tut_ets 30.11.06, 09:07 Dotyczaca pokoju miedzy Izraelem a jego sasiadami... www.arabsforisrael.com/arabemails.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: Niesamowita strona i warta uwagi 30.11.06, 09:18 doskonala strona. ale i tutaj nie oczekuj reakcji tutets.... oni wola strona "jews against israel", ta im pasuje lepiej w kram... wiesz, kazdy kto popiera israel musi byc zydem, a jak tu z araba zrobic zyda? nawet goldsracz tego nie jest w stanie zmanipulowac.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Niesamowita strona i warta uwagi 30.11.06, 09:25 Oczekuje ino umiarkowanych reakckji... Tzw. "zainteresowania". Ale widze, ze juz sie chlopaki obudzily i zaczynaja pluc na zydowski spisek i szukaja w arabach zydow... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Niesamowita strona i warta uwagi 30.11.06, 09:26 dajmy im szanse..... niech szukaja.... nawet sie nie zdziwie, jak znajda jakiegos... oni sa spece w szukaniu... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Niesamowita strona i warta uwagi 30.11.06, 09:29 zobaczymy... Juz krzystek z tematu zboczyl. Sam nie moze, to meczy innych pytaniami o to, co moga.... :))) Zazdrosnik! :)) Moze jednak pocytujemy mu koran?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Niesamowita strona i warta uwagi 30.11.06, 09:31 Cos jednak to szukanie nie idzie... Za duzo arabow pisze dobrze o Izraelu... Do jasnej!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 Re: Niesamowita strona i warta uwagi 30.11.06, 09:20 nastepny zioncowski hoax.To juz o dziewicach w koranie nie ma?. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Niesamowita strona i warta uwagi 30.11.06, 09:21 hmmm... chcesz o dziewicach?? religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Niesamowita strona i warta uwagi 30.11.06, 09:23 takie dzisiaj sa tylko u allaha, wiec zerowic leci na nie... :))) badz mila i pomoz mu.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 no wlasnie,cos mnie zainteresowalo 30.11.06, 09:26 w twojej wypowiedzi,rzecz jasna W jakim wieku przecietna zydowska dziewczyna traci dziewictwo? Sa jakies badania na ten temat?A chlopak? Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Ja nei moge!! 30.11.06, 09:28 Co to ma do rzeczy?? Ja nie moge!! Dostales linka. Poczytaj... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ja nei moge!! 30.11.06, 09:34 hihihi....... polski katolik z tzw. chrzescijanskimi wartosciami, co to lata do spowiedzi i odwala zdrowaski i interesuje sie dziewictwem??? wow.... trzeba tacie rydzykowi doniesc.... juz dzwonie do odpowiedniego w mossadzie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Ja nei moge!! 30.11.06, 09:38 No, donies... :))) Zreszta - juz jego komp jest na podsluchu... :) Tata rydzyk dostaje informacje na bierzaca... Ciekawe jaka teraz zada mu kare... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ja nei moge!! 30.11.06, 09:40 zamiast 10 zdrowasiek 20 i caly pacierz 3 razy od konca... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Ja nei moge!! 30.11.06, 09:44 Sorki, na podgladzie... :)) Zapomnialam, ze do niektorych nie docieraja skroty myslowe. na podgladzie, znaczy, ze wszystko co piszesz jest zapisywane w twojej teczce KGB. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 biezaco pisze sie przez samo ż 30.11.06, 10:42 twoje linki mnie nie ciekawia,zainteresowalo mnie oswiadczenie Dany,ze w Ziemi swietej dziewic nalezy szukac tylko u Allaha. Zapewne ,miala Israel na mysli,ostatecznie nie kazdy jest pedofilem,i nie poszukuje czystosci w przedszkolu. Co do dziewczat arabskich,nawet zamieszkujacych ten kraj nieprawosci i zepsucia,wiadomo,co stanowi dla nich priorytet i bez czego sobie normalnego zycia rodzinnego nie uloza. Mlodziency,zreszta arabscy ,rowniez. Dlatego moje pytanie zawezilem do populacji israelskiej. I chyba nie do ciebie je skierowalem, Do ciebie wystarczylo by napisac kosi-kosi-lapci Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: biezaco pisze sie przez samo ż 30.11.06, 10:47 Wiekszej pustoty intelektualnej nie widzialam. Nie dosyc, ze nei moze, to niech nie pisze. I tu wisi i tu pusto... :)) Co do dziewczat arabskich,nawet zamieszkujacych ten kraj nieprawosci i > zepsucia,wiadomo,co stanowi dla nich priorytet i bez czego sobie normalnego > zycia rodzinnego nie uloza. Hahahaha!! Porabalo cie na maksa... Tylko ze faceci moga je sobie przeleciec kiedy chca i pozniej rodzinka honorowo je zabije... D.e.b.i..l na maksa!! Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: kosi-kosi-lapci 30.11.06, 11:00 juz, poskakales sobie, palacyku islamski?? Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 Re: Ja nei moge!! 30.11.06, 09:39 Nu to co z tymi dziewicami z koranu dasz link? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ja nei moge!! 30.11.06, 09:42 ty nie masz juz wlasnych zebow, znaczy oryginalnych.... masz tylko te kupione, wiec tacy o dziewicach nawet u allaha moga zapomniec.... dziewice tez maja swoje wymagania... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Ja nei moge!! 30.11.06, 09:46 Dostales. Ales tak tepy ze go kilka postopw wyzej znalezc nie mozesz, mimo, ze jest na czerwono... Pieknie!! Upsi!! I na sronie z linkiem trzeba pogrzebac samemu... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 Re: no wlasnie,cos mnie zainteresowalo 30.11.06, 09:33 To zalezy od wielu czynnikow.Jak udaje dobrze ze nie zydowka to wczesnie a syjonistki-przodowniczki pracy zionckibucowskich jak dana to w wieku 40 lat i po i to jeszcze z litosci. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: no wlasnie,cos mnie zainteresowalo 30.11.06, 09:43 MAm cos dla ciebie, narcyzie: www.nie.com.pl/art7923.htm Odpowiedz Link Zgłoś
o_brother1 Re: no wlasnie,cos mnie zainteresowalo 30.11.06, 09:53 nu widzisz ,nareszcie na temat a nie jakies zioncchucpy z niesamowitym koranem. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: no wlasnie,cos mnie zainteresowalo 30.11.06, 09:58 to juz sam sobie na necie nic nei mozesz znalezc?? Jest mnostwo stron pomocnych w rekodzielnictwie - bo rozumiem, ze na inne zadowalanie sie ciebie nie stac... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: no wlasnie,cos mnie zainteresowalo 30.11.06, 10:05 poplakalam sie ze smiechu, tutets..... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: no wlasnie,cos mnie zainteresowalo 30.11.06, 10:17 hehe... nie dziwie sie. :))) Ale krystka i o_brothera wcielo... Dostali porcje wiagry... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: no wlasnie,cos mnie zainteresowalo 30.11.06, 10:52 powiadamiam cie przyglupia dzierlatko ,latajaca nawet za wirtualnymi chlopami.,ze o 9-tej rano jeszcze spie,poki mnie moja Jolka w mily sposob nie obudzi,wiec co 5 minut nie podbijaj swego postu,i nie przebieraj tak w kroku,bo to nic nie da, i pies z kulawa noga sie nim nie zainteresuje ,chyba ,ze cos ciekawego,jak np Dana ,o jedynych dziewicach w Israelu,ktore maja sie znajdowac u Allaha na plan pierwszy wyrzucisz. To pierwsze pouczenie, Choc na mnie i tak nie zadziala,ja przy mojej Jolce,o zadnych arabskich dziewicach nie marze. Drugie pouczenie,tepa dzierlatko,dotyczy dalszych godzin dnia. Niektorzy pracuja,a majac chwile wolnego,wola sobie ciekawsze artykuly poczytac na necie ,i opinie madrzejszych ,niz takie jak ty NIC ,a nie koniecznie w twoj bezwartosciowy watek wchodzic . Once more ,interesuje mnie tylko wiek seksualnych inicjacji w Israelu,z medycznego punktu widzenia. Z cala reszta ,sie nie wysilaj(domyslam sie,ze masz to tak dawno za soba,ze nie jestes w stanie sobie przypomniec) a teraz bye,bye, Dziennik otworzyl swoje forum,nie wychodzac do kiosku mamy cala mase ciekawych informacji i opinii Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: no wlasnie,cos mnie zainteresowalo 30.11.06, 11:12 Hahahahaha!!! Takich wypocin dawno nie czytalam... :)) Jolka! Ladne imie... :)) Ino wiesz, to co tobie mile mi nie musi milym byc i nie obchodza mnie twoje sposoby budzenia sie... :)) Jak ci trzy razy po twarzy sciera trzepnie i ty to za mily sposob uznasz - super. Ja za takimi metodami nie przepadam... :))) ja przy mojej Jolce,o zadnych arabskich > dziewicach nie marze. Taka suka?? Bo jako narzedzie do seksu sa kobiety arabskie przez mezow traktowane... Juz jej goraco wspolczuje... Bezwartosciowy watek, powiadasz, bo podaje POZYTYWNE opinie arabow i palestynczykow o Izraelu, ah?? Co do wieku inicjacji = d.e.b.i.lu i zboczencu jeden na necie se poszukaj... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Niesamowita strona i warta uwagi 30.11.06, 09:27 hehe... dziewice go interesuja... :)) Ciekawe, czy opis "obrzezania" kobiet dobrze mu zrobi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Dlaczego byly islamista fanatyk kocha Izrael 30.11.06, 09:55 www.arabsforisrael.com/articles/whyiloveisrael.html Odpowiedz Link Zgłoś
josifek Problem sam zniknie jak 30.11.06, 10:06 te Araby z przez nich okupowanej czesci Palestyny, Israel uznaja ze stolica w jerusaleme,, to ich panstwo powstanie w ich czesci , sie odbierze obywatelstwo israelskie arabom w Israelu mieszkajacym( tylko zydzi maja prawo do dwoch obywatelstw, oni sobie wezma ich tzw palestynskie obywatelstwo, bo te im napewno pomoze z ich arabskimi bracmi w innych arabskich( zaarabizowanych ) krajach na rownej stopie stac,da im sie pozwolenie na pobyt i prace, tak samo jak Israelczycy mieszkajacy w czesci arabskiej Palestyny, beda tam mogli spokojnie i bezpiecznie mieszkac, obywatelstwo israelskie majac. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Miejmy nadzieje, ze 30.11.06, 10:28 nie beda sie tak upierac przy terrorze. To wyetdy problem zniknie... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: nie znam angielskiego 02.12.06, 23:00 Taaaa.... Jaaaasne!! Juz wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
lechu112 Re: Niesamowita strona i warta uwagi 03.12.06, 00:26 islamuskom forumowym i komuchom krystkowym nie w smak Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Niesamowita strona i warta uwagi 03.12.06, 12:39 oczywiscie, ze nie... Bo w oczy kole... :) Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Niesamowita strona i warta uwagi 03.12.06, 21:13 Czesc Arabow boi sie bardziej swoich wlasnych braci co morduja na prawo i lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets niestety 04.12.06, 08:35 niektore pro-arabusy na tym forum nie moga tego przyjac do wiadomosci... Odpowiedz Link Zgłoś