stranger.pl 31.10.06, 22:35 www.kki.pl/pioinf/lwow/lyczakowski/lyczakowski.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schlagbaum Re: Cmentarz Łyczakowski we Lwowie 01.11.06, 00:26 www.um.bytom.pl/dbytom/zest2.html Cafe Hindenburg czy Pizza Hut ? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Cmentarz Łyczakowski we Lwowie 01.11.06, 00:36 Pare pokolen Izdebskich , widzialem ten cmentarz w '68 , nie bylo plotu , nie bylo tego splendoru , wygladal jak pastwisko ,... uklony Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Cmentarz Łyczakowski we Lwowie 01.11.06, 00:37 Mialem kiedys kumpla Zbyszka Izdebskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Cmentarz Łyczakowski we Lwowie 01.11.06, 00:55 Musial byc fajny kumpel i napewno przystojny , zaloze siem ze dziewczyny sikaly po kolanach zeby siem umowic ,... Ja znalem paru Izdebskich , Heheh , pochodze z Izdebskich z Mamy strony i Pacow Pomarnackich , bytowskich Kaszebow , z Taty strony w rezultacie masz spl;it'a ,... :) ============================================================================== Mialem kiedys kumpla Zbyszka Izdebskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Cmentarz Łyczakowski we Lwowie 01.11.06, 01:02 W latach mlodzienczych wspolnie prowadzilismy autorski teatrzyk "Katharsis". Mial ci on z dziewczynami przeboje, oj mial:)) Ale nie bede o tym opowiadal, bo moze on albo jego zona (pozdrawiam Jolu-piekna kobieto:)) czytuje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany Re: Cmentarz Łyczakowski we Lwowie 01.11.06, 02:15 W maju zeszlego roku planowalem wyjazd do Lwowa - nie wyszlo. Ale moze dobrze. Jade w tym roku i zamierzam kupic (albo raczej odkupic) tam jakies fajne mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Cmentarz Łyczakowski we Lwowie 01.11.06, 21:39 Pojedz , zobacz i wrocisz zawiedziony , ruina !!! Ja w ubieglym roku (dla picu) podalem adres domu dziadka jednemu z tamtejszych Real Estate Agents z prosba zeby mi wycenil dom dziadkow i zorientowal sie za ile dwoch lokatorow (rodziny) sa sklonne je sprzedac ,... Well za te pieniadze co zadaja za moja wlasnosc , kupie sobie dzialke i zbuduje retirement house u podnoza Cascadow nad rzeka z rybami (nie za blisko i nie za daleko do wnuczkow) w Oregon ,... ============================================================================== Ale moze dobrze. Jade w tym roku i zamierzam kupic (albo raczej odkupic) tam jakies fajne mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Cmentarz Łyczakowski we Lwowie 02.11.06, 00:11 zbalansowany napisał: zamierzam kupic (albo raczej odkupic) tam > jakies fajne mieszkanie. Po co sie kupuje mieszkanie w dzisiejszym Lwowie ? Odpowiedz Link Zgłoś