Dodaj do ulubionych

straszne niedopatrzenie...

16.01.07, 12:49
dokonalo sie na tym niezwykle wrazliwym na ludzka niedole forum.
Otoz wskutek niustannego forowania tematu zydow i izraela, zupelnie niedostrzegalismy
innych cierpiacych i przesladowanych ludow Naszej Ukochanej Ziemi...
Jest ich wiele i nie nalezy zapominac o zadnym z nich. Tylko na poczatek, proponuje zajac sie walka
o przywrocenie zagarnietych ziem i dobr zarowno amerykanskim Indianom jak i australijskim
Aborygenom... Brutalni najezdzcy i okupanci ich ziem powinni czym predzej wyniesc sie do swoich
ojczystych krajow.
Obserwuj wątek
    • goldbaum Kiedy zaczniecie palic kobiety na stosie? 16.01.07, 12:57
      W Europie przeciez tez palili! A o tym jakos zapomniales.
    • krystian71 Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 13:35
      nie zupelnie.]
      Temat zydowski dzwieczy jak falszywa miedz
      Nie ma czegos takiego , bo zanudzal forum od wielu miesiecy
      • oscar62 Re: straszne niedopatrzenie... 17.01.07, 12:14
        krystian71 napisała:

> nie zupelnie.]
        > Temat zydowski dzwieczy jak falszywa miedz
        > Nie ma czegos takiego , bo zanudzal forum od wielu miesiecy
        >
        ZANUDZIL? COS NIE CZUC TO NA TYM FORUM...
    • z_daleka Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 13:41
      to troche zenujace, ze sa ludzie na tym forum, ktorzy z pasja potrafia jedynie gromic zydow, ale zeby
      wystapic w obronie biednych, gnebionych Indian i Aborygenow to juz im nie staje sumienia i pasji...
    • rzewuski1 Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 13:42
      chocby serbowie łuzyccy
      nikt sie onich nie upomni
      a to nasi bracia słowianie
      • krystian71 o rety.czy tym idiotyzmem karmia kazda prawde 16.01.07, 13:56

• krystian71 o rety.czy tym idiotyzmem karmia kazda prawde 16.01.07, 13:56
    • pisssmaker Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 13:46
      z daleka zajmij sie cwoku lepiej tym co twoj narod robi. A robi wiele : morduje niewinne kobiety , dzieci ,
      starcow w Palestynie i Libanie.
      Powiem krotko - spie..j syjonistyczna swinio.
      • vitalia Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 13:53
        pisssmaker napisała:

> z daleka zajmij sie cwoku lepiej tym co twoj narod robi. A robi wiele :
        morduje
        > niewinne kobiety , dzieci ,
        > starcow w Palestynie i Libanie.
        > Powiem krotko - spie..j syjonistyczna swinio.

Odezwał się "człowiek"
        • krystian71 Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 13:58
          ale twoj narod morduje .
          Zwlaszcza kobiety i dzieci.
          O czym zatem rozmawiac.?
          Wstyd wielki i babelki
        • pisssmaker Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 14:18
          Alez tak vitalip smiem twierdzic ze jestem czlowiekiem przez duze C. Kiedy ty organizowalas gowniane i
          syjonistyczne mityngi w stylu - izrael ma prawo do obrony, ubierajac sie nawet w koszulke ze stosownym
          napisem., ja dostawalem po ryju od waszej erecowej misztara za to ze uczestniczylem w Tel Avivie. w
          pokojowych marszach przeciwko syjonistycznym swiniom ktore zabijaja niewinych ludzi i kradna im
          ziemie.
          Spadaj pani gospodyni domowa skompromitowana tu wiele razy za brak inteligencji na swoje
          ugrzecznione forum syjonistyczne judaica.
          • behamot3 Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 14:36
            pisssmaker napisała:

> Alez tak vitalip smiem twierdzic ze jestem czlowiekiem przez duze C. Kiedy ty
            o
            > rganizowalas gowniane i
            > syjonistyczne mityngi w stylu - izrael ma prawo do obrony, ubierajac sie
            nawet
            > w koszulke ze stosownym
            > napisem., ja dostawalem po ryju od waszej erecowej misztara za to ze
            uczestnicz
            > ylem w Tel Avivie. w
            > pokojowych marszach przeciwko syjonistycznym swiniom ktore zabijaja
            niewinych
            > ludzi i kradna im
            > ziemie.
            > Spadaj pani gospodyni domowa skompromitowana tu wiele razy za brak
            inteligencji
            > na swoje
            > ugrzecznione forum syjonistyczne judaica.

w tym czasie gryzles pazury z nerw ty palancie, nie miales odwagi tam byc ani
            twoi pobratymcy islamusy.
            siedz na dupie i mnie podskakuj a jak chcesz to zadzwonie do ciebie i w ryj ci
            powiem cala prawde o tobie

• pisssmaker [...] 16.01.07, 15:10
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • vitalia Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 14:47
            jasne, łykniesz każde kłamstwo które ci się sprzeda zasrany wykładowco, jeszcze
            raz mnie tkniesz to przyjade do ciebie i sobie porozmawiamy szanowna aniu
            lewicka.Tak między "prawdą a rozsądkiem" to zastanów się czy warto toczyć kopie
            i kto na tym straci:)
            • pisssmaker Torbo vitalio.!!!!! 16.01.07, 15:13
              Kopii sie nie toczy - kopie sie kruszy , ty "polaczko". Jesli zyjesz w naszym
              kraju , to sie chociaz naucz podstaw jezyka.
              JUz ci powiedzialem tepa gospodyni domowa - wypad z tego forum na swoje
              antypolskie podworko droga ewko. Chcesz po nazwiskach ? Prosze bardzo pani ewo
              obojga nazwisk.
              • dana33 Re: Torbo vitalio.!!!!! 16.01.07, 16:11
                adasiu...... znow tracisz panowanie.... zdajesz sobie sprawe, jak to sie moze
                skonczyc, nie?
            • pisssmaker Vitalia ale jestes faszystka 16.01.07, 15:41
              Islamuski !!!!!????Hehe widze ze przyjelas syjonistyczna i antyhumanistyczna
              nutke po swoich
              kolezankach i kolegach ze sraela. Tajemnica poliszynela jest ze przyjmujesz
              pieniadze ze sraela na dzialnosc ktora prowadzisz czyli mityngi syjonistyczne w
              stylu srael ma prawo sie bronic. Ile ty antypolska krowo wzielas w zeszlym roku
              od dany33 kiedy przyjechala do was na mityng ?

Ps. Dalem sie wpuscic w kanal ? A kto mi pisywal swoje glupawe lisciki ze
              swoich kilku skrzynek pocztowych ? Znam dokladnie - przynajmniej dwa twoje
              nazwiska i wiem gdzie sie obracasz i mieszkasz. Uwazaj - bede cie obserwowal.
              Jesli bedziesz pluc na Polske - kraj ktory laskawie cie przyjal pod swoje
              skrzydla zostaniesz ukarana. Juz od dawna wiadomo ze prowadzisz antypolska
              dzialalnosc na forum judaica i nie tylko. Teraz przyjmujesz pieniadze od obcego
              kraju po to aby pluc tutaj na Polakow. Uwazaj wiejska i tępa pućko na razie
              nie macie pokrycia na szmal ktorym placicie na te pozal sie boze mityngi. Wiesz
              jak to sie nazywa ? TO ZDRADA!!!!
              • z_daleka Re: Vitalia ale jestes faszystka 16.01.07, 15:46
                o Jezusie!...znow atak?
                • marouder Re: Vitalia ale jestes faszystka 16.01.07, 15:48
                  Sam nie wiem, co z nim zrobic? Rente juz sobie wysluzyl ten pan K.Z. z N.C.?
              • vitalia Re: Vitalia ale jestes faszystka 16.01.07, 15:52
                ale sie uśmiałam :))))))))))
                moje liściki były odpowiedziami na twoje próby wyciągnięcia wiadomości o innych
                forumowiczach, mam caluśką korespondencję łącznie z prośbami twoimi o
                przebaczenie :))))))))))))))
                radochy było co nie miara jak sobie czytaliśmy twoje wypociny , na temat
                trymowania piesków :))) Jesteś rozkoszny blazare naprawdę, pisz dalej ku
                uciesze mojej i innych .
                Tak tak dałeś sie wpuścić w maliny , nawet nie wiesz jak bardzo :)
                A poza tym pocałuj sie w swój kozi tyłek .
                Ty antypolski islamusie. A teraz idż i nauczaj to w czym jesteś najlepszy jak
                ci się tylko wydaje :)
                • pisssmaker ale pieniadze vitalio 16.01.07, 16:05
                  dostajecie na stowarzyszenie ze sraela nieprawdaz ? Sprawdz lepiej od kogo one
                  sa i kto was tu w Polsce finansuje.Obys sie , pani gospodyni domowa nie
                  obudzila z reka w gownie.
                  • dana33 Re: ale pieniadze vitalio 16.01.07, 16:15
                    blazerski....... ty juz masz reke w gownie, nawet nie wiesz jak..... ja ci radze
                    naprawde, zebys pil przy zamknietym kompie, a tak to uwazal na kazde slowo,
                    ktore piszesz.....
                    • ariadna-enta Re: ale pieniadze vitalio 16.01.07, 16:47
                      czy tutaj bluzga ten sam pissmaker,który podobno miał przez pół roku podziwiać
                      piękne indianki nad rozlewiskami Amazonii?
                      Jak ten czas szybko zleciał.
                      • behamot3 Re: ale pieniadze vitalio 16.01.07, 16:50
                        ariadna-enta napisała:

> czy tutaj bluzga ten sam pissmaker,który podobno miał przez pół roku
                        podziwiać
                        > piękne indianki nad rozlewiskami Amazonii?
                        > Jak ten czas szybko zleciał.

ma koles fantazje oj ma :)
                      • pisssmaker Re: ale pieniadze vitalio 16.01.07, 18:03
                        Tak to ten sam. Bluzga z laptopa i kosmosu. Czasem tylko bo za drogo wychodzi.
                  • marouder Kakalko-posralko.. 16.01.07, 16:16
                    Najwyzszy Czas bys sie zastanowil nad zrodlami finansowania vivy palestyny a
                    takze mediow radyjowych, co nie??
                  • vitalia Re: ale pieniadze vitalio 16.01.07, 16:17
                    pisssmaker napisała:

> dostajecie na stowarzyszenie ze sraela nieprawdaz ? Sprawdz lepiej od kogo
                    one
                    > sa i kto was tu w Polsce finansuje.Obys sie , pani gospodyni domowa nie
                    > obudzila z reka w gownie.

Bez obawy bladasiu :) ty już leżysz w goownie po uszy i kwiczysz ,
                    \taki jesteś miły, że nie dajesz szans aby o tobie zapomnieć :)) pisz pisz ja
                    sobie taki pamiętnik założyłam i wklejam tam twoje zwidy jako patologiczny
                    przypadek border line,, ale to nie usprawiedliwi cię w oczach twojej
                    wierchuszki :)
                    A o moje pieniądze się nie martw , chociaż ostatnio miałam kolosalny wydatek ,
                    aż 24 złote na książkę pewną o tytule, który już dziś przeczytałeś:)

Forum JUDAICA
                    חַוָה
          • dana33 Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 16:10
            tak tak, blazerski, ty tak byles na demonstracjach w tel avivie, jak byles w
            kawiarence w oriencie.....
      • z_daleka Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 14:04
        habibbi kvoc li...
      • dana33 Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 16:09
        blazerowski pisssssssmejkeru....... moze w koncu zamilkniesz? ani nie
        odchodzisz, ani nie dotrzymujesz slowa, dokladnie jak twoi bracia w arabstwie
        terrorystycznym. nie zapominaj, ze ja tu stoje i czuwam..... nie przeginaj
        znow.... nie recze za to, jak dlugo bede znosic twoje "sjonistyczna swinio"....
        • pisssmaker Danusiu 16.01.07, 16:35
          Moja slodka - syjonistyczna swinio !!! Pisze to z przeswiadczeniem ze tak
          jest. Mam zreszta na to dowody. Kolekcjonuje twoje soczyste i faszystowskie
          wpisy, mam juz tego kilka megabajtow
          Ps. Nikomu nie skladalem zadnego slowa. No i nie jestem blazare paniala ??
          • dana33 Re: Danusiu 16.01.07, 17:45
            jestes, jestes...... i jeszcze raz ci mowie: nie przeginaj facio... nie
            przeginaj... wiesz, jest takie przyslowie: dopoty dzbanek wode nosil, dopoki...
            • pisssmaker Re: Danusiu 16.01.07, 18:02
              Danusiu - tlusty syjonistyczny wieprzupowiem krótko:
              s.p.i.e.r.d.a.l.a.j. !!!!
              • dana33 Re: Danusiu 16.01.07, 21:04
                nie licz na to, adasiu.... ganc na odwrot..... czekam na dalsze twoje wywody...
                • pisssmaker Re: Danusiu 16.01.07, 21:11
                  Nie czekaj. Idz robic to co najlepiej lubisz - idz zabijac niewinnych ludzi w
                  Palestynie.
                  • vitalia Finito 16.01.07, 21:20
                    kaput, blazare :)))))))))))))))))
    • marouder Amerykanski Polaku, Polaku australijski, laduj sie 16.01.07, 14:27
      ..do samolotu wraz z rodzina i wracaj, szczegolnie, ze w kraju tak bardzo
      potrzeba nieskazonej osobista refleksja "mysli" patriotycznej!
      • krystian71 Re: Amerykanski Polaku, Polaku australijski, ladu 16.01.07, 14:31
        he. o co chodzi , biedoto.?
        O co goscia z daleka napastujesz ???
        • marouder Re: Amerykanski Polaku, Polaku australijski, ladu 16.01.07, 14:46
          Jestes skazony, jako autochton, mysla zydziacka, nie to, co Amerykanie i
          Australijczycy od Moskala!!
          Do drugiego lub trzeciego szeregu wstap!!

A ziemie Ameryki i Australii przynaleza sie oczywiscie Indianom i Aborygenom!
        • z_daleka Re: Amerykanski Polaku, Polaku australijski, ladu 16.01.07, 14:47
          raczej twojego gamonia:)
    • z_daleka Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 14:43
      no i stalo sie dokladnie, tak jak przewidywalem... Nie da sie tutaj bronic ciemiezonych , gnebionych i
      wyzyskiwanych ludow, gdyz zawsze przypataleta sie jakis plujacy zolcia pisssmacer, albi pismacher -
      krystek to o tobie, albo za przeproszeniem, goldbaum....ktorzy za wszelka cene beda odwracac uwage
      Swiata od rzeczywistych problemow i ludzkich cierpien, aby tylko pogledzic o swoich ulubionych
      zydach.
      • z_daleka Re: straszne niedopatrzenie... 16.01.07, 14:53
        NU, kolezanki i koledzy, dosyc tego zadymiania...wracamy do tematu: ziemia amerykanska dla Indian,
        ziemia australijska dla Aborygenow.... a okupanci go home....
        • rzewuski1 kRYM dla tatarów 16.01.07, 14:59
          prusy,slask,ziemia lubuska,pomorze zachodnie,warmia i mazury ,obwód kaligrandzki
          dla niemiec
          • z_daleka Re: kRYM dla tatarów 16.01.07, 15:02
            sorry, to na forum kraj...
          • behamot3 zara zara 16.01.07, 15:03
            rzewuski1 napisał:

> prusy,slask,ziemia lubuska,pomorze zachodnie,warmia i mazury ,obwód
            kaligrandzk
            > i
            > dla niemiec

Israel od wisly do jordanu !!!
            • rzewuski1 Re: zara zara 16.01.07, 15:08
              w koncu dostalismy to od stalina
              nie chcemy takich prezentów
              • krystian71 ktp dostal to dostal, kto kochal Stalina to kocha 16.01.07, 15:28
                a jak ktos ma pretemsje ,ze cos dostalismy od stalina albo nie , na zydziackim
                forum niech to napisze.
                Bo to akurat zydzaiactwo na tym forum dotyczy
          • marouder KRYM jest gocki!! 16.01.07, 15:31
            Krym dla Gotow!! A takze Pomorze i czesc Mazowsza!!
      • krystian71 ale po co sie wysilasz gosciu. 16.01.07, 15:22
        wiadomo,ze zydy to temat nie warty wzmianki.
        Problem, ktory nie istnieje
        Nic na to nie poradze,
        • z_daleka Re: ale po co sie wysilasz gosciu. 16.01.07, 16:38
          Moj tu przeuroczy palancie, "wiadomo,ze zydy to temat nie warty wzmianki."
          Pogadajmy wiec o Indianach i Aborygenach...dyc od pocztku o to mi biega...
          • krystian71 a po co gosciu? 17.01.07, 11:16
            poradzili sobie sami, juz od dawna nikt do nich nie strzela,gdy dzieci do
            szkoly odprowadzaja,nikt na sile nie trzyma w rezerwatach otoczonych przez
            straznicze wiezyczki.?
            Po co mam marnowac swoja energie na wywazanie otwartych drzwi do lasu
    • josifek a szczegolnie ci co tam 17.01.07, 11:19
      jako falszywi czlonkowie Solidarnosci przybyl, choc ich tam SB wyslalo.
      Kaczynski postaraj sie nam ich nazwiska podac, to ich sytuacje rodzinna pod lupe
      wezmiemy, tak jak z radoscia tego z Bielska wzielismy.
    • absztyfikant Re: straszne niedopatrzenie... 17.01.07, 14:23
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54692320&a=54692320
      • z_daleka Re: straszne niedopatrzenie... 17.01.07, 14:38
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54692320&a=55675598
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka