chaziaj 21.11.06, 12:07 Co tam slychac z waszym bo"ch"aterem Sharonem??? A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: Jakie zycie taki zgon. 21.11.06, 12:15 chaziajku, widzę że Ty strasznie chcesz wpaść w blokadę. Nowa metoda walki z nałogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj Re: Jakie zycie taki zgon. 21.11.06, 12:23 Nierozumiem Kropeczka. Przeciez Sharon nawet w oczach powaznych politykow byl uwazany za zbrodniarza wojennego. Czyzbys byla jego oredowniczka? A masakra na Palestynczykach dokonana z jego udzialem w Libanie, to przeciez fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: Jakie zycie taki zgon.+ 21.11.06, 12:45 chaziajka,koza dereza. Czy koziol jaki ciebie dzisiaj ....? Jak tak dalej pojdzie,smiercia nieslawna skonczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj Re: Jakie zycie taki zgon.+ 21.11.06, 12:54 Smiercia nieslawna? Rozumiem ze ktos celuje w moje okno rakieta! Wyjaw mi prosze kto? Musze czym predzej sie schronic. Ubezpieczenie domu jest wazne od rakiet??? Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj 1 ja! 21.11.06, 13:03 Ja kaza Dierieza Za tri rublie kupiona Skulu tiebia rozkami Nuzkami zatupu Chwastiku zamiotu. Odpowiedz Link Zgłoś