Dodaj do ulubionych

nielegalna dzialnosc...

17.08.06, 19:29
tak okreslil sad podsluchiwanie rozmow telefonicznych zatwierdzone przez
prezydenta. Jest to dzialanosc niekonstytucyjna i wbrew prawu...

DETROIT - A federal judge ruled Thursday that the government's warrantless
wiretapping program is unconstitutional and ordered an immediate halt to it.

news.yahoo.com/s/ap/20060817/ap_on_go_pr_wh/warrantless_surveillance
Obserwuj wątek
    • j-k padne z smiechu :), podsluchiwanie rozmow 17.08.06, 20:34
      telefonicznych jest rzecza normalna we wszystkich panstwach tego swiata.
      Czynia to wszystkie rzady, nawet te demokrytyczne, w tym i zabojady :)))

Mamy do czynienia z erozja prawodawstwa w USA, gdyz z gory wiadomo,
      ze podsluchiwanie nadal bedzie mialo miejsce :)))
      • wiesiekusa Re: padne z smiechu :), podsluchiwanie rozmow 18.08.06, 05:39
        Czarna, demokratka wydala orzeczenie przeciw Bushowi, przecierz to bylo wiadomo
        ze tak bedzie.
        Teraz bedzie odwolanie, i sprawa pojdzie wyrzej.

The constitution is not a suicide pact. - Justice Robert H. Jackson
      • i.p.freely Re: padne z smiechu :), podsluchiwanie rozmow 19.08.06, 06:56
        Nikt nie kwestionuje LEGALNEGO podsluchu!!!

Obecna administracja robi to NIELEGALNIE i tego dotyczy decyzja.

• felusiak1 no prosze ile radości może sprawić jennifer 18.08.06, 05:52
      jedna sędzina.
      • jennifer5 Re: 18.08.06, 06:10
        felusiak1 napisała:

> no prosze ile radości może sprawić jennifer jedna sędzina.

sadzisz ze chodzi o radosc i jej ilosc f...?
        • felusiak1 Re: 18.08.06, 08:27
          Tak sadzę. Czy juz sie zesr.łaś w majty czy dopiero sie przymierzasz.
          • jennifer5 Re: 18.08.06, 17:04
            felusiak1 napisała:

> Tak sadzę. Czy juz sie zesr.łaś w majty czy dopiero sie przymierzasz.

nasmrodziles, a teraz czy masz cos do powiedzenia? Jak widac narazie z braku
            JAKICHKOLWIEK argumentow i bezsilnosci dostales sr_a_Czki i jedyne co mozesz,
            to wydalac odor od_by_tnica gorna?
            • wiesiekusa Re: 19.08.06, 05:41
              No victim no crime.
            • felusiak1 Moje dziecko 19.08.06, 05:46
              Ta decyzja zostanie unieważniona w sadzie apelacyjnym.
              Wytnij i zachowaj.
              • i.p.freely Re: Dwie decyzje sadowe 19.08.06, 06:16
                i dwie porazki dla obecnej junty a w naszych 'liberalnych' mediach nic tylko
                "Ramsey murder". Na okraglo!

• goldsax Re: Dwie decyzje sadowe 19.08.06, 06:37
                  i.p.freely napisał:

> i dwie porazki dla obecnej junty a w naszych 'liberalnych' mediach nic tylko
                  > "Ramsey murder". Na okraglo!

Prasa amerykanska i inne media (przewaznie zydowskie) jest po to aby
                  robic "geszeft".
                  Pisza bo moze znow uda sie wyrwac dolarki pokryte krwia.
                  • i.p.freely Re: Ramsey murder 19.08.06, 07:11
                    wazniejsze niz konstytucja;)

A jesli o sedzine chodzi to jej nie zazdroszcze. Limbaugh zaczal 'swiftboating'
                    niemal natychmiast po ogloszeniu decyzji.
              • jennifer5 > Wytnij i zachowaj. 19.08.06, 09:28
                felusiak1 napisała:

> Ta decyzja zostanie unieważniona w sadzie apelacyjnym.
                > Wytnij i zachowaj.

f... pamietasz jak szczekales ze niejaki kundel deLay jest w pelni zdrowia?
                Sprawa miala upasc i wyladowac w koszu, stalo sie inaczej a kundel nie siedzi w
                przytulku tylko dlatego ze ma kase. Tym razem bedzie inaczej, nie tylko sprawa
                nie upadnie ale zostanie doprowadzona do konca, a pozniej ci co zlamali prawo
                odpowiedza przed sadem... no tylko takie karaluchy jak ty schowja sie w dziurze
                i beda wydawac jakies nieartykulowane dzwieki.

> Wytnij i zachowaj.
                • wiesiekusa Re: > Wytnij i zachowaj. 19.08.06, 16:41
                  No tak jesli Republikanin nie pojdzie siedziec to tylko dlatego bo ma kase,
                  ale jesli Demokrata pojdzie siedziec to tylko dlatego ze to spisek prawicy.

Jennifer popatrz sie na historyczne decyzje 6 District Court
                  i zobaczysz ze z jest duze prawdopodobienstwo ze decyzja czarnej demokratki
                  zostanie odrzucona.

A tak apropo to pokaz mi ofiary w tym pozwie do sadu.
                  • jennifer5 do Wieska... 19.08.06, 18:19
                    wiesiekusa napisał:

> No tak jesli Republikanin nie pojdzie siedziec to tylko dlatego bo ma kase,
                    > ale jesli Demokrata pojdzie siedziec to tylko dlatego ze to spisek prawicy.

Republikanin nie ma tutaj NIC DO RZECZY ani demokrata czy inny zielony. Co jest
                    do rzeczy to to, ze ten gosc najzwyczajniej w swiecie zlamal prawo i zlamal je
                    z powodow politycznych 'przepychanek' jak mowi f... Powinien wiec siedziec nie
                    dlatego ze jest republikanin, lecz dlatego ze jest skorumpowanym oszustem
                    zerujacym na nas wszystkich wlaczajac w to i Ciebie, Wiesiu.

> Jennifer popatrz sie na historyczne decyzje 6 District Court
                    > i zobaczysz ze z jest duze prawdopodobienstwo ze decyzja czarnej demokratki
                    > zostanie odrzucona.

W drugie czesci swojej wypowiedzi ponownie poruszasz temat ktory jest zupelnie
                    nie na temat, mianowicie ze "historyczne decyzje 6 District Courtnie" sa takie
                    a nie inne oraz ze nie lubisz jak ktos jest czarny i do tego demokrata. Jest to
                    Twoja osobista sprawa Wiesiu i mnie to zupelnie nie interesuje. Co mnie
                    interesuje to to ze, nie lubie, nie chce i nie pozwole na podsluchiwanie tego o
                    czym rozmawiam z kolezanka. Nie podoba mi sie to i sie z tym nie zgadzam
                    jednoczesnie uwazajac ze narusza to moje prawa do prywatnosci i swobody
                    wypowiedzi. Tak wiec czy taka decyzje wydalby czarny sedzia, zielony, ktos
                    pochodzenia brazylijskiego czy zydowskiego to mnie to nie obchodzi. Co mnie
                    obchodzi to MOJE PRAWA w tym kraju, ktorych nie mialam w Polsce komunistycznej
                    i dlatego ja opuscilam. Ty jesli lubisz, sam mozesz sobie zalozyc podsluch i
                    zglosic to do odpowiedniej agencji rzadowej, ja nie lubie i bede popierac
                    wszystkich ktorzy beda walczyc z tym bezprawiem obecnej administracji.

Na zakonczenie podam Ci link do filmu ktory jesli jestes czlowiekiem rozsadnym
                    i myslacym powinien otworzyc Ci oczy.

video.google.com/videoplay?docid=-7218920724339766288&q=loose+change&hl=en

pozdrawiam
                    Jen.
    • felusiak1 same kundle 19.08.06, 17:05
      Zauważyłem, że jennifer w specjalny sposób tytułuje politycznych przeciwników,
      pardon zaciekłych wrogów. Tak, dla niej osoby o odmiennym światopogladzie to
      kundle, psy, zdrajcy, złodzieje, mordercy itp. Jennifer okopała sie na pozycji i
      strzela do kundli, psów itp. Wyobraźmy sobie, że jennifer dorwała sie do władzy.
      Wrogowie poszliby wszyscy do wiezienia i zostaliby sami przyjaciele. I kwitłaby
      demokracja ala jennifer i wszyscy byliby zadowoleni i chodziliby w pochodach
      demonstrujac swoje poparcie dla wspaniałej polityki jennifer, a ona piersi
      pokryte miałaby medalami od dzieci, kobiet i starców, którym uratowała życie.
      • jennifer5 nie sadze ze cos dotrze ale... 19.08.06, 18:24
        felusiak1 napisała:

> Zauważyłem, że jennifer w specjalny sposób tytułuje politycznych przeciwników,
        > pardon zaciekłych wrogów. Tak, dla niej osoby o odmiennym światopogladzie to
        > kundle, psy, zdrajcy, złodzieje, mordercy itp. Jennifer okopała sie na
        pozycji
        > i
        > strzela do kundli, psów itp. Wyobraźmy sobie, że jennifer dorwała sie do
        władzy
        > .
        > Wrogowie poszliby wszyscy do wiezienia i zostaliby sami przyjaciele. I
        kwitłaby
        > demokracja ala jennifer i wszyscy byliby zadowoleni i chodziliby w pochodach
        > demonstrujac swoje poparcie dla wspaniałej polityki jennifer, a ona piersi
        > pokryte miałaby medalami od dzieci, kobiet i starców, którym uratowała życie.

---

a teraz czy masz cos do powiedzenia, albo chcesz uzyc jakis argumentow na
        poparcie swojego poparcia...?

ty tez mozesz to obejrzec, nie sadze ze cos dotrze ale...

video.google.com/videoplay?docid=-7218920724339766288&q=loose+change&hl=en
        • wiesiekusa Re: nie sadze ze cos dotrze ale... 19.08.06, 20:18
          Czy autor filmu spotkal Presleja i Lennona?
          • felusiak1 Re: nie sadze ze cos dotrze ale... 19.08.06, 20:32
            Zdecydowanie spotkał i zaprzyjaźnił sie z nimi.
          • jennifer5 Re: nie sadze ze cos dotrze ale... 19.08.06, 21:11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka