Dodaj do ulubionych

Moglo byc gorzej,czyli slowa pocieszenia dla D-33

07.12.06, 15:07
tak mi przyszlo do glowy,gdy czytalem slowa,ktorymi Dana tlumaczyla decyzje
swych rodzicow,by wychrzcic ja i jej siostre.
Bo:
"nie
oczekuje od ciebie ani zrozumienia sytuacji, ani nawet troche wstydu, ze
jestes
jednym z tej czesci polskiego spoleczenstwa, ktore zmusilo i dalej zmusza
zydow
do zycia w ukryciu. nie oczekuje rowniez od ciebie zrozumienia roznicy miedzy
klamstwem a ukrywaniem jakiejs rzeczy ze strachu."

Czyli juz wiem,ze to o mimikre chodzilo, ukrycie sie w tlumie.
I jak pisze w tytule,ze nie ma tego zlego ,bo moglo byc gorzej.
Az strach pomyslec coby bylo,gdyby twoj tate w Czarnej Afryce po wojnie sie
znalazl.!!!Dla mimikry dalby swoje dziewczyny obrzezac????
Brrr,az mnie dreszcze przeszly,jakiegos to losu Dana uniknela
Obserwuj wątek
    • marouder Jestes takim zajdlym zydozerca oraz hurakatolikiem 07.12.06, 15:48
      ...ze budzi to uzasadnione podejrzenie "niewlasciwego" pochodzenia stary:)
      • j-k 3000 tysiace lat Zydow w Ziemi Swietej... 07.12.06, 15:53
        Ja tam lubie te posty Krystiana...
        W przeciwienstwie do tepawej i nudnawej propagandy antyzydoskiej
        mustafy-goldbauma, Krystian w tematyke zydoska wklada cala swoja dusze

Udowadniajac tym samym BIBLIJNE zapodania o Zydach, jako Narodzie Wybranym :)))

Poniewaz tez glosze te teze, hloopie zdejmuje mi nieco roboty
        i za to go cenie :)))
        • marouder Ja tez lubie krystiana... 07.12.06, 16:04
          Wczoraj poswiecilem mu wiersz:))Krystek mial pretensje, ze przeksztalcam wiersze
          Waligorskiego i czynie go ich bohaterem, wiec mu napisalem od siebie:

Byl sobie Krystian, co widzial Zyda
          Zarowno w myszy, jak w serze,
          Ponadto w zyciu wciaz praktykowal,
          Ze tylko ryba nie bierze.

Kiedy nastaly nam rzady Kacze,
          Z nimi Wolska Pospolita
          Krystek pomyslal:teraz zobacze
          Kaktus, jak Zydom zakwita!

Stety, niestety mylil sie Krystek,
          Jak to we zwyczaju miewal.
          Zydom nie wyrosl ni jeden listek
          U niego zas pejs dojrzewal!

I choc go dzielnie golil i skubal
          Co dzien wciaz dluzszy odrastal.
          Juz nie wychodzi Krystian do miasta
          Klnie tez, ze Kaczki to zguba!

A moral taki z tej opowiesci
          Jawi sie wszem i wobec
          Pejs sie Krystianie wcisnie i zmiesci
          Na twoja tez(jesli tak mozna rzec) glowe.
          • krystian71 Re: Ja tez lubie krystiana... 07.12.06, 16:23
            dolaczam do ulubionych,pokaze wnukowi,jak tylko nauczy sie czytac,
            • marouder Czy ja jestem przez ciebie chwalony, czy ganiony 07.12.06, 19:23
              ..za ten wiersz?
              W jakim kontekscie przekazesz wnukowi tresci plynace z mojego na twoj temat
              dziela poetyckiego?
              Co podlug ciebie poeta chcial powiedziec?
              • tut_ets Re: Czy ja jestem przez ciebie chwalony, czy gani 07.12.06, 23:33
                Hehe... nie sadze, ze bedzie mial mu cokolwiek do powiedzenia, kszzcegolnie
                kiedy wnuk, na zlosc dziadkowi, za zydowke wyjdzie... Ale beda jaja!!
              • krystian71 Re: Czy ja jestem przez ciebie chwalony, czy gani 08.12.06, 10:18
                utwor poetycki , sam powinien za siebie przemawiac.
                Jesli wierzysz w sile swojego talentu,musisz wierzyc w to,ze zadnych
                dodatkowych glos twoj panegiryk nie potrzebuje
      • dana33 Re: Jestes takim zajdlym zydozerca oraz hurakatol 07.12.06, 19:47
        ty nic nie farsztejst, marudzinski...... krystek mnie po prostu kocha ponad
        wszystko.... ale boi sie jolki.... wiec zeby zona siem nie skapnela, pisze do
        mnie listy milosne tutaj na forum, ale zakodowane.. w ten sposob jolka
        spokojna, ze krystek jej, a co moje to moje... :))))
        • marouder Re: Jestes takim zajdlym zydozerca oraz hurakatol 07.12.06, 19:51
          Absztyfikant powinien mu nick odstapic za drobna oplata!!

Najsamwpierw grucha bezwstydnie otwartym tekstem z Rachela, by po otrzymaniu odpowiednich bęcków od slubnej malzonki Jolki przejsc w tryb zakodowany z Toba. To jest amorant!!

Czy chociaz ciekawie gardluje, bo ja jestem cienki w dekryptazu?
          • dana33 Re: Jestes takim zajdlym zydozerca oraz hurakatol 07.12.06, 19:56
            z rachelka to on moze otwarcie: jolka widziala rachelke i moze byc spokojna.. :)
            natomiast o mnie nie wie nic... do tego to kodowanie... wiec krystek spokojny,
            a ze to nie grzech, to i nie wpisuje na cotygodniowa liste do spowiedzie i
            ksiondz tez nie wie i nie moze doniesc jolce, ze zlustrowal krystka.... co ty,
            marudzinski.... to jest wszystko dobrze zakamuflowane, ostatecznie jestem
            pracownica mossadu czy nie?
            a krystek gardluje..... nu, nie moge na forum publicznym, bo siem zaczerwieniem
            a kropka mnie wyrzuci na forum eroticum... :))))
            • marouder Kurde! Jak sie w koncu cos ciekawego zaczelo na... 07.12.06, 20:00
              ...FS dziac, to zaraz wielkie tajemnice oraz niebezpieczenstwo ze strony zazdrosnej kropki:(

PS. Napiszesz mi na priwa, co ci krystian wyznawa w konspiracji?
              • dana33 Re: Kurde! Jak sie w koncu cos ciekawego zaczelo 07.12.06, 20:02
                juz pisze..... tylko to troche potrwa, bo on mi duuuuuuzo mowi.... a takie
                cudne rzeczy, ze zapisuje zawsze, bo wiesz... w moim wieku to pamiec nie zawsze
                jak trza, a oprocz tego chce zostawic wnukom, zeby wiedzialy, jak babcia byla
                uwielbiana.... tak ze za jakies pol godziny zajrzyj o skrzynki... :)))
                • marouder Kurde, ale ten krystian ma gadane:))) 07.12.06, 22:43
                  Bylo takie powiedzenie: "Dobry bajer, pol dnia zleci":)
                  Ty sie dana wystrzegaj gadul erotycznych, mowie ci:)))
                  • dana33 Re: Kurde, ale ten krystian ma gadane:))) 07.12.06, 22:47
                    nie moge... wlasnie dalam porady rozlupancowi co do coitus iterrrrruptus.. :)))
                    • marouder Re: Kurde, ale ten krystian ma gadane:))) 07.12.06, 22:51
                      To split ma tak mloda malzonke?
                      I na dodatek praktykuja sex na ortodoksyjna, katolicka modle?
                      Jezuuu:))))))))
                      • dana33 Re: Kurde, ale ten krystian ma gadane:))) 07.12.06, 23:03
                        :))))
                        • tut_ets Re: Kurde, ale ten krystian ma gadane:))) 07.12.06, 23:37
                          ;))) Widocznie... Bo krystkowi caly czas slinka leci...
                      • e-donkey tylko peting :(((( 07.12.06, 23:05
                        marouder napisał:

> To split ma tak mloda malzonke?
                        > I na dodatek praktykuja sex na ortodoksyjna, katolicka modle?
                        > Jezuuu:))))))))
                        • tut_ets AZ petting?? 07.12.06, 23:38
                          Bo mam wrazenie, ze ona mu sie tylko patrzec an siebie pozwala... :))
                          • dana33 Re: AZ petting?? 07.12.06, 23:44
                            krystianka wyraznie powalilo...... milczy.....
                            albo moze konczy liste grzechow na niedziele.... :)))
                            • tut_ets Re: AZ petting?? 07.12.06, 23:52
                              kakao zatkalo... ;))
                            • krystian71 otej godzinie w srodku nocy ,moje drogie niewyzyte 08.12.06, 10:39
                              podstarzale panie,to ja sie czym innym zajmuje.
                              Czyms,o czym wy sobie tu mozecie jedynie pogruchac,z sliniaczkiem pod
                              broda,zeby klawiaturze spiecia nie zrobic
                              • dana33 Re: otej godzinie w srodku nocy ,moje drogie niew 08.12.06, 10:42
                                u nas, zydow, mowi sie, ze pies ktory szczeka, nie gryzie...
                                nie szczekaj tutaj tyle o twoich sukcesach, krystek..... w tym wieku juz wiemy
                                co i jak w twoim wieku.... :))))
                                • krystian71 Re: otej godzinie w srodku nocy ,moje drogie niew 08.12.06, 10:51
                                  u nas chrzescian dana,mowi sie,ze "krowa,ktora ryczy ,daje malo mleka"
                                  Dwie krowy tez.
                                  Wiec skoro swit,o dziesiatej,obserwujac wasza nocna dystusje z tutka,dochodze
                                  do wniosku,ze marny byl ten poranny udoj dzis w Israelu.
                                  • dana33 Re: otej godzinie w srodku nocy ,moje drogie niew 08.12.06, 11:03
                                    hahahaha....... krystek..... u nas zbiory sa 3 razy w roku...... i u nas krowy
                                    daja extra duzo mleka, szczegolnie po dobrze przesmianej nocy.... :)))
                                    ubaw mialysmy z tutets swietny wczoraj... :)))

p.s. nie zapominaj, krystek, ze zbliza sie niedziela....
                                    p.s. nr. 2 nie zapominaj krystek, ze twoja chrzescijanska religia wyszla z
                                    mojej zydowskiej... :))))
                                    gora nasiiiiiiiii!!!!!!!
                                    • krystian71 Re: otej godzinie w srodku nocy ,moje drogie niew 08.12.06, 15:27
                                      z twojej religii to najwyzej satanizm mogl wyjsc
                                      Apage satanas.
                                      Ale sam widze,i rozumiem,ze na starosc poznajac piekno wiary
                                      chrystusowej,podswiadomie pragnelabys jakis punkt stycznosci miedzy ta wiara a
                                      judaizmem znalesc.
                                      Choc oficjalnie u twoich rabinow nie ma innego wyznania bardziej
                                      potepianego,bardziej pogardzanego uwazanego za wiekszego wroga zydostwa.
                                      Nic sie nie przejmuj ,a jak cie duszne strachy opadna odspiewaj ostatnia
                                      zwrotke Wojtylowskiej i kaszubskich rybakow "Barki"przed snem

Panie, dalszy rejs odwołany,
                                      bo Sternika do Siebie wezwałeś,
                                      a nam brak siły, nadzieja zgasła.
                                      O Chryste, przecież burze szaleją,
                                      ratuj Barkę, bo bez Ciebie zginiemy!
                                      Nie lękajcie się! A wypłyńcie na głębię!
                                      Cała naprzód! Nowy świta już dzień".
                    • explicit Re: Kurde, ale ten krystian ma gadane:))) 08.12.06, 17:27
                      Don't need it dirty old women ,... She tied it up her plumbing after second
                      child - Ha ,...
                      ==============================================================================
                      wlasnie dalam porady rozlupancowi co do coitus iterrrrruptus.. :))

• dana33 Re: Kurde, ale ten krystian ma gadane:))) 08.12.06, 19:05
                        jezuuuuu, rozlupaniec..... coraz gorzej z twoim wywiadem...... przeciez mam
                        troje dzieci, nie dwoje.....
                        kurrrrka, za co ty im placisz, tym twoim agentom???? lepiej te forse przyslij
                        mnie, potrzebuje nowy samochod..... a ja ci juz udziele wszelkiej informacji z
                        pierwszego zrodla, murowanie... :))))
    • genom3 Re: Moglo byc gorzej,czyli slowa pocieszenia dla 07.12.06, 23:00
      krystian71 napisała:

> tak mi przyszlo do glowy

jakas wesz mu wlazla

>gdy czytalem

hohohoho

> Czyli juz wiem,ze to o mimikre chodzilo, ukrycie sie w tlumie.
      > I jak pisze w tytule,ze nie ma tego zlego ,bo moglo byc gorzej.
      > Az strach pomyslec coby bylo,gdyby twoj tate w Czarnej Afryce po wojnie sie
      > znalazl.!!!Dla mimikry dalby swoje dziewczyny obrzezac????
      > Brrr,az mnie dreszcze przeszly,jakiegos to losu Dana uniknela

jak kcesz obrzezac wnuczke to w egipcie sluza
      • tut_ets Re: Moglo byc gorzej,czyli slowa pocieszenia dla 07.12.06, 23:53
        nie, nie podsuwaj mu takich pomyslow... Nie narazaj biednej wnuczki... co ona
        winna dziadkowych odlotow??
        • dana33 Re: Moglo byc gorzej,czyli slowa pocieszenia dla 07.12.06, 23:59
          :))))
    • dana33 Re: 3000 tysiace lat Zydow w Ziemi Swietej... 07.12.06, 23:05
      mialam kiedys kolege w polsce, jak mialam 5 lat. moj tate sie go zapytal, kim
      chce byc, jak bedzie duzy. powiedzial mu, ze pilotem. moj tate sie go zapytal,
      dlaczego akurat pilotem. to on mu powiedzial, ze wtedy bedzie mogl napluc z
      gory na syna szewca. to ty byles tym synem, zerowiec.....
      • tut_ets Re: 3000 tysiace lat Zydow w Ziemi Swietej... 07.12.06, 23:34
        Hahahahhaa!!! Madry dzieciak!!
    • bam_buko tuta.....ty z plemienia Tutu czy Tutsi? 08.12.06, 00:12
      jedni i drudzy dzicy....izraela dalej bierze co sie da i skad sie da??
      porzucilas judica dla fs warto wiedziec
      • dana33 Re: tuta.....ty z plemienia Tutu czy Tutsi? 08.12.06, 00:14
        bambus..... to watek pocieszajacy dla mnie.... krystek go dla mnie otworzyl...
        albo mnie pocieszasz, albo spadowa..... o dzikich zydach tutsowotytowych to
        siem pytaj gdzie indziej, git? bo znow wpadnem w rozpacz i dopiero bedzie
        zabawa.... krystka bendzie trzeba odrywac od listy grzechow.....
        • krystian71 nu ciebie koonefa ,rzecz jasna chcialem pocieszyc 08.12.06, 10:48
          bo po paruletniej forumowej zazylosci ,i tych milosnych wyznaniach z pierwszych
          miesiecy,poczuwam sie jeszcze do jakis ludzkich odruchow i ciesze sie,ze
          twojego tate los przypadkiem do Polski rzucil,wiec w ramach mimikry nie
          pozbawil cie jakiejs czastki twojej powloki cielesnej.
          Waga pokazalaby pare gramow mniej ( a moze i kilo,kto cie tam wie) ale co to
          za zycie...
          Natomiast tej tutce,co ja wszedzie za soba wozisz -nic nie jestem winny ,ale co
          mi tam ,pociesze i ja .
          Powiedz jej ode mnie,ze "kazda potwora znajdzie swojego amatora"
          • dana33 Re: nu ciebie koonefa ,rzecz jasna chcialem pocie 08.12.06, 11:07
            kurrrrka, krystek...... ale wy mnie tu trzymacie w napieciu...... zerowiec
            dzisiaj stwierdzil, ze bylam w obozach, wiec chce linku..... grzesio niemiecki
            juz pare dni temu pisal cos o mojej odyseji francuzkiej i obiecal mi natychmiast
            ta historie zeskenowac, ale czekam w napieciu do dzisiaj..... cusik mu
            skenowanie nie idzie.... a teraz ty mi tu znow o moich milosnych listach, ale
            tez nic nie chcesz podeslac, zeskenowac i przypomniec....
            nu, chlopakiiiiiii, zlitujcie sie i dajcie w koncu tutaj moja historie, ktorej
            nie bylo, bo ile mozna wytrzymac w takim napieciu niewiedzy??????
          • kakapete Re: nu ciebie koonefa ,rzecz jasna chcialem pocie 08.12.06, 11:07
            Czytajac te wszystkie wypowiedzi to utwierdzam sie w mniemaniu, ze ci Zydzi
            wszedzie potrafili i potrafia sie "wcisnac": Jezus i Maria, pierwsi
            apostolowie, zydokomuna, ofiary w Katyniu / szacuje sie na 20-25% osob
            pochodzenia zydowskiego,/takze przechrztow/ glownie wsrod rezerwistow /, nawet
            wsrod zabitych pod Monte Cassino / tu czekam na dane . A do
            superpatriotow ,ktorzy tropia nie-Polakow: wg nowych teorii w etnogenezie
            Polakow duzy udzial mieli Wandalowie(!), jaki wstyd! / tu zyli 6 wiekow /,
            gorzej,takze Sarmaci / dzicy koczownicy iranskojezyczni/, a troszke tez
            Awarowie - zupelna kompromitacja - skosnoocy dzicy wojownicy niearyjscy /turko-
            altajscy/. W etnogenezie Zydow aszkenazyjskich jest prawdopodobnie duzo / a
            moze wiekszosc/ pierwiastkow niesemickich , glownie turko-chazarskich, moze tez
            ugryjskich. Jak szanujacy sie "Polak-patriota-katolik" moze zyc z taka
            swiadomoscia.
            • krystian71 Re: nu ciebie koonefa ,rzecz jasna chcialem pocie 08.12.06, 15:37
              odbilo ci czlowieku???akurat w tym miejscu ze swoimi znanymi wszystkim
              rewelacjami wlazisz?ze narody sa antropologicznie wymieszane po wedrowce
              ludow,nawet dziecko z podstawowki wie.
              Co to ma wspolnego z podrywaniem mnie przez Dane w mailach ,jej fartem,ze tylko
              chrzest na niby jej rodzina zafundowala,a nie co gorszego...
              Sio.
              • marouder Re: nu ciebie koonefa ,rzecz jasna chcialem pocie 08.12.06, 15:46
                Nie sio, tylko normalnie, jak sie zakochales, to sie nie wypieraj, jak niejaki,
                Lyzwa, twoj kolalycjant!!
                • marouder bo napisze erotyk z toba w roli glowne!!!/nt 08.12.06, 15:47

• krystian71 Re: bo napisze erotyk z toba w roli glowne!!!/nt 08.12.06, 16:29
                    nie strasz maruder literackich krytykow.
                    Ja do takich nie naleze.Wiec przestraszyc sie nie dam
                    Ale tak miedzy nami...jestes dumny ze swego dziela,czy sadzisz,ze moglbys go w
                    jakis sposob poprawic.
                    Masz duzo czasu,moj 3-miesieczny wnuk,chociaz ma juz jednego zeba ,moze jeszcze
                    chwile poczekac na nowa wersje, taka w ktorej z gory widac o co autorowi
                    chodzilo i czy nie byl tylko niewolnikiem rymow, ktorym poswiecil logike swego
                    przeslania
                    • marouder Re: bo napisze erotyk z toba w roli glowne!!!/nt 08.12.06, 16:33
                      Jestem pewien, ze przeslanie zrozumiales. Wierze w ciebie!
                      Moge napisac ten erotyk, jesli ci zalezy. Zajmie mi to jakie 5 min...

PS. Poprawiac nic nie bede:)
                      • krystian71 no to do roboty, Dana sie ucieszy 08.12.06, 16:35

• krystian71 Re: nu ciebie koonefa ,rzecz jasna chcialem pocie 08.12.06, 16:24
                  chcesz sobie o czyms pogadac,maruder? a o czym?
                  Tworczosc literacka ma swoje prawa, moze byc metna jak gnojowka po zabeltaniu.
                  Ale od takiego ,zwyklego , prostego postu,chyba mam prawo jakias jasnosc
                  postulowac???
                  Co nie?Wiec co?
                  • marouder Re: nu ciebie koonefa ,rzecz jasna chcialem pocie 08.12.06, 16:25
                    Zwyczajnie, jak sie zakochales, to sie krna nie wypieraj, bo to nieladnie!
                    • krystian71 Re: nu ciebie koonefa ,rzecz jasna chcialem pocie 08.12.06, 16:34
                      to glupie,co moge powiedziec, bo to niszczy moja wizje dzentelmenstwa ,zeby
                      glos niewiasty i jej opinie nie niszczyc, ale jak sie podwiesisz do wymiona
                      Dany, stanie sie dla ciebie jasne,ze to ONA , nie ja molestowala mnie
                      seksualnie na tym forum.
                      Paskudna sprawa
                      • dana33 Re: nu ciebie koonefa ,rzecz jasna chcialem pocie 08.12.06, 19:03
                        co znaczy molestowalam, krystek????? molestuje, molestuje w dalszym ciagu....
                        ale jak widze, za twoja zgoda, bo inaczej to bys mnie juz podal do prokuratury,
                        nie? tak ze nie krzycz tyle, bo jeszcze jolka zauwazy i dopiero bedzie
                        bajzel... :))))
                        • krystian71 Re: nu ciebie koonefa ,rzecz jasna chcialem pocie 08.12.06, 19:05
                          Jolka sie cieszy, zawsze miala poczucie humoru i swojej wartosci
    • andrzej_lozowski Nie dziwi mnie to ze Zydzi w Polsce probowali 08.12.06, 15:35
      ukrywac swoje pochodzenie.

