titus-flavius 09.02.03, 02:01 ave, Ze niejaki jojo Polska niedlugo rzadzic zacznie,boje sie tego ,co Wy na to Polacy ? t-f Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pani mgr.tanczyla Re: mysle i mysle ale wyczuwam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 02:16 Cycuszowi Flawiuszowi pozdrowienie.Zapewniam cie,ze nie stanie sie to nijakim sposobem albowiem , jak sadze ,onze pomieniony przez Ciebie jojo jest jedynie czyms w rodzaju burzowca , kanalu odprowdzajacego nadmiar negatywnych emocji,i taka jest jego /poverino/ frustrata rola tak na tym forum jak i ,obawiam sie,w zyciu.....a propos spotkalem sie ze stwierdzeniem , ze jestes Arabem,jesli mozesz rozwiej te nic nie znaczaca watpliwosc.Nadmieniam ci tez , ze narod Izraelski kilkakroc , mimo nickow , wzial jednego z nas za drugiego.Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
titus-flavius Re: mysle i mysle ale wyczuwam 09.02.03, 02:35 Gość portalu: pani mgr.tanczyla napisał(a): > > > Cycuszowi Flawiuszowi pozdrowienie.Zapewniam cie,ze nie stanie sie to nijakim > sposobem albowiem , jak sadze ,onze pomieniony przez Ciebie jojo jest jedynie > czyms w rodzaju burzowca , kanalu odprowdzajacego nadmiar negatywnych emocji,i > taka jest jego /poverino/ frustrata rola tak na tym forum jak i ,obawiam sie,w > zyciu.....a propos spotkalem sie ze stwierdzeniem , ze jestes Arabem,jesli > mozesz rozwiej te nic nie znaczaca watpliwosc.Nadmieniam ci tez , ze narod > Izraelski kilkakroc , mimo nickow , wzial jednego z nas za drugiego.Andrzej. Ave, pani magister ! Ja jak Arab prawdziwy,gotowy jestem wylizac pani niemyte od lat polskie pizdzisko ! t-f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani mgr.tanczyla jojo jako slepe jajo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 02:50 titus-flavius napisał: > Gość portalu: pani mgr.tanczyla napisał(a): > > > > > > > Cycuszowi Flawiuszowi pozdrowienie.Zapewniam cie,ze nie stanie sie to nija > kim > > sposobem albowiem , jak sadze ,onze pomieniony przez Ciebie jojo jest > jedynie > > czyms w rodzaju burzowca , kanalu odprowdzajacego nadmiar negatywnych > emocji,i > > taka jest jego /poverino/ frustrata rola tak na tym forum jak i ,obawiam > sie,w > > zyciu.....a propos spotkalem sie ze stwierdzeniem , ze jestes Arabem,jesli > > > mozesz rozwiej te nic nie znaczaca watpliwosc.Nadmieniam ci tez , ze narod > > > Izraelski kilkakroc , mimo nickow , wzial jednego z nas za drugiego.Andrze > j. > Ave, > > pani magister ! Ja jak Arab prawdziwy,gotowy jestem wylizac pani niemyte od > lat polskie pizdzisko ! t-f w takim razie szukaj ,pizdo slepa pizdy u 40-letniego mezczyzny.& chor z toba slepa zolnierska komendo!!!SKURwensynski podszywaczu.Aha chuj mnie obchodzi , ze jestes Zydem ty kutasino,wstydzie nieznanego ojca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: jojo jako slepe jajo IP: *.proxy.aol.com 09.02.03, 03:02 Gość portalu: pani mgr.tanczyla napisał(a): > titus-flavius napisał: > > > Gość portalu: pani mgr.tanczyla napisał(a): > > > > > > > > > > > Cycuszowi Flawiuszowi pozdrowienie.Zapewniam cie,ze nie stanie sie to > nija > > kim > > > sposobem albowiem , jak sadze ,onze pomieniony przez Ciebie jojo jes > t > > jedynie > > > czyms w rodzaju burzowca , kanalu odprowdzajacego nadmiar negatywnych > > > emocji,i > > > taka jest jego /poverino/ frustrata rola tak na tym forum jak i ,obaw > iam > > sie,w > > > zyciu.....a propos spotkalem sie ze stwierdzeniem , ze jestes Arabem, > jesli > > > > > mozesz rozwiej te nic nie znaczaca watpliwosc.Nadmieniam ci tez , ze > narod > > > > > Izraelski kilkakroc , mimo nickow , wzial jednego z nas za drugiego.A > ndrze > > j. > > > Ave, > > > > pani magister ! Ja jak Arab prawdziwy,gotowy jestem wylizac pani niemyte > od > > lat polskie pizdzisko ! t-f > w takim razie szukaj ,pizdo slepa pizdy u 40-letniego mezczyzny.& chor z toba > slepa zolnierska komendo!!!SKURwensynski podszywaczu.Aha chuj mnie obchodzi , > ze jestes Zydem ty kutasino,wstydzie nieznanego ojca!!! a niby kto pani takie glupstwa wytlumaczyl,ze ja MR.jojo to niby Pan Zyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani mgr.tanczyla Re: jojo jako slepe jajo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 04:26 jojo ,najgorsze co sie moze komukolwiek objawic to stary GOWNIARZ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś