Dodaj do ulubionych

mysle i mysle ale wyczuwam

09.02.03, 02:01
ave,
Ze niejaki jojo Polska niedlugo rzadzic zacznie,boje sie tego ,co Wy na to
Polacy ? t-f
Obserwuj wątek
    • Gość: pani mgr.tanczyla Re: mysle i mysle ale wyczuwam IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 02:16

Cycuszowi Flawiuszowi pozdrowienie.Zapewniam cie,ze nie stanie sie to nijakim
      sposobem albowiem , jak sadze ,onze pomieniony przez Ciebie jojo jest jedynie
      czyms w rodzaju burzowca , kanalu odprowdzajacego nadmiar negatywnych emocji,i
      taka jest jego /poverino/ frustrata rola tak na tym forum jak i ,obawiam sie,w
      zyciu.....a propos spotkalem sie ze stwierdzeniem , ze jestes Arabem,jesli
      mozesz rozwiej te nic nie znaczaca watpliwosc.Nadmieniam ci tez , ze narod
      Izraelski kilkakroc , mimo nickow , wzial jednego z nas za drugiego.Andrzej.
      • titus-flavius Re: mysle i mysle ale wyczuwam 09.02.03, 02:35
        Gość portalu: pani mgr.tanczyla napisał(a):

>
        >
        > Cycuszowi Flawiuszowi pozdrowienie.Zapewniam cie,ze nie stanie sie to nijakim
        > sposobem albowiem , jak sadze ,onze pomieniony przez Ciebie jojo jest
        jedynie
        > czyms w rodzaju burzowca , kanalu odprowdzajacego nadmiar negatywnych
        emocji,i
        > taka jest jego /poverino/ frustrata rola tak na tym forum jak i ,obawiam
        sie,w
        > zyciu.....a propos spotkalem sie ze stwierdzeniem , ze jestes Arabem,jesli
        > mozesz rozwiej te nic nie znaczaca watpliwosc.Nadmieniam ci tez , ze narod
        > Izraelski kilkakroc , mimo nickow , wzial jednego z nas za drugiego.Andrzej.
        Ave,
        pani magister ! Ja jak Arab prawdziwy,gotowy jestem wylizac pani niemyte od
        lat polskie pizdzisko ! t-f
        • Gość: pani mgr.tanczyla jojo jako slepe jajo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 02:50
          titus-flavius napisał:

> Gość portalu: pani mgr.tanczyla napisał(a):
          >
          > >
          > >
          > > Cycuszowi Flawiuszowi pozdrowienie.Zapewniam cie,ze nie stanie sie to nija
          > kim
          > > sposobem albowiem , jak sadze ,onze pomieniony przez Ciebie jojo jest
          > jedynie
          > > czyms w rodzaju burzowca , kanalu odprowdzajacego nadmiar negatywnych
          > emocji,i
          > > taka jest jego /poverino/ frustrata rola tak na tym forum jak i ,obawiam
          > sie,w
          > > zyciu.....a propos spotkalem sie ze stwierdzeniem , ze jestes Arabem,jesli
          >
          > > mozesz rozwiej te nic nie znaczaca watpliwosc.Nadmieniam ci tez , ze narod
          >
          > > Izraelski kilkakroc , mimo nickow , wzial jednego z nas za drugiego.Andrze
          > j.
          >
          Ave,
          >
          > pani magister ! Ja jak Arab prawdziwy,gotowy jestem wylizac pani niemyte od
          > lat polskie pizdzisko ! t-f
          w takim razie szukaj ,pizdo slepa pizdy u 40-letniego mezczyzny.& chor z toba
          slepa zolnierska komendo!!!SKURwensynski podszywaczu.Aha chuj mnie obchodzi ,
          ze jestes Zydem ty kutasino,wstydzie nieznanego ojca!!!
          • Gość: jojo Re: jojo jako slepe jajo IP: *.proxy.aol.com 09.02.03, 03:02
            Gość portalu: pani mgr.tanczyla napisał(a):

> titus-flavius napisał:
            >
            > > Gość portalu: pani mgr.tanczyla napisał(a):
            > >
            > > >
            > > >
            > > > Cycuszowi Flawiuszowi pozdrowienie.Zapewniam cie,ze nie stanie sie to
            > nija
            > > kim
            > > > sposobem albowiem , jak sadze ,onze pomieniony przez Ciebie jojo jes
            > t
            > > jedynie
            > > > czyms w rodzaju burzowca , kanalu odprowdzajacego nadmiar negatywnych
            >
            > > emocji,i
            > > > taka jest jego /poverino/ frustrata rola tak na tym forum jak i ,obaw
            > iam
            > > sie,w
            > > > zyciu.....a propos spotkalem sie ze stwierdzeniem , ze jestes Arabem,
            > jesli
            > >
            > > > mozesz rozwiej te nic nie znaczaca watpliwosc.Nadmieniam ci tez , ze
            > narod
            > >
            > > > Izraelski kilkakroc , mimo nickow , wzial jednego z nas za drugiego.A
            > ndrze
            > > j.
            > >
            >
            Ave,
            > >
            > > pani magister ! Ja jak Arab prawdziwy,gotowy jestem wylizac pani niemyte
            > od
            > > lat polskie pizdzisko ! t-f
            > w takim razie szukaj ,pizdo slepa pizdy u 40-letniego mezczyzny.& chor z toba
            > slepa zolnierska komendo!!!SKURwensynski podszywaczu.Aha chuj mnie obchodzi ,
            > ze jestes Zydem ty kutasino,wstydzie nieznanego ojca!!!
            a niby kto pani takie glupstwa wytlumaczyl,ze ja MR.jojo to niby Pan Zyd?
            • Gość: pani mgr.tanczyla Re: jojo jako slepe jajo IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 04:26
              jojo ,najgorsze co sie moze komukolwiek objawic to stary GOWNIARZ!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka