy z nich jest wieksza lamaga?
Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 14.06.06, 17:22
      jakes klopoty z celownikami.
      Choc sie pewnoz daleka obrazi.Wg niego , w israelu wszystko najlepsze,
      celowniki tez
      • i-love-2-bike Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 14.06.06, 17:37
        krystian71 napisała:

> jakes klopoty z celownikami.
        > Choc sie pewnoz daleka obrazi.Wg niego , w israelu wszystko najlepsze,
        > celowniki tez

grubasy tez,a szczegolnie te kobiece,tfu pseudokobiece:)
        • krystian71 Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 14.06.06, 18:09
          a ty rachel o kim:) ?
      • goldbaum Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 15.06.06, 09:26
        krystian71 napisała:

> jakes klopoty z celownikami.

Maja jedni i drudzy. Z tym ze jedni nie maja prawie wcale broni a drudzy az za duzo.
    • tut_ets Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 14.06.06, 18:26
      wiesz, jesli wierzysz propagandzie palestynskiej, takie statystyki wychodza...
      • i-love-2-bike Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 14.06.06, 18:28
        tut_ets napisała:

> wiesz, jesli wierzysz propagandzie palestynskiej, takie statystyki wychodza...

a wczym propaganda palestynska jest gorsz/lepsza od waszej. raczej cyferki nie
        klamia,a te sa niekorzysc wasza,jako okupanta.
        • tut_ets Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 14.06.06, 18:37
          niestety cyferki nie, ale kto kogo zabil, niestety tak... Przyklady??
          Prosze:
          www.seconddraft.org/aldurah.php

jeden z Z mILIONOW przykladow zabijania przez palestynskich snajperow...
          • tut_ets Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 14.06.06, 18:38
            winny - oczywiscie Izrael... Tyylko przyjrzyj sie mapom, gdzie byly pozycje
            Izraelczykow...

Trzeba byc matolem, aby uwierzyc, ze to Izraelczycy zabili tego chlopca...
            • i-love-2-bike Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 14.06.06, 18:46
              tut_ets napisała:

> winny - oczywiscie Izrael... Tyylko przyjrzyj sie mapom, gdzie byly pozycje
              > Izraelczykow...
              >
              > Trzeba byc matolem, aby uwierzyc, ze to Izraelczycy zabili tego chlopca...

no wlasnie kolego,obiektyw nie klamie prawda,ani liczby zabitych,tylko takim
              propagandystom jak tobie nie placa za to,aby te strony ogladac bo i po co,wtedy
              jakby obrazek sie troche zmienia wiec trzeba reszte nadrobic na drutach,aby
              lepiej pasowala do rozpowrzechniania mitow i bajek.milego dnia,sorry ale mnie to
              czytanie bajek sie juz dawno znudzilo.
              www.independence.net/israel/idfmurder/
              www.rememberthesechildren.org/remember2006.html
              • tut_ets Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 14.06.06, 18:59
                Skoro znudzilo ci sie, to czemu je popierasz??

Skoro same lamagi zyja w Izraelu, to skadnagtle te projekty:
                www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3262739,00.html
                • dana33 [...] 14.06.06, 21:23
                  Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                  • tut_ets Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 14.06.06, 23:25
                    niestety... zazwyczaj jak nie maja co powiedziec, przestaja ciagnac watek... I
                    musze powiedziec - slowo "pustema" zaczyna mi sie bardziej podobac... :)) hihi...
                    • dana33 Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 15.06.06, 08:27
                      pasuje do niej jak ulal.... moja corcia wymyslila, jej jej opowiadalam o tym
                      geniuszu wiedzy, inteligencji i dobrego wychowania... :))))
                • krystian71 Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 15.06.06, 10:37
                  ale niestety tak jest.Pare dni temu byl watek splita porownujacy osiagniecia
                  Hong-Kongu , w okrutnie niesprzyjajacych warunkach, gdy plan i data akcesji do
                  ChRD byl juz podpisany z tymi beznadziejnie nijakimi israelskimi.
                  Hong-kongu, ktorego nikt nie sponsorowa, ktory praca wlasnych rak, a nie
                  nieudolnych podbojow,k ktore oprocz skrawkow ziemi i horremndalnych klopotow i
                  tak nic nie daja, wydarl morzu ziemie i stworzyl na niej cuda.
                  Tak ze mozna powiedziec,ze to nie Chiny zawladnely Hongkongiem, alejego ustroj
                  podbil Chiny i napelnilje wiara we wlasne zdolnosci.
                  Israelski pesymizm i talmudyczny fatalizm odbija sie jednak na wszystkich
                  waszych pociagnieciach.Brak oryginalnosci mysli, potwierdzonej kradzieza
                  patentw to tylko czubek gory lodowej.Tak naprawde ma przelozenie na cala
                  doktryne polityczna, kopiujaca XIX-sto wieczne mechanizmy, podboju, okupacji,
                  wykorzystywania innych narodow.
                  To malo odkrywcze, a najgorsze dla was,ze nieskuteczne
      • goldbaum Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 15.06.06, 09:24
        tut_ets napisała:

> wiesz, jesli wierzysz propagandzie palestynskiej, takie statystyki wychodza...

Gorzej!
        Takie statystyki wychodza nawet, jesli wierzyc propagandzie zydowskiej.
        • tut_ets Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 15.06.06, 09:46
          mylisz pojecia... zostalo ci z czasow komunt...
          • goldbaum Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 15.06.06, 09:49
            a ty nie wiesz o czym gadasz. Zostalo ci z czasow pobytu w klinice psychiatrycznej.
    • i-love-2-bike Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 14.06.06, 23:38
      szczegolnie lamagowate sa te ich natchnione cioty. grube toto jak banie,nic nie
      kapuje i bajki chce opowiadac tym,ktorzy te historyjki dla dzieci juz
      przerabiali 100 razy. jak nie wyjdzie to pluje to sobie na brode i fuj,jakie to
      nieapetyczne sie robi.no i oczywiscie stara sie to to jak moze prowokowac
      uzywiajac grubianskich przeklenstw,widac ich mame tak do nich na dzien dobry
      mowilo,stad ten poziom intelektualny,bez maski nie podchodz. a zawsze mowiono,ze
      zydzi to stary narod i kultura u nich rownie stara,a tu od kazdego wychodkiem
      pachnie. nie ma co z wami kotulki trajlowac,bo na takie przyglupie prowokacje w
      stylu dany&company to niestety,ale ja sie ponizac nie bede tutus moja mila.sorry
      ale szkoda mi czasu na chamstwo,nie placa mi za to,aby z nim sie zadawac.
      • dana33 Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 15.06.06, 08:30
        hihihi.... ponizac sie ty pustemo nie musisz, bo nie masz gdzie, juz jestes na
        samym dnie...
        tak tak.... chamstwo..... ty jestes najlepszy przykladem.... i slyszysz to
        ciagle nie tylko od koszernych, ale i od ganc nie koszernych...

dlaczego przyglupie prowokacje? ganie nie przyglupie i ganc nie prowokacje...
        nabijanie sie z was tutaj uprawiamy i bawimy sie dobrze i ganc koszernie..
        nu, zgarbiona wywloko..... nie denerwuj sie, bo jeszcze z roweru spadniesz i
        dodatkowe udrzenie w glowe dostaniesz...
        • krystian71 Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 15.06.06, 10:41
          powtarzasz to tyle razy a ja od dawna mam uzasadnione watpliwosci, to doopiasta
          jest tylko smiech przez lzy, na pierwszy rzut oka widac,ze wcale sie dobrze nie
          bawisz, tylko z uporem masochisty dlubiesz we wlasnym sprochnialym zebie
          A sa lepsze sposoby dla kobiety na poprawe humoru.
          Chocby , po prostu umyj wlosy,nie bedziesz musial sie masochstycznie drapac
          • dana33 Re: Same lamagi na Bliskim Wschodzie 15.06.06, 11:01
            melduje poslusznie:
            zeby wszystkie w porzadku. place ciezkie pieniadze za ubezpieczenie i dentyste.
            wlosy umyte, wczoraj wlasnie bylam u fryzjera,
            prysznic poranny mam za soba.
            dzisiaj zalozylam nowa bluzke, 4 numery wieksza od poprzedniej, duzo pieniedzy
            kosztuja te xxxxxxxxxl.
            samochod umyty przez araba na stacji benzynowej i zatankowany.
            mieszkanie bedzie wypucowane jutro, jako ze ja nie brudze sobie raczek domowa
            robota.
            masochistka nie jestem absolutnie. wrecz na odwrot: wykorzystuje kogo moge zeby
            samej miec przyjemne i wygodne zycie.
            do drapania mam specjalna raczke.
            cos jeszcze krystek dolaczyc do odpowiedzi na twoje merytoryczne posty?
      • tut_ets o sobie mowisz , czy o kaczce Polskiej? 15.06.06, 09:47

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka