Dodaj do ulubionych

Moi drodzy, FORUM zeszło do magla

26.06.06, 04:58
Zostało jedynie kilka osób, które potrafia składnie i racjonalnie wyrazić
swoje opinie. Reszta pisze na poziomie magla lub bazarowych pyskówek.
Nic tylko pogratulować.

Dojdzie do tego, że zostanie tu jedynie kilka nawiedzonych ideologicznie osób,
które beda ciąć sieczke dzień i noc.

Tematy wypotów pozostana niezmienione. Pierwszy będzie o wstretnych Żydach,
drugi o wstrętnym USA a trzeci o prawdziwych Polakach, naprawdę prawdziwych.
Obserwuj wątek
    • ghotir Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 26.06.06, 05:50
      Zapomniales o czwartym rodzaju postow: Felusiak jest wspanialy.Te posty dopiero
      przywroca FS do zycia (sarkazm).
    • schlagbaum Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 26.06.06, 07:22
      felusiak1 napisała:

>Reszta pisze na poziomie magla lub bazarowych pyskówek.

a przeciez mozna pisac ciekawie i kulturalnie i to nawet w bardzo zagranicznych
      jezykach

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44108716&a=44183632

> Nic tylko pogratulować.

Gratuluje.
      • dana33 Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 26.06.06, 07:37
        mozna tez wyjatkowo kulturalnie po polsku:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44182249&a=44188063
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44182249&a=44195253

• schlagbaum Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 26.06.06, 20:18
          dana33 napisała:

> mozna tez wyjatkowo kulturalnie po polsku:

Made in usa.

>
          >
          • dana33 Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 26.06.06, 22:11
            nie, nie..... made in poland, a udoskonalone w usa.
    • maska00 Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 26.06.06, 07:34
      No i takie ma być to forum, o to własnie chodzi.Zastanawiam się, czemu tego nie
      rozumiecie.
    • polski_francuz Prawo Parkinsona 26.06.06, 07:47
      mowilo, ze organizacje zajmuja sie coraz bardziej soba a coraz mniej tym do
      czego zostaly powolane. Ministerstwo spraw morskich Anglii by dla Parkinsona
      przykladem.

Jesli coraz wiecej watkow poswiecone jest plotkom, pacynkom, trollom, antypatii
      jednych do drugich i odwrotnie, straszeniem konsekwencjami za brak zgody w
      pogladach... a to jest objaw tego samego.

Wlasnie zajmowania sie soba zamiast dyskusjom o swiecie. Tego do czego takie
      forum ma sluzyc.

Pora chyba, zeby na wakacje pojechac.

Bez internetu:)

PF
      • explicit Re: Prawo Parkinsona 26.06.06, 21:38
        A u francuzow jak wakacje to wakacje , do lozka o 22-giej z lozka w poludnie
        pozniej zamiast prysznica , lamka wina , watrobka z kaczki w sosie smietankowym
        (niech zoladek szlag trafi , ale zaplacilem , to zjem) - Jak siem bawic to siem
        bawic ,...

uklony

==============================================================================

Pora chyba, zeby na wakacje pojechac.
        • polski_francuz Re: Prawo Parkinsona 26.06.06, 21:47
          Moje wakacje tawariszcz tak beda wygladac. Jak tylko te cholerna ksiazke
          skoncze co ja mecze od lat kilku.

Po niej juz tylko hosanna, alleluja i grill z przyjaciolmi na lodce...

PF
          • explicit Re: Prawo Parkinsona 26.06.06, 22:01

Nie ublizaj mi z tym tawariszcz I was a nice to ya my friend :))) Anyway , ja
            po operacji mam problem z koncentracja , (focus) a ty po czym ? ,... Bzykasz ?

uklony

Moje wakacje tawariszcz tak beda wygladac. Jak tylko te cholerna ksiazke
            skoncze co ja mecze od lat kilku.

Po niej juz tylko hosanna, alleluja i grill z przyjaciolmi na lodce...
            • polski_francuz Split 26.06.06, 22:04
              pozwalam ci napoczac burgunda. Potrzebujesz go. Mowisz takie rzeczy jakich sie
              na forum nie mowi.

Moze spowiednikowi.

Et encore!

PF

• explicit Re: Split 26.06.06, 23:23
                O'ki pogadamy na innym , ja nie gadam ja bzykam , co tu duzo gadac , no nie ???

uklony

Mowisz takie rzeczy jakich sie na forum nie mowi.
    • you-know-who Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 26.06.06, 08:31
      udzielo mi sie. zaczynam na serio podejrzewac ze schlagbaum = pxy1, a felusiak
      ma na nazwisko zupelnie inaczej i mieszka zupelnie gdzie indziej.
      • schlagbaum Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 26.06.06, 22:05
        you-know-who napisał:

> udzielo mi sie. zaczynam na serio podejrzewac ze schlagbaum = pxy1,

Co fachura to fachura.
        Od razu zauwazyles gwiazdy.
    • marouder Poki co jeszcze nikt nie pisze o genetycznym 26.06.06, 11:53
      ..patriotyzmie, jak to ma miejsce na FK, wiec na razie jeszcze ujdzie.
    • i-love-2-bike Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 26.06.06, 20:24
      raczej do felusiakowego burdelu,tam troche starczo,zamiast burdel mamy burdel
      daddy siedzi,ale zawsze co nieco mozna zobaczyc i uslyszec.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44108716&a=44191605
    • maureen2 Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 26.06.06, 21:53
      podobno USA zaatakowało Kubę.Czy to prawda
      • picard2 Oto przyklad jak nalezy demaskowac 26.06.06, 22:14
        trolli
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=44227085
        i uzdrowic nasze forum
        Dla nie wtajemniczonych Gosc p. to ten sam honorowy forumowicz co pxy1
        • mustapha_mond Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 26.06.06, 22:31
          Jak tam pogoda w Montreal?
          • picard2 Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 26.06.06, 23:15
            mustapha_mond napisała:

> Jak tam pogoda w Montreal?Chciales moze napisac w Montréal nie wiem ale
            w dzielnicy Vieux-Montréal pada maly deszcz i jest pochmurno.
            Chcialem przeprosic rygorystow forumowych za nieprawdziwa wiadomosc jaka
            podalem przed kilkoma tygodniami otoz MOZNA pisac posty na Forum z Kanady
            na picard2 niezalogowany.Dwie male uwagi bardzo mnie ubawilo oskarzenie
            rachelci o niemoralnosci tûg picard co rozmawia sam z soba i na tym
            samym watku niejaki gosc p. stara sie przekonac pxy1 ze moze ten picard to
            nie taka swinia tylko sfrustrowany czlowiek ktory chce sie chwalic swoja
            wiedza.Moj Kolega z Technionu w Haifie ktory czyta przez ramie to co pisze mowi
            (kazdy zyd zna polski) ze to sie nazywa "hucpa gdola" ale on by raczej
            powiedzial rachelci "kos omak".Co Wy na to?
            • dana33 Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 26.06.06, 23:44
              hihihi...... ja bym tez to powiedziala tej pustemie... (jak nie wiesz co to
              pustema, to ci ten kolega z technionu wytlumaczy... ) :))))
              • polska_belgijka Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 26.06.06, 23:54
                dana33 napisała:

> (jak nie wiesz co to
                > pustema, to ci ten kolega z technionu wytlumaczy... ) :))))

Dana, a co to takiego ta *pustema*? Ja Ciebie zapytowywuje, bo glupia umrzec nie
                chce! ;)))
                • dana33 Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 27.06.06, 00:07
                  hihihi...... nie moge belgijko..... cala zabawa polega na tym, ze ona nie wie, a
                  jak ci napisze tu oficjalnie, to zabawa sie skonczy... :))))
                  • polska_belgijka Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 27.06.06, 00:15
                    dana33 napisała:

> hihihi...... nie moge belgijko..... cala zabawa polega na tym, ze ona nie wie,
                    > a
                    > jak ci napisze tu oficjalnie, to zabawa sie skonczy... :))))

Spanka nie bedzie (moze luminal?)! Czy ta una pustema jest grossa? Jak una
                    paloma blanka? :)))
                    • picard2 Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 27.06.06, 00:29
                      polska_belgijka napisała:

> dana33 napisała:
                      >
                      > > hihihi...... nie moge belgijko..... cala zabawa polega na tym, ze ona nie
                      > wie jak ci napisze tu oficjalnie, to zabawa sie skonczy... :))))
                      > Spanka nie bedzie (moze luminal?)! Czy ta una pustema jest grossa? Jak una
                      > paloma blanka? :)))

Jesli jestes belgijka francuska to pustema moze byc niedaleko od "mal baisé".
                      Jedzenie w tej restauracji kongresowej jest raczej marne ale wi-fi dziala
                      swietnie przy stole jest dwoch kanadyjczykow jeden izraelczyk jeden wegier i
                      ja .Ubaw mamy po pache bo wszystko jest tlumaczone na angielski gdybym
                      wiedzial co to znaczy "kos omak"(po arabsku) to moze bym tego nie pisal.
                      • pan_kaowiec Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 27.06.06, 00:34
                        odbierz poczte
                      • polska_belgijka Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 27.06.06, 01:03
                        picard2 napisał:

> Jesli jestes belgijka francuska to pustema moze byc niedaleko od "mal baisé".

To juz jest dyskryminacja i seksizm! No bo jak gent feminin moze byc mal ou bien
                        baisé?

Ubaw mamy po pache bo wszystko jest tlumaczone na angielski gdybym
                        > wiedzial co to znaczy "kos omak"(po arabsku) to moze bym tego nie pisal.

Kos omak po arabsku, to chyba taka sobie derywacja od szermuty? Ja tam sie na
                        klasycznym arabskim nie znam...:)
                        I ubawiaj sie po pachy - ja ide na spoczyczek (zasluzony).
                        • t0g Re: Belgijko: 27.06.06, 01:13
                          Ty nie jestes Gini, prawda? (Gini rowniez uzywala nickow "flamandka", "Zuzia" i
                          jeszcze kilku)

Nawiasem mowiac, jak Szlagbaum uzywa nicka eu.lola, jak ghotir uzywa dwoch
                          damskich nickow, to forumowa mafia niedoszlych maturzystow i doszlych praczek
                          ani slowem jakos nie pisnie...
                          • polska_belgijka Re: Belgijko: 27.06.06, 15:29
                            t0g napisał:

> Ty nie jestes Gini, prawda? (Gini rowniez uzywala nickow "flamandka", "Zuzia"
                            > jeszcze kilku)

Nie jestem! Jestem tu na goscinnych wystepach, choc czasem was czytam....

> Nawiasem mowiac, jak Szlagbaum uzywa nicka eu.lola, jak ghotir uzywa dwoch
                            > damskich nickow, to forumowa mafia niedoszlych maturzystow i doszlych praczek
                            > ani slowem jakos nie pisnie...

Czytam wybiorczo (taki nawyk) ;)

• t0g Re: Belgijko: 27.06.06, 23:09
                              No, to odetchnalem z ulga, bo podejrzewalem, ze moze Gini zdecydowala sie wrocic
                              na Forum...

Gini to Polka, ktora chyba wyszla za Belga i bardzo swoja belgijskosc
                              podkreslala. A charakterologicznie byla to postac forumowa nader podobna do
                              Rachelki, czyli obecnie i-love-2-bike. A Belg, moge powiedziec, to ja jestem
                              wiekszy od Gini, bo choc w zyciu spedzilem zaledwie kilka dni w Belgii z okazji
                              jednej konferencji w Liege, to mam ze 300 kuzynow w Belgii, za sprawa babci -
                              byla z duzej flamandzkiej rodziny, ktorej liczni przedstawiciele mieszkaja w
                              okolicach Ostendy, Brugii i Zaele (no, kiedys tak bylo - w tej chwili to bractwo
                              juz sie rozlazlo po calej Belgii i po innych krajach, jednego kuzyna nawet
                              zanioslo do Nowej Zelandii). Ono robia straszny cyrk ze swoim drzewem
                              genealogicznym, wiec dlatego moge znac liczbe tych kuzynow z dokladnoscia niemal
                              do pojedynczej sztuki.
                              • polska_belgijka Re: Belgijko: 27.06.06, 23:23
                                t0g napisał:

> No, to odetchnalem z ulga, bo podejrzewalem, ze moze Gini zdecydowala sie wroci
                                > c
                                > na Forum...
                                >
                                > Gini to Polka, ktora chyba wyszla za Belga i bardzo swoja belgijskosc
                                > podkreslala. A charakterologicznie byla to postac forumowa nader podobna do
                                > Rachelki, czyli obecnie i-love-2-bike.

