Dodaj do ulubionych

Lepper Superstar:))))))

10.12.06, 00:10
Znacie opcje na google polegajaca na szukaniu w swiatowych newsach? Wpisalem
Andrzej Lepper. Oto rezulaty:

news.google.com/news?hl=en&ned=us&q=andrzej+lepper
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Lepper Superstar:)))))) 10.12.06, 00:10
      Lepper to po angielsku trędowaty...
      • absztyfikant errata 10.12.06, 00:11
        Leper to po angielsku trędowaty...
        • dana33 Re: errata 10.12.06, 00:13
          hihihi....... moze cep bral udzial w tej orgii???? bo ma o sobie takie wysokie
          mnienie... :))))
    • bam_buko ciebie tutaj tylko brakowalo... 10.12.06, 00:15
      spozniasz sie...czesc poszla spac
    • puls.usa zapejsowienie forum gwaltownie wzroslo n/t 10.12.06, 00:15

• marouder Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O co... 10.12.06, 00:16
        ...sie rozchodzi?
        • dana33 Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:17
          swieta racja, marudzinski.....
          to jest nielegalne, korzystac z czyichs wynalazkow bez pozwolenia i bez
          placenia royalties... :))))
          • absztyfikant Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:19
            Aborygeni maja pejsy w nosach.
            • dana33 Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:20
              zapomniales o kokardce... :))))
              • marouder Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:23
                Absztyfiaknt w nosie ma pejsy, nie to co krystek!
                Jak krystek wejdzie na forum, zaraz napisze, ze zapejsowienie forum wzroslo!!
                • dana33 Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:26
                  on dopiero jutro..... lista grzechow dluga..... u niego niedziele zawsze tak
                  samo sie odbywaja...... rano na msze, tam spowiedz z przygotowanej listy
                  grzechow, rozgrzeszenie z kara, zdrowaski. potem do domu. niedzielny obiad,
                  ktory jolka przygotowala, letki odpoczynek i ciuciu muciu z wnukiem, a potem
                  zaczyna dzialac na forum. znaczy sie pierwsze grzechy do nastepnej listy.
                  wtedy tez napisze o pejsach.... :))))
                  • marouder Re: Ja jestem autorem pojecia "zapejsowienie" O c 10.12.06, 00:30
                    Wlasnie mysle nad poematem sakramentalno-pokutnym o krystianie..tylko, czy mu
                    sie spodoba??
        • puls.usa masz racje marouder...ty jestes autorem 10.12.06, 00:19
          napisalem o tym pare dni wczesniej
          • marouder Re: masz racje marouder...ty jestes autorem 10.12.06, 00:22
            No to o co sie rozchodzi z tym zapejsowieniem? Wiem skad inad, ze absztyfikant w
            nosie ma pejsy, calkiem inaczej niz np. krystian.
            • puls.usa Re: masz racje marouder...ty jestes autorem 10.12.06, 00:26
              ty wierzysz absztyfikantowi???
              powinien napisac ..mam rowniez!! w nosie
              • marouder Re: masz racje marouder...ty jestes autorem 10.12.06, 00:31
                Nie no, rowniez w nosie to absztyfikant jeszcze posiada muchy.
                • puls.usa Re: masz racje marouder...ty jestes autorem 10.12.06, 00:38
                  z tego wynika,ze ma taki typowy....
                  pojemny
                  na nos tylko operacja plastyczna moze pomoc
                  przyszyc.......co ociosane raczej trudno
                  choc podobno probuja
                  • absztyfikant Re: masz racje marouder...ty jestes autorem 10.12.06, 00:39
                    :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka