absztyfikant 10.12.06, 00:10 Znacie opcje na google polegajaca na szukaniu w swiatowych newsach? Wpisalem Andrzej Lepper. Oto rezulaty: news.google.com/news?hl=en&ned=us&q=andrzej+lepper Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Lepper Superstar:)))))) 10.12.06, 00:10 Lepper to po angielsku trędowaty... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: errata 10.12.06, 00:13 hihihi....... moze cep bral udzial w tej orgii???? bo ma o sobie takie wysokie mnienie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko ciebie tutaj tylko brakowalo... 10.12.06, 00:15 spozniasz sie...czesc poszla spac Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O co... 10.12.06, 00:16 ...sie rozchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:17 swieta racja, marudzinski..... to jest nielegalne, korzystac z czyichs wynalazkow bez pozwolenia i bez placenia royalties... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:19 Aborygeni maja pejsy w nosach. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:20 zapomniales o kokardce... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:23 Absztyfiaknt w nosie ma pejsy, nie to co krystek! Jak krystek wejdzie na forum, zaraz napisze, ze zapejsowienie forum wzroslo!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:26 on dopiero jutro..... lista grzechow dluga..... u niego niedziele zawsze tak samo sie odbywaja...... rano na msze, tam spowiedz z przygotowanej listy grzechow, rozgrzeszenie z kara, zdrowaski. potem do domu. niedzielny obiad, ktory jolka przygotowala, letki odpoczynek i ciuciu muciu z wnukiem, a potem zaczyna dzialac na forum. znaczy sie pierwsze grzechy do nastepnej listy. wtedy tez napisze o pejsach.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:30 Wlasnie mysle nad poematem sakramentalno-pokutnym o krystianie..tylko, czy mu sie spodoba?? Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa masz racje marouder...ty jestes autorem 10.12.06, 00:19 napisalem o tym pare dni wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: masz racje marouder...ty jestes autorem 10.12.06, 00:22 No to o co sie rozchodzi z tym zapejsowieniem? Wiem skad inad, ze absztyfikant w nosie ma pejsy, calkiem inaczej niz np. krystian. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: masz racje marouder...ty jestes autorem 10.12.06, 00:26 ty wierzysz absztyfikantowi??? powinien napisac ..mam rowniez!! w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: masz racje marouder...ty jestes autorem 10.12.06, 00:31 Nie no, rowniez w nosie to absztyfikant jeszcze posiada muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: masz racje marouder...ty jestes autorem 10.12.06, 00:38 z tego wynika,ze ma taki typowy.... pojemny na nos tylko operacja plastyczna moze pomoc przyszyc.......co ociosane raczej trudno choc podobno probuja Odpowiedz Link Zgłoś