Dodaj do ulubionych

Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na

27.08.06, 20:37
jakis czas. Zastanawiam sie i chcialabym wybrac miedzy Bialorusia a Norwegia.
Interesuje mnie jakis mily kraj, z dali (ale bez przesady) od eurokolchozu.
Moze macie jakies propozycje. Im mniej lewactwa, tym lepiej, oczywiscie... :)
Obserwuj wątek
    • kataryna.kataryna Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 27.08.06, 20:39
      frau_blada napisała:

> jakis czas. Zastanawiam sie i chcialabym wybrac miedzy Bialorusia a Norwegia.
      > Interesuje mnie jakis mily kraj, z dali (ale bez przesady) od eurokolchozu.
      > Moze macie jakies propozycje. Im mniej lewactwa, tym lepiej, oczywiscie... :)

Ja polecam Ukrainę.
      • frau_blada Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 27.08.06, 20:46
        Na Ukrainie jest teraz dramat. Nowe lewactwo sie rozpadlo i wrocili komunisci.
        Zapowiadalo sie niezle, ale tylko na poczatku. Wybieram sie na Krym niedlugo,
        ale z roku na rok przybywa prywatnych terenow nowobogackich i znikaja targi z
        jedzeniem i sklepy z dobrym ukrainskim winem. Wprowadzaja im przepisy z
        eurokolchozu, nie wiem po co...
    • douglasmclloyd Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 27.08.06, 20:41
      frau_blada napisała:

Jedź na Białoruś.
    • manny_ramirez Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 27.08.06, 20:44
      Polecam Stany. Nawet przy tej calej bandzie neokonsow ktorych tak niecierpisz
      ciagle roznica miedzy tu a eurokolchozem jest jak miedzy niebem a ziemia:)
      • frau_blada Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 27.08.06, 20:47
        Niestety, od czasu gdy zwyzywalam pracownika konsularnego i zadalam przeprosin
        za chamskie zachowanie pracownikow w konsulacie USA raczej nie mam szans na
        wize. Poza tym nigdy mnie do USA nie ciagnelo.
        • hrabia.m.c Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 27.08.06, 20:50
          frau_blada napisała:

> Niestety, od czasu gdy zwyzywalam pracownika konsularnego i zadalam przeprosin
          > za chamskie zachowanie pracownikow w konsulacie USA raczej nie mam szans na
          > wize. Poza tym nigdy mnie do USA nie ciagnelo.

No to fidel da ci wize:))
          • snajper55 Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 27.08.06, 20:57
            hrabia.m.c napisał:

> No to fidel da ci wize:))

Lub brat Fidela. Ale nie bliźniak ! ;)

S.
            • frau_blada Nigdy nie bylam na Kubie... Ale ja chce odpoczac, 27.08.06, 20:58
              a nie wspierac Fidela i bronic go przed atakami wscieklych dziennikarek z GW-no
              Prawdy.
              • manny_ramirez Oj Blada biedna jestes 27.08.06, 21:02
                z jednej strony eurokolchoz z drugiej wsciekli neokonscy zydzi a po bokach luka
                i fidel, nie ma gdzie sie spokojnie wylozyc:)

zawsze zostaje pedofilski Bangkok;)
                • frau_blada Re: Oj Blada biedna jestes 27.08.06, 21:12
                  Do neokonskich w ogole sie nie wybieram. Kraje semickie (wszystkie! razem) jakos
                  mi nie odpowiadaja.
                  • manny_ramirez Re: Oj Blada biedna jestes 27.08.06, 21:13
                    eee, przewrazliwiona jestes, nie wiesz co tracisz:)
                  • goldsax Pozostala ci tylko Nowa Zelandia 28.08.06, 02:25
                    Kraj ktory przypomina Szwajcarie - wieczne lodowce oraz Norwegie - fiordy.

Helen Clark - premier NZ niezalezna politycznie od neokonskich i
                    postkomunistycznych rezimow a agentom z mossad dala swietna lekcje po ktorej
                    Israel musial ja przepraszac.
            • manny_ramirez czesc Snajper! 27.08.06, 21:03
              Long time no see. jak zycie?
              • snajper55 Re: czesc Snajper! 27.08.06, 22:48
                manny_ramirez napisał:

> Long time no see. jak zycie?

