Gość: europejCZYk ZATRZYMAJCIE TA MACHINE WOJENNA IP: *.p.lodz.pl 20.03.03, 13:43 W IRAKU ZGINIE TYSIACE NIEWINNYCH LUDZI!! ZWYKLYCH OBYWATELI, KTORZY NIE MAJA NIC WSPOLNEGO Z POLITYKA HUSAJNA. JAK MOZECIE BYC ZA WOJNA? POROZMAWIAJCIE ZE SWOIMI DZIADKAMI I BABCIAMI, ONI WAM POWIEDZA CO TO ZNACZY WOJNA. CZY WY NIE WIDZICIE ZE W TYM WSZYSTKIM NIE CHODZI O ZADNA BRON BIOLOGICZNA, TYLKO O ZWYKLY BIZNES, KTORY UBIJAJA AMERYKANIE KOSZTEM OGROMNEGO CIERPIENIA, STRACHU I PLACZU LUDNOSCI CYWILNEJ. WOJNIE - ZDECYDOWANE NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malpa Juz sie robi, Panie ! IP: 65.201.237.* 20.03.03, 15:52 A moze bys tak najpierw poprosil Saddama zeby sie rozbroil, tak jak to obiecal w kapitulacji po wojnie 1991? Nikt wtedy nie zginie, no moze oprocz niego samego i paru pomagierow. P.S. Caps Lock Ci sie zacial :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejCZYk Re: Juz sie robi, Panie ! IP: *.p.lodz.pl 20.03.03, 16:16 amerykanie, francuzi, koreanczycy moga miec bron, oni sie nie musza rozbrajac, ale irakijczycy musza? dlaczego amerykanie nie uderza na francuzow, ktorzy rowniez posiadaja bron nuklearrna i malo tego robia z nia proby atomowe? wiesz dlaczego? bo oni nie maja ropy i ich terytorium nie ma znaczenia strategicznego dla amerykanow! czyli zupelnie odwrotnie niz slaby i zniszczony irak, ktory jest latwym kaskiem dla busza. jestem w posiadaniu bardzo interesujacego pliku dotyczacego polityki amerykanow. podaj mi swoj e-mail to ci go przesle. Odpowiedz Link Zgłoś
nikapalmer Re: Juz sie robi, Panie ! 20.03.03, 17:16 > A moze bys tak najpierw poprosil Saddama zeby sie rozbroil, tak jak to obiecal > w kapitulacji po wojnie 1991? Nikt wtedy nie zginie, no moze oprocz niego > samego i paru pomagierow. a moze by go ci amerykanie najpierw nieuzbrajali w bron chemiczna jak byl potrzebny na iranczykow??? i jakby alkaidy nieszkolili to by nie bylo 911 tak sie konczy prowadzenie polityki w stylu wrog mojego wroga to moj przyjaciel... > > P.S. Caps Lock Ci sie zacial :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anya Re: Juz sie robi, Panie ! IP: *.cable.mindspring.com 20.03.03, 19:13 Gość portalu: Malpa napisał(a): > A moze bys tak najpierw poprosil Saddama zeby sie rozbroil, tak jak to obiecal > w kapitulacji po wojnie 1991? Nikt wtedy nie zginie, no moze oprocz niego > samego i paru pomagierow. > > P.S. Caps Lock Ci sie zacial :-) dobre:-) Daj spokoj to jak grochem o sciane! Takim nie wytlumaczysz! Szanowny pan nie rozumie, ze swiat od 6 wiekow szuka sposobu jak obalic ryje, ktore dorwaly sie do wladzy - bez wojen. Niestety jest to bardzo trudne - ale jesli znajdziesz sposob - zapewniam Cie ze dostaniesz POKOJOWA NAGRODE NOBLA! pisze drukowanymi zeby latwiej Ci bylo skladac literki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Lepper Re: Wojna rozpoczęta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 14:18 Dość już tego!!!! Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Lepper Re: Wojna rozpoczęta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 14:19 Dość już tego!!!! Balcerowicz musi odejść! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evol Nie jestem specjalnie przesadny,ale... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 20.03.03, 14:27 Czy ktos zauwazyl dzisiejsza date: 20.03.2003! Ktos zaprojektowal nasza cywilizacje na 2000 lat i wyszedl mu margines bledu 3 lata? Mam nadzieje ze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deathQUEEN Bush=WAR=death IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 14:33 Nie! Nie zgadzam się na to! Jak można tak się zachować?! Bush robi to, co mu się podoba, nie zważając na resztę świata... naraża nie tylko rzesze niewinnych Irakijczyków, ale też swoich rodaków i innych ludzi walczących... Czyż nie jest takim zagrożniem, jak Saddam? Może jego "ideały" są bardziej wznoisłe, ale śmierć tważyszy obu panom... Nie wiem, czy się boję. Wiem jedno- jestem wściekła. Dość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pale Re: Wojna rozpoczęta IP: *.tuchola.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 14:37 Uważam ,że bardzo dobrze się stało ,że wreszcie USA i alianci zdecydowali się uderzyć na Irak. Francja i Niemcy okazały się żadnymi sojusznikami dbającymi wyłącznie o swoje interesy. Życzę aliantom jak najszybszego zwycięstwa i zabicia Saddama ,a Irakijczykom wreszcie wolnego i demokratycznego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sok Iraqi-Americans praise Bush IP: *.anhmca.adelphia.net 20.03.03, 14:49 They're relieved U.S. has made move to free their home country from Saddam. www2.ocregister.com/ocrweb/ocr/article.do?id=30916 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Wojna polakow z bushem rozpoczęta IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 14:55 www.orient.art.pl/ Ruszcie tylki i wyjdzmy z domow i zza biurek, powiedzmy wojnie NIE! > WOJNA ROZPOCZĘŁA SIĘ - SPOTYKAMY SIĘ O 17.00 DZISIAJ - PRZEŚLIJ TĘ WIADOMOŚĆ > DALEJ! > > Musimy wyrazić nasze oburzenie, sprzeciw, opór. Zrób sobie transparenty, > inne przedmioty protestu i przyjdź ze znajomymi. > > DZISIAJ, CZWARTEK 20 MARCA O GODZ. 17.00 ODBĘDĄ SIĘ PIKIETY W NASTĘPUJĄCYCH > MIASTACH: > > Warszawa - pod ambasadą USA o 17.00 > > Olkusz - o 17.00 > Tarnów - o 17.00 > Jedlnia-Letnisko - ul. Radomska o 17.00 > Bielsko-Biała Plac Chrobrego o 17.00 > Czestochowa - Plac Biegańskiego o 17.00 > Lublin - Pl. Litewski o 17.00 > Bydgoszcz - Stary Rynek o 17.00 > Ostrów wielkopolski - Deptak (ul. Kolejowa) o 17.00 > Człuchów - Rynek o 17.00 > Szczecinek - Deptak (ul. 9 Maja) o 17.00 > Dębica - Rynek o 17.00 > O�więcim - Rynek o 17.00 > Chojnice - Stary Rynek o 17.00 > Bełchatów - Pod Urzędem Miasta o 17.00 > Białystok - pod pomnikiem Piłsudskiego 17.00 > Kielce - pod DT "Puchatek", ul. Sienkiewicza o godz. 17.00 > Trójmiasto - Gdańsk, pod konsulatem brytyjskim ul. Grunwaldzka 102 o 17.00 > Olsztyn - Ratusz o 17.00 > Szczecin - Brama Portowa o 17.00 > Lublin - Plac Litewski o 17.00 > Płock - przed Urzędem Miasta o 17.00 > Kraków - pod Adasiem o 17.00 > Rzeszów - pod Urzędem Wojewódzkim (róg Grunwaldzkiej i Piłsudskiego) o 17.00 > Katowice - przed dworcem PKP przy ulicy 3maja o 17.00 > Toruń - pod Urzędem Marszałkowskim o 17.00 > Poznań - pod Jednostkš Konsularnš USA (ul. Paderewskiego) o 17.00 > Wrocław - pod Konsulatem Brytyjskim na ul. Oławskiej, róg Świdnickiej o > 17.00 > Ełk - pod pomnikiem Poległych za wolność i demokrację o 17.00 www.orient.art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami Re: Wojna polakow z bushem rozpoczęta 20.03.03, 16:00 dobra, ale dasz mi na samolot! Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Re: Wojna polakow z bushem rozpoczęta 20.03.03, 20:48 Aaaa, to dlatego dzis tyle policji bylo na Świdnickiej. A ja myslalam ze dostali cynk i sie boja czegos. > > Wrocław - pod Konsulatem Brytyjskim na ul. Oławskiej, róg Świdnickiej o > > 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anya Re: Wojna rozpoczęta IP: *.cable.mindspring.com 20.03.03, 19:16 Gość portalu: Pale napisał(a): > Uważam ,że bardzo dobrze się stało ,że wreszcie USA i alianci > zdecydowali się uderzyć na Irak. > Francja i Niemcy okazały się żadnymi sojusznikami dbającymi > wyłącznie o swoje interesy. Życzę aliantom jak najszybszego > zwycięstwa i zabicia Saddama ,a Irakijczykom wreszcie wolnego i > demokratycznego państwa. a ja zgadzam sie z Toba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulek Wybor: Bush czy Blix IP: *.csv.warwick.ac.uk 20.03.03, 14:48 Wyborem nie jest Bush czy Saddam (to idiotyczne pytanie), ale Bush czy Blix. Czyli agresja dla interesow, albo prawo miedzynarodowe. Czemu Bush bal sie inspektorow wiecej niz Saddam, tak ze nie mogl czekac pare tygodni wiecej, zeby znalezli dowody? bo juz (zobaczcie ostatnie reporty) zaczeli znalezc ze Amerykanie caly czas klamali (przede wszystkim o broni jadrowej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white house polecam strone oficjalna bialego domu IP: *.csv.warwick.ac.uk 20.03.03, 14:49 www.whitehouse.org obowiazkowe czytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor polecam wlasny rozum i interes polaka http://www.o IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 14:58 www.orient.art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor http://www.orient.art.pl/ IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 15:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white house www.whitehouse.org IP: *.csv.warwick.ac.uk 20.03.03, 15:05 naprawde ci polecam. I rowniez to: winstars.free.fr/english/bush2.html ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Amerykanie do gazu !!! IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 20.03.03, 15:04 Dlaczego Amerykanie napadają na każdy kraj, który nie chce się im podporządkować ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami glupie pytanie 20.03.03, 15:53 Gość portalu: Polak napisał(a): P: Dlaczego Amerykanie napadają na każdy kraj, który nie chce się > im podporządkować ??? o: Poniewaz nie chce im sie podporzadkowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojętny Re: Amerykanie do gazu !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 16:15 Gość portalu: Polak napisał(a): > Dlaczego Amerykanie napadają na każdy kraj, który nie chce się > im podporządkować ??? > jesteś z gazowni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Re: FUCK USA!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 16:17 Przeciwników i wrogów zbrodniczych usa jest i będzie coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek z USA Re: FUCK USA!!! IP: 63.123.124.* 20.03.03, 18:42 Te Amerykany to takie chamy , bandyci i skurwysyny, ze juz nie moge wytrzymac. Tylko skad oni maja tyle dolarow. Mogliby sypnac troche w ta strone, to bym opinie zmienil, bo jak na teraz to ich nienawidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuck you Re: FUCK USA!!! IP: *.dsl.chi.megapath.net 20.03.03, 19:00 Z ktorej dziury w Polsce sie wywodzisz rolniku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Z USA Re: FUCK USA!!! IP: 63.123.124.* 20.03.03, 20:28 Gość portalu: Fuck you napisał(a): > Z ktorej dziury w Polsce sie wywodzisz rolniku? Ja z Chicago. Ciesze sie ze znasz angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Wazelina IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 20.03.03, 15:11 Dlaczego nasz kochany rząd wchodzi w dupę Amerykanom i to bez wazeliny ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami Re: Wazelina 20.03.03, 15:55 Gość portalu: Polak napisał(a): > Dlaczego nasz kochany rząd wchodzi w dupę Amerykanom i to bez > wazeliny ??? Odp: A gdzie ma isc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malpa Odpowiedz: IP: 65.201.237.* 20.03.03, 15:58 Gość portalu: Polak napisał(a): > Dlaczego nasz kochany rząd wchodzi w dupę Amerykanom i to bez > wazeliny ??? Aby bronic takich durniow jak Ty przed Ruskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami bronic przed ruskimi? 20.03.03, 16:05 oni maja dziwny zwyczaj najpierw zostawia w lapach tyrana (stalina jak w jalcie) a pozniej bronia przed nim przez 50 lat; w 1991 tez zostawili saddama na stolku ale teraz jego lud bronic chca za wszelka cene przed nim. dziwnie czy normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Re: Prawidłowa odpowiedz: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 16:13 A powinien bronić przed takimi jak Małpa i bush. Gość portalu: Malpa napisał(a): > Gość portalu: Polak napisał(a): > > > Dlaczego nasz kochany rząd wchodzi w dupę Amerykanom i to bez > > wazeliny ??? > > Aby bronic takich durniow jak Ty przed Ruskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hesz Re: Wojna rozpoczęta IP: *.frombork.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 15:26 Amerykanie mają fajne komputery, samolociki i rakiety. Koniecznie muszą to gdzieś wypróbować. Ciekawe gdzie będą testować swoje nowe zabawki za 10 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Re: Wojna rozpoczęta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 16:21 Pewnie gdzieś po Warszawą, co jakiś czas trzeba zmieniać teren. Poza tym trzeba bądzie wypróbować nowe perfumy na żywych organizamch, a stare poligony będą już wymarłe. Polska w sam raz się na taki poligonik dla usa nadaje. Gość portalu: Hesz napisał(a): > Amerykanie mają fajne komputery, samolociki i rakiety. Koniecznie > muszą to gdzieś wypróbować. Ciekawe gdzie będą testować swoje > nowe zabawki za 10 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibn Abn Ubn A wiedziałem, qrwa, że tak będzie. Kto mi teraz IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 15:53 zwróci pieniądze za wczasy w Iraku, które kupiłem w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter ZNISZCZYĆ USA !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 16:08 USA to wróg cywilizacji i ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojetny Re: Wojna rozpoczęta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 16:13 poważnie? jak na to wpadłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Wojna rozpoczęta IP: 64.251.0.* 20.03.03, 16:35 Zabic tyransko-dyktatorskiego Husajna! Niech zyje tyransko-dyktatorski Bush! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: POWIESIĆ BUSHA ! IP: *.213-136-217.adsl.skynet.be 20.03.03, 16:55 mozesz mu naskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Re: POWIESIĆ BUSHA ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 20:40 Ja nie chcę dotykać ścierwa, powieszą go inni. Gość portalu: bella napisał(a): > mozesz mu naskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter USA to zbrodnicze państwo !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 16:35 Jak długo jeszcze świat będzie oglądął w milczeniu zbrodnie usa i izraela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Co za debil i imbecyl IP: *.acn.waw.pl 20.03.03, 16:54 Po pierwsze bardzo ciesze się z Interwencji sił sprzymierzonych wobec Iraku. Po drugie dziecko ja jestem w stanie zrozumiec, że Twój Tatuś przyjeżdzal w marcu 68 roku na wycieczki pod Uniwesrytet Warszawski. Jendego nie rozumiem. Dlaczego nie pojedziesz do miasta Halabja i nie powiesz tego rodzinom zagazowanych Kurdów. A jeśli jeszcze nie masz dośc to przypominam , ze gazem bawili się wyzwoliciele Europy w latach 1939-1945. Zegnam szanownego pana i zycze rozladowywania frustracji w samotnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianin Re: Co za debil i imbecyl IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 20.03.03, 17:36 Ale ten człowiek podziwia hitlerowskie Niemcy, Wehrmacht więc to jakiś dziwaczny twór natury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anya Re: Co za debil i imbecyl IP: *.cable.mindspring.com 20.03.03, 18:39 Gość portalu: :) napisał(a): > Po pierwsze bardzo ciesze się z Interwencji sił sprzymierzonych > wobec Iraku. > Po drugie dziecko ja jestem w stanie zrozumiec, że Twój Tatuś > przyjeżdzal w marcu 68 roku na wycieczki pod Uniwesrytet > Warszawski. Jendego nie rozumiem. Dlaczego nie pojedziesz do > miasta Halabja i nie powiesz tego rodzinom zagazowanych Kurdów. > A jeśli jeszcze nie masz dośc to przypominam , ze gazem bawili > się wyzwoliciele Europy w latach 1939-1945. > Zegnam szanownego pana i zycze rozladowywania frustracji w > samotnosci. Sluchaj - Ty sie nie denerwuj. My wszyscy wiemy, ze tego PALANTA trzeba lekcewazyc. Gdyby na swiecie byli sami madrzy ludzie nie bylo by wojen - bo Saddam czy Mugabe czy Inter nie mieli by racji bytu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianin do Anyi IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 20.03.03, 19:01 Słuchaj ale ten osobnik zachwyca sie hitlerowskimi Niemcami Wehrmachtem itd. i rozpacza nad bezgranicznym cierpieniem narodu niemieckiego w czasie II wojny. To juz nie palant. Do tego ma w IP Warszawa więc od razu są odpowiednie komentarze. Taki osobnik piszący te bzdury z tak ciężko doświadczonego miasta w czasie II wojny może doprowadzić do szału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy za darmo tego nie robi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.03.03, 19:41 Gość portalu: warszawianin napisał(a): > Taki osobnik piszący te bzdury z tak ciężko doświadczonego > miasta w czasie II wojny może doprowadzić do szału. ---nazwijmy to wojna psychologiczna i ... badzmy gotowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Intel Re: do Warszawianiana IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 20:22 Weź sobie zimny okład, od oglądania amerykańskich zbrodni w Iraku zagotował ci się móżdżek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Re: Bush to palant IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 20:20 Palantem to jest bush i wszystkie popierające go smrodliwe przydupasy ograniczonych umysłach. Najwięcej tego pokroju idiotów jest - jeszcze nie wiem z czego to wynika - w usa. Ale i tam jest sporo ludzi nie myślących tylko tak, jak się im każe. Są również ludzie używający swego intelektu nie tylko na rozkaz. Możesz się do nich przyłączyć, ale to wymaga odpowiedniego poziomu, więc nik nie każe ci się wysilać. Gość portalu: Anya napisał(a): > Gość portalu: :) napisał(a): > > > Po pierwsze bardzo ciesze się z Interwencji sił sprzymierzonych > > wobec Iraku. > > Po drugie dziecko ja jestem w stanie zrozumiec, że Twój Tatuś > > przyjeżdzal w marcu 68 roku na wycieczki pod Uniwesrytet > > Warszawski. Jendego nie rozumiem. Dlaczego nie pojedziesz do > > miasta Halabja i nie powiesz tego rodzinom zagazowanych Kurdów. > > A jeśli jeszcze nie masz dośc to przypominam , ze gazem bawili > > się wyzwoliciele Europy w latach 1939-1945. > > Zegnam szanownego pana i zycze rozladowywania frustracji w > > samotnosci. > Sluchaj - Ty sie nie denerwuj. My wszyscy wiemy, ze tego PALANTA trzeba > lekcewazyc. Gdyby na swiecie byli sami madrzy ludzie nie bylo by wojen - bo > Saddam czy Mugabe czy Inter nie mieli by racji bytu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Cały świat jest przeciwko USA !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 20:51 To pierwsze efekty zbrodniczej działalności idioty busha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Z ostatniej chwili !! IP: serwer:* / 192.168.0.* 20.03.03, 17:27 A dress destined for Angelina Jolie to wear at the Oscars has been stolen from a British designer's car in London. ..and the dress can not be remade in time. Wojna ? Nie dajmy sie zwariowac, Eh? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Ameryknsko-Zydowskie klamstwa: IP: *.ipt.aol.com 20.03.03, 17:37 Pierwsze wielkie klamstwo jest takie, iz Husein jest Hitlerem zagraza swiatu! Wierzycie w to? Z czym zagraza swiatu z 300 samolotami z lat 70. Z bronia biologiczna, ktora kazde prawie panstwo na swiecie posiada. Ilu Irakijczykow bedzie chorowac po rzuceniu bombek z uranem! A moze Zydzi z arsenalem broni nuklearnej sa grozniejsi?!! Oj chyba tak??? Drugie wielkie klamstwo: Ameryka wprowadzi demokracje w Iraku. Czy Ameryka wprowadzila demokracje w Kuwejcie lub Sudanie? NOP! Trzecie wielkie klamstwo: Iraccy rzolnierze sie poddaja i nie chca walczyc, bo Hussein to tyran. Tyran bo tyran, ale oj chlopaki Amerykanskie sie zawioda(niestety szkoda mi ich). Agresorowi poddac sie? Oni wyrwa im oczy a sie nie poddadza. I niestety to Amerykanskim zolnierzom moze zabraknac motywacji. OK! jezeli zalatwia Irak szybko to kto nastepny? Syria? Iran? Szajba Bushowi i Zydkom napewno odbije! Jazeli wojna bedzie dluga to ile milionow!!! ludzi zginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anya Re: Andrzeja klamstwa: IP: *.cable.mindspring.com 20.03.03, 18:35 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Pierwsze wielkie klamstwo jest takie, iz Husein jest Hitlerem > zagraza swiatu! Wierzycie w to? Z czym zagraza swiatu z 300 > samolotami z lat 70. Z bronia biologiczna, ktora kazde prawie > panstwo na swiecie posiada. Ilu Irakijczykow bedzie chorowac po > rzuceniu bombek z uranem! A moze Zydzi z arsenalem broni > nuklearnej sa grozniejsi?!! Oj chyba tak??? > > Drugie wielkie klamstwo: Ameryka wprowadzi demokracje w Iraku. > Czy Ameryka wprowadzila demokracje w Kuwejcie lub Sudanie? NOP! > > Trzecie wielkie klamstwo: Iraccy rzolnierze sie poddaja i nie > chca walczyc, bo Hussein to tyran. Tyran bo tyran, ale oj > chlopaki Amerykanskie sie zawioda(niestety szkoda mi ich). > Agresorowi poddac sie? Oni wyrwa im oczy a sie nie poddadza. I > niestety to Amerykanskim zolnierzom moze zabraknac motywacji. > > OK! jezeli zalatwia Irak szybko to kto nastepny? Syria? Iran? > Szajba Bushowi i Zydkom napewno odbije! > Jazeli wojna bedzie dluga to ile milionow!!! ludzi zginie. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Brawo Andrzej! Precz z bushem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 20:32 Gość portalu: Anya napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > Pierwsze wielkie klamstwo jest takie, iz Husein jest Hitlerem > > zagraza swiatu! Wierzycie w to? Z czym zagraza swiatu z 300 > > samolotami z lat 70. Z bronia biologiczna, ktora kazde prawie > > panstwo na swiecie posiada. Ilu Irakijczykow bedzie chorowac po > > rzuceniu bombek z uranem! A moze Zydzi z arsenalem broni > > nuklearnej sa grozniejsi?!! Oj chyba tak??? > > > > Drugie wielkie klamstwo: Ameryka wprowadzi demokracje w Iraku. > > Czy Ameryka wprowadzila demokracje w Kuwejcie lub Sudanie? NOP! > > > > Trzecie wielkie klamstwo: Iraccy rzolnierze sie poddaja i nie > > chca walczyc, bo Hussein to tyran. Tyran bo tyran, ale oj > > chlopaki Amerykanskie sie zawioda(niestety szkoda mi ich). > > Agresorowi poddac sie? Oni wyrwa im oczy a sie nie poddadza. I > > niestety to Amerykanskim zolnierzom moze zabraknac motywacji. > > > > OK! jezeli zalatwia Irak szybko to kto nastepny? Syria? Iran? > > Szajba Bushowi i Zydkom napewno odbije! > > Jazeli wojna bedzie dluga to ile milionow!!! ludzi zginie. > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pejcu POLSKA PARANOJA IP: *.prudnik.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 17:47 O ile amerykanie chcą wojny w Iraku, to proszę bardzo, ale że do tego wszystkiego pcha się Polska (jako jeden z 4 krajów na świecie!!!). To jest jakaś paranoja. Koszt wysłania polskich żółnierzy do Zatoki Perskiej to, jak podają różne źródła 22 mln zł. A w Polsce nie ma pieniędzy na służbę zdrowia, zamyka się szpitale, ludzie mają utrudniony dostęp do opieki medycznej. Kur... zastanówcie się "Panowie u władzy" co robicie!!! Czemu ma służyć to wasze podlizywanie się Bushowi? O Waszej naiwności wiedziałem już dawno, ale to co wyrabiacie przekracza wszelkie granice. Ale co was to obchodzi. Wy tam nie jedziecie. Wy dostęp do lekarza macie zapewniony. Wy swoje rodziny macie u swego boku. W sumie wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella W Iraku nie spia tak jak gabrielac. IP: *.213-136-217.adsl.skynet.be 20.03.03, 17:54 W CNN podali ze dowodcy w Iraku formuluja swe kolejne dzialania, ciekawe jakie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO Spokojnej nocy IP: *.pool.mediaWays.net 20.03.03, 18:02 Spokojnej nocy. W Amerykanach zostala wyrobiona opinia, ze irakijczycy to terrorysci, ze posiadaja bron biologiczna i chemiczna i ze stanowia zagrozenie dla swiata. Dzialalnosc inspektorow nie potwierdzila tych informacji. Administracja Busha popelnia moralny i strategiczny blad. Wbrew Organizacji Narodow Zjednoczonych, wbrew Kosciolowi (papiezowi), przeciwko wiekszosci krajow swiata, zdecydowala sie zbombardowac, wydaje sie bezbronny Irak. Potrzeba bedzie pokolen (2 lub 3 generacje) aby przekonac irakijczykow do zachodniej cywilizacji. ( Niemcy potrzebowaly 50-ciu lat, zeby jako tako „im“ przebaczono )( W tym momencie USA nie liczy sie z opinia swiata, a ludzi zamieszkalych w Iraku, traktuje jak istoty drugiej kategorii. Przecietny Amerykanin przekonany jest, ze zycie w krajach arabskich niewiele znaczy, bo irakijczy sa do umierania przyzwyczyjeni. Przecietny europejczyk denerwuje sie, pokazuje niezadowolenie, kiedy nagle okazuje sie, ze w domu zabraklo cukru, lub nie moze znalesc swoich pantofli, lub nie daj boze dziecko chce obejrzec w TV bajke , kiedy wlasnie „leci“ mecz. Irakijczycy, a zapewniam wszystkich, ze sa to ludzie boja sie. Zyja w miare normalnie, chodza do szkol, pracuja, nmiej wiecej jak my kiedys za komuny. Wyobrazam sobie zycie za czasow Jaruzelskiego i gdyby wtedy Bush chcialby mnie „demokratyzowac“ czulbym sie podwojnie oszukany. Wyobrazcie sobie bomby spadajace niczym deszcz, niszenie domow, brak wody, dachu nad glowa, smierc, kalekie dzieci, placz doroslych mezczyzn, bezsilnosc i upodlenie. Mysle, ze tatusiowie w Iraku nie potrafia swoim piecioletnim corkom wytlumaczyc dlaczego dzis na dobranoc nie bedzie bajki, chleba wody i domu. Dlaczego tato placze? Taka droge wybiera dzisiejsza Ameryka, dla ktorej wojna jest tak daleko, ze to wlasciwie nieprawda. Watpie, by irakijczycy nawet najwieksi opozycjonisci witali zolnierzy amerykanskich kwiatami. To puste zyczenie Busha. Powtarzam to strategiczny blad. Dlaczego?: 1) USA podwazylo prestiz ONZ, instytucji upowaznionej do pilnowania porzadku na swiecie. Zdarzyl sie precedens, ktory moga w przyszlosci wykorzystac przywodcy innych atomowych mocarstw. (Podejrzewam, ze zaden inny kraj, np. Korea Polnocna, nie da sie nabrac na „trik z inspektorami“. 2) Wejscie do slownika „wojny prewencyjnej“ sluzyc moze jako przykrywka agresji. 3) Panstwa arabskie, czuja sie oszukane i nie wlacza sie do walki z terroryzmem, ( bez tego poparcia, a byla na to szansa, terroryzm jest nie do zwalczenia), a wrecz przeciwnie, terroryzm zostanie na dlugie, dlugie lata wzmocniony. Nalezy sie wiec liczyc z nasilajacymi sie atakami terrorystycznym ( za ktore odpowiedzialnosc bierze Bush.) 4) USA strcilo wielu sojusznikow, ktorzy mogli byc jeszcze potrzebni. 5) Barbarzynskie zachowanie sie administracji Busha spowodowalo, ze USA stracily wiarygodnosc i wiare swiatowaj opinii, ze jest to demokratyczny kraj. ( brak demokracji w wymiarze miedzynarodowym). (Mozna sie wrecz spodziewac, ze gdy USA opanuje Irak, znajda sie „dowody“ posiadania broni chemicznej, biologicznej, a moze nawet byc i atomowej.) 6) Zgina zolnierze amerykanscy. 7) Decyzja Busha spowodowala, ze intelektualisci calego swiata wstydza sie naszej, „lepszej“ cywilizacji. 8) Demokracja miedzynarodowa przestala definitywnie istniec. 9) Okupacja Iraku bedzie kosztowac wiele istnien ludzkich. Wszystkim tym, ktorzy jednak popieraja inwazje na Irak, ktorzy maja dzieci lub zone, albo dom, matke lub kotka, wszystkim tym, ktorzy tak zafascynowani sa Ameryka, prezydentowi Kwasniewskiemu, premierowi Millerowi, a szczegolnie pani prezydentowej Kwasniewskiej, ktora calym sercem propaguje okresowe badania piersi wsrod polskich matek, zycze zdrowej i spokojnej nocy. Czytelniku nie zapomnij poprawic swojemu dziecku kolderki. Ja ide wlasnie to zrobic. Zorro Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami Re: Spokojnej nocy 20.03.03, 18:08 Nie boj sie Zorro, jak wejda do Badgadu to znajda nagle wszystkie te dowody ktorych nie bylo do tej pory (i waglika i rakiety i atomy) i moze nawet wiecej! Pozniej dziennikarze dostana pozwolenie na fotke i swiat juz wierzy. To spowoduje natychmaist, ze wszystkie argumenty ktorych tu uzyles stana sie podejrzane. USA to specjalisci od fabrykowania dowodow expost - ale to demokratyczny kraj wiec dowodow potrzebuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anya powtarzasz sie IP: *.cable.mindspring.com 20.03.03, 18:32 juz to pisales. Ja osobiscie boje sie bomby biologicznej. Juz tez Ci pisalam, ze Bush nie jest zadny krwi (ani ropy - to jest zwyczajna propaganda). Ludzie w Bagdadzie maja czas, zeby sie wymknac z miasta, a zolnierze maja szanse poddac sie i przezyc te wojne. Ludziom w WTC nikt nie dal tej szansy, ich dzieci jeden z rodzicow nigdy juz nie przykryje kolderka ... a drugi byc moze zginie wkrotce od bomby biologicznej. Mysle, ze Bush ma bardzo doswiadczonych politykow dookola siebie - i jesli ktos odcina im jedna reke to nie beda czekali na nastepny krok - bo maja do stracenia zbyt duzo - czyt. prawie 300mln ludzi!!! (a nie rope jak mysla mali, niemadrzy ludzie). Postaraj sie popatrzec na ten konflikt troche dalej niz z czubka wlasnego nosa! i pewnie troche trudno Ci jest w to uwierzyc ale ON troszczy sie rowniez o Ciebie! Gość portalu: ZORRO napisał(a): > Spokojnej nocy. > W Amerykanach zostala wyrobiona opinia, ze irakijczycy to terrorysci, ze > posiadaja bron biologiczna i chemiczna i ze stanowia zagrozenie dla swiata. > Dzialalnosc inspektorow nie potwierdzila tych informacji. > Administracja Busha popelnia moralny i strategiczny blad. Wbrew Organizacji > Narodow Zjednoczonych, wbrew Kosciolowi (papiezowi), przeciwko wiekszosci > krajow swiata, zdecydowala sie zbombardowac, wydaje sie bezbronny Irak. > Potrzeba bedzie pokolen (2 lub 3 generacje) aby przekonac irakijczykow do > zachodniej cywilizacji. ( Niemcy potrzebowaly 50-ciu lat, zeby jako tako „ > ;im“ > przebaczono )( W tym momencie USA nie liczy sie z opinia swiata, a ludzi > zamieszkalych w Iraku, traktuje jak istoty drugiej kategorii. Przecietny > Amerykanin przekonany jest, ze zycie w krajach arabskich niewiele znaczy, bo > irakijczy sa do umierania przyzwyczyjeni. Przecietny europejczyk denerwuje sie, > > pokazuje niezadowolenie, kiedy nagle okazuje sie, ze w domu zabraklo cukru, lub > > nie moze znalesc swoich pantofli, lub nie daj boze dziecko chce obejrzec w TV > bajke , kiedy wlasnie „leci“ mecz. Irakijczycy, a zapewniam wszystk > ich, ze sa > to ludzie boja sie. Zyja w miare normalnie, chodza do szkol, pracuja, nmiej > wiecej jak my kiedys za komuny. Wyobrazam sobie zycie za czasow Jaruzelskiego i > > gdyby wtedy Bush chcialby mnie „demokratyzowac“ czulbym sie podwojn > ie oszukany. > Wyobrazcie sobie bomby spadajace niczym deszcz, niszenie domow, brak wody, > dachu nad glowa, smierc, kalekie dzieci, placz doroslych mezczyzn, bezsilnosc i > > upodlenie. Mysle, ze tatusiowie w Iraku nie potrafia swoim piecioletnim corkom > wytlumaczyc dlaczego dzis na dobranoc nie bedzie bajki, chleba wody i domu. > Dlaczego tato placze? Taka droge wybiera dzisiejsza Ameryka, dla ktorej wojna > jest tak daleko, ze to wlasciwie nieprawda. Watpie, by irakijczycy nawet > najwieksi opozycjonisci witali zolnierzy amerykanskich kwiatami. To puste > zyczenie Busha. > Powtarzam to strategiczny blad. Dlaczego?: > 1) USA podwazylo prestiz ONZ, instytucji upowaznionej do pilnowania porzadku na > > swiecie. Zdarzyl sie precedens, ktory moga w przyszlosci wykorzystac przywodcy > innych atomowych mocarstw. (Podejrzewam, ze zaden inny kraj, np. Korea > Polnocna, nie da sie nabrac na „trik z inspektorami“. > 2) Wejscie do slownika „wojny prewencyjnej“ sluzyc moze jako przykr > ywka > agresji. > 3) Panstwa arabskie, czuja sie oszukane i nie wlacza sie do walki z > terroryzmem, ( bez tego poparcia, a byla na to szansa, terroryzm jest nie do > zwalczenia), a wrecz przeciwnie, terroryzm zostanie na dlugie, dlugie lata > wzmocniony. Nalezy sie wiec liczyc z nasilajacymi sie atakami terrorystycznym ( > > za ktore odpowiedzialnosc bierze Bush.) > 4) USA strcilo wielu sojusznikow, ktorzy mogli byc jeszcze potrzebni. > 5) Barbarzynskie zachowanie sie administracji Busha spowodowalo, ze USA > stracily wiarygodnosc i wiare swiatowaj opinii, ze jest to demokratyczny kraj. > ( brak demokracji w wymiarze miedzynarodowym). (Mozna sie wrecz spodziewac, ze > gdy USA opanuje Irak, znajda sie „dowody“ posiadania broni chemiczn > ej, > biologicznej, a moze nawet byc i atomowej.) > 6) Zgina zolnierze amerykanscy. > 7) Decyzja Busha spowodowala, ze intelektualisci calego swiata wstydza sie > naszej, „lepszej“ cywilizacji. > 8) Demokracja miedzynarodowa przestala definitywnie istniec. > 9) Okupacja Iraku bedzie kosztowac wiele istnien ludzkich. > Wszystkim tym, ktorzy jednak popieraja inwazje na Irak, ktorzy maja dzieci lub > zone, albo dom, matke lub kotka, wszystkim tym, ktorzy tak zafascynowani sa > Ameryka, prezydentowi Kwasniewskiemu, premierowi Millerowi, a szczegolnie pani > prezydentowej Kwasniewskiej, ktora calym sercem propaguje okresowe badania > piersi wsrod polskich matek, zycze zdrowej i spokojnej nocy. > Czytelniku nie zapomnij poprawic swojemu dziecku kolderki. Ja ide wlasnie to > zrobic. > > Zorro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO Re: powtarzasz sie IP: *.pool.mediaWays.net 20.03.03, 20:26 Gość portalu: Anya napisał(a): > juz to pisales. Nie widze w tym niczego zlego, licze po prostu na to ze wiecej ludzi to przeczyta. > Ja osobiscie boje sie bomby biologicznej. Ja rowniez. > Juz tez Ci pisalam, ze Bush nie jest zadny krwi (ani ropy - to jest zwyczajna > propaganda). Ludzie w Bagdadzie maja czas, zeby sie wymknac z miasta, a > zolnierze maja szanse poddac sie i przezyc te wojne. Ciekawe dokad bys poszla w takiej sytuacji pod most, czy do sasiada??? > Ludziom w WTC nikt nie dal tej szansy, ich dzieci jeden z rodzicow nigdy juz > nie przykryje kolderka ... To bylo naprawde straszne... >a drugi byc moze zginie wkrotce od bomby biologicznej. To rowniez moze byc straszne. Obwiniasz Irak za WTC??????????? > Mysle, ze Bush ma bardzo doswiadczonych politykow dookola siebie - i jesli > ktos odcina im jedna reke to nie beda czekali na nastepny krok - bo maja do > stracenia zbyt duzo - czyt. prawie 300mln ludzi!!! (a nie rope jak mysla mali, niemadrzy ludzie). Nie wydaje mi sie. Ropa wychodzi Bushowi uszami. Ci doswiadczeni politycy jak Rumsfeld wychowani w "zimnej wojnie" nie przekonuja mnie. Uwazam, ze klamia jak Bush w oredziu oskarzajac Irak o terroryzm i posiadanie broni chemicznej i biologicznej. To bezpodstawne pomowienia,, nie dowody. I na podstawie tych pomowien zostaja ukarani. Czy na tym polega aktualnie prawo i demokracja w Ameryce ?????? Inspektorzy ONZ, organizacji bardziej wiarygodnej niz despotyczny Bush sa dla mnie bardziej przekonujacy. FAKTEM jest, ze rownie doswiadczeni ale i madrzejsi politycy Europejscy byliby w stanie osiagnac cel bez przelewu niewinnej krwi. > Postaraj sie popatrzec na ten konflikt troche dalej niz z czubka wlasnego > nosa! i pewnie troche trudno Ci jest w to uwierzyc ale ON troszczy sie rowniez o Ciebie! Bardzo diekuje lepiej aby sie nie troszczyl. Jestem potrzebny mojej rodzinie. Dlaczego krzycze? Bo moj nos nie jest najwazniejszy. Pomysl, pomysl, zweryfikuj, przeanalizuj, teza, antyteza synteza. Potem zabierz glos. A moze Bush sie myli??? pozdrawiam Zorro > > Gość portalu: ZORRO napisał(a): > > > Spokojnej nocy. > > W Amerykanach zostala wyrobiona opinia, ze irakijczycy to terrorysci, ze > > posiadaja bron biologiczna i chemiczna i ze stanowia zagrozenie dla swiata > . > > Dzialalnosc inspektorow nie potwierdzila tych informacji. > > Administracja Busha popelnia moralny i strategiczny blad. Wbrew Organizacj > i > > Narodow Zjednoczonych, wbrew Kosciolowi (papiezowi), przeciwko wiekszosci > > krajow swiata, zdecydowala sie zbombardowac, wydaje sie bezbronny Irak. > > Potrzeba bedzie pokolen (2 lub 3 generacje) aby przekonac irakijczykow do > > > zachodniej cywilizacji. ( Niemcy potrzebowaly 50-ciu lat, zeby jako tako & > #8222; > > ;im“ > > przebaczono )( W tym momencie USA nie liczy sie z opinia swiata, a ludzi > > zamieszkalych w Iraku, traktuje jak istoty drugiej kategorii. Przecietny > > Amerykanin przekonany jest, ze zycie w krajach arabskich niewiele znaczy, > bo > > irakijczy sa do umierania przyzwyczyjeni. Przecietny europejczyk denerwuje > > sie, > > > > pokazuje niezadowolenie, kiedy nagle okazuje sie, ze w domu zabraklo cukru > , > lub > > > > nie moze znalesc swoich pantofli, lub nie daj boze dziecko chce obejrzec w > > TV > > bajke , kiedy wlasnie „leci“ mecz. Irakijczycy, a zapewniam ws > zystk > > ich, ze sa > > to ludzie boja sie. Zyja w miare normalnie, chodza do szkol, pracuja, nmie > j > > wiecej jak my kiedys za komuny. Wyobrazam sobie zycie za czasow > Jaruzelskiego i > > > > gdyby wtedy Bush chcialby mnie „demokratyzowac“ czulbym sie po > dwojn > > ie oszukany. > > Wyobrazcie sobie bomby spadajace niczym deszcz, niszenie domow, brak wody, > > > dachu nad glowa, smierc, kalekie dzieci, placz doroslych mezczyzn, > bezsilnosc i > > > > upodlenie. Mysle, ze tatusiowie w Iraku nie potrafia swoim piecioletnim > corkom > > wytlumaczyc dlaczego dzis na dobranoc nie bedzie bajki, chleba wody i domu > . > > Dlaczego tato placze? Taka droge wybiera dzisiejsza Ameryka, dla ktorej > wojna > > jest tak daleko, ze to wlasciwie nieprawda. Watpie, by irakijczycy nawet > > najwieksi opozycjonisci witali zolnierzy amerykanskich kwiatami. To puste > > zyczenie Busha. > > Powtarzam to strategiczny blad. Dlaczego?: > > 1) USA podwazylo prestiz ONZ, instytucji upowaznionej do pilnowania porzad > ku > na > > > > swiecie. Zdarzyl sie precedens, ktory moga w przyszlosci wykorzystac > przywodcy > > innych atomowych mocarstw. (Podejrzewam, ze zaden inny kraj, np. Korea > > Polnocna, nie da sie nabrac na „trik z inspektorami“. > > 2) Wejscie do slownika „wojny prewencyjnej“ sluzyc moze jako p > rzykr > > ywka > > agresji. > > 3) Panstwa arabskie, czuja sie oszukane i nie wlacza sie do walki z > > terroryzmem, ( bez tego poparcia, a byla na to szansa, terroryzm jest nie > do > > zwalczenia), a wrecz przeciwnie, terroryzm zostanie na dlugie, dlugie lata > > > wzmocniony. Nalezy sie wiec liczyc z nasilajacymi sie atakami > terrorystycznym ( > > > > za ktore odpowiedzialnosc bierze Bush.) > > 4) USA strcilo wielu sojusznikow, ktorzy mogli byc jeszcze potrzebni. > > 5) Barbarzynskie zachowanie sie administracji Busha spowodowalo, ze USA > > stracily wiarygodnosc i wiare swiatowaj opinii, ze jest to demokratyczny > kraj. > > ( brak demokracji w wymiarze miedzynarodowym). (Mozna sie wrecz spodziewac > , > ze > > gdy USA opanuje Irak, znajda sie „dowody“ posiadania broni che > miczn > > ej, > > biologicznej, a moze nawet byc i atomowej.) > > 6) Zgina zolnierze amerykanscy. > > 7) Decyzja Busha spowodowala, ze intelektualisci calego swiata wstydza sie > > > naszej, „lepszej“ cywilizacji. > > 8) Demokracja miedzynarodowa przestala definitywnie istniec. > > 9) Okupacja Iraku bedzie kosztowac wiele istnien ludzkich. > > Wszystkim tym, ktorzy jednak popieraja inwazje na Irak, ktorzy maja dzieci > > lub > > zone, albo dom, matke lub kotka, wszystkim tym, ktorzy tak zafascynowani s > a > > Ameryka, prezydentowi Kwasniewskiemu, premierowi Millerowi, a szczegolnie > pani > > prezydentowej Kwasniewskiej, ktora calym sercem propaguje okresowe badania > > > piersi wsrod polskich matek, zycze zdrowej i spokojnej nocy. > > Czytelniku nie zapomnij poprawic swojemu dziecku kolderki. Ja ide wlasnie > to > > zrobic. > > > > Zorro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter BRAWO ZORRO ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 20:46 W/g Anyi bush się o nas troszczy!!!! Pękam ze śmiechu. Na razie widać, jak on się troszczy o irackie kobiety i dzieci. Sprawdza na nich swoje najnowsze zabawki. Ileż to szumu robią amerykanie o tym, jakie to śliczne nowe zabawki ma bush. I co one potrafią - zabijać coraz więcej ludzi. Cudeńka, nowe modele. Najlepiej niech bush troszczy się o siebie, czeka go wyrok za ludobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acze Re: BRAWO ZORRO ! IP: *.pool.mediaWays.net 20.03.03, 21:11 Wojna, ktora rozpoczeli Amerykanie w Iraku jest niesprawiedliwa i obrzydliwa.Prawda jest, ze wiekszosc Amerykanow popiera te zbrodnie. Przecietny czlowiek, ktoremu od rana do wieczora propaganda "wciska"argumenty przemawiajace za poparciem dzialan Buscha, uwierzy w te brednie.Uwierzy, ze wojna to "chirurgiczny zabieg", ze ofiar bedzie niewiele. Busch przemawia do swojego narodu powtarzajac "udowodnione zostalo..."lub"sa dowody na..."Niestety nie ma dowodow na to, ze Irak jest tak wielkim zagrozeniem, ze trzeba zrzucac bomby. Sa dowody na to i to FAKTY, ze panstwo to mogloby byc calkowicie rozbrojone, byc pod calkowita kontrola (w czasie gdy inspektorzy tam siedzieli i potrzebowali wiecej czasu).Ci, ktorzy popieraja te wojne niech sie zastanowia, dlaczego CALA Europa i nie tylko wychodzi na ulice i protestuje przeciwko tej wojnie???Jeszcze NIGDY nie bylo tak wielkiej masy ludzi tego samego, slusznego zdania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toewarzysz Re: BRAWO ZORRO ! IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.03, 23:59 za co bijesz brawo? jestes chora?kim jestes?jaka plec? Sadama powinni powiesic za jajka na srodku Bagdadu,tylko Busch moze zadzic calym swiatem bo jest dobry i sprawiedliwy ty kalmuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anya Re: powtarzasz sie IP: *.cable.mindspring.com 20.03.03, 21:04 > To bezpodstawne pomowienia,, nie dowody. I na podstawie tych pomowien zostaja ukarani. Zachowam te slowa, zeby potem rzucic Ci nimi w twarz - gdy USA te bron znajdzie. Irak mial te bron i to bardzo duzo. Jak sadzisz co sie z nia stalo? Zapadla sie pod ziemia? A moze w calej swojej naiwnosci myslisz, ze Saddam ja zniszczyl. Ja niestety obawiam sie, ze duza jej czesc przesszla do rak Osamy i grozi bez wzgledu na to czy ta wojna by sie odbyla czy nie! Bush chce zlikwidowac przynajmniej to co pozostalo. Juz to Bush powiedzial - dluzsze czekanie to samobojstwo i ja mu wierze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Początek końca świata IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 20.03.03, 22:26 ɭ ɮ ɯ ɰ ɱ ɲ ɳ ɴ ɵ 10) A jak Rosja sie sprzeciwi (już sie sprzeciwiła) Ameryce, to będzie 3-cia wojna światowa. Teraz jeszcze nie, teraz chodzi tylko o zaropiały Irak, ale Rosja...coś mi się widzi że Putin poważnie stawia przeciw. Zacznie się apokalipsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Body bags for the murderous US troops!!! IP: 167.83.10.* 20.03.03, 18:10 Lets hope that many of those US assholes go back to their USA in body bags! What the fuck do you mean by "Good luck USA"? Do you really support the killing and maiming of inocent civilians? What is wrong with you? Odpowiedz Link Zgłoś
zarty_zartami Do you still love 20.03.03, 18:31 Do you still love nature, despite what it did to you? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Do you still love IP: 167.83.10.* 20.03.03, 18:38 I'm not sure what you are impying!?!? It is not nature it is the cruelty of this screwed-up world that makes me furious and I dont think your cynicysm is helping. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Body bags for the murderous US troops!!! IP: *.vf.shawcable.net 20.03.03, 18:34 Czy Rosja pytala kogos o zdanie napadajac na Afganistan, a pozniej masakrujac Czeczenie. Francja tez ma swoje "zaslugi" w Azji. Husajn wywolal wojne z Iranem, ktora trwala 8 lat i pochlonela setki tysiecy ofiar, pozniej napadl na Kuwejt, nie mowiac o masakrach Kurdow. Ten czlowiek jest zagrozeniem dla pokoju swiatowego i powinien byc zlikwidowany. W 1989r byl w Iraku nieudany zamach stanu, wiec chyba Irakijczycy tez maja go dosc. Poza tym nie dotrzymal zobowiazan po wojnie w Zatoce Perskiej, tylko wszystkich wodzil za nos. Wiec jezeli teraz taki duren pisze o czarnych workach dla zolnierzy amerykanskich to niech pojedzie do Iraku i wylize dupe Husajnowi, bo tylko sie do tego nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Body bags for the murderous US troops!!! IP: 167.83.10.* 20.03.03, 19:07 Durna dupo!! USA wspieraly Saddama w jego wojnie z Iranem. Sprzeciw wobec napadu na Irak i mordu jego cywilnej ludnosci nie jest rownoznaczny z popieraniem Rosji. Zrozum ze chodzi tu o dziesiatki tysiacy istnien ludzkich, a nie o polityke lub polityczna poprawnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anya Re: Body bags for the murderous US troops!!! IP: *.cable.mindspring.com 20.03.03, 19:25 Gość portalu: Dorota napisał(a): > Czy Rosja pytala kogos o zdanie napadajac na Afganistan, a > pozniej masakrujac Czeczenie. Francja tez ma swoje "zaslugi" w > Azji. Husajn wywolal wojne z Iranem, ktora trwala 8 lat i > pochlonela setki tysiecy ofiar, pozniej napadl na Kuwejt, nie > mowiac o masakrach Kurdow. Ten czlowiek jest zagrozeniem dla > pokoju swiatowego i powinien byc zlikwidowany. W 1989r byl w > Iraku nieudany zamach stanu, wiec chyba Irakijczycy tez maja go > dosc. > Poza tym nie dotrzymal zobowiazan po wojnie w Zatoce Perskiej, > tylko wszystkich wodzil za nos. > Wiec jezeli teraz taki duren pisze o czarnych workach dla > zolnierzy amerykanskich to niech pojedzie do Iraku i wylize > dupe Husajnowi, bo tylko sie do tego nadaje. Dorota - ja Cie absolutnie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Body bags for the murderous US troops!!! IP: 167.83.10.* 20.03.03, 19:43 To bardzo smutne! Popieracie morderstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Re: walczyć z przydupasami busha ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 20:29 Otwarcie nawołują do wojny, mordowania, palenia żywcem dzieci, kobiet. Są na tyle ograniczone, że możliwe, że nawet tego nie wiedzą. Ale tacy właśnie popierają busha i na takich idiotach bushowi zależy. On potrzebuje tylko klakierów, gotowych poprzeć każdą jego zbrodnię. Gość portalu: Darek napisał(a): > To bardzo smutne! Popieracie morderstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anya Re: walczyć z przydupasami busha ! IP: *.cable.mindspring.com 20.03.03, 22:10 Gość portalu: Inter napisał(a): > Otwarcie nawołują do wojny, mordowania, palenia żywcem dzieci, kobiet. > Są na tyle ograniczone, że możliwe, że nawet tego nie wiedzą. Ale tacy właśnie > popierają busha i na takich idiotach bushowi zależy. On potrzebuje tylko > klakierów, gotowych poprzeć każdą jego zbrodnię. > > > Gość portalu: Darek napisał(a): > > > To bardzo smutne! Popieracie morderstwo! A Ty mi wygladasz na goscia, ktory jak widzi sasiada bijacego wlasna zone i dzieci to woli sie "nie wtracac bo to nie Twoja sprawa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inter Re: walczyć z przydupasami busha ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 22:44 Mylisz się. To ty należysz do tych, którzy widząc jak bandyta atakuje bezbronnego, to dopinguje bandytę. Gość portalu: Anya napisał(a): > Gość portalu: Inter napisał(a): > > > Otwarcie nawołują do wojny, mordowania, palenia żywcem dzieci, kobiet. > > Są na tyle ograniczone, że możliwe, że nawet tego nie wiedzą. Ale tacy > właśnie > > popierają busha i na takich idiotach bushowi zależy. On potrzebuje tylko > > klakierów, gotowych poprzeć każdą jego zbrodnię. > > > > > > Gość portalu: Darek napisał(a): > > > > > To bardzo smutne! Popieracie morderstwo! > > A Ty mi wygladasz na goscia, ktory jak widzi sasiada bijacego wlasna zone i > dzieci to woli sie "nie wtracac bo to nie Twoja sprawa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victor Re: Body bags for the murderous US troops!!! IP: *.proxy.aol.com 20.03.03, 18:43 Gość portalu: Darek napisał(a): > Lets hope that many of those US assholes go back to their USA in > body bags! > What the fuck do you mean by "Good luck USA"? Do you really > support the killing and maiming of inocent civilians? What is > wrong with you? -czy to samo odnosisz do czeczeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Body bags for the murderous US troops!!! IP: 167.83.10.* 20.03.03, 18:56 Tak , z paroma roznicami: 1. Nikt nie zyczy "Good luck, Russia!" (jak ma to miejsce tutaj w przypadku USA) 2. Ogrom ataku USA na Irak zapowiada znacznie wieksze straty w ludnosci cywilnej 3. Rosyjcy zolnieze nie sa platnymi ochotnikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: Body bags for the murderous US troops!!! IP: serwer:* / 192.168.0.* 20.03.03, 18:50 Gość portalu: Darek napisał(a): > Lets hope that many of those US assholes go back to their USA in > body bags! > What the fuck do you mean by "Good luck USA"? Do you really > support the killing and maiming of inocent civilians? What is > wrong with you? Asshole, why don't you use your native lingo ? Covering your intellectual incapacity ? "inocent" spells innocent, Dupku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Body bags for the murderous US troops!!! IP: 167.83.10.* 20.03.03, 19:01 In answering an English language posting, one would normally use enlist (unless one is an arrogant American asshole). I am also glad that you know how to spell. Apparently, some american supporters actually know how to read and write. I am impressed! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: Body bags for the murderous US troops!!! IP: serwer:* / 192.168.0.* 20.03.03, 20:34 I wish you have stayed on-line a little bit longer, enabling me to take your position's reading and dispaching a B52 with a daisy-cutter to deal with you. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacje Re: Wojna rozpoczęta IP: 217.11.136.* 20.03.03, 18:37 Dlaczego tyle ludzi nie chce walczyć ze Złem tylko stosuje metodę strusia? Czy nie widzicie analogii postaci Husajna do innych dyktatorów ktorzy spowodowali tyle nieszczesc bo nie bylo odwaznego, ktory by zawczasu unieszkodliwił drania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Wojna rozpoczęta IP: 167.83.10.* 20.03.03, 18:48 O jakiej ty odwadze opowiadasz? Odwadze aby wyslac swoich platnych mordercow do zabijania cywili i praktycznie nieszkodliwe (poprzez brak uzbrojenia i totalna kontrole granic) Irackie wojsko? Amerykanscy "wojskowi" (czytaj platni mordercy) sa oplacanymi ochotnikami i tym ataku nie bronia swojego panstwa lecz napadaja na inne w imie polityczno- gospodarczego konfliktu. Ten napad czyni ich niczym wiecej niz terrorystami i to moze nawet gorszymi niz ci z 9/11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Wojna rozpoczęta IP: *.dialup.medianet.pl 20.03.03, 18:40 Niech to motyla noga. Cholera łysa. No jest wojna. Nie można nic zrobić. ALE TU NIKT NIE WYGRA ZOBACZYCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś