Dodaj do ulubionych

Typowa "dyskusja" na forum Świat

11.07.06, 02:54
Wpis 1.
Globalne ocieplenie jest z winy ludzi, którzy zanieczyszczają!

Wpis 2.
Co ty bzdury gadasz. Ocieplało sie i oziębiało bez ludzi!

Wpis 3.
Ty durny ćwoku, to wszystko dlatego, że USA zanieczyszcza i nie podpisało Kioto.

Wpis 4.
Jeszcze dodaj, że huragany od tego Kioto.

Wpis 5.
A co może nie? Naukowcy juz dawno o tym mówią.

Wpis 6.
Jacy naukowcy? Może neokoni? Zioncom nie można wierzyć.

Wpis 7.
Każdy wie, że zionce to najgorszy element, zabijają dzieci i strzelają do
kobiet. Starców tez nie oszczędza.

Wpis 8.
Bo to wszystko przez zioncowych neokonów, którzy oczerniają Polskę

Wpis 9.
Bo chca od Polski odszkodowań za nic.

Wpis 10.
A co ty moherowy berecik nosisz?

I tak codziennie. I nikt się nie nudzi.
Obserwuj wątek
    • t0g Re: Forum Świat sie zrobilo nudne jak flaki z 11.07.06, 03:27
      olejem.

Jedna z przyczymn tego zjawiska jest to, co podkreslil Felusiak: w gruncie
      rzeczy cale zainteresowanie skupia sie na jednym jedynym panstwie (dokladniej
      mowiac, jednym jedynym regionie geograficznym).

Dyskusja na temat tego jednego regionu jest ponadto nieciekawa z nastepujacego
      powodu. Mianowicie, eksperci od analiz politycznych i politologicznych z
      zespolu, powszechnie znanego jako KOL (od pierwszych liter slow stanowiacych
      pelna nazwe tego ciala fachowcow) opracowali pewna metode robienia prognoz
      • ghotir Re: Forum Świat sie zrobilo nudne jak flaki z 11.07.06, 07:54
        t0g,
        Mowisz, ze jestes inzynierem. Zatem jestes reprezentantem nauk scislych.
        Naukowcy w tej dziedzinie nie maja problemow z przyczynami globalnego
        ocieplenia. Zatem nie jestes inzynierem lub strugasz tutaj wariata.
        • jennifer5 Re: Forum Świat sie zrobilo nudne jak flaki z 11.07.06, 08:21
          ghotir napisał:

> t0g,
          > Mowisz, ze jestes inzynierem. Zatem jestes reprezentantem nauk scislych.
          > Naukowcy w tej dziedzinie nie maja problemow z przyczynami globalnego
          > ocieplenia. Zatem nie jestes inzynierem lub strugasz tutaj wariata.

---

on zazwyczaj mierzy dlugosc traw w Oregonie
          • t0g Re: Forum Świat sie zrobilo nudne jak flaki z 11.07.06, 09:06
            ennifer5 napisała:

> on zazwyczaj mierzy dlugosc traw w Oregonie

Nie, ja mierze sily na zamiary - jak Mistrz Adam kazal! (Mickiewicz, Mickiewicz!
            Nie zaden tam inny Adam).
        • t0g Re: Ja kiedykolwiek mowilem, że jestem inżynierem? 11.07.06, 08:42
          To jakieś nieporozumienie. Fizyk nie jest inżynierem. Inżynierem jest sie po
          studiach politechnicznych.
        • felusiak1 Rozczarowanie 11.07.06, 09:13
          Drogi ghotirze to nie jest wątek o globalnym ociepleniu, to po pierwsze primo.
          Po drugie primo wsród naukowców nie ma zgodności ani co do tego czy rzeczywiście
          ocieplenie nastepuje ani tez co do przyczyn ewentualnego ocieplenia.
          I wreszcie po trzecie promo meteorologia nie jest nauka scisłą choc przagnie
          wykorzystywać nauki scisle do modelowania, które z kolei is inconclusive.
          • t0g Re: Globalne ocieplenie ja doskonale rozumiem 11.07.06, 09:20
            Po prostu, jest cieplej. Gdyby bylo chlodniej, to byloby globalne ochlodzenie.
            Ot i cala filozofia.
            • ghotir Re: Globalne ocieplenie ja doskonale rozumiem 11.07.06, 09:28
              t0g napisał: "Po prostu, jest cieplej"

Po prostu niemilo jest dowiadywac sie, ze ktos kto nazywa sie inzynierem
              pieprzy bzdury w sprawie, od ktorej zalezy przetrwanie naszego gatunku.

Na marginesie, twierdzisz ze pracujesz na UoO. Dotad nie odpowiedziales
              AnnieHidalgo na pytanie o relacje na tym uniwerku.
              • t0g Re: Jezu, ile razy ja mam temu tlumaczyc, ze: 11.07.06, 09:37
                (a) nie jestem inzynierem;
                (b) nie pracuje w UoO.

UoO to Kaczki, zrozum, a mysmy som Bobry! Beavers! Ssaki, gryzonie, nie drob!
                • ghotir Re: Jezu, ile razy ja mam temu tlumaczyc, ze: 11.07.06, 09:59
                  t0g napisał: "nie pracuje w UoO."

Zatem Manius popelnil blad przedstawiajac Cie jako jednego z naszych
                  najlepszych fizykow. Jezeli nie pracujesz na University of Oregon i nie jestes
                  inzynierem to nie mam zadnych powodow do rozmawiania z Toba. rozmawialem z Toba
                  zakladajac, ze jestes kims w rodzaju mojego przyjaciela chemika. On swoimi
                  badaniami uratowal zycie wielu ludziom (to prawda) i dlatego uwaza, ze ma
                  monopol na wiedze o spoleczenstwach (to falsz). Od ponad trzydziestu lat kloce
                  sie z nim i mialem nadzieje na podobna klotnie z Toba. Szkoda, ze Manius
                  pomylil sie.
                  • felusiak1 Czy milczenie jest złotem? 11.07.06, 17:12
                    Bill Szekspir napisał był, że jeśli mowa jest srebrem to milczenie jest złotem.
                    Ghotir albo nie czytał albo czytał i zapomniał.
                    Ciarki po plecach przechodzą jak czytam jego wynurzenia. Bogu dzięki, że moja
                    córcia już skończyła studia bo mogłaby trafić do ghotirowej jaskini i wyjść z
                    wypranym mózgiem.
                    Aha i prosze nie robić sobie jaj z globalnego ocieplenia gdyz od tego zależy
                    przetrwanie ghotira.
                    • ghotir Re: Czy milczenie jest złotem? 11.07.06, 23:57
                      felusiak1 napisała: "prosze nie robić sobie jaj z globalnego ocieplenia gdyz od
                      tego zależy przetrwanie ghotira."

Troche inaczej bedzie Ci sie spiewac kiedy woda zapelni Twoja piwnice. Sadzac z
                      Twojej niefrasobliwosci podejrzewam, iz oczekujesz ze to sie nie stanie w ciagu
                      Twojego zycia.

NIechcacy uderzyles we wlasciwa nute: pracuje po to aby dac cos moim dzieciom.
                      Jak w wyniku niefrasobliwych polityk szefow Felusiaka woda zaleje moja BC
                      chalupe to moje dzieciaki beda biedniejsze o te chalupe. Oczywiscie, Felusiaka
                      to nic nie obchodzi bo on jest tu tylko wirtualna obecnoscia.

Ghotir czytal i pamieta Twoje posty. Wychodzi mu z tych postow ze jestes
                      bezdusznym biurokrata, Felusiak. Badz sobie. Chcialoby sie przypomniec Ci ze
                      wszyscy siedzimy w tej samej lodce wobec zmian klimatycznych, ale komu mam to
                      przypominac, bezdusznemu biurokracie, ktorego wyobraznia nie siega dalej niz
                      dzisiejsza kolacja?
                      • felusiak1 Wprawiasz mnie w doskonały nastrój 12.07.06, 02:45
                        Woda zaleje piwnicę i to wszystko przez tego jak mu tam..........
            • t0g Re:Z globalnym ociepleniem mogloby byc gorzej.... 11.07.06, 09:29
              Gdyby ze slowa "ocieplenie" zabrac jedno "e", a "l" zastapic przez "i". Byloby
              wtedy globane co? Odpowiedz w nastepnym poscie!
            • t0g Re: Rozwiazanie zagadki: 11.07.06, 09:33
              Globalne ociepieni by bylo! A Wyscie, oczywiscie, oczekiwali czegos zupelnie
              innego! Tak, tak, znam ja Was jak zly szelag!
          • ghotir Re: Rozczarowanie 11.07.06, 09:23
            felusiak1 napisała: "wsród naukowców nie ma zgodności ani co do tego czy
            rzeczywiście ocieplenie nastepuje ani tez co do przyczyn ewentualnego
            ocieplenia."

I tak sobie uwazaj razem z cierpiaca na "information deficit" administracja
            Twojego szefa.

Na marginesie, nie ma zgodnosci w tej sprawie wsrod naukowcow zajmujacych sie
            sprawami spolecznymi. Naukowcy zajmujacy sie sprawami Ziemii nie maja
            watpliwosci. Poczytaj sobie cos zanim wyglosisz niedoinformowana opinie.
            • t0g Re: No i wlasnie dlatego trza budowac elektrownie 11.07.06, 09:45
              atomowe. Zero CO2 emission!
              • ghotir Re: No i wlasnie dlatego trza budowac elektrownie 12.07.06, 00:01
                t0g napisał: "atomowe. Zero CO2 emission!"

Ty naprawde mieszkasz na Ziemii?
      • you-know-who jak podrosne, obiecuje jednak spedzac na fs 24 hr 11.07.06, 08:39
        `> Jesli
        > dopyerdzielenie USA nie wchodzi w rachube, to Y-K-W renesansowy nie jest ani
        na jote.

he he, masz jak zawsze odrobinke racji. oczywiscie, moglbym ci odegrac szybki
        backhand i powiedziec ze niestety nie czytales moich postow o renesansie, a co
        gorsza tez o IQ. ale nie bede taki, tylko odpowiem Powaznie:

wobec tego niech sie sysadmini (systemu usa) wezma w garsc i zaczna
        naprawiac a nie psuc. to jest bardzo powazny problem usa i swiata. a ja
        staram sie tak w nauce jak i w zabawie na forum skupic na paru najwazniejszych
        problemach, ktore sobie wybieram wiedziony intuicja.

jak podrosne, obiecuje jednak spedzac na fs 24 godziny i komentowac pelen zakres
        waznych problemow (np. czy x to naprawde x, czy zupelnie inna osoba o tym samym
        nicku, kto gorszy: zydzi, arabowie, czeczeni, czy polacy; oraz naturalnie
        pyskowkami z ludzmi lubiacymi sporty).

pzdr
    • i-love-2-bike Re: Typowa "dyskusja" na forum Świat 11.07.06, 03:59
      hłe,hłe,hłe czyli dumb&dumber w akcji lania leS nad soba i swoimi
      trollami.podkreccie chlopcy pejsy na noc,aby was w uszy nie laskotaly na dobranoc.
      • maureen2 Re: Typowa "dyskusja" na forum Świat 11.07.06, 06:24
        dobranoc Kalino, w peruce
    • felusiak1 Typowa "dyskusja" na forum Świat Ciąg dalszy 11.07.06, 07:17
      > Wpis 10.
      > A co ty moherowy berecik nosisz?

Wpis 11.
      A co? Nie podoba się trollu?
      Pejsaty kołtunie, piesku zioncowy?
      Spie_dalaj na swoje zioncowe forum propagande szerzyć, poszywaczu podły, padalcu
      śmierdzący.
      • puls "love to kablowac"-milosc blizniego wg radia maryj 11.07.06, 07:49
        felusiak1 napisała:

> > Wpis 10.
        > > A co ty moherowy berecik nosisz?
        >
        > Wpis 11.
        > A co? Nie podoba się trollu?
        > Pejsaty kołtunie, piesku zioncowy?
        > Spie_dalaj na swoje zioncowe forum propagande szerzyć, poszywaczu podły, padalc
        > u
        > śmierdzący.

TO TA POKRACZNA konfidentka "love to kablowac " po wysluchaniu audycji
        radia maryja pala taka miloscia do ludzkosci.
    • polski_francuz Nastepny krok ewolucji forum 11.07.06, 07:33
      to rozmawiac sam z soba.

Niektorzy staraja sie jeszcze zachowac pozory i tworza pacynki:)

Powiedz lepiej jaka dyskusja by ci sprawila przyjemnosc?

PF
      • felusiak1 Re: Nastepny krok ewolucji forum 11.07.06, 07:46
        Drogi PF ja tylko pozornie rozmawiam sam ze sobą.
        Prawdziwą przyjemność sprawiłaby mi dyskusja gdzie wszyscy trzymaliby sie tematu
        watku. Żeby dyskusja o kaktusach nie przeradzała sie w dyskusje o piachu,
        wodzie, studniach artezyjskich, niedobrych Rosjanach i zagrożeniu ukaszeniem
        komarów.
        Zrozumialeś teraz, że nie dyskutuję sam sobą?
        • polski_francuz Re: Nastepny krok ewolucji forum 11.07.06, 07:52
          No ale co zrobisz jak sie dyskusja przeradza?

Jak wiesz, to forum funkcjonuje na zasadzie kilku nickow ktore maja cos
          powiedzenia. Mam nadzieje, ze sa to przynajmniej rozne osoby:)

Z innej beczki: cierpisz na bezsennosc?

Ruszam do roboty,

pozdro

PF

• ghotir Re: Nastepny krok ewolucji forum 11.07.06, 07:57
          felusiak1 napisała: "Prawdziwą przyjemność sprawiłaby mi dyskusja gdzie wszyscy
          trzymaliby sie tematu"

Oops, Felusiak wlasnie napisal tekst przeciwko sobie.
          • felusiak1 Usilne starania ghotira 11.07.06, 09:05
            Drogi ghotirze, nie bardzo wiem dlaczego usilnie starasz się zabłysnac kopniakiem.
            Powoli przypominasz mi rachel i jennifer a także wojtulka. I pomyśleć, że
            jeszcze nie tak dawno mogliśmy rozmawiać a dziś warczymy i szczekamy. Nowe przyszło?
            • maureen2 Re: Usilne starania ghotira 11.07.06, 09:45
              niektórych nie czyta się i nie komentuje
              • ghotir Re: Usilne starania ghotira 11.07.06, 10:05
                maureen2 napisała: "niektórych nie czyta się i nie komentuje"

Dobrze ze tylko niektorych. Rozumiem z tego ze niektore moje starania sa
                czytane i komentowane. Dziekuje za wsparcie, Maureen2.
        • ghotir Re: Nastepny krok ewolucji forum 11.07.06, 23:40
          felusiak1 napisała: "Prawdziwą przyjemność sprawiłaby mi dyskusja gdzie wszyscy
          trzymaliby sie tematu watku."

Problem w tym, ze Ty jestes ekspertem od schodzenia z tematow watkow. Komary i
          studnie artezyjskie to dla Ciebie dobre tematy bez wzgledu na temat watku ale z
          uwzglednieniem, ze cos o tych komarach i studniach wiesz i ze Twoi szefowie
          pozwalaja Ci na dzielenie sie z nami takimi informacjami.

Owszem, rozmawiasz sam z soba. Twoi szefowie o tym nie wiedza bo wciaz ludzi
          tutaj szlag trafia na to co wygadujesz sam do siebie i ci ludzie mowia Ci abys
          sie zamknal. Ty oczywiscie sie nie zamkniesz bo utracilbys zrodlo utrzymania.

Statystycznie jestes tutaj najbardziej znienawidzonym forumowiczem. Jezeli nie
          jestes masochista to mam tylko jedno wytlumaczenie Twojej obecnosci tutaj: ktos
          Ci za nia placi.
          • felusiak1 Prześliczny i malowany ghotirze 12.07.06, 03:02
            Piszesz, że statystyczne jestem najbardziej znienawidzonym wypacaczem.
            Really? Przeprowadziłeś badania? Czy były to badania naukowe i zrobione na
            reprezentatywnej próbce? Czy wypacasz te banialuki gdyż na nic lepszego cie nie
            stać? I jakie znaczenie dla mnie ma to, że ty mnie nie lubisz? Nie musisz.
            It's a free country. Trudno zrozumieć mi twój zawoalowany postulat abym sie
            zamknął. Dlaczego miałbym to zrobić? Bo denerwują cie moje wypoty? Czy w
            stosunku do studentów ziezgadzających sie z twoja nowomowa tez zalecasz podobne
            rozwiazania? Aha, nie możesz mnie udupić tak jak studenta?
            Taaak, z pewnościa biorę pieniądze za wypacanie.... nie tak jak ty w trosce o
            dobro ludzkości, społecznie w poczuciu wyższego obowiązku uratowania świata
            przed zagładą. Wiesz, doszedłem do wniosku, ze jesteś niekompetentny mimo
            ufakultetowienia ponad przeciętną. Podchodzisz do rzeczy w sposób dogmatyczny i
            ja na to nic nie jestem w stanie poradzić.
            Ever heard of double gated horse? Nooooooooooooooo
            • ghotir Re: Prześliczny i malowany ghotirze 12.07.06, 03:22
              Felusiak,
              bij czolem przed moja pracowitoscia. Naprawde podliczylem posty sprzeciwiajace
              sie Twoim wypowiedziom. Podliczylem takze takie posty wobec innych stalych
              bywalcow tutaj. Posty przeciwko Twoim opiniom sa duzo licznejsze niz posty
              przeciwko moim opiniom. W oparciu o moje liczby jestes najmniej popularnym
              czlonkiem tego forum. Sam to wiesz, nawet bez liczb. Zatem albo jestes
              masochista albo platnym agentem jezeli upierasz sie przy trwaniu na tym forum.
              • felusiak1 Re: Prześliczny i malowany ghotirze 12.07.06, 03:35
                Zatem jestem znacznie bardziej popularny od ciebie.
                Ghotir czy ty nie rozumiesz do jakiego stopnia kompromituja cię tego typu wypoty?
                Powiem szczerze, że nie poniżyłbym sie aż do tego stopnia.
    • br311 Re: Typowa "dyskusja" na forum Świat 11.07.06, 12:39
      up
      • maureen2 Re: Typowa "dyskusja" na forum Świat 11.07.06, 13:00
        oh,darling
    • ben_shaprut Cały ty-Zapal jeszcze leniwie peta, jak w Rejsie.. 11.07.06, 23:16
    • explicit Re: Typowa "dyskusja" na forum Świat 12.07.06, 00:10
      Warning !!! This post is a smoke screen for this crap ,...

"The Polish education minister is the president of a Polish party... that is an
      anti-Semitic party by definition, therefore we are not interested in having
      contacts with him," Samesh said. "We are not initiating anything with that
      minister."

uklony
      • ghotir Re: Typowa "dyskusja" na forum Świat 12.07.06, 00:21
        explicit,
        Nie lubie ksiezycowych blizniakow i popierajacych ich partii. Ale to bractwo
        doszlo do wladzy poprzez propagowane przez Zachod demokratyczne procedury. To
        co? mamy dwie rozne demokracje? Jedna ktora podoba sie Zachodowi i Izraelowi -
        jak ta w Iraku i Afganistanie - i druga, ktora trzeba zwalczac jak ta w
        Palestynie, Kolumbii lub w Polsce? Pozostaje nam wytlumaczenie wyborcom, ze nie
        maja wolnosci wyboru choc stosuja sie do demokratycznych zasad.
        • explicit Re: Typowa "dyskusja" na forum Świat 12.07.06, 00:50
          Wciaganie w maliny to jego specjalnosc , miej sie na bacznosci :)

uklony

==============================================================================

Nie lubie ksiezycowych blizniakow i popierajacych ich partii. Ale to bractwo
          doszlo do wladzy poprzez propagowane przez Zachod demokratyczne procedury. To
          co? mamy dwie rozne demokracje? Jedna ktora podoba sie Zachodowi i Izraelowi -
          jak ta w Iraku i Afganistanie - i druga, ktora trzeba zwalczac jak ta w
          Palestynie, Kolumbii lub w Polsce? Pozostaje nam wytlumaczenie wyborcom, ze nie
          maja wolnosci wyboru choc stosuja sie do demokratycznych zasad.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka