aaki 26.12.06, 20:11 słowo" biczko" jakim operujesz co znaczy? pytam bo w językach obeznany nie jestem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54474918&a=54475625 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genom3 Re: pytanie do z_daleka 26.12.06, 20:12 aaki napisała: > słowo" biczko" jakim operujesz co znaczy? > pytam bo w językach obeznany nie jestem > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54474918&a=54475625 a w czym ty jestes obeznany?:)))) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: pytanie do z_daleka 26.12.06, 20:27 może ty wiesz? to coś w jidisz czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: pytanie do z_daleka 26.12.06, 20:35 oni tamoj mieszajo p z b, mowio na przyklad ja cie bierdole Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: pytanie do z_daleka 26.12.06, 20:38 nó on żyd to "p" z "b" nie myli. nie znam sie na językch ale to pewnie jakies zdrobnienie Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: pytanie do z_daleka 26.12.06, 20:38 a zamiast kobitka majo kopytka wszystko klopalnie bomylone Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: pytanie do z_daleka 26.12.06, 20:49 ben.hure napisał: > oni tamoj mieszajo p z b, mowio na przyklad ja cie bierdole i ja mam swojeho nasladowce? bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: pytanie do z_daleka 26.12.06, 20:32 on malewa malewke,zostaw go f spokoju. jusz te pare znudzonych forumowych meskich chartow sie dzisiaj calkiem porozkrecalo,ale towarzystwo sie nudzi w zyciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki jak sobie naleje to pewnie 26.12.06, 20:35 przyjdzie i objaśni :-) teraz jakoś zniknął :-( Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: jak sobie naleje to pewnie 26.12.06, 20:38 aaki napisała: > przyjdzie i objaśni :-) > teraz jakoś zniknął :-( jak sie chcesz naszego jezyka nauczyc zapisz sie na kurs i zaplac nie ma nic za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: jak sobie naleje to pewnie 26.12.06, 20:42 z_daleka przyjdzie i mi wyjasni :-)a może ty wiesz co to znaczy "biczko"? Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: jak sobie naleje to pewnie 26.12.06, 20:48 aaki napisała: > z_daleka przyjdzie i mi wyjasni :-)a może ty wiesz co to znaczy "biczko"? hehe, mam nadzieje ze ci nie wytlumaczy, z przekory:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: jak sobie naleje to pewnie 26.12.06, 20:49 zniknął:-( może się z kimś naradza co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: pytanie do z_daleka 26.12.06, 20:37 i-love-2-ski napisała: > on malewa malewke z krwi chrzescijanskich niemowlat >zostaw go f spokoju. a moze w spokojo? >jusz te pare znudzonych forumowych sie rachelka na nastolatke przerobila z to pisownio:) cofanko w rozwoju:) > meskich chartow sie dzisiaj calkiem porozkrecalo,ale towarzystwo sie nudzi w zy na lepsze towarzycho cie niestety nie stac > ciu:) siup Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Sam wiesz genom, skor cielesnie bidula chudnie 26.12.06, 20:39 ...to czemu ten proces mialby tez nie dotyczyc sytemu nerwowego, w jej wypadku stale cieniejacego sznurka, rozpietego miedzy uchem prawym a lewym?? Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Sam wiesz genom, skor cielesnie bidula chudni 26.12.06, 20:45 marouder napisał: > ...to czemu ten proces mialby tez nie dotyczyc sytemu nerwowego, w jej wypadku > stale cieniejacego sznurka, rozpietego miedzy uchem prawym a lewym?? generalnie to ona mnie w ogole nie obchodzi:))) ani ona, ani jej fizjonomia, ani przekroj mozgowo-odbytowy ot zwykly przyglup z ktorego mozna od czasu do czasu sie ponabijac:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Sam wiesz genom, skor cielesnie bidula chudni 26.12.06, 20:50 Kiedys, dawnym dawno, kak goworiat russkije, mialem naiwna nadzieje, ze to czlowiek, ba nawet bronilem tej istoty, gdy ja ktos potraktowal niepochlebnym slowem Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Sam wiesz genom, skor cielesnie bidula chudni 26.12.06, 20:52 marouder napisał: > Kiedys, dawnym dawno, kak goworiat russkije, mialem naiwna nadzieje, ze to > czlowiek, ba nawet bronilem tej istoty, gdy ja ktos potraktowal niepochlebnym s > lowem naiwny jestes, ludzka rzecz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 do z_daleka 26.12.06, 20:41 nie ucz aaki jidysz, jak chce moze sie na kurs zapisac, przynajmniej zaplaci podasz takiemu kilka slowek i potem bidna rachelka i inne aaki w co drugim zdaniu bedo je przytaczac ze niby tacy obeznani:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Szczegolnie dotyczy bajsyklistki, ktora w ten sam 26.12.06, 20:43 ...sposob "nauczyla sie" jezyka angielskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Szczegolnie dotyczy bajsyklistki, ktora w ten 26.12.06, 20:47 marouder napisał: > ...sposob "nauczyla sie" jezyka angielskiego!!! ona zna angielski? chyba nie wedlug amerykanina:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Greenpoincki angielski zna bardzo dobrze... 26.12.06, 20:53 ...cytuje z pamieci, wiec prosze o wybaczenie za ewentualne niescislosci: "...a tutaj napadalo z 5 inchow sniegu dzisiaj.." Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: Greenpoincki angielski zna bardzo dobrze... 26.12.06, 20:56 marouder napisał: > ...cytuje z pamieci, wiec prosze o wybaczenie za ewentualne niescislosci: > > "...a tutaj napadalo z 5 inchow sniegu dzisiaj.." aaaaaaa znaczy zna biegle:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 biedniacha byle aki..... 26.12.06, 22:24 z daleka cie zignorowal... :))) ty lepiej idz do czepa, ten specjalista w takich pytaniach wlasnie, co to jest biczka, gdzie jest judea i samaria.... idz i wez pare lekcji u niego, on to robi lepiej niz ty.... ucz sie ucz, nauka to potegi klucz.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki z daleka_zaniemówił 26.12.06, 22:35 no właśnie z daleka jakoś zamilkł,i nie chce powiedzieć co napisał...może słabuje i zaniemógł biedaczysko albo mowę mu odebrało :-( a ty danuś miła nie wiesz czasem co to "biczka"? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder i-love-10-tego jest biegla w jezykach. Mysle, ze.. 26.12.06, 22:38 ...pojela slowo "biczka". Idz, ja zapytaj aaki. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: i-love-10-tego jest biegla w jezykach. Mysle, 26.12.06, 22:42 hahaha...... niezauwazylam twojej odpowiedzi, marudzinski... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: z daleka_zaniemówił 26.12.06, 22:41 ja wiem. ale nie mam zamiaru ci wyjasnic... :)))) ta idiotka wiadomo skad tez wie. zapytaj sie jej... moze ci odpowie jakims zrozumialym zdaniem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki wszyscy wiedzą .nikt nie chce powiedzieć ? 26.12.06, 22:45 a nasz zdaleka bohater wybył. co tu jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: wszyscy wiedzą .nikt nie chce powiedzieć ? 26.12.06, 22:46 nic nie jest grane. z daleka nie bawi sie w odpowiedzi na glupie pytania. umrzesz, bidula, w nieswiadomosci... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: wszyscy wiedzą .nikt nie chce powiedzieć ? 26.12.06, 22:52 a może nie wie co napisał? kalba mać ! kto mi ta biczkę wyjasni? Odpowiedz Link Zgłoś
byle_jaki_abu_aki Re: wszyscy wiedzą .nikt nie chce powiedzieć ? 26.12.06, 22:56 jako osiedlony w Polanda arab powinienes wiedziec ze te nazwe pisze i wymawia sie Bolanda. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: wszyscy wiedzą .nikt nie chce powiedzieć ? 26.12.06, 22:56 Mysle, ze mowil o "plazce"...takiej malej plazy, wiesz...A jak ty myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: wszyscy wiedzą .nikt nie chce powiedzieć ? 26.12.06, 23:01 "cyklistka ty plażko" -nie za bardzo mi pasuje. danusia zawsze chętna była do pomocy swoim przyjaciołom(nawet per procura) a teraz wody w usteczka nabrała aj-waj so sie dzieje??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: wszyscy wiedzą .nikt nie chce powiedzieć ? 26.12.06, 23:07 ...no to juz nie wiem (tu rozlozylem rece bezradnie!), jesli nie "plazka, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: wszyscy wiedzą .nikt nie chce powiedzieć ? 26.12.06, 23:09 nic sie nie wymyśli-trzeba czekac na z_daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki .i jak tam z_daleka ? 27.12.06, 07:54 co to znaczy "biczka" ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: .i jak tam z_daleka ? 27.12.06, 08:00 a co tobie...? spac nie mozesz? Biczka cie trapi? Nie bede sie znecal nad toba i zaspokoje twoja zdrowa ciekawosc. Biczka to zdrobnienie od bicz... Bicz natomiast, mozesz sibie tlumaczyc dowolnie, przynajmniej na cztery sposoby...kazdy pasuje do podmiotu... Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: .i jak tam z_daleka ? 27.12.06, 08:04 trafienie! - to jedna z mozliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś