Gość: polak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.03, 23:29 Całe zło tego świata to wina amerykanów. Poczawszy od stonki jaka nam zrzucali w latach 50. (przez to nastapił kryzys w rolnictwie) az po dzień kiedy samo se wysadzili WTC. Niech zyje Husjan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prezes Re: Amerykańscy terrorysci IP: *.ces.clemson.edu 21.03.03, 23:56 Gość portalu: polak napisał(a): > Całe zło tego świata to wina amerykanów. Poczawszy od stonki jaka nam > zrzucali w latach 50. (przez to nastapił kryzys w rolnictwie) az po dzień > kiedy samo se wysadzili WTC. Niech zyje Husjan stuknij się w głowę ty proamerykański chuju ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGB Re: Amerykańscy terrorysci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 00:15 To prawda . USA pod wpływem idei żydowskich upadło. Ten sam faszyzm co w III Rzeszy i Israel!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Amerykańscy terrorysci IP: *.nyc.rr.com 22.03.03, 00:26 No to znowu jestes tu na forum bezcwale zadupiony. Sam jestez chuj, wypierdku pokreconej jaszczurki i wszawego skunksa. Juz ja cie w tym Clemson znajde i wypierdola cie stamtad na zbita morde. Prezes qurwa od gnojowki i smrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Amerykańscy terrorysci IP: *.ces.clemson.edu 22.03.03, 00:35 Gość portalu: felusiak napisał(a): > No to znowu jestes tu na forum bezcwale zadupiony. > Sam jestez chuj, wypierdku pokreconej jaszczurki i wszawego skunksa. > Juz ja cie w tym Clemson znajde i wypierdola cie stamtad na zbita morde. > Prezes qurwa od gnojowki i smrodu. Pocałuj mnie w dupę ty bushowy głupi chuju ! Śmierć USA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Amerykańscy terrorysci IP: *.proxy.aol.com 22.03.03, 00:45 Gość portalu: Prezes napisał(a): > Gość portalu: felusiak napisał(a): > > > No to znowu jestes tu na forum bezcwale zadupiony. > > Sam jestez chuj, wypierdku pokreconej jaszczurki i > wszawego skunksa. > > Juz ja cie w tym Clemson znajde i wypierdola cie > stamtad na zbita morde. > > Prezes qurwa od gnojowki i smrodu. > > Pocałuj mnie w dupę ty bushowy głupi chuju ! > Śmierć USA ! > > zamknij ryja pijackimi swoimi rzygowinami,tak bedzie lepiej dla forumowiczow,palec prawy wskazujacy w gardlo przepite wloz,a lewy w dupe jezeli jeszcze ja masz cala,pedale pierdolony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Amerykańscy terrorysci IP: *.ces.clemson.edu 22.03.03, 00:52 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Prezes napisał(a): > > > Gość portalu: felusiak napisał(a): > > > > > No to znowu jestes tu na forum bezcwale zadupiony. > > > Sam jestez chuj, wypierdku pokreconej jaszczurki i > > wszawego skunksa. > > > Juz ja cie w tym Clemson znajde i wypierdola cie > > stamtad na zbita morde. > > > Prezes qurwa od gnojowki i smrodu. > > > > Pocałuj mnie w dupę ty bushowy głupi chuju ! > > Śmierć USA ! > > > > > zamknij ryja pijackimi swoimi rzygowinami,tak bedzie lepiej dla > forumowiczow,palec prawy wskazujacy w gardlo przepite wloz,a lewy w dupe jezeli > > jeszcze ja masz cala,pedale pierdolony !!! Mówisz o sobie ? Sam stosujesz takie kuracje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykańscy terory Nie Amerykańscy terrorysci lecz faszysci. IP: *.157.179.131.Dial1.Tampa1.Level3.net 22.03.03, 01:04 Nie Amerykańscy terrorysci lecz faszysci. Odpowiedz Link Zgłoś
toronto_andy Re: Amerykańscy terrorysci 22.03.03, 01:28 Szanowny Panie Prezesie (agencji towarzyskiej?), Gratuluje doboru slow. Chamstwu chamstwem sie odpowiada. Szczerze mowiac jednak: nie polecam uzywania slowa "chuj" bo a noz ktos z niego na panskiej dupie uzytek zrobi? I co bedzie? Prezes chujem w dupe dmuchany? Jak to na wizytowce bedzie wygladalo? I jak nowe wizytowki ze zmienionym tytylem przyjdzie wydrukowac to bedzie "Prezes podwojnie w dupe dmuchany" bo pewnie VAT dolicza..... Prezesie - albo troche rozsadku, albo zmiana nick'a na Idiota. Wtedy nic zmieniac nie bedzie trzeba, bo ten tytul chyba na dlugo bedzie aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Amerykańscy terrorysci IP: *.216-194-25-222.nyc.ny.metconnect.net 22.03.03, 04:55 Precz z izraelita i amerykanskimi zydami - do pieca z zydami i Izraelem. Odpowiedz Link Zgłoś