Gość: Magda z Ontario IP: *.vc.shawcable.net 15.02.03, 08:31 czy tez znowu,Izrael jak ten wrzod na dupie odwroci sie w druga strone i wsadzi swoj szpiczasty nos Bushowi w dupe ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: Czy w Izraelu tez planuja marsze anty-wojenne IP: *.j1.actcom.co.il 15.02.03, 18:34 Gość portalu: Magda z Ontario napisał(a): > czy tez znowu,Izrael jak ten wrzod na dupie odwroci sie w druga strone > i wsadzi swoj szpiczasty nos Bushowi w dupe ??? nu, magdo, postanowilam raz odejsc od mojej zasady nie uzywania wulgarnych slow, ale to twoje zdanie wywolalo we mnie ochote wprost nie do opanowania: my nasze szpiczaste nosy wsadzimy w dupe, ale nie bushowska, tylko w twoja, i oprocz nosa wsadzimy tam tez parasolke, ktora otworzymy po wsadzeniu i pokrecimy niezbyt ostroznie w lewo i w prawo. a poniewaz saddam nie na ciebie, niestety, bedzie rzucal rakiety, tylko na nas, to mysle, ze mimo parasoli i naszych 5 milionow szpiczastych nosow, dupa twoja nie ucierpi za duzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Czy w Izraelu tez planuja marsze anty-wojenne IP: *.tnt4.chiega.da.uu.net 15.02.03, 18:37 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: Magda z Ontario napisał(a): > > > czy tez znowu,Izrael jak ten wrzod na dupie odwroci sie w druga strone > > i wsadzi swoj szpiczasty nos Bushowi w dupe ??? > > nu, magdo, postanowilam raz odejsc od mojej zasady nie uzywania wulgarnych > slow, ale to twoje zdanie wywolalo we mnie ochote wprost nie do opanowania: > my nasze szpiczaste nosy wsadzimy w dupe, ale nie bushowska, tylko w twoja, i > oprocz nosa wsadzimy tam tez parasolke, ktora otworzymy po wsadzeniu i > pokrecimy niezbyt ostroznie w lewo i w prawo. a poniewaz saddam nie na ciebie, > niestety, bedzie rzucal rakiety, tylko na nas, to mysle, ze mimo parasoli i > naszych 5 milionow szpiczastych nosow, dupa twoja nie ucierpi za duzo.... To w Iraku tez Zydow nie lubia? Odpowiedz Link Zgłoś
phantom_shitter Re: Czy w Izraelu tez? 15.02.03, 18:48 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: Magda z Ontario napisał(a): > > > czy tez znowu,Izrael jak ten wrzod na dupie odwroci sie w druga strone > > i wsadzi swoj szpiczasty nos Bushowi w dupe ??? > > nu, magdo, postanowilam raz odejsc od mojej zasady nie uzywania wulgarnych > slow, ale to twoje zdanie wywolalo we mnie ochote wprost nie do opanowania: > my nasze szpiczaste nosy wsadzimy w dupe, ale nie bushowska, tylko w twoja, i > oprocz nosa wsadzimy tam tez parasolke, ktora otworzymy po wsadzeniu i > pokrecimy niezbyt ostroznie w lewo i w prawo. a poniewaz saddam nie na ciebie, > niestety, bedzie rzucal rakiety, tylko na nas, to mysle, ze mimo parasoli i > naszych 5 milionow szpiczastych nosow, dupa twoja nie ucierpi za duzo.... Phantom Shitter Strikes Again !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Ontario Re: Czy w Izraelu tez planuja marsze anty-wojenne IP: *.vc.shawcable.net 15.02.03, 19:06 Gość portalu: dana33 napisał(a): > Gość portalu: Magda z Ontario napisał(a): > > > czy tez znowu,Izrael jak ten wrzod na dupie odwroci sie w druga strone > > i wsadzi swoj szpiczasty nos Bushowi w dupe ??? > > nu, magdo, postanowilam raz odejsc od mojej zasady nie uzywania wulgarnych > slow, ale to twoje zdanie wywolalo we mnie ochote wprost nie do opanowania: > my nasze szpiczaste nosy wsadzimy w dupe, ale nie bushowska, tylko w twoja, i > oprocz nosa wsadzimy tam tez parasolke, ktora otworzymy po wsadzeniu i > pokrecimy niezbyt ostroznie w lewo i w prawo. a poniewaz saddam nie na ciebie, > niestety, bedzie rzucal rakiety, tylko na nas, to mysle, ze mimo parasoli i > naszych 5 milionow szpiczastych nosow, dupa twoja nie ucierpi za duzo.... Przepraszam, a kto kogo zaatakowal pierwszy??? Irak was,czy wy Irak ???? atak irackich scudow na izrael w 91 roku byl 'retaliation' - niczym innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Czy w Izraelu tez planuja marsze anty-wojenne IP: *.j1.actcom.co.il 15.02.03, 19:46 Gość portalu: Magda z Ontario napisał(a): > Gość portalu: dana33 napisał(a): > > > Gość portalu: Magda z Ontario napisał(a): > > > > > czy tez znowu,Izrael jak ten wrzod na dupie odwroci sie w druga stron > e > > > i wsadzi swoj szpiczasty nos Bushowi w dupe ??? > > > > nu, magdo, postanowilam raz odejsc od mojej zasady nie uzywania wulgarnych > > > slow, ale to twoje zdanie wywolalo we mnie ochote wprost nie do opanowani > a: > > my nasze szpiczaste nosy wsadzimy w dupe, ale nie bushowska, tylko w twoja > , i > > oprocz nosa wsadzimy tam tez parasolke, ktora otworzymy po wsadzeniu i > > pokrecimy niezbyt ostroznie w lewo i w prawo. a poniewaz saddam nie na > ciebie, > > niestety, bedzie rzucal rakiety, tylko na nas, to mysle, ze mimo parasoli > i > > naszych 5 milionow szpiczastych nosow, dupa twoja nie ucierpi za duzo.... > > > Przepraszam, a kto kogo zaatakowal pierwszy??? > Irak was,czy wy Irak ???? > > atak irackich scudow na izrael w 91 roku byl 'retaliation' - niczym innym nuuu, rozumiem, w 91 to byla iracki odwet za 1981, ok, irak jest troszeczke, powiedzmy, in delay, a teraz w 2003, to za co ten odwet bedzie? for my information only, of course..... nu, i to juz tez ladniej brzmi, bez tych wulgaryzmow, nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtracalski Ontario, Kanada IP: *.inter.net.il 15.02.03, 19:08 Ontario - Krystaliczny plaskowyz,Wielkie Jeziora, Niagara. Magda z Polski musiala sie tam zjawic. Ekologiczna tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
rhinoceros Z Czikago 15.02.03, 19:28 Gość portalu: Wtracalski napisał(a): > Ontario - Krystaliczny plaskowyz,Wielkie Jeziora, Niagara. Magda z Polski musia > la sie tam zjawic. > Ekologiczna tragedia. Na pewno spłyneła z Czikago. Przez pomyłke nie trafila do oczyszczalni ścieków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Do naszej siostry Magdy IP: *.inter.net.il 15.02.03, 19:30 Dla Zyda i chrzescijanina najwazniejsze sa slowa: Szma Israel, Sluchaj Izraelu.Jesli bedziesz sluchala, to moze uslyszysz co mowi Pan z milosci do ciebie. W koncu moze zrozumiesz o co Mu chodzi. Chrzescijanin swiadomy, ze Bog nieustannie dziala w historii, wie, ze prawda sa slowa Jana Pawla II, ktory mowi o Zydach jako o starszych braciach w wierze., oni sa pierwszymi, ktorych Pan wybral i ktorego to wybrania nie odwoluje - nie za ich zaslugi, ale ze wzgledu na swe milosierdzie wobec slabosci Jakuba, ktory stal sie Izraelem.Chrystus przyszedl na swiat jako Zyd, to znaczy jako poddany Prawu i sluga Ojca. Byl Zydem praktykujacym i mial Magdo taki wlasnie nos jaki ci u nas przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wtracalski Pytanie do Tomka44 IP: *.inter.net.il 15.02.03, 19:34 Tomek, a dlaczego ja nie mam takiego nosa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Pytanie do Tomka44 IP: *.j1.actcom.co.il 15.02.03, 19:50 Gość portalu: Wtracalski napisał(a): > Tomek, a dlaczego ja nie mam takiego nosa? nu, wtracalski, nie martw sie za bardzo, moja corunia ma maly, krotki i lekko zadarty, jest sliczna, zielonooka i blondynka, i 100% zydowka, ale moze udawac, ze nie.... nu, jak juz musisz, okropnie, to tez udawaj..... ciagle jestem zachwycona twoim nikiem, najtrafniejszy jak jest na forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Pytanie do Tomka44 15.02.03, 20:40 Nu, to chyba po mamie? tonybarson.bizland.com/dana.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Pytanie do Tomka44 IP: *.j1.actcom.co.il 15.02.03, 21:33 werw napisała: > Nu, to chyba po mamie? > > <a href="http://tonybarson.bizland.com/dana.htm"target="_blank">tonybarson.bizl > and.com/dana.htm</a> nu, werw, co ty, alex duzo ladniejsza, bezkonkurencyjna, wiesz to w ramach tego, nu, objektywizmu, wg ktorego, moje to najladniejsze i najmadrzejsze, (a mama zupelnie skromna....) Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Pytanie do Tomka44 15.02.03, 21:56 Nu, Izraelki są piękne, Dana - byłem naprawdę mile zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Pytanie do Tomka44 IP: *.j1.actcom.co.il 15.02.03, 22:03 werw napisała: > Nu, Izraelki są piękne, Dana - byłem naprawdę mile zaskoczony. nu, ciesze sie ze miales mily czas..... a to dlatego, ze jest fajne zmieszanie ras, ciemniejsi sfaradyjczycy i jasniejsi aszkenazyjczycy, razem kawka z mlekiem, oslodzona usmiechem.... Odpowiedz Link Zgłoś
werw Re: Pytanie do Tomka44 15.02.03, 22:24 To nie tylko uśmiech, jest coś specyficznego jeszcze, fascinating, co bardzo ciężko opisać: otwartość - tak, ale z godnością, z jakimś poczucziem siły wewnętrznej, takze powaga, being tough. jest to coś na tyle specyficznego, że mam wrażenie, że rozpoznałbym dziewczyne z Izraela, choć to tylko moje wrazenia, po krótkim stosunkowo pobycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Pytanie do Tomka44 IP: *.j1.actcom.co.il 15.02.03, 23:58 werw napisała: > To nie tylko uśmiech, jest coś specyficznego jeszcze, fascinating, co bardzo > ciężko opisać: otwartość - tak, ale z godnością, z jakimś poczucziem siły > wewnętrznej, takze powaga, being tough. jest to coś na tyle specyficznego, że > mam wrażenie, że rozpoznałbym dziewczyne z Izraela, choć to tylko moje > wrazenia, po krótkim stosunkowo pobycie. nu, ja mysle, ze to po prostu zwykle zachowanie obywatela kraju, ktory wie, ze tan kraj stoi za nim, nie? ty rozumiesz i ja tez, ale ci co tak krzycza przeciw, to nie rozumieja, ze tego zaszczutego zyda juz nie ma, ze ten israel zostal stworzony wlasnie dlatego i wlasnie dlatego my nie oddamy tego kraju za nic na swiecie. wiesz, z jakim pytaniem przychodza do rodzicow israelskie dzieci, ktore zaczynaja w szkole nauke o holocauscie? maja wszystkie to samo, bardzo zdziwione pytanie: "jak to moglo byc, ze szliscie na smierc tak bez walki? ustawiali was w szeregu i posylali do gazu, a wy nic?" i na twarzach kompletne niezrozumienie... ale milo uslyszec takie mile slowo o naszych dziewczynach... Odpowiedz Link Zgłoś
wojo_lubi_chlopcow Re: Do naszej siostry Magdy 15.02.03, 19:38 Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > Dla Zyda i chrzescijanina najwazniejsze sa slowa: Szma Israel, Sluchaj Izraelu. > Jesli bedziesz sluchala, > to moze uslyszysz co mowi Pan z milosci do ciebie. W koncu moze zrozumiesz o c > o Mu chodzi. > Chrzescijanin swiadomy, ze Bog nieustannie dziala w historii, wie, ze prawda sa > slowa Jana Pawla II, > ktory mowi o Zydach jako o starszych braciach w wierze., oni sa pierwszymi, kto > rych Pan wybral i ktorego > to wybrania nie odwoluje - nie za ich zaslugi, ale ze wzgledu na swe milosierdz > ie wobec slabosci > Jakuba, ktory stal sie Izraelem.Chrystus przyszedl na swiat jako Zyd, to znaczy > jako poddany Prawu i > sluga Ojca. Byl Zydem praktykujacym i mial Magdo taki wlasnie nos jaki ci u na > s przeszkadza. A powiedz mi no Tomku, gdzie byl ten wasz Bog w latach 1939-1945 jak was Hitler wagonami przerabial na mydlo i abazury dla Cepeli ??? Cos nie pasuje mi tutaj. Twierdzisz,ze jestesci ludzmi wybranymi. A jaki Bog pozwolilby swoim dzieciom tak cierpiec ??? Gdzie byl ten wasz Bog jak wasze autobusy rozrywane sa na strzepy ? Gdzie byl ten wasz Bog jak ten wasz kosmonauta rozerwal sie nad miejscowoscia Palestyna w Texasie ???? Od 1947 roku, od samego poczatku Izraela zydy przesladowane sa kleskami,kleskami,wojnami , wojnami,tragediami,wybuchami ! A ty smiesz chamie nazywac sie 'ludzmi wybranymi' ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Do naszej siostry Magdy IP: *.j1.actcom.co.il 15.02.03, 19:52 wojo_lubi_chlopcow napisał: > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Dla Zyda i chrzescijanina najwazniejsze sa slowa: Szma Israel, Sluchaj > Izraelu. > > Jesli bedziesz sluchala, > > to moze uslyszysz co mowi Pan z milosci do ciebie. W koncu moze zrozumiesz > o > c > > o Mu chodzi. > > Chrzescijanin swiadomy, ze Bog nieustannie dziala w historii, wie, ze praw > da > sa > > slowa Jana Pawla II, > > ktory mowi o Zydach jako o starszych braciach w wierze., oni sa pierwszymi > , > kto > > rych Pan wybral i ktorego > > to wybrania nie odwoluje - nie za ich zaslugi, ale ze wzgledu na swe > milosierdz > > ie wobec slabosci > > Jakuba, ktory stal sie Izraelem.Chrystus przyszedl na swiat jako Zyd, to > znaczy > > jako poddany Prawu i > > sluga Ojca. Byl Zydem praktykujacym i mial Magdo taki wlasnie nos jaki ci > u > na > > s przeszkadza. > > > A powiedz mi no Tomku, gdzie byl ten wasz Bog w latach 1939-1945 jak was > Hitler wagonami przerabial na mydlo i abazury dla Cepeli ??? > Cos nie pasuje mi tutaj. Twierdzisz,ze jestesci ludzmi wybranymi. > A jaki Bog pozwolilby swoim dzieciom tak cierpiec ??? > > Gdzie byl ten wasz Bog jak wasze autobusy rozrywane sa na strzepy ? > Gdzie byl ten wasz Bog jak ten wasz kosmonauta rozerwal sie nad miejscowoscia > Palestyna w Texasie ???? > > Od 1947 roku, od samego poczatku Izraela zydy przesladowane sa > kleskami,kleskami,wojnami , wojnami,tragediami,wybuchami ! > > A ty smiesz chamie nazywac sie 'ludzmi wybranymi' ???? nu, wojo, ty tez chcesz parasolke????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: do wojo IP: *.inter.net.il 15.02.03, 20:24 wojo_lubi_chlopcow napisał: > Gość portalu: Tomek44 napisał(a): > > > > > Dla Zyda i chrzescijanina najwazniejsze sa slowa: Szma Israel, Sluchaj > Izraelu. > > Jesli bedziesz sluchala, > > to moze uslyszysz co mowi Pan z milosci do ciebie. W koncu moze zrozumiesz > o > c > > o Mu chodzi. > > Chrzescijanin swiadomy, ze Bog nieustannie dziala w historii, wie, ze praw > da > sa > > slowa Jana Pawla II, > > ktory mowi o Zydach jako o starszych braciach w wierze., oni sa pierwszymi > , > kto > > rych Pan wybral i ktorego > > to wybrania nie odwoluje - nie za ich zaslugi, ale ze wzgledu na swe > milosierdz > > ie wobec slabosci > > Jakuba, ktory stal sie Izraelem.Chrystus przyszedl na swiat jako Zyd, to > znaczy > > jako poddany Prawu i > > sluga Ojca. Byl Zydem praktykujacym i mial Magdo taki wlasnie nos jaki ci > u > na > > s przeszkadza. > > > A powiedz mi no Tomku, gdzie byl ten wasz Bog w latach 1939-1945 jak was > Hitler wagonami przerabial na mydlo i abazury dla Cepeli ??? > Cos nie pasuje mi tutaj. Twierdzisz,ze jestesci ludzmi wybranymi. > A jaki Bog pozwolilby swoim dzieciom tak cierpiec ??? > > Gdzie byl ten wasz Bog jak wasze autobusy rozrywane sa na strzepy ? > Gdzie byl ten wasz Bog jak ten wasz kosmonauta rozerwal sie nad miejscowoscia > Palestyna w Texasie ???? > > Od 1947 roku, od samego poczatku Izraela zydy przesladowane sa > kleskami,kleskami,wojnami , wojnami,tragediami,wybuchami ! > > A ty smiesz chamie nazywac sie 'ludzmi wybranymi' ???? Nie znasz kochanie biblii. To nie moje slowa. A dalej cytowalem Jana Pawla II. Mam spora biblioteke. I to nie tylko nasz Bog, ale i twoj. A teraz jeszcze cytaty z biblii: Gdy nadszedl dzien Osmy i nalezalo obrzezac ( usunac napletek) Dziecie, nadano Mu imie Jezus, ktorym Je nazwal aniol, zanim sie poczelo w lonie Matki. Osmego dnia przyszli, aby obrzezac dziecie, ( wyciac mu napletek), i chcieli mu dac imie ojca jego, Zachariasza. Jednakze matka jego odpowiedziala:"Nie, lecz ma otrzymac imie Jan". Oba te fragmenty mowia o obrzezaniu Jezusa i Jana. To aniol, wyslannik Boga, oznajmil Maryi imie Dzieciecia. Dla mentalnosci zydowskiej imie posiada niezwykla wage, gdyz praktycznie decyduje o tozsamosci osoby. Ten sam Bog byl z nami w czasie Holokaustu, co z Jezusem w czasie krzyzowania. Ten sam Bog byl w czasie tragedii 11 wrzesnia na WTC. Nie znane sa mysli Boga i dlatego nie odpowiem ci na twoje pytanie. A mnie nie chodzi tutaj co robil Bog, mnie chodzi o glupote poszukiwaczy nosow i co jeszcze gorsze sledzenie tych bez napletkow. Niech popatrza na swoje nosy i zastanowia sie nad slowami Jana Pawla II i nad absurdem antysemityzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Ontario Niesamowite ALE pRAWDZIWE-Protesty w Izraelu !!! IP: *.vc.shawcable.net 15.02.03, 20:56 Znalazlam na internecie wiadomosc z jakiejs gazety izraelskiej,ze dzisiaj w sobote okolo 1500 osob demonstrowalo w Tel Avivie przeciwko wojnie w Iraku. www.haaretzdaily.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=263156&contrassID=1&subContrassID=0&sbSubContrassID=0 I CO WY NA TO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Niesamowite ALE pRAWDZIWE-Protesty w Izraelu IP: *.j1.actcom.co.il 15.02.03, 21:40 Gość portalu: Magda z Ontario napisał(a): > Znalazlam na internecie wiadomosc z jakiejs gazety izraelskiej,ze > dzisiaj w sobote okolo 1500 osob demonstrowalo w Tel Avivie przeciwko > wojnie w Iraku. > > <a href="www.haaretzdaily.com/hasen/pages/ShArt.jhtml? itemNo=263156&cont > rassID=1&subContrassID=0&sbSubContrassID=0"target="_blank">www.haaretzdaily.com > /hasen/pages/ShArt.jhtml? itemNo=263156&contrassID=1&subContrassID=0&sbSubContra > ssID=0</a> > > > I CO WY NA TO ??? nu, cos ci sie tu myli, nie? to pytanie skieruj do siebie, powiedz sobie po cichu "przepraszam, za szybko ich osadzilam" i nie zapomnij tego, jak nastepnym razem bedziesz pisac o nosach i dupach.... nie ze ja bym poszla na ta demonstracje, bo wlasnie uwazam, ze powinno sie zwinac saddama jak najszybciej, ale masz przyklad na kraj wolny, demokratyczny i nie zamykajacy ust swoim obywatelom...i nie "nawet w israelu", tylko "wlasnie w israelu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: LONG LIVE ROZOWA SWINKA IP: *.adsl.actcom.co.il 16.02.03, 12:40 nu, prosze, dawno nic nie podkradles, zlodziejaszku?? znow ci sie zachcialo mojego imienia? nu, i znow mozna spawdzic z latwoscia, ze to nie ja, bo ci nikak nie wyjdzie ten actcom.co.il.... Odpowiedz Link Zgłoś