Dodaj do ulubionych

Brak równowagi

17.10.06, 06:52
Rzucił mi się w oczy pewien "szczegół".. Z jeden strony nie brakuje Żydów,
którzy sprzeciwiają się agresywnej polityce syjonistów i z pozycji lewicowych
krytykuję poczynania izraelskiego rządu.. Tymczasem ze świecą trzeba szukać
Palestyńczyka, który poddawałby krytyce politykę Hamasu czy Hezbollahu, choć
ugrupowania te, podobnie jak syjoniści, używają przemocy i terroru do
realizacji swoich celów. Antysyjonizm wielu Żydów przypomina samobiczowanie
się w pojedynkę, bo nie towarzyszy mu żadna forma samokrytyki ze strony
Arabów, którzy jedynie potrafią przyklaskiwać tym, którzy się z nimi zgadzają..
Obserwuj wątek
    • goldbaum Brak równowagi 17.10.06, 08:56
      A mnie w oczy rzucil sie inny "szczegol".
      Z jednej strony uzbrojony po zeby w najnowoczesniejsza bron okupant a z drugiej
      praktycznie bezbronni ludzie przepedzeni z ziemi na ktorej od pokolen zyli ich
      przodkowie. Co powiesz zakamuflowany syjonistyczny hipokryto na ten brak rownowagi?

Rzucilo ci sie "w oczy", ze "ze swieca" swego czasu trzeba bylo szukac Polaka,
      ktory "poddawalby krytyce polityke" AK, "choc ugrupowanie to, podobnie" jak
      hitlerowcy uzywali "przemocy i terroru do realizacji swoich celow"?

Twoje pozegnanie z tym forum bylo tak samo "wiarygodne" jak "sprzeciwianie sie
      agresywnej polityce syjonistow"... :-)
      • blazare Re: Brak równowagi 17.10.06, 09:02
        goldbaum napisał:

> Rzucilo ci sie "w oczy", ze "ze swieca" swego czasu trzeba bylo szukac Polaka,
        > ktory "poddawalby krytyce polityke" AK, "choc ugrupowanie to, podobnie" jak
        > hitlerowcy uzywali "przemocy i terroru do realizacji swoich celow"?

Żołnierze AK nie wysadzali się w powietrze w restauracjach pełnych kobiet i
        dzieci, marny manipulancie..
        • goldbaum Re: Brak równowagi 17.10.06, 09:49
          > Żołnierze AK nie wysadzali się w powietrze w restauracjach pełnych kobiet i
          > dzieci, marny manipulancie..

i znow wylazlo z ciebie to cale syjonistyczne g...., ktorym jestescie karmieni,
          te denne frazesy w ktorych chodzi zawsze o to samo - wystylizowanie Arabow na
          zwierzeta, dzikie, nieludzkie bestie, ktore nie maja prawa byc porownywane do
          bojownikow ruchu oporu a nawet do ludzi.

Gdzie byli ci niemieccy cywile? Rodziny niemieckich zolnierzy (z bardzo
          nielicznymi wyjatkami w przypadku najwiekszych szych) byli w "rajchu".
          O zamachach na kina i restauracje nie slyszales? O zamachu bombowym na metro
          berlinskie pewnie tez nie, co? Nie wiesz co AK robilo z ludzmi, ktorzy tylko
          podpisali Folsliste. Nie wiesz co robilo z niemieckimi osadnikami na Zamojszczyznie?
          • blazare Re: Brak równowagi 17.10.06, 12:05
            goldbaum napisał:

> i znow wylazlo z ciebie to cale syjonistyczne g....,

A z ciebie wypłynęło polackie i antysemickie gó.... Usprawiedliwiasz każdą
            niegodziwość arabską, i jednocześnie potępiasz w czambuł wszystko, co pochodzi
            od Żydów. Czy ja kiedykolwiek mówiłem, że Żydzi izraelscy są święci? Zobacz, ile
            wątków założyłem o izraelskim nacjonalizmie, zakłamaniu i militaryzmie, bo w
            odróżnieniu od ciebie nie jestem skrzywiony w jedną stronę...
            • goldbaum Re: Brak równowagi 17.10.06, 12:56
              Moj ty Boze... Bo sie zaraz poplacze.

Z braku argumentow - jak zwykle atak na adwersarza :-)
              Gdzie to niby "usprawiedliwiam kazda niegodziwosc arabska"?

Nie jestem toba ty "krytyczny" czlowieku zakladajacy tyyyyle watkow
              "o izraelskim nacjonalizmie, zakłamaniu i militaryzmie" i....
              broniacy z zaciekloscia komsomolcy-neofity pospolitego zbrodniarza i ikony
              syjonizmu - Szarona :-)

Bo podkladajac miny pod kilkadziesiat domow w zajetej wsi i wysadzajac je po
              kolei w powietrze "bohatyr" "nie wiedzial" (lol), ze w tych domach bylo pelno
              ludzi, w tym malenkich dzieci.
              Ludzie rozstrzelani na progach domow nie byli tymi, ktorzy chcieli sie uratowac.
              Uswiadomiles nas, ze byli to "terrorysci" - za co wdzieczni jestesmy ci do
              dzisiaj :-)

Bo przeciez nie ponosi najmniejszej odpowiedzialnosci za zbrodnie dokonane przez
              falangistow chrzescijanskich w Sabrze i Szatili, wpuszczonych przez niego do
              obozow, wyposazonych w srodki lacznosci i wspieranych przez jego tzw. "zolnierzy"...

Twoj show bywa miejscami przekonywujacy i niektorzy daja sie nawet na to nabrac
              ale niestety... niestety jak kazdy etatowy syjonista masz gdzies tam swoje
              granice przy waszych syjonistycznych swietosciach.

Musisz jeszcze troche wiecej nad soba popracowac. Wymsl kolejny nick, wejdz
              ponownie, znow jako "nowy"(lol) i pokrytykuj jeszcze "zacieklej" (he he he)
              Izrael i syjonistow... ale postaraj sie tym razem juz tak glupio nie wpasc.
              • blazare Re: Brak równowagi 17.10.06, 12:59
                > Twoj show

A spieeeprzaj dziadu.. ;))) Inaczej nie możnaz tobą rozmawiać.. Jesteś jak jakiś
                automat..
                • goldbaum Re: Brak równowagi 17.10.06, 13:15
                  Najwazniejsze to sie nie przejmowac.
                  Ponoc byli tez tacy, ktorzy nienawidzili komunizmu i kochali ponad wszystko
                  towarzysza Stalina :-)
      • chaziaj Racja. 17.10.06, 10:03
        Gadanie z nimi czyli zydowstwem , nie ma wlasciwie sensu.
        Oni dobrze wiedz ze sa zli, oni poprostu chca byc zli,
        maja to juz zakodowane w genach.
        Z szatana nie mozna zrobic aniola.
        • oscar622 Re: Racja. 17.10.06, 23:19
          "Z SZATANA NIE MOZNA ZROBIC ANIOLA".
          PISALES O SOBIE?
          • marouder Re: Racja. 17.10.06, 23:22
            Podlug mojej i nie tylko opinii to sam blazarek gra chaziaja na Forum Swiat..
            • blazare Re: Racja. 18.10.06, 13:40
              marouder napisał:

> Podlug mojej i nie tylko opinii to sam blazarek gra chaziaja na Forum Swiat..

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=50473440&a=50535368
              • blazare Re: Racja. 18.10.06, 13:43
                # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=50473440&a=50487194
    • br311 Na calym swiecie brak rownowagi :) 17.10.06, 10:27
      Nie slyszalem tez o Irakijczykach, ktorzy dla rownowagi popieraja okupacje
      Iraku. A z tymi syjonistami jest pewnien problem, bo mieszkancy Izraela nie
      uznaja podzialu na Zydow - antysyjonistow i Zydow - syjonistow, tylko ogolnie
      dziela ludzi na: "naszych" "skruszonych, ktorych nalezy doic" i "antysemitow".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka