explicit 09.07.06, 21:17 Tym razem szczerze ,... :) uklony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-bike Re: May the best team win !!! 09.07.06, 22:03 mysle,ze francuzi powinni dostac zloto,atakuja lepiej makaroniarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: May the best team win !!! 09.07.06, 23:07 Zidane siem wyglupil na koniec i chyba zaprzepascil zwyciestwo , z tym nie mam problemu , pozatym Francuzi powinni sie zadowolic a MLK statuetka , za an affirmative action achievements,.. Wlosi mnie zawiedli , a big time , stracili ducha w polowie , moim zdaniem , szkoda czasu na dociekanie ,... Niestety , taki byl regulamin i trzeba sie z tym pogodzic - See ya za 4 lata . uklony =============================================================================== mysle,ze francuzi powinni dostac zloto,atakuja lepiej makaroniarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: May the best team win !!! 09.07.06, 23:20 explicit napisał: > > Niestety , taki byl regulamin i trzeba sie z tym pogodzic - See ya za 4 lata . > > uklony > >he,he i to gdzie w mym kochanym cape town,dobrze,ze mam tam pare znajomych:) Odpowiedz Link Zgłoś