imagiro 21.12.06, 21:46 www.herald-mail.com/?module=displaystory&story_id=154557&format=print Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosc88 Wyobrazasz sobie to frywolne spojrzenie tego 21.12.06, 21:55 5-letniego przestepcy na te dziewczynke zanim ja uszczypnal ??? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Wyobrazasz sobie to frywolne spojrzenie tego 21.12.06, 21:59 widze te blyski z oczu nieprzezpieczne, ten wasik zalotny ... a tak szczerze mowiac, za to co ja sie naszczypalem dziewczyn powinienem dostac 1500 lat w Sing-Sing z mozliwoscia wyjscia po 932 latach ... tfu ... popie..na ta moja nowa ojczyzna ... prawie tak samo jak stara ... Odpowiedz Link Zgłoś
gosc88 Albo jeszcze ciekawe moze byc i to, czy 21.12.06, 22:06 w chwili tego uszczypniecia malec sykna przez zabki: "bzyyyk" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
imagiro Re: Albo jeszcze ciekawe moze byc i to, czy 21.12.06, 22:20 to calkiem mozliwe ... ale czytales, ze o rok mlodszy, 4-latek byl sobie pozwolil na musniecie piersi swej wychowawczyni i za to spedzil caly dzien w szkolnym hareszcie ? to dopiero zbok ... po cyckach czyichs sie wycierac ... do ciurmy go, niech go inne zboki rozumu naucza ... zboka jednego ... Odpowiedz Link Zgłoś
van_grunsven USA jest bardzo chore 22.12.06, 06:56 news.yahoo.com/s/ap/20061221/ap_on_he_me/teen_drugs rzuccie okiem na te liczby: spadla(!) liczba cpunow wsrod nastolatkow w usa, a jednoczesnie co trzeci uczen zazywal narkotyki w ub. roku. 10 procent lyka Viacodin i tak dalej i temu podobne. Raport podkresla ze niewielu uczniow szkol srednich wacha klej, TYLKO 9 procent 8-klasistow! BRAWO USA. ----------- _Marijuana remained the single most abused drug among teens, although its use also dropped slightly within all three grades. Nearly 12 percent of 8th graders reported using it, compared to 25 percent of 10th graders and 31 percent of high school seniors. _Nearly 10 percent of high school seniors admitted to using excessive dosages of Vicodin, a slight increase over the last year. _3.6 percent of 10th graders got high off Ritalin, up two-tenths of 1 percent. Ritalin is used normally to combat effects of attention deficit disorder. Odpowiedz Link Zgłoś