Razi mnie natomiast to ze sporo Polakow ktorzy uratowali Zydow podczas drugiej
      wojny swiatowej boja sie mowic o tym. Boja sie wlasnych sasiadow!

• krystian71 moze sie wstydza.Ja,gdybym Urbana uratowal, 08.12.06, 15:38
        do konca zycia chodzilbym kanalami
    • krystian71 Danaaaa! a gdyby tate w Chinach schronienie znalaz 08.12.06, 15:43
      i ci stopki bandazowal!!! bo patrzac w twoj rocznik widze,zebys sie na ten
      barbarzynski zwyczaj zalapala, tym bardziej ,ze przy twojej miernej urodzie w
      zaden inny sposob Ro-ti-szi by na ciebie nie polecial!!!
      I co teraz, jak w butkach nr 14 utrzymalabys w pionie swoje 300 kg wagi???
      Albo i 301 kg,bo uratowalabys przynajmniej swoj kli-kli ,cholera spytaj
      fredzia,jak sie to nazywa co wycinaja na Czarnym Ladzie
      • dana33 Re: Danaaaa! a gdyby tate w Chinach schronienie z 08.12.06, 19:01
        ja mu zawiazala oczy, zanim ja go zaszlepowala pod hupe, krystek.... a potem
        juz bylo za pozno.... co ja ci ide powiedziec.... chlop sie meczy i meczy, ale
        zydowskie prawo po mojej stronie....
        i nie 300 kg, i nie 301. tylko 500. minus 2 gramy od wtorku, bo mi zab
        wyrwali.... :))))
        • krystian71 musi byl sprochnialy,skoro tak malo wazyl 08.12.06, 19:07
          > i nie 300 kg, i nie 301. tylko 500. minus 2 gramy od wtorku, bo mi zab
          > wyrwali.... :))))

• dana33 Re: musi byl sprochnialy,skoro tak malo wazyl 08.12.06, 19:19
            dokladnie..... sprochnial ganz i doszczetnie, za duzo gryzlam mojego...
            naduzylam zab i kuniec..... w gramy. zwazylam, zeby moc ci sie pochwalic, o
            ile schudlam..... :)))
            • demagok Re: musi byl sprochnialy,skoro tak malo wazyl 08.12.06, 19:21
              Danuś ? Dwa gramy ? No nie żartuj. Smoczyce maja kły po kilogramie.
            • krystian71 dana?ta na dole,jakas tam fijola,to co to jest? 08.12.06, 19:45
              nowa tutka-opalitka?na co cierpi?
              Bo ze cierpi to widac...
              • dana33 Re: dana?ta na dole,jakas tam fijola,to co to jes 08.12.06, 20:09
                nie jestem pewna, krystek, ale mam wrazenie, ze to nowe wcielenie
                blazarkowskie... jesli sie pisze to l z kreska, to nawet odpowiada dokladnie
                stanowi psychicznemu blazarka.... moze wzial leki w ostatnich dniach i wymyslil
                sobie nowy nik..... bo ze ma fiola to chyba sam rozumiesz, nie? :))))
                • krystian71 Re: dana?ta na dole,jakas tam fijola,to co to jes 09.12.06, 08:59
                  czyje to wcielenie,nie musisz mi tlumaczyc,sam wiem.
                  Na pewno nie blazarkowskie.
                  Blazar ma wazniejsza misje do spelnienia,niz sie za jakies alpejskie kwiatuszki
                  doniczkowe przebierac.
                  Pol nocy tlumaczylem jolce,ze to vitalia-opalia ,primo voto.
                  Obawiam sie,ze jak jutro przemianuje sie na nasturcje,jolka mi juz nie uwierzy
          • fijola3 Re: musi byl sprochnialy,skoro tak malo wazyl 08.12.06, 19:32
            krystian71 napisała:

> > i nie 300 kg, i nie 301. tylko 500. minus 2 gramy od wtorku, bo mi zab
            > > wyrwali.... :)

-------------------------------------------------------------------------------

facet bez jaj, za to z dwoma zwiastujacymi kobitkami u boku i jedną na ścianie:)
            <ziew>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka