absztyfikant 29.12.06, 19:10 wiadomosci.onet.pl/1457017,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Ostatnie godziny Saddama!!!!!!!!!!!!! 29.12.06, 19:11 Shabbat shalom motherfucker!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: ale gmira 30.12.06, 00:23 www.ynetnews.com/home/0,7340,L-3083,00.html W HEBRAJSKIEJ WERSJI TEJ SAMEJ GAZETY PISZA IZ W TEJ CHWILI JEST JUZ UBRANY W SZATE PRZEDEGZEKUCYJNA. KONIEC TYRANA. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: oscar 30.12.06, 00:36 Nie chce bronic Huseina ale cos tu nie pasuje w tm calym teatrze . 1.Dlaczego proces nie byl demokratycznie naglosniony-czy powodem nie byla wspolpraca Saddama z CIA? 2.Co im sie tak spieszy wyslac go do Allaha?( Zeby jego glos skargi nie wyszedl za wiezienie,moze ma pare tajemnic?) 3. Wrocmy do Miloszewicza1 Nieprawidlowe tabletki w wiezieniu pilnie strzzonym z "kwiatem" lekarzy miedzynarodowym? Cos tu jest grubymi nicmi szyte. Odpowiedz Link Zgłoś
intel33 Re: oscar 30.12.06, 00:41 grzegorz1948 napisał: > Nie chce bronic Huseina ale cos tu nie pasuje w tm calym teatrze . > 1.Dlaczego proces nie byl demokratycznie naglosniony-czy powodem nie byla > wspolpraca Saddama z CIA? > 2.Co im sie tak spieszy wyslac go do Allaha?( Zeby jego glos skargi nie wyszedl > > za wiezienie,moze ma pare tajemnic?) > 3. Wrocmy do Miloszewicza1 Nieprawidlowe tabletki w wiezieniu pilnie strzzonym > z "kwiatem" lekarzy miedzynarodowym? > Cos tu jest grubymi nicmi szyte. Oczywiscie, ze jest szyte i to bardzo grubymi nicmi. Trzeba powiesic Saddama zeby za duzo o wspolpracy z pewnymi ludzmi nie powiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: oscar 30.12.06, 00:42 grzegorz1948 napisał: > Nie chce bronic Huseina ale cos tu nie pasuje w tm calym teatrze . > 1.Dlaczego proces nie byl demokratycznie naglosniony-czy powodem nie byla > wspolpraca Saddama z CIA? > 2.Co im sie tak spieszy wyslac go do Allaha?( Zeby jego glos skargi nie wyszedl > > za wiezienie,moze ma pare tajemnic?) > 3. Wrocmy do Miloszewicza1 Nieprawidlowe tabletki w wiezieniu pilnie strzzonym > z "kwiatem" lekarzy miedzynarodowym? > Cos tu jest grubymi nicmi szyte. NIE MASZ DOPRAWDY PRZYCZYNY BRONIC TEGO KATA Z BAGDADU. KAT IDZIE W RECE KATA. PROSTA SPRAWIEDLIWOSC. ZAPYTAJ DZIESIATKI TYSIECY KURDOW, KTORZY STRACILI SWYCH MEZOW CZY SYNOW. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz1948 Re: oscar 30.12.06, 01:19 Oskar twoje poglady na temat Saddama opiera sie na"rewelacji" mediow a jak bylo naprawde to nie wiesz ani ty ani ja.Nas tam nie bylo.Pamietaj ze sa dalej ludzie w Polsce ktorzy opiewaja komune bo wtedy im sie dobrze zylo a sa tacy ktorzy by najchetniej to cale czerwone bractwo poslalo do raju. A co do Kurdow no to jakos ten narodek lubiany nie jest i teraz pytanie kto im odda "ich" terrytorium Iran(lub administrator USA) Turcja ( Öcelan w ich rekach i maja teraz troche spokoju-tak mi powiedzial jeden Turek ale czy ma racje?????) rozwalone Ruski (kon by sie usmial)a wiec kto w koncu stanie w obronie Kurdow? A moze moja kolezanka Jaskölle kurdyjka ktora wiecej para sie praca w partii komunistycznej niz zawodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
oscar62 Re: oscar 30.12.06, 12:12 grzegorz1948 napisał: > Oskar twoje poglady na temat Saddama opiera sie na"rewelacji" mediow a jak bylo > > naprawde to nie wiesz ani ty ani ja.Nas tam nie bylo.Pamietaj ze sa dalej > ludzie w Polsce ktorzy opiewaja komune bo wtedy im sie dobrze zylo a sa tacy > ktorzy by najchetniej to cale czerwone bractwo poslalo do raju. A co do Kurdow > no to jakos ten narodek lubiany nie jest i teraz pytanie kto im odda "ich" > terrytorium Iran(lub administrator USA) Turcja ( Öcelan w ich rekach i maja > teraz troche spokoju-tak mi powiedzial jeden Turek ale czy ma racje?????) > rozwalone Ruski (kon by sie usmial)a wiec kto w koncu stanie w obronie Kurdow? > A moze moja kolezanka Jaskölle kurdyjka ktora wiecej para sie praca w partii > komunistycznej niz zawodowa. NIE OPIERAM SIE NA MEDIACH. 24 LAT TYRANSTWA W IRAKU MOWIA SAME ZA SIEBIE. ON ZABIJAL JAK OPETANY NIE TYLKO KURDOW, TEZ SZYITOW. A OKUPOWANIE KWEJTU I ATAK RAKIETOWY NA IZRAEL, KTORA NIE BRALA UDZIALU W WALKACH 1990 ROKU? LISTA DLUGA. Odpowiedz Link Zgłoś