Co tam życie. Zgon, to dopiero jest coś. ;))

Właśnie ze Zgonu wróciłem z wielkim koszem suszonych grzybów. ;)))

S.
    • maly.jasio Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 27.08.06, 22:21
      Jedz na Bialorus. Takiego Eurokolchozu nigdzie wiecej juz nie zobaczysz,
      a i nam bedziesz miec wiecej do opowiedzenia :)
    • waldbaum Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 27.08.06, 23:11

Tylko do Morea nic takiego nie istnieje na calym swiecie
      www.tahitiplanet.com/webcam.htm
      • de_oakville Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 27.08.06, 23:42
        Szwajcaria jest bardzo milym krajem. Na przyklad Berno, stolica kraju. Samo
        miasto jest bardzo ciekawe i atrakcyjne, a w okolicy mozna pojechac kolejka
        zebata na szczyt gory (nie pamietam nazwy). Cos jak podroz na Gubalowke w
        Zakopenem, tylko ze tam jedzie sie ponad pol godziny i caly czas szyny prowadza
        do gory, w strone nieba. A na szczycie restauracja serwujaca znakomite potrawy z
        obowiazkowym dodatkiem topionego sera. Z gory oczywiscie piekne widoki. Norwegia
        jest rowniez "warta swieczki", przypomina mi Kanade ze wzgledu na to, ze duzo
        domow prywatnych jest drewnianych, a ich konstrukcja i architektura jest bardzo
        podobna do domow w Ameryce Polnocnej.
        • frau_blada O, Szwajcaria jest niezla. :) 28.08.06, 10:47

• i-love-2-bike Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 27.08.06, 23:45
      tylko eretz zapewni ci szczescie,wrazen co niemiara,zolnierze na plazy beda cie
      strzegli,politycy harasowali,dana gotowala czulent a a sie pytam na co ty
      jeszcze blada czekasz;)))
      • luzak4 Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 28.08.06, 02:33
        i-love-2-bike napisała:

> tylko eretz zapewni ci szczescie,wrazen co niemiara,zolnierze na plazy beda cie
        > strzegli,politycy harasowali,dana gotowala czulent a a sie pytam na co ty
        > jeszcze blada czekasz;)))

A ty co ?
        Jeszcze buzujesz ? Zostaw Dane , kobieto musisz byc bardzo
        nieszczesliwa , ze tak agresywnie udzielasz sie tutaj .
    • grzegorz1948 Re: Jesien w Alpach!!!!!!!!? 28.08.06, 00:08
      Cos pieknego! Grzyby ktore Austriacy boja sie zbierac ,poziomki jak truskawki.
      Polecam Salzburgerland, np Neukirchen am Grossglockner Axames Lizum powyzej
      Insbrucka (kiedys bajka teraz troche zaturystuczona) Bad Gaistein(miasteczko
      bajka) no a Zakopane ale Boze bron nie centrum-Jaszczurowka, Dolina Koscieliska
      mozesz Alpy znac bardzo dobrze ale co Tatry to Tatry.
      • luzak4 Re: Jesien w Alpach!!!!!!!!? 28.08.06, 02:29
        No widzisz , nareszcie mowisz do rzeczy .
        ( przedtem nic tylko izrael i syjonisci i opowiadasz zes kogos
        przecwiczyl jak byles w milicji ).
        • grzegorz1948 Re: Jesien w Alpach!!!!!!!!? 28.08.06, 20:11
          a coz bym tam robil?Tam byli tylko luzaki a na koniach sie nie znam.
    • stary_z_lichenia Re: Chce pojechac do normalnego kraju odpoczac na 28.08.06, 16:46
      frau_blada napisała:

> Interesuje mnie jakis mily kraj, z dali (ale bez przesady) od eurokolchozu.
      > Moze macie jakies propozycje. Im mniej lewactwa, tym lepiej, oczywiscie... :)
      >

Normalnego kraju juz na tej Ziemi nie ma .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka