polani 21.09.06, 14:12 cudowny slotki nastepny rock aby zgineli wszytkie nasze wrogi na swiecie i powodzenie dla naszych przyjacieli Nie wszytkie Goje sa gnoje, ale wielu ich Nie wszytkie muzlemani sa terroriscie,ale wielu ich Czestuie was miodem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazare Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 21.09.06, 22:53 arap1 napisał: > Amen..:-))) W imię Ojca i Syna i Ducha Świętego.. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 21.09.06, 14:58 polani napisał: > Nie wszytkie Goje sa gnoje Dziękuję w imieniu gojów. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 21.09.06, 22:35 BLAZARE, DZIS MOWISZ W IMIENIU GOJOW? CO NA TO NARCIARKA? JUTRO BEDZIE MOZNA CI ZYCZYC SHANA TOVA?... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 21.09.06, 22:51 oscar62 napisał: > BLAZARE, DZIS MOWISZ W IMIENIU GOJOW? To taka intelektualna prowokacja, Oskarze. Wszak wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo11 Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 21.09.06, 15:21 Miales fredziu koszmarny sen. Odudziles sie, a tu na Swiecie oprocz ciebie i garstki zydopodobnych nikogo na wiecej. Pamietaj fredzio, nie wszyscy Zydzi sa zydami. Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 21.09.06, 16:27 ... a goje goje a my wybrani narod (2 Bibli napisali) i jeden z nas u was bogiem jest. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 21.09.06, 19:32 Najlepszego, Polo. Zawsze twierdziłem, że kiedyś rock'n'roll będzie rządził światem. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 21.09.06, 22:04 nie Bogiem, tylko synem Boga....Boga nie mozna osadzic.... Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 21.09.06, 22:09 zawsze sie zastanawialem i juz musulmanow sprubowalem stytac, ze jezeli ich Allah tak wielki jest, to dlaczego dopuscil, ze oni tak strasznie pod Poitiers, Lepanto, Wieden po tylku dostali, tylko 99 % musulmanow mnie odpowiedzialo, ze oni nigdy o zadnej biywie pod Poitiers, Lepanto, Wieden slyszeli, cos mnie to bardzo to ich wielki ( weldlug ich) zwycienstwo na Israelem w Libanie przypomina, w koncu sie Israelowi udalo, z malymi stratami islamskich fanatykow w Libanie do klatki wlozyc i w tym mu ONZ i Europa pomogla.( armia libanska po 44 latach zajmuje miejsce przy granicy). Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 21.09.06, 21:50 Shana Tova - Hag samech lekulam... Odpowiedz Link Zgłoś
el.comendante Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 21.09.06, 21:58 polani napisał: > cudowny slotki nastepny rock > aby zgineli wszytkie nasze wrogi na swiecie > i powodzenie dla naszych przyjacieli > Nie wszytkie Goje sa gnoje, ale wielu ich > Nie wszytkie muzlemani sa terroriscie,ale wielu ich > Czestuie was miodem ! A my tebja samogonem,zdarowia! Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Jwerjski. .. rap-:) 21.09.06, 23:30 oscar62 napisał: > שנה טובה לכל ע > ;ם ישראל Dla izraelskich Arabów też? Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Jwerjski. .. rap-:) 21.09.06, 23:47 blazare napisał: > oscar62 napisał: > > > שנה טובה לכל > ע > > ;ם ישראל > > Dla izraelskich Arabów też? DLA POLSKICH ARABOW NAPEWNO... > Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Jwerjski. .. rap-:) 22.09.06, 00:01 oscar62 napisał: > DLA POLSKICH ARABOW NAPEWNO... Ja za to życzę ci, Oskarze, rychłego nawrócenia na prawdziwą wiarę.. ALLAH AKBAR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: Jwerjski. .. rap-:) 22.09.06, 22:16 blazare napisał: > oscar62 napisał: > > > DLA POLSKICH ARABOW NAPEWNO... > > Ja za to życzę ci, Oskarze, rychłego nawrócenia na prawdziwą wiarę.. > > ALLAH AKBAR!!! ============================ JAK MI WYTLUMACZYSZ JAKA WIARA JEST PRAWDZIWA WIARA, ZOBACZE CZY WARTO MI SIE NAWROCIC... ZNANY POETA ZYDOWSKO-NIEMIECKI, HEIRICH HEINE, SIE NAWROCIL I GDY CIEZKA, PRZEWLEKLA CHOROBA TOCZYLA JEGO ZDROWIE, MODLIL SIE O POMOC DO ZYDOWSKIEGO BOGA I WYRAZIL ZYCZENIE ZOSTAC POGRZEBANY NA ZYDOWSKIM CMENTARZU. ALE JEGO PRZYJACIELE GOJE, ZROBILI MU dawka, ZAMOWILI KSIEDZA NA CEREMONIE POGRZEBOWA I POCHOWALI GO NA CHRZESCIJANSKIM CMETARZU... WEZ TAKA MOZLIWOSC POD UWAGE JESLI MASZ ZAMIAR PRZEJSC Z WIARY NA WIARE... > Odpowiedz Link Zgłoś
pis_do_grochowa Re: Nowy Jwerjski rock zycze wam i nam 22.09.06, 00:17 polani napisał: nastepny rock tobie ciagle tylko we lbie SEX DRAGS AND ROCK AND ROLL" Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 c.d.n. 22.09.06, 20:59 Nie wszystkie Zydki to rasistowskie zionce, ale wielu ich > aby zgineli wszytkie nasze wrogi na swiecie wiec zionce czekamy na masowego samobuja Odpowiedz Link Zgłoś
polani Re: c.d.n. 24.09.06, 02:33 Juz Wojna Gog z Magogiem Zaczela i powstanie krolewstwo ISrael od Wielkiego rzeki(napewno wisla) do Nila Odpowiedz Link Zgłoś