Gość: Smiechu Warte IP: *.upc-b.chello.nl 13.03.03, 18:59 Tiaaaa a celem Israela jest troska o Palestynczykow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zajzajer Re: Powell: polityka USA nie jest sterowana przez IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 19:17 Może to nie prawda. Ale czemu tak mówią. hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longislander Re: Powell: polityka USA nie jest sterowana przez IP: *.freqelec.com 13.03.03, 19:24 Bo jak jest wolnosc slowa to mozna plesc co slina na jezyk przyniesie i zwolennicy spiskowej teorii dziejow maja pelny dostep do mediow. Amerykanin tym rozni sie m.in. od Irakijczyka, ze moze publicznie wieszac psy na swoim rzadzie i sugerowac, ze rzad sluzy obcym interesom np. Zydom albo Marsjanom, ktorzy czesto laduja w Nevadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Powell: polityka USA nie jest sterowana przez IP: *.dyn.optonline.net 13.03.03, 19:35 Gość portalu: Longislander napisał(a): > Bo jak jest wolnosc slowa to mozna plesc co slina na jezyk > przyniesie i zwolennicy spiskowej teorii dziejow maja pelny > dostep do mediow. Amerykanin tym rozni sie m.in. od Irakijczyka, > ze moze publicznie wieszac psy na swoim rzadzie i sugerowac, ze > rzad sluzy obcym interesom np. Zydom albo Marsjanom, ktorzy > czesto laduja w Nevadzie. Tak czasem bywalo, ze Amerykanie mogli mowic prawde. Teraz moi amerykanscy przyjaciele mowia do mnie prawde, sciszajac glos i rozgladajac sie w kolo, czy nikt nie slyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk przyjaciele Marcina... IP: *.twcny.rr.com 13.03.03, 22:07 a co to za przyjaciol masz z nawykami jak z ZSRR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: przyjaciele Marcina... IP: 206.28.214.* 13.03.03, 23:21 Gość portalu: mk napisał(a): > a co to za przyjaciol masz z nawykami jak z ZSRR? To sa na przyklad ludzie, ktorym nie podoba sie polityka rzadu odnosnie Bliskiego Wschodu, ale nie chca od razu byc oskarzeni o zdrade, antysemityzm i antyamerykanskosc. A tak oskarzaja ludzi krzykacze, ktorzy tak naprawde nie maja nic innego do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nikapalmer Re: Powell: polityka USA nie jest sterowana przez 14.03.03, 12:56 tak tak a o czyms takim jak poprawnosc polityczna to nieslyszales?? tylko cos z nia niewyszlo bo niestety afroamerykanie nadal sa czarni (ale pracuje sie nad specjalnym wybielaczem) i mieszkaja w gettach niedawno jednemu z amerykanskich parlamentarzystow wyrwalo sie ze srodowiska zydowskie pra do wojny z irakiem i na nastepny dzien musial sie kajac w telwizji ze to ta jakze brzydka i antysemicka sugestie a teraz powell musial chlapnac swoje jak ja bym jeszcze ta wolnosc slowa w amerykanskich mediach zobaczylo to by dopiero bylo... > Bo jak jest wolnosc slowa to mozna plesc co slina na jezyk > przyniesie i zwolennicy spiskowej teorii dziejow maja pelny > dostep do mediow. Amerykanin tym rozni sie m.in. od Irakijczyka, > ze moze publicznie wieszac psy na swoim rzadzie i sugerowac, ze > rzad sluzy obcym interesom np. Zydom albo Marsjanom, ktorzy > czesto laduja w Nevadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Powell mówi zgodnie z Talmudem 13.03.03, 19:24 Ave, przypominam, że Talmud zakazuje mówienia gojom o wpływach żydów. T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius żydzi-murzyni to Felasze 13.03.03, 19:26 titus_flavius napisał: > Ave, > przypominam, że Talmud zakazuje mówienia gojom o wpływach żydów. > T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WD Re: Powell mówi zgodnie z Talmudem IP: *.ny325.east.verizon.net 14.03.03, 04:39 titus_flavius napisał: > Ave, > przypominam, że Talmud zakazuje mówienia gojom o wpływach żydów. > T. Tyus 1 Ty wiedz ze jan na ciebie patrze . Do tego ze wciaz mieszasz izraelczykow z izrealitami przechodze do porzadku dziennego . Twoj opor aby nie zrozumiec tej roznicy nie da sie nijak przelamac . Kiedy piszesz o zbrodniach izraelskich daje ci spokuj bo przynajmniej czesc tego co piszesz jest faktem . Kiedy piszesz o tzw zydowskim lobby w USA tez ci sie nie wtykam bo to prawda tak samo jak to ze istnieje polskie lobby , a ze nie ma takiego wplywu na polityke to joz wina samego lobby . Co do celow jakie stawia sobie to lobby to wiesz joz chociazby odemnie ze sa setki tysiecy zydow ktorzy nie chca wojny ani w iraku ani nigdzie a polityke znaja z gazet lub z mykwy (jesli wiesz co to jest). Wiez po co pisac te ciagle bzdury o zydowskim spisku ? Talmudu jednak nie tykaj bos kompletny ignorant . Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Powell mówi zgodnie z Talmudem 14.03.03, 19:18 Gość portalu: WD napisał(a): > Talmudu jednak nie tykaj bos kompletny ignorant . Ave, od Ciebie na pewno wiem o nim więcej. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz nie wierze w doniesienia ktore nie sa dementowane! IP: *.telia.com 13.03.03, 19:41 :-> PS wlasnie cos na ten temat wstukalem www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=4923236&a=4927263 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WD Re: nie wierze w doniesienia ktore nie sa demento IP: *.ny325.east.verizon.net 14.03.03, 04:44 Gość portalu: sz napisał(a): > > :-> > > > PS wlasnie cos na ten temat wstukalem > > <a href="www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=50&w=4923236&a= > 4927263"target="_blank">www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652. html?f=50&w=49 > 23236&a=4927263</a> A ja to przeczytale i nic nowego nie znalazlem . Moze w twoim srodowisku to jakies odkrycie ameryki ale tu w ameryce my to wszystko wiemy i nikt tu tego nie kryje i nie trzeba byc gojem zeby nie darzyc sympatia kolesi z Ligi Przeciw Znieslawieniu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamona Re: Powell: polityka USA nie jest sterowana przez IP: *.dyn.optonline.net 13.03.03, 19:46 Czyzby nastepne klamswo Powella? Czesc zydow w USA to legalna mafia majaca olbrzymie pieniadze. Czy ona naprawde nie ma nawet 1% wplywu na polityke amerykanska? Przepraszam uczciwych zydow bedacych przeciwko wojnie i ginacych za Izrael. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Swiat i ONZ maja juz dosyc troski USA... IP: *.61.202.62.dial.bluewin.ch 13.03.03, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefet Facet sprawia poczciwe wrażenie. IP: *.visp.energis.pl 13.03.03, 21:43 Najprawdopodobniej wierzy w to co mówi. Nie wierzy mu cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk ja wierze Powellow'i IP: *.twcny.rr.com 13.03.03, 22:13 On chce poprostu zaoszczedziz pieniadze i uniknac ofiar; po co wspomagac Izrael ktory walczy z Palestynskimi samobojcami oplacanymi przez Husajna? Po co tolerowac konflikt na ktory powoluje sie bin Laden ktorego zwolennicy ukrywaja sie m.in w Iraku? Lepiej zalatwic sprawe Iraku i jeden problem bedzie z glowy. Ciekawi mnie dlaczego od 48 r. Palestynczycy walcza z Izraelem choc ONZ przyznal im ziemie ktora w kazdej walce traca? Po co Arabowie przez dlugi czas nie uznawali Izraela? Oplaca im sie walczyc? Dziwi mnie postawa 'pacyfisty' i innych: przeciez to al-Kaida planowala 2. zamach na Papieza. USA robia nam tylko przysluge i to za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
ale-x czy jeszcze ktos wierzy ameryk. politykowi? 13.03.03, 22:39 Gość portalu: mk napisał(a): > On chce poprostu zaoszczedziz pieniadze i uniknac ofiar; po co > wspomagac Izrael ktory walczy z Palestynskimi samobojcami > oplacanymi przez Husajna? Po co tolerowac konflikt na ktory > powoluje sie bin Laden ktorego zwolennicy ukrywaja sie m.in w > Iraku? Lepiej zalatwic sprawe Iraku i jeden problem bedzie z > glowy. Ciekawi mnie dlaczego od 48 r. Palestynczycy walcza z > Izraelem choc ONZ przyznal im ziemie ktora w kazdej walce > traca? Po co Arabowie przez dlugi czas nie uznawali Izraela? > Oplaca im sie walczyc? > Dziwi mnie postawa 'pacyfisty' i innych: przeciez to al-Kaida > planowala 2. zamach na Papieza. USA robia nam tylko przysluge i > to za darmo... Okazuje sie, ze wierzy. I nie tylko Blair. Powiedz no, autorze powyzszego postu, gdziez to robia tak dokladne pranie mozgu? I jak to robia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wd Re: ja wierze Powellow'i IP: *.ny325.east.verizon.net 14.03.03, 04:47 Gość portalu: mk napisał(a): > On chce poprostu zaoszczedziz pieniadze i uniknac ofiar; po co > wspomagac Izrael ktory walczy z Palestynskimi samobojcami > oplacanymi przez Husajna? Po co tolerowac konflikt na ktory > powoluje sie bin Laden ktorego zwolennicy ukrywaja sie m.in w > Iraku? Lepiej zalatwic sprawe Iraku i jeden problem bedzie z > glowy. Ciekawi mnie dlaczego od 48 r. Palestynczycy walcza z > Izraelem choc ONZ przyznal im ziemie ktora w kazdej walce > traca? kTO DAL PRAWO ONZ DO DZIELENIA ZIEMI ARABSKIEJ I ODDAWANIA JEJ PRZYBYSZOM Z EUROPY ? Po co Arabowie przez dlugi czas nie uznawali Izraela? A DLACZEGO MIELIBY UZNAC ? > Oplaca im sie walczyc? > Dziwi mnie postawa 'pacyfisty' i innych: przeciez to al-Kaida > planowala 2. zamach na Papieza. USA robia nam tylko przysluge i > to za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
ale-x Re: Facet sprawia poczciwe wrażenie. 13.03.03, 22:46 Gdyby byl poczciwy to by nie byl amerykanskim politykiem w administracji Busza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Facet sprawia poczciwe wrażenie. IP: 206.28.214.* 14.03.03, 00:19 Gość portalu: mefet napisał(a): > Najprawdopodobniej wierzy w to co mówi. Nie wierzy mu cały świat. Bo to poczciwy czlowiek, ktorego administracja zrobila w przyslowiowego preta, i teraz musi robic dobra mine do zlej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kon by sie usmial Re: Powell: polityka USA nie jest sterowana przez IP: *.tnt38.chi5.da.uu.net 14.03.03, 19:39 Gość portalu: Smiechu Warte napisał(a): > Tiaaaa a celem Israela jest troska o Palestynczykow Jak jestes miedzy wronami musisz krakac jak i one. Powell juz dostal po czapie za niektore wynurzenia na poczatku swej kariery w Bialym Domu.Szybko go zydki wyprostowali. Odpowiedz Link Zgłoś