Nicka splagiatowalam z Polskiego_Francuza (mini prowokacja) - mam nadzieje, ze
                                nie bedzie mial mi za zle ;)
                                Nie podkreslam swojej *belgijskosci*, zapuscilam korzenie, ot, co...
                                nacjonalizmu belgijskiego nie ma, wiec nawet wzorowac sie nie ma na czym.
                                Belgijskie spory i animozje dotycza JEZYKA i podatkow (sic!) ale to temat nie na
                                ten watek ;)

A Belg, moge powiedziec, to ja jestem
                                > wiekszy od Gini, bo choc w zyciu spedzilem zaledwie kilka dni w Belgii z okazji
                                > jednej konferencji w Liege,

Moze Ci sie jeszcze jakas konferencja przytrafi, to daj znac! ;)
                                • t0g Re: Belgia to znakomity kraj, chociaz 28.06.06, 00:37
                                  jednak Krola Leopolda II Belgowie sie powinni troche wstydzic.

Oczywiscie, ze dam znac - z tym, ze tego lata postanowilem do Europy nie jechac.
                                  Ja zajmuje sie uczeniem, mialem bardzo duzy "teaching load" w obu tegorocznych
                                  trymestrach, no i na dodatek sie przeprowadzalem. Wiec juz jestem tak
                                  wypompowany, ze marze wylacznie o tym, by "siasc na d..." i przesiedziec tak
                                  cale wakacje. Wiec nawet na konferencje do Wiednia posylam studenta, choc
                                  chairmanem tej konferencji jest moj bliski znajomy i na dodatek ma sie ona
                                  odbywac w Palacu Cesarskim, a historia Austro-Wegier to jedna z moich pasji!
                                  (rodzina z Galicji, rozumiesz...). Ale w prezyszlym roku jest konferencja z
                                  mojej dziedziny w Lund, to bedzie moze okazja, zeby poszwendac sie po Europie.,
                                  Musze prezeciez odwiedzic w Paryzu mojego nowego przyjaciela Picarda2! Na niego
                                  sie nie gniewaj, bo on tu reaguje nerwowo po tym wszytkim, co jego i mnie
                                  spotkalo tutaj w ciagu ostatnich 10 dni. Wiec trzeba mu wybaczac uszczypliwe
                                  reakcje.
                                  • polska_belgijka Re: Belgia to znakomity kraj, chociaz 28.06.06, 00:53
                                    t0g napisał:

> jednak Krola Leopolda II Belgowie sie powinni troche wstydzic.

Chodzi Ci o *jadro ciemnosci*? ;)

> Oczywiscie, ze dam znac - z tym, ze tego lata postanowilem do Europy nie jechac

To odpoczyn Wasc sobie! Niech Cie jeno slonce za bardzo nie dochodzi, bo lipy
                                    tam chyba nie uswiadczysz, coby sie przed onym schronic i na ultrafiolety
                                    narazonym nie byc;)

a historia Austro-Wegier to jedna z moich pasji!
                                    > (rodzina z Galicji, rozumiesz...).

Zona Rudolfa, ksiezniczka Stefania byla Belgijka. Historia Austro-Wegier jest
                                    pasjonujaca, bo to historia calej Europy...:)

> Musze prezeciez odwiedzic w Paryzu mojego nowego przyjaciela Picarda2! Na niego
                                    > sie nie gniewaj, bo on tu reaguje nerwowo po tym wszytkim, co jego i mnie
                                    > spotkalo tutaj w ciagu ostatnich 10 dni. Wiec trzeba mu wybaczac uszczypliwe
                                    > reakcje.
                                    Nie wiem, co Was spotkalo, bo jak juz wspominalam, czytam wybiorczo. Cos
                                    strasznego, jakis horror a moze spisek sil nieczystych. Vade retro satana!!! ;)))
                                    Na Picarda sie nie gniewam - na razie nie mam za co.
                        • picard2 Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 27.06.06, 01:43
                          polska_belgijka napisała:

> picard2 napisał:
                          > Jesli jestes belgijka francuska to pustema moze byc niedaleko od "mal bai
                          > sé".To juz jest dyskryminacja i seksizm! No bo jak gent feminin moze byc mal
                          ou bin baisé?
                          >
                          > Ubaw mamy po pache bo wszystko jest tlumaczone na angielski gdybym
                          > > wiedzial co to znaczy "kos omak"(po arabsku) to moze bym tego nie pisal.
                          >
                          > Kos omak po arabsku, to chyba taka sobie derywacja od szermuty? Ja tam sie na
                          > klasycznym arabskim nie znam.I ubawiaj sie po pachy - ja ide na spoczyczek
                          (zasluzony).

Ubaw polega na tym ze nie bedac idiotami zgadlismy ze "belgika" jest podstawiona
                          i podalismy falszywe wiadomosci pustema nie ma nic wspolnego z "mal baisé".Po
                          za tym ty jestes taka belgijka jak ja chinczykiem "mal baisé"nie odnosi sie
                          do kobiet.Ale jest wyrazeniem ogolnym.Kazdy sie bawi jak moze ale po
                          kilku godzinach Konferencji nalezy sie troche odprezyc.Tymbardziej ze roznica
                          czasu miedzy Montréal i Europa daje sie troche we znaki.
                          • polska_belgijka Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 27.06.06, 15:35
                            picard2 napisał:

> Ubaw polega na tym ze nie bedac idiotami zgadlismy ze "belgika" jest podstawion
                            > a
                            > i podalismy falszywe wiadomosci pustema nie ma nic wspolnego z "mal baisé".Po
                            > za tym ty jestes taka belgijka jak ja chinczykiem "mal baisé"nie odnosi sie
                            > do kobiet.Ale jest wyrazeniem ogolnym.Kazdy sie bawi jak moze ale po
                            > kilku godzinach Konferencji nalezy sie troche odprezyc.Tymbardziej ze roznica
                            > czasu miedzy Montréal i Europa daje sie troche we znaki.

A z ciebie taki Picard, jak ze mnie ksiezna Monaco (ktora jak moze wiesz,
                            belgijka nie jest) ;)! Zajrzyj ty do jakiegos podrecznego slownika
                            ortograficznego (Grevisse za trudny!!!). Mal baisé moze byc jedynie osobnik
                            rodzaju meskiego - ona bedzie zawsze i wszedzie mal baisée.
                      • dana33 Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 27.06.06, 07:34
                        pewnie bys nie napisal, picard, ale zawsze mozesz powiedziec, ze cie
                        podpuscili... :))))
                        najwazniejsze, ze masz zabawe..... ja tez.... :))))
                    • dana33 Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 27.06.06, 07:33
                      nu, ja poszlam spac juz wczoraj....
                      nu, belgijko..... gdzie paloma, gdzie blanka, a gdzie pustema... :)))))
                      • polska_belgijka Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 27.06.06, 15:38
                        dana33 napisała:

> nu, ja poszlam spac juz wczoraj....
                        > nu, belgijko..... gdzie paloma, gdzie blanka, a gdzie pustema... :)))))

Chiiiiba tak jak Rzym z Krymem? ;) Uklony - dobrze sobie z tym/ta (???)
                        *pustema* radzisz! ;)))))

• t0g Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 26.06.06, 23:48
              picard2 napisał:

> Dwie male uwagi bardzo mnie ubawilo oskarzenie
              > rachelci...

Ne vous souciez pas de que l'anthropoïde de genre femelle dit.
              Aux jours vieux bons, on pourrait parler à de telles créatures dans la seule
              langue qu'ils comprennent : avec un fouet. Maintenant, malheureusement, ce n'est
              pas possible plus.

Jesli nie sprawdziłeś poczty ostatnio, to proszę, sprawdź.
              Nowe forum naukowe zakładamy koniecznie. Nawet mam propzycje nazwy: "P.-libre".
              Czy to poprawnie przetłumaczone "p.-free"? Na tym istniejacsym FN zwariowac
              mozna. Antropoid44 juz osiągnal takie wyżyny, ze jestem bliski kolapsu.
              • dritte_dame Re: Oto przyklad jak nalezy demaskowac 27.06.06, 03:15
                t0g napisał:

> Nowe forum naukowe zakładamy koniecznie. Nawet mam propzycje nazwy: "P.-
                libre".
                > Czy to poprawnie przetłumaczone "p.-free"?

Powinno byc chyba: "Sans P".
                • dritte_dame typo :) 27.06.06, 03:20
                  dritte_dame napisała:

> "Sans P".

Sans p.

;)
                  • t0g Re: Dzieki! No oczywiscie, Sans p. 27.06.06, 03:28
                    No i, oczywiscie, przez analogie do sankiulotow, mozemy czlonkow tego nowego
                    forum nazywac "Sanpeloci".

Ty, D_D., w uznaniu zasliug, otrzymasz tytul Honorowej Czlonkini Nr 1.

Albo, zeby bylo jeszcze uroczysciej, Czlonkini Honoris Causa Nr 1.
                    • dritte_dame :)) 27.06.06, 03:36
                      t0g napisał:

> otrzymasz tytul Honorowej Czlonkini Nr 1.

Legitymacje czlonkowska z numerem 1 ?

Hmmm.. :))
      • maureen2 Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 26.06.06, 22:38
        jestem za atakiem USA na Meksyk i powrot do historycznych ziem,co rozwiąże
        problem szczelności granicy.
    • felusiak1 No i ruszyło się. Jak chcecie to możecie. 27.06.06, 05:17
      Najbardziej podoba mi sie wpis szlakbałma i racel.
      Przyznam, że nie czytałem, ale tak ladnie i schludnie wygladają, aż serce .... .

PS. W zasadzie chciałem powaznie ustosunkować sie do wniosku morin aby
      zaatakować Meksyk. Zgadzam się z wnioskodawczynią ale uważam, że najpierw należy
      zaanektować Kanadę i tak spróbować wysyłać tych nielegalnych meksykanów a
      dopiero kiedy to nie przyniesie efektów, ZAataKoWaĆ, rozbić w puch i coś jeszcze
      przydałoby sie zrobić ale nic nie przychodzi mi do głowy.
      • dritte_dame Re: No i ruszyło się. Jak chcecie to możecie. 27.06.06, 05:33
        felusiak1 napisała:

> uważam, że najpierw należ
        > y
        > zaanektować Kanadę

Jużeśta raz próbowali yankee
        i skonczylo sie spaleniem Bialego Domu :))
        • felusiak1 Re: No i ruszyło się. Jak chcecie to możecie. 27.06.06, 05:40
          I o to chodzi. Ci wszyscy antywojennicy, którzy nie lubiom Busza bendom
          zachencać do aneksji w nadziei, że Kanada spali Biały Dom z Buszem w Oval Office.
          Prowojennicy beda zachecac do aneksji z serca, jak zawsze.
          W ten sposób dojdzie do pojednania narodu a wiadomo w jedności siła.
          • ghotir Re: No i ruszyło się. Jak chcecie to możecie. 27.06.06, 06:17
            felusiak1 napisała: "w nadziei, że Kanada spali Biały Dom"

Liczysz na powtorke z historii?
            Zainteresowanym przypominam, ze Kanada kiedys spalila Bialy Dom.
            • maureen2 Re: No i ruszyło się. Jak chcecie to możecie. 27.06.06, 08:56
              w odwecie za spalenie Białego Domu mozna stopić śniegi i lody w Kanadzie i
              podnieśc w ten sposób poziom wody.
              • dritte_dame "Na zlosc mamie odmroze sobie uszy!" 27.06.06, 16:31
                maureen2 napisała:

> w odwecie za spalenie Białego Domu mozna stopić śniegi i lody w Kanadzie i
                > podnieśc w ten sposób poziom wody.

... Nowym Orleanie.
        • j-k Dodam, ze przez wojska angielskie, nie kanadyjskie 27.06.06, 16:44
          dritte_dame napisała:

> felusiak1 napisała:
          >
          > > uważam, że najpierw należ
          > > y
          > > zaanektować Kanadę
          >
          > Jużeśta raz próbowali yankee
          > i skonczylo sie spaleniem Bialego Domu :))
          >
          >

Dodajmy dalej, ze gdy 30 lat temu. gdy Quebec przebakiwal o niepodleglosci,
          reszta Kanady dobrowolnie przebakiwala o przylaczeniu sie do Stanow :)
          >
      • maureen2 Re: No i ruszyło się. Jak chcecie to możecie. 27.06.06, 05:51
        aneksja Kanady nie jest konieczna, koszt tranzytu nielegalnych Meksykanów może
        być zbyt wysoki, bardziej ekonomiczna jest aneksja Meksyku.
    • rattler Re: Moi drodzy, FORUM zeszło do magla 27.06.06, 23:13
      zeszlo bu na psy , gdyby nie Felusiak ...

narazie
      • felusiak1 Na psach już było 28.06.06, 04:47
        teraz jest w maglu ale nie martw sie nic, ty i twój kolega przepchniecie to
        forum na bazar a potem na wiec antymasoński Matek Polek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka