schone 26.02.03, 10:01 Opowiesc ta dluga, ktora przyprawia o dreszcz, a zarazem o wscieklosc. www.polonica.net/Programswiatowej-politykizydowskiej.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: POCZYTAJ MI MAMO! IP: *.adsl.actcom.co.il 26.02.03, 10:36 schone napisał: > Opowiesc ta dluga, ktora przyprawia o dreszcz, a zarazem o wscieklosc. > > <a href="www.polonica.net/Programswiatowej- politykizydowskiej.htm"target > ="_blank">www.polonica.net/Programswiatowej-politykizydowskiej.htm</a> nu, mam przed oczyma twoje wyszczerzone kly i sline lejaca sie po brodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: POCZYTAJ MI MAMO! 26.02.03, 13:11 Schone mysle jak bys zemna Noc spedzila to bys napewno nas Kochala. Polak nie potrafi Kobiety Kochac a Araba woli swojego Wiebloda Odpowiedz Link Zgłoś
schone Re: POCZYTAJ MI MAMO! 26.02.03, 20:30 DUUUNA napisala: nu, mam przed oczyma twoje wyszczerzone kly i sline lejaca sie po brodzie.... schone napisala; Kly to ty masz takie jak Golda Meir, i pewnie ta sama uroda. U mnie sa tylka zabki. A co prawda w oczy kluje? Nigdy bym sie nie spodziewala ze gdziekolwiek istnieje taka przewrotnosc, dwulicowosc, falszerstwo i chyba diabelstwo. Bo spoleczenstwo opierajace swaja moralnosc na religii nie moze byc takie przewrotne. Chyba ze ta religia jest falszywa tak jak i jej wyznawcy. Odpowiedz Link Zgłoś