Dodaj do ulubionych

lapac wtracalskiego!!

16.03.03, 16:33
waja waja ! Lapac zyda wtracalskiego!
Ja myslal ze wtracalski zyd uczciwy i zyda golbauma w geszeftach nie oszuka a
on wszystko oszukal!
Czapka futrzana jest z kota, zegarek z plastiku niedzialajacy a tylko kufajka
na moja rachele pasuje ale zapiac sie z przodu nie moze.
waja waja....

Nie robcie geszeftow z wtracalskim bo on nawet protezy zebne swojej mamusi
sprzedal!

Lapac wtracalskiego psubrata!
Obserwuj wątek
    • wtracalski Re: lapac wtracalskiego!! 16.03.03, 16:57
      goldbaum napisał:

> waja waja ! Lapac zyda wtracalskiego!
      > Ja myslal ze wtracalski zyd uczciwy i zyda golbauma w geszeftach nie oszuka
      a
      > on wszystko oszukal!
      > Czapka futrzana jest z kota, zegarek z plastiku niedzialajacy a tylko
      kufajka
      > na moja rachele pasuje ale zapiac sie z przodu nie moze.
      > waja waja....
      >
      > Nie robcie geszeftow z wtracalskim bo on nawet protezy zebne swojej mamusi
      > sprzedal!
      >
      > Lapac wtracalskiego psubrata!

Najlepiej bedzie zwrocic sie do MOSADU.
      Oni mnie zlapia w tri miga.
      Z powazaniem
      Wtracalski
      • Gość: CCCP Re: lapac wtracalskiego!! IP: *.acn.waw.pl 16.03.03, 17:11
        wtracalski napisał:

>
        > Najlepiej bedzie zwrocic sie do MOSADU.
        > Oni mnie zlapia w tri miga.
        > Z powazaniem
        > Wtracalski

Zaraz, Mosadu, Mosadu. To się pisze przez jedno czy dwa s?
      • goldbaum Re: lapac wtracalskiego!! 16.03.03, 17:12
        ja mam taki znajomy w mossad i oni cie juz dwa lata szukaja!
        Ja mu tanio ta czapke futrzana z kota sprzedalem co ty mnie na nia oszukales i
        on zrobil ze mna geszeft ze cie zlapi! A jak cie zlapi to on ci pejsy pourywa!
        • Gość: Tomek44 Re: lapac wtracalskiego!! IP: 213.8.97.* 16.03.03, 17:28
          goldbaum napisał:

> ja mam taki znajomy w mossad i oni cie juz dwa lata szukaja!
          > Ja mu tanio ta czapke futrzana z kota sprzedalem co ty mnie na nia oszukales
          i
          > on zrobil ze mna geszeft ze cie zlapi! A jak cie zlapi to on ci pejsy
          pourywa!

Mysle kolego, ze zrobiles kiepski interes z wtracalskim, bo on ci tez rozum
          ukradl, a i z poczuciem humoru to u ciebie rowniez na bakier. Warto, abys go
          znalazl, bo inaczej masz przechlapane bracie.
          • Gość: dana33 do wtracalskiego IP: *.adsl.actcom.co.il 16.03.03, 17:39
            nu, wtracalski, luksusowy schowek, prawie za darmo, nikt cie nie znajdzie,
            wyzywienie calodzienne, gwarancja absolutna.... pytac u dany33....
          • goldbaum Re: lapac tomka wtracalskiego!! 16.03.03, 17:41
            ten kolega z mossadu co ja mu czapke z kota sprzedalem mowil ze wtracalski
            Tomek ma na imie. Tyle za dwa lata juz wykryli od tych innych zydow co im
            wtracalski falszowane czapki z kota za 2,50 $ sprzedal!
            Ty mie drugi raz nie oszukasz tomek wtracalski. Ja ciebie znajde oszuscie i
            wtedy bedziesz mial ty przechlapane bo pejsy ci poobcinam.

A jak mi piniadze oddasz to ci pejsy zostawie. Ale musisz z odsetkami.
            • Gość: Tomek44 Re: lapac tomka wtracalskiego!! IP: 213.8.97.* 16.03.03, 17:48
              goldbaum napisał:

> ten kolega z mossadu co ja mu czapke z kota sprzedalem mowil ze wtracalski
              > Tomek ma na imie. Tyle za dwa lata juz wykryli od tych innych zydow co im
              > wtracalski falszowane czapki z kota za 2,50 $ sprzedal!
              > Ty mie drugi raz nie oszukasz tomek wtracalski. Ja ciebie znajde oszuscie i
              > wtedy bedziesz mial ty przechlapane bo pejsy ci poobcinam.
              >
              > A jak mi piniadze oddasz to ci pejsy zostawie. Ale musisz z odsetkami.

Jestem Dana Tomkowa vel Wtracalska Fredziwa. Bardzo lubie szczerych patriotow.
              Zwlaszcza kiedy zamieniam sie w wojo i jojo i jeszcze mam kilka innych nikow.
              Egzamin zdales.Nadajesz sie do pracy w mosadzie. Jak mnie rozpracowales?
              • goldbaum Re: lapac tomka wtracalskiego!! 16.03.03, 17:56
                Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Jestem Dana Tomkowa vel Wtracalska Fredziwa. Bardzo lubie szczerych patriotow.
                > Zwlaszcza kiedy zamieniam sie w wojo i jojo i jeszcze mam kilka innych nikow.
                > Egzamin zdales.Nadajesz sie do pracy w mosadzie. Jak mnie rozpracowales?

O tym ze ty pedal jestes to jeszcze nawet ten kolega z mossadu nie wiedzial co
                mu czapke sprzedalem albo moze wiedzial ale chcial zebym mu wiecej zaplacil.

No jak ty pedal to chaba dlatego mossad cie do tej pory nie wytropil.
    • goldbaum NIE KUPUJCIE CZAPEK FUTRZANYCH U TWTRACALSKIE 16.03.03, 19:01
      NIE KUPUJCIE CZAPEK FUTRZANYCH U TOMKA WTRACALSKIEGO BO SA Z KOTA!!!!!!
      ROLEXOW TEZ NIE KUPUJCIE!!!!
      NIC NIE KUPUJCIE BO OSZUKA NAWET RABINA!!!!!
      • wtracalski Nawroce PPP Goldbauma 16.03.03, 20:17
        goldbaum napisał:

> NIE KUPUJCIE CZAPEK FUTRZANYCH U TOMKA WTRACALSKIEGO BO SA Z KOTA!!!!!!
        > ROLEXOW TEZ NIE KUPUJCIE!!!!
        > NIC NIE KUPUJCIE BO OSZUKA NAWET RABINA!!!!!

Sz. PPP. Goldbaum

Azeby zblizyc SZ. PPP. do spraw, ktore winny byc bliskie jego sercu, jako PPP Zyda, bede Panu skladal w
        odpowiedzi na Panskie lub Pana krewnych zachody, krotkie informacje o zdarzeniach, mniej lub bardziej ciekawych,
        w Izraelu. Postaram sie byc w tym niestrudzony, w miare moich skromnych mozliwosci.
        Tucze, ze zainteresuje tym nie tylko SZ. PPP Pana, lecz rowniez i innych czytelnikow tego forum.
        Mysle, ze w koncu zdolam Sz. PPP nawrocic.
        Rozpoczne wkrotce.
        Dziekuje Panu z gory za wspoldzialanie.
        Wtracalski
        • wtracalski Re: Nawroce PPP Goldbauma 16.03.03, 20:27

Jako wyjatek, nie z Izraela, tylko z Polski (wziete z konkurencji)

35. rocznica wydarzen marcowych

BEZ PRAWA POWROTU
          W warszawskim Teatrze Zydowskim odbyla sie wczoraj premiera filmu dokumentalnego Andrzeja Krakowskiego
          "Pozegnianie z Ojczyzna" o "pomarcowej" emigracji 15 tysiecy Zydow polskich.
          W sobote na stolecznym Dworcu Gdanskim zlozono kwiaty pod tablica upamietniajaca wyjazdy tych,
          ktorzy zostali przez wladze PRL przymuszeni do opuszczenia Polski bez prawa powrotu,
          bez obywatelstwa i bez paszportu, a tylko z prowizorycznym swiadectwem tozsamosci. Glosilo ono,
          ze "posiadacz niniejszego dokumentu nie jest obywatelem polskim."

Jeden z bohaterow filmu Krakowskiego wspomina: do 1956 r. bylem Polakiem, potem do 1967 roku
          bylem Polakiem zydowskiego pochodzenia, w 1967 i 1968 zostalem Zydem syjonista, a na poczatku
          1969 roku znalazlem sie w Europie Zachodniej jako emigrant, oficjalny nieobywatel polski, bezpanstwowiec,
          a w moim dokumencie tozsamosci w rubryce "narodowosc" wpisano "nieokreslona",
          w 1970 zostalem obywatelem Brazylii, a od roku 1974 studiowalem w USA,
          korzystajac ze stypendium dla Latynosow, w 1980 otrzymalem amerykanska
          zielona karte stalego pobytu jako Zyd z Polski, a cztery lata pozniej obywatelstwo Stanow Zjednoczonych.

Biografie osiemnasciorga Zydow polskich ukladaja sie w filmie jakby w jeden
          zbiorowy zyciorys. Urodzeni tuz po wojnie w przewaznie calkiem zasymilowanych rodzinach,
          bez swiadomosci, ze sa zydowskiego pochodzenia, zostaja o nim bolesnie i brutalnie uswiadomieni przez otoczenie.
          Jeden jako dziecko uslyszal pod swoim adresem wezwanie "Zydzi do Palestyny" i
          pomyslal ze chodzi o "plasteline". Z czasem przewaznie zaznali ostracyzmu, obcosci,
          odtracenia, w koncu przesladowan za strony wladz, wyrzucenia z pracy lub ze studiow i niedwuznacznej
          zachety do emigracji.

Mieszkaja w Stanach Zjednoczonych, Danii, Szwecji, Izraelu; tylko dwoch pozostalo w Polsce.
          Film Andrzeja Krakowskiego jest wybitny. Mial byc wyprodukowany przy wspolpracy publicznej polskiej telewizji,
          potem jednak TVP stracila zainteresowanie i ostatecznie powstal w Stanach Zjednoczonych
          i przede wszystkim dla widza amerykanskiego, ale koniecznie powinien zostac pokazany
          polskim telewidzom.
        • goldbaum TY SYJONISTY NA KATOLICYZM NIE NAWRACAJ!!! 16.03.03, 20:45
          TY STAREGO SYJONISTY NA KATOLICYZM NIE NAWRACAJ!!! TYLKO PINIADZE ODDAJ ALBO
          PRAWDZIWA CZAPKE USZANKE ZADAJ DO DYSPOZYCJI!!!!
          • Gość: Tomek44 Re: TY SYJONISTY NA KATOLICYZM NIE NAWRACAJ!!! IP: *.inter.net.il 16.03.03, 21:04
            goldbaum napisał:

> TY STAREGO SYJONISTY NA KATOLICYZM NIE NAWRACAJ!!! TYLKO PINIADZE ODDAJ ALBO
            > PRAWDZIWA CZAPKE USZANKE ZADAJ DO DYSPOZYCJI!!!!

Popros, zeby ci tez rozum zwrocil. Jak chcesz moge ci pomoc. Wiele lat agentem mosadu bylem.
            Podaj konto, bo wiesz ja to zyd i za darmo nic nie robie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka