arap1 20.08.06, 20:36 znowu stara kurtyzana francuzka rozlozyla nozki...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazare Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 20.08.06, 20:39 arap1 napisał: > znowu stara kurtyzana francuzka rozlozyla nozki...:-))) Aleś ty obleśny... Ludziska, dajcie już spokój tym Polakom, oni się już na was poznali. Tyle jest izraelskich forów, gdzie podobne uwagi zostaną przyjęte aplauzem. Dowartościujecie się przy okazji ;) Nehemiasz plsocpolityka.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 20.08.06, 20:45 miatasz sie jak zwarjowany icyk po forum blazar, wszystkich pouczasz i krytykujesz poszukujesz spiski..wez cos na uspokojenie..robisz nie dobre wrazenie na polackach... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 20.08.06, 20:49 arap1 napisał: > miatasz sie jak zwarjowany icyk po forum blazar, wszystkich pouczasz i > krytykujesz poszukujesz spiski..wez cos na uspokojenie..robisz nie dobre > wrazenie na polackach... "Polacki" i tak mają nas gdzieś. Co nie, Krystek? ;) Nehemiasz plsocpolityka.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 22.08.06, 10:56 oj,niezupelnie nehemiaszu, doceniamy zagrozenie...:) I chyba zdajesz sobie sprawe ,ze tacy jak arap,marcus,dana,lechu sa dla naszych dalekosieznych celow przydatni. To tacy jak ty stanowia realny problem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 20.08.06, 20:46 A ja naiwny myslalem, ze chociaz raz bedzie inaczej...tymczasem dziwce nigdy nie nalezy wierzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 20.08.06, 20:53 Francja zawsze byla prostytutka europejska..muzulmanie gwalca ja za kilka barylek nafty..domorosli muslim tez ja piepsza na potege... Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 20.08.06, 21:09 To kto tu kogo wybzdykal? Cos mi sie wydaje.ze Francuzi israel. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 20.08.06, 21:12 lolo11 napisała: > To kto tu kogo wybzdykal? Polakow....Francja w II wojnie swiatowej...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 20.08.06, 21:48 Francja wybzykala Izrael, wybzykala Liban i dala sie wybzykac przez Hisballah...caly czas mowie, ze to dziwka... Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 21.08.06, 22:19 Xurwa..francuzka...daje dupe za petro dollary..stara dziwka..na fonie europejzarzu.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiekusa Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 22.08.06, 07:24 Czym mniej Francuzkich zolnierzy tym lepiej, wieksza szansa na sukces. Nie wiem jak te Francuzkie czolgi daza somie rade z 1 biegiem do przodu i 5 wstecznych. Ale nie wiem jak przetransportoja Champs Elysees i Arc de Triomphe zeby powitac zwycieskie armie. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Francja posyla ...200 zolnierzy do Liwana...t 22.08.06, 10:57 fracuzow kocham jak arabow nie znosze ich wojsko polcje ich muzelamnow kobiet i kuchnie wielu gadja i malo robja la grand nation la merd nation Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 no to sobie panowie-szlachta (jerozolimska) 22.08.06, 11:12 pogadali o polityce, w swoim wlasnym charakterystycznym stylu. A swoja droga ,wracajac do meritum, dziwi mnie fakt,ze panowie (i panie ) jednej zasadniczej rzeczy nie biora pod uwage. Zawieszenie broni to z reguly wstep do rozmow o pokoju , sily rozjemcze wlasnie temu sluza.By rozdzielic walczace strony, ostudzic emocje,dac grunt do spokojnych rozmow. Jesli jedna strona natychmiast ten kruchy rozejm lamie i dokonuje akcji w swoim stylu,to jeszcze betka... Ale skoro prominentni politycy tej strony wypowiadaja sie wprost, pare godzin po zawarciu tego rozejmu, ze to pic na wode, ze juz za chwile bedzie "nastepny etap",ze Israel przeanalizuje przyczyny kleski,by wygrac nastepna wojne, a izraelici z zapalem to podchwycaja,to o co tu pretensje ???? Jaki normalny kraj wysle swych synow w samo centrum huraganu ,pod ostrzal z obu stron,tym bardziej,ze ma dowody na to w jaki sposob Israel traktuje bezpieczenstwo tych wojskowych misji i ze niedawno temu znalazly sie pod ostrzalem i byly ofiary smiertelne. Trzymajac sie poetyki wypowiedzi panow szlachty (jerozolimskiej) mozna powiedziec,ze jezeli Francja to dziwka,Israel jest sutenerem, ktory chce zwabic i wykorzystac w burdelu ,przez siebie wybudowanym ,jak najwieksza ilosc pensjonariuszek i jak kazdy alfons nie przebiera w slowach,gdy mu sie jakas wylamuje i chce pracowac dla wlasnej korzysci Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Istotnie, nazwalbym Francje tania dziwka :) 22.08.06, 11:29 Gdyz licza na to, ze bandyci islamscy z hisbollahu zdaza sie przegrupowac :) Amerykanie zas spokojnie czekaja, az Francja (nie pisze Franca - gdyz lubie kuchnie francuska) zblamuja sie w Libanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Istotnie, nazwalbym Francje tania dziwka :) 22.08.06, 13:09 mozna to tak nazwac , tym bardziejze sami po zamachu na amerykanska kwatere marynarki wojennej w 83 roku, natychmiast dali noge. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To prawda. 22.08.06, 13:11 Ale to - (danie nogi) juz sie nie powtorzy. doskonale o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: To prawda. 22.08.06, 13:42 dlaczego nie? never say never.Nie powtorzy sie,pod warunkiem, ze USArmy nie wezmie w tym udzialu. Israel nie potrzebuje tam USArmy, poki co ,ma ja za soba i pod rozkazami Haluza.(swoja droga,jeszcze nigdy amerykanie nie mieli tak debilnego dowodcy) Israel potrzebuje tam nowych, z Europy, by Europe bezposrednio wciagnac w ta wojne.Chocby szeregiem prowokacji i klamliwych doniesien. Jak chocby ostatnio,gdy zapierali sie ,ze posterunek ONZ zostal ich rakietami ostrzelany. Mozesz sobie pisac co chcesz na temat Francji. Ostatecznie judaicorum nobles hierosolimi oblige Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Oczywiscie, ze France daly sie wpuscic w kanal :) 22.08.06, 13:47 i chetnie bede o tym pisal :) celem francji jest danie odechu bandytom islamskim z hisbollahu... ale tak naprawde - ich celem jest szkodzenie interesom USA... i wybicie sie na niepodleglosc (od USA) :))) ale to sie im nie uda... zblamuja sie po raz kolejny, gdyz nie wysla tych 4000 ludzi do Libanu :) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz "Analityk" 22.08.06, 13:58 polityczny sie odezwal. Celem Francji, jesli juz, bylo zaprzestanie dzialan wojennych. Co sie tez udalo. Co do 4000 zolnierzy, to niezbyt rozumiem czemu nie wysylamy. 150 zolnierzy wyjechalo z Tulonu aby dolaczyc do 250, ktorzy juz sa w Libanie. Moze, rzeczywiscie nikt nie chce oberwac od Cahalu w leb? Bo pewnie kazdy pamieta te niebieskie helmy, ktore niedawno padly pod kulami izraelskiej armii. Francja dyskutuje tez z Wlochami, aby ci przejeli glowny ciezar Finulu. Jakos nazbieramy tych europejczykow. I wyslemy do Libanu. Zeby Izrael jue nie mordowal dzieci libanskich. PF Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: "Analityk" 22.08.06, 14:05 Jesli to bylo celem Francji ...to zaiste dziwkarskim posunieciem z jej strony bylo obiecanie w zamian 4000 zolnierzy do pilnowania pokoju ... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: "Analityk" 22.08.06, 14:17 Nie mam zamiaru gardlowac za tymi, ktorzy slowa nie dotrzymuja. Jesli sie tak rzeczywiscie stanie, ze slowo nie zostanie dotrzymane, to ten buc Douste-Blazy wroci na sale operacyjne zamiast sie mieszac do spraw swiata. Ale, dla mnie i dla opinii francuskiej, jak juz pisalem najwazniejsze jest to, ze ludzie juz nie gina. PF Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: "Analityk" 22.08.06, 14:52 to dorazna radosc, na dzis...ja sie tez ciesze dzis, ale gdy mysle o jutrze to radosc mi przechodzi...gdyz jest zupelnie przewidywalne do czego doprowadzi francuska fantazja...i brak odpowiedzialnosci za slowa... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: "Analityk" 22.08.06, 15:16 zycie jest dorazne i i ty i ja jedno jak i wszystkie ofiary wojny: i kolejarze z Hajfy i dzieci z Kany. Nie jestem "analitykiem" politycznym i ludzkie zycie ma dla mnie najwyzszy priorytet. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Nie badz chamem:) 22.08.06, 15:25 zamiast Franca pisz Francja. PF Odpowiedz Link Zgłoś
j-k gdy Francja zachowuje sie jak dziwka 22.08.06, 15:48 a tak jest w przypadku Libanu... nie zamierzam bawic sie w rewerencje. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: "Analityk" 22.08.06, 15:38 odpowiem ci dowcipem, ktory wlasnie wymyslilem specjalnie dla ciebie... Przychodzi baba, krotkowidz do lekarz i skarzy sie: dotorze ja nie widze swojego chlopa... doktor zdziwiony: dlaczego kobito nie wlozysz okularow? -Bo nie chce na niego patrzec, odpowiada baba... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k "przyznajesz mi racje " 22.08.06, 14:11 Czemu Francuzi nie wysylaja tych 4 tys zolnierzy? gdyz nie chca :) chodzilo im o zatrzymanie akcji Izraela i o szkodzenie interesom US na BW... na krotka mete im sie to udalo... powtarzam - na krotka mete. potem konflikty w pelnej skali i tak odzyja... szczerze: smuci mnie polityka francuska. zalosny obraz. niemiecja jest o wiele bardziej ODPOWIEDZIALNA. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: "przyznajesz mi racje " 22.08.06, 14:14 nie wiem dokladnie co dziwce chodzi po glowie...i nie interesuje mnie dlaczego jest dziwka...ze strachu, zeby zarobic, czy zwyczjnie, zeby nakrecic... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Powtarzam Wam Izraelitom wyraznie - co do Francy 22.08.06, 14:20 Francja wykorzystuje konflikt na BW, by wydobyc sie na niepodleglosc od USA... Ja France rozumiem, pewnie bedac Franca sam bym tak postepowal... Oni maja Was, jak i USA, gdzies... dbaja tylko, jak to France, o wlasna d... czy pisze dostatecznie jasno? I tu po raz kolejny chwale polityke niemiecka, ktora jest o NIEBO bardziej odpowiedzialna... podobnie zreszta, jak i polska. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Powtarzam Wam Izraelitom wyraznie - co do Fra 22.08.06, 14:58 Powiedzmy, ze przyjmuje twoja argumentacje...ale dziwka , dziwka zostaje...a wlasciwie pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k oczywiscie... 22.08.06, 15:21 z_daleka napisał: > Powiedzmy, ze przyjmuje twoja argumentacje... ale dziwka , dziwka zostaje.. .a wlasciwie pozostaje. naturalnie ze tak... chce wam tylko uswiadomic, ze Francja WAS, Zydow, jak i Arabow, ma gdzies... Francja chce tylko ten konflikt wykorzystac do wlasnych interesow... uniezaleznienia sie od USA... To moze powinienem pisac bardziej do Arabow, ktorzy we francuskie sympatie wierza... Odpowiedz Link Zgłoś