polski_francuz 05.10.06, 12:36 zostalo omylkowo wziete przez naszego holenderskiego selekcjonera footbolu za nazwisko gracza: sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3664409.html I sam nie wiem smiac sie czy plakac:) PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schlagbaum Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce 05.10.06, 12:56 polski_francuz napisał: > zostalo omylkowo wziete przez naszego holenderskiego selekcjonera footbolu za > nazwisko gracza: > > sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3664409.html > I sam nie wiem smiac sie czy plakac:) > > PF Chetnie i czesto uzywal go rowniez posel PIS-u podczas prob wyjasnienia zawilosci programowych tej partii w trykcie "negocjacji" z pewna poslanka Samoobrony. Dobra partia, dobrzy negocjatorzy i salonowy jezyk. Ale nam przyszlo czasow doczekac ! Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce 05.10.06, 13:01 Skoro juz o polityke zahaczasz, zrobilbym Leppera ministrem d/s drog. Jest najbardziej kreatywnym politykiem. Sol ziemi polskiej, chociaz nazwisko podejrzane. PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce 05.10.06, 20:08 polski_francuz napisał: > Skoro juz o polityke zahaczasz, zrobilbym Leppera ministrem d/s drog. > Ja go raczej widze jako nocnego stroza na parkingu strzezonym w klewkach dolnych ale u karlowatych mogl byc kim chcial Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce 05.10.06, 20:12 Bylbym go widzial w takim razie, wsrod kreatywnych nocnych strozow. Te pomysly z kamera na Kaczorow i na weksle rozdziawiaja mi gebe do dzisiaj... Cos w nim jest w tym nocnym strozu. Myslisz, ze umialby byc oszczedny? PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce 05.10.06, 20:18 polski_francuz napisał: > Bylbym go widzial w takim razie, wsrod kreatywnych nocnych strozow. Te pomysly > z kamera na Kaczorow i na weksle rozdziawiaja mi gebe do dzisiaj... Nie sadze, ze to jego pomysly. Na mysliciela to on nie wyglada ale wlasnie dlatego pasowal do tej trojcy. > > > Myslisz, ze umialby byc oszczedny? > Jak to bamber. Umie "oszczedzac" wlasne. Jezeli mozna dyspomowac cudzym to zaczyna byc szczodry. Przypomnij sobie wymagania dotyczace budzetu. Dierewnia to dierewnia i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce 05.10.06, 20:24 Dokladnie tak go widze. Ale nosa Kaczorom przytarl. Prawda, ze walka byla ponizej pasa. Ale on i taki "ponizej pasa" bokser. Ponoc w Brukseli dobrze wypadl. Spodziewano sie Neardentala a przyjechal chlopek-roztropek. PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce 05.10.06, 20:40 polski_francuz napisał: > Dokladnie tak go widze. > > Ale nosa Kaczorom przytarl. Tak to wyglada gdy sie niektorym wydaje, ze cel uswiecac moze srodki. Najgorzej gdy ten cel tak samo swietlany jak wybrane srodki > > Prawda, ze walka byla ponizej pasa. Ale on i taki "ponizej pasa" bokser. > > Ponoc w Brukseli dobrze wypadl. Spodziewano sie Neardentala a przyjechal > chlopek-roztropek. > To zwykly furman ale mimo tego ma mniej wpadek jezykowych niz wszyscy wazni PIS prawnicy. Kiepsko to swiadczy o wydzialch prawa w Polsce. Wyglada na to, ze byla to kiedys alternatywa dla OHP. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce 05.10.06, 20:46 No coz "vox populi vox Dei", lud tak chcial y basta. Dla Kaczory sa jak Le Pen, inteligenci, ktorzy udaja bucow dla zyskania popularnosci. Lepper gra swoja role. A ja szczerosc szanuje. PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce 05.10.06, 20:50 polski_francuz napisał: > No coz "vox populi vox Dei", lud tak chcial y basta. > > Dla Kaczory sa jak Le Pen, inteligenci, ktorzy udaja bucow . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=49790646&a=49796979 Lece pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce 05.10.06, 20:55 Bye, bye mate It was, as usual, nice to talk with you. PF Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce 19.10.06, 20:13 polski_francuz napisał: > Skoro juz o polityke zahaczasz, zrobilbym Leppera ministrem d/s drog. > > Jest najbardziej kreatywnym politykiem. A jednak skopiowal z Kaczora. Tego samego, ktorego kumple balakali cos o tym jakie te weksle nielegalne. > Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce.bij Zyda 05.10.06, 18:22 tylko ze turysta....zydow w polsce na palcach polyczyc niedobitki 3.5 mil obywateli RZECZPOSPOLITEJ POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce.bij Zyda 05.10.06, 19:07 Nie sadze. Napisz cos oryginalnego, od tych polsko-zydowskich zarzutow mam juz wrzody na d... Np. napisz jakie jest najbardziej popularne slowo po hebrajsku: manipuluj Polaka ?:) PF PF Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Najpopularniejsze slowo w Polsce.bij Zyda 05.10.06, 19:10 hm...PF...wrzod na twoim tylku...do wyliczenia...wrzod na polski sumieniu nie..;-)))slady zawsze sa jak np antysymici na Forum Polskim/// Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Allez 05.10.06, 19:13 Pewnie masz tez mala depresje i leczysz ja na nasz polski koszt:) Albos taki podochocony po metaxie. Basta, pax vobiscupum, pokoj miedzy narodami, wykonac! PF Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Allez 05.10.06, 20:03 Brawo PF-temu idiocie tylko tak trzeba odpowiadać bo on chyba cierpi na jakąś nerwicę. Jakoś nigdzie nie słyszę hasła "bij Żyda",ale słowo na "K" to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Allez 05.10.06, 20:05 Czolem, milo cie znow widziec. Jestes zadowolona z zycie politycznego w Polsce? PF Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Allez 05.10.06, 20:14 Ciebie też. Co się tyczy życia politycznego w Polsce to usiłuję się tym nie przejmować,ale nie bardzo mi to wychodzi i cały czas je śledzę co nieraz się kończy ulubionym słowem Polaków. Wiem jedno normalnie to w Polsce nigdy nie będzie i chyba trzeba się z tym powoli oswajać. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Allez 05.10.06, 20:19 :)) Trafne podsumowanie. I nie wiadomo ciagle czy trzeba smiac sie czy plakac. Smiac sie chyba... PF Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Allez 05.10.06, 20:25 polski_francuz napisał: > :)) > > Trafne podsumowanie. I nie wiadomo ciagle czy trzeba smiac sie czy plakac. > Smiac sie chyba... > > PF Allez PF....ciebie glaskaja pod szersc...zwlaszcza francuzy..z polska skura..:- )))Smiac sie chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Allez 05.10.06, 20:32 Nie obrazaj sie o psa, ja lubie jak sie slowa wiaza a nie lubie obrazac. Slowa to dla mnie wazna rzecz. Pozdro mate i shalom PF Odpowiedz Link Zgłoś
ws_us Re: Kosher 14.01.07, 19:41 polski_franca, schlag_baum , koshernym to od was jedzie na kilometr!!!Drodzy Zydowscy przyjaciele (sic!)... plujcie plujcie ktoregos dnia slina wam wyschnie. Jak wam nie wstyd (zapomnialem sie a kim mam do czynienia...wooops). Przy okazji zycze powodzenia....w czymkolwiek. PS.Zapraszam do Ameryki...ostrzegam ze tu trzeba pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś