blazare 10.10.06, 21:27 ... tak zostało zapisane w gwiazdach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz A ja tak 10.10.06, 21:37 sobie mysle blazare, skad ty sie wziales? Taki inteligentny, taki obszczekany i wyszczekany? Taki na biezaco w sprawach forum. Mnie to zabralo 2 lata by sie dac poznac. A ty taki bardziej na skroty, he? Nie wzbudza to mego wielkiego zaufania. Przedstaw sie moze, kim jestes? z czego zyjesz? jakie masz credentials? to zobaczymy czy mozna cie polubic. Na razie to wygladasz mi na cwaniaczka. PF Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: A ja tak 10.10.06, 21:43 polski_francuz napisał: > Przedstaw sie moze, kim jestes? # ludzie.gazeta.pl/blazare/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: A ja tak 10.10.06, 21:52 polski_francuz napisał: > Czuje manipulacje... A co ja ci poradzę na to, że forumowi Polacy sądzą, że jestem ukrytym Żydem-syjonistą, a forumowi Żydzi są przekonani, żem zakamuflowanym Polakiem-antysemitą pochodzenia arabskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: A ja tak 10.10.06, 22:32 Masz 23 lata. Siedz cicho synek jak dorosli mowia. Masz przynajmnniej wyzsze studia? A peine...skoncz zatem studiowac, zrob doktorat to pogadamy. Ade PF Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: A ja tak 10.10.06, 22:34 polski_francuz napisał: > Siedz cicho synek jak dorosli mowia. Spadaj na drzewo, staruchu... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: A ja tak 10.10.06, 22:37 No i widzisz podrapac troche i cham wychodzi. Czulem to:) PF P.S. Chamow tu co niemiara. Trudno w tej kategorii sie przebic... Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum nu nu... 10.10.06, 21:55 polski_francuz napisał: > Taki inteligentny, taki obrzezany i wyszczekany? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: nu nu... 10.10.06, 21:57 goldbaum napisał: > taki obrzezany Jeszcze nigdy tylu facetów nie chciało mi zaglądnąć w majtki. Nie wiem czy mam się czuć zaszczycony, czy przerażony.. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: nu nu... 11.10.06, 09:19 Na twoim miejscu nie robilbym sobie falszywych nadzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaurn mustafa-g, gdzie lezy problem islamuskow? 10.10.06, 22:11 goldbaum napisał: > > Taki inteligentny, taki obrzezany i wyszczekany? Bo obrzezane toto tez, a z inteligencja marnie... gubie sie w domyslach... moze nozyczki byly za ostre i jedna polkole (mozgowa) przy okazji wyciely ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "maly jasio" gubi sie w domyslach 11.10.06, 09:21 i nawet chyba cos w rodzaju dowcipu chcial rzucic... Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaurn "maly jasio"Zawsze gubi sie w islamskich domyslach 11.10.06, 13:58 w koncu jak mozna sie nie gubic - zadajac sie z islamuskami, jak ty, mustafa-g - podszywajacymi sie pod Zydow? Bierz przyklad z Jasia :))) _____________________________________________________________________ Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach? Autor: Gosc: Jasio IP: *.ipt.aol.com Data: 31.01.2004 16:07 zarchiwizowany Ø Dlatego ze nie znaja wlasnej historii.> Ø Dlatego ze nie doznali zyda na wlasnej skorze. > Dlatego ze sa latwymi ofiarami wlasnej naiwnosci i cudzej propagandy.> Ø Dlatego ze... >> Litania moglaby b nie miec konca! Ø · Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach? · - Gosc: Jasio 31.01.2004 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum skoro sam przyznajesz maly jasiu, ze nie lapiesz 11.10.06, 14:22 to juz dobry znak... Opowiedz jeszcze maly.jasiu jak to zesikales sie ze strachu w majtki? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=24245360&a=24246428 maly.jasio alias Janusz K. z A.: "Jak mialem 7 lat, to na pewnym dworcu kolejowym odczepilem ostatni wagon od reszty skladu pociagu. Jak maszynista mnie zlapal, to mnie wsadzil na dworcu do metalowej klatki 2 x 2 m . Bylo mi bardzo nieprzyjemnie, bo nie mialem co pic i nie mialem sie gdzie wysiusiac, wiec zrobilem w majtki. Mam do tej pory traume" :-)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Takoz rzecze Fidel Castro :))) 10.10.06, 21:49 tyle, ze w ODLEGLEJ przyszlosci... (to nadal cytat z jego przemowien...) W pelni sie z tym ugadzam. Nasze, moje i Wasze zycie uplynie jednak w KAPITALIZMIE :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Takoz rzecze Fidel Castro :))) 10.10.06, 22:09 j-k napisał: > Nasze, moje i Wasze zycie uplynie jednak w KAPITALIZMIE :))) Neolewica używa kapitalizmu wolnorynkowego instrumentalnie - jako generatora dobrobytu i jako jeden z licznych środków prowadzących do ostatecznego celu, jakim jest ekonomiczne, polityczne i społeczne zjednoczenie ludzkości w skali globalnej.. Odpowiedz Link Zgłoś