Gość: Adam IP: *.ge51.honeywell.de 08.11.01, 17:42 Co sie urodzi jak i-slamczyk z i-slamiczka maja potomstwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_angel_ Re: Dzieci, dzieci, dzieci 08.11.01, 22:11 Gość portalu: Adam napisał(a): > Co sie urodzi jak i-slamczyk z i-slamiczka maja potomstwo? terrorysta!! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: Dzieci, dzieci, dzieci 08.11.01, 23:11 angel, Dzidzia ty znowu zaczynasz rozrabiac! No ja rozumie, ze jakis tam parch chce byc koniecznie rasista, ale ty taka fajna, madra istota schodzisz az tak nisko? Nie w stydzisz sie dziewczyno nic a nic? Dzieci nie lubisz? Moze masz jakis uraz z dziecinstwa (albo dwa)? Napisz, to my ci tu pomozemy (z wyjatkiem Egona, bo chociaz poczciwy to facet, to jednak potrzebuje bardzo duzo czasu na zastanowienie). Zdrowko. Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: Dzieci, dzieci, dzieci 09.11.01, 02:06 quickly napisał(a): > angel, > Dzidzia ty znowu zaczynasz rozrabiac! > No ja rozumie, ze jakis tam parch chce byc koniecznie rasista, ale ty taka > fajna, madra istota schodzisz az tak nisko? Nie w stydzisz sie dziewczyno nic > a nic? Dzieci nie lubisz? > Moze masz jakis uraz z dziecinstwa (albo dwa)? Napisz, to my ci tu pomozemy (z > > wyjatkiem Egona, bo chociaz poczciwy to facet, to jednak potrzebuje bardzo duzo > > czasu na zastanowienie). > Zdrowko. nigdzie nie schodze...quickly skarbie najpierw trzeba sie wspiac tam na gore Odpowiedz Link Zgłoś
quickly angel -nadszedl rozstania czas... 09.11.01, 03:16 angel, kochanie, wyjezdzam na dwa tygodnie w swiat srogi, dzisiaj zalatwialem dokumenty, zeby pokonac szmat drogi, ale wroce tutaj by na zawsze byc z Toba anioleczku, bo ja Cie wciaz kocham, snie i marze o Tobie koteczku. To szczera prawda - jade na dwu tygodniowy kurs do Sydney. angel, bede tesknil za Toba (i za Egonem, ale za nim to tylko tak troche)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_angel_ Re: angel -nadszedl rozstania czas... 09.11.01, 04:02 quickly napisał(a): > angel, kochanie, wyjezdzam na dwa tygodnie w swiat srogi, > dzisiaj zalatwialem dokumenty, zeby pokonac szmat drogi, > ale wroce tutaj by na zawsze byc z Toba anioleczku, > bo ja Cie wciaz kocham, snie i marze o Tobie koteczku. > > To szczera prawda - jade na dwu tygodniowy kurs do Sydney. > angel, bede tesknil za Toba (i za Egonem, ale za nim to tylko tak troche)!!! przyslij pocztowke Odpowiedz Link Zgłoś