Gość: pacyfistka IP: *.valueline.com 04.04.03, 16:42 Ameryke spotka zasluzona kara. Oni i tak te wojne przegrywaja, ale maja lepsza propagande i ciagle klamia. Moj przyjaciel, pacyfista z sasiedniej izolatki powiedzial mi to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qqq Czy ty nie masz oczu człowieku. IP: 213.77.21.* 04.04.03, 16:47 Spójrz na różnice potencjałów, chociażby ludnościowy, nie mówiąc o technicznym, ekonomicznym, ludnościowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan... Pacyfista...Ty kundlu.Pekniesz ze zlosci. ii|ii IP: *.utc.com 04.04.03, 17:13 Juz sobie wyobrazam do jakiego obledu doprowadzaja cie amerykanskie sukcesy.Bardzo sie ciesze... ii|ii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny przeciez to ja sobie ciagna lacha z pacyfy IP: *.valueline.com 04.04.03, 18:38 Wzieliscie to na powaznie? zobacz z jakiego serwera sa wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Iracki adwokat pomógł uratować szeregowiec Je IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 16:47 Rozumiem, że czynnie włączysz się do działań przeciwko Ameryce Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: Iracki adwokat pomógł uratować szeregowiec Je 04.04.03, 16:49 Niezwykle logiczny wniosek z tej wiadomości! Czy "w izolatkach" nie ma przypadkiem jakichś leków zakłócających logiczne myślenie? Dla mnie z tej wiadomości wynika inne przesłanie: jeśli ktoś jest CZŁOWIEKIEM to w każdych okolicznościach zachowuje się jak człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patr Brawo! Większość Irakijczyków to porządni ludzie... IP: waprx* / 172.24.102.* 04.04.03, 17:00 ...trzeba tylko fanatyków wyłapać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Jak najbardziej. Wyłapać. Co do jednego IP: 213.77.21.* 04.04.03, 17:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Votaz Ładna historia IP: 195.94.193.* 04.04.03, 17:08 Człowiek pozbawiony domu, w zagrożeniu ratuje życie osobie, która potencjalnie jest jego wrogiem. Prawdziwy człowiek, muzułmanin, chrześćjanin, ... . Po tych wszystkich strzałach do dzieci, oświadczeniach nienawiści, bombardowaniach itp. - ta informacja jest jak promyk światła. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Ładna historia ale mogłaby być jeszcze ładniejsza 04.04.03, 17:17 Można było napisać,że ów adwokat był inwalidą bez nogi, oczywiście uciętej przez siepaczy Husajna. Marsz przez pustynię o kuli byłby jeszcze bardziej wzruszający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Cześć Indris! IP: *.axelspringer.com.pl 04.04.03, 17:36 Indris, dawno Cię tu nie było. To ładnie, że do nas zajrzałeś, żeby znowu powiedzieć coś ciekawego i wartościowego. Twoje głębokie i celne sądy naprawdę robią wielkie wrażenie i zapadają nam w pamięć. A jak tam miewa się szanowna małżonka Lusia? Proszę, przekaż jej od nas wszystkich wyrazy podziwu i szacunku. Myślę, że niełatwo jest być towarzyszką życia osoby o tak przenikliwym umyśle jak Twój. Twoja mądrość po prostu poraża i onieśmiela. Jak Lusia to znosi? indris napisał: > Można było napisać,że ów adwokat był inwalidą bez nogi, oczywiście uciętej > przez siepaczy Husajna. Marsz przez pustynię o kuli byłby jeszcze bardziej > wzruszający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_z_pieskiem Re: Ładna historia IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 04.04.03, 17:29 Jessika powroci do domu i stanie sie bohaterem, obsypia ja zaszczytami, dostanie sie do telewizji, jej twarz bedzie reklamowac cokolwiek. Moze stanie sie rzeczniczka ruchu antywojennego, albo prowojennego, zadna roznica. Beda ja goscic w bialym domu, prezydent uscisnie jej dlon. A potem ta dlon nacisnie spust rewolweru, bo nie da sobie rady z plastikowym swiatem, przezyciami i powracajacym koszmarem. I nakreca o tym wzruszajacy film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Life is brutal IP: 213.77.21.* 04.04.03, 17:32 a żołnierz jest żołnierz a jak nie to dupa jest a nie żołnierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Spoko Re: Life is brutal IP: 24.82.183.* 05.04.03, 06:11 Nikt Jej na wojne nie zapraszl.Podpisala kontrakt z armia?Podpisala.Podpisala kontrakt z takim pracodawca,ktory nie gwarantuje cieplych pieluch.O co wiec kruszenie kopii?Nikt nie podpisuje w ciemno.Tam nie ma poboru.Gdzie drwa rabia tam wiora leca.Szum jest po to,zeby zrobic z niej BOHATERA.Propaganda.Dla mnie BOHATER,to czlowiek,ktory uratowal kogos z plonacego domu,kogos,kto sie topil i tym podobne dzialanie.Zolnierz w armiach zawodowych wie za co dostaje zold.Nikomu nie zycze byc z poboru na "ochotnika".Zanim ktos paszcze rozedrze niech sie zastanowi o co mu chodzi.Pozdrowienia WS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Starszy szeregowiec IP: *.nyc.rr.com 05.04.03, 07:14 PFC=Private First Class co na polski przeklada sie jako starszy szeregowy. Odpowiedz Link Zgłoś