Gość: piotr.ny IP: *.valueline.com 09.04.03, 19:56 Yeah baby! he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 19:58 Chirac i Schroeder co teraz powiecie pajace ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaWik Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.04.03, 21:42 Jak to co?! Że Francja i Niemcy muszą koniecznie uczestniczyć w odbudowie Iraku, czyli lukratywnych konraktach... Mam nadzieję, że Amerykanie nie pozwolą im nawet powąchać irakijskiego piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.spa.umn.edu 09.04.03, 21:43 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Chirac i Schroeder co teraz powiecie pajace ??? poczekaj az zobaczysz jaka 'demokracje' amerykanie zainstaluja w iraku. Pewnie taka jak w Afganistanie :) poczekaj az zobaczysz nowe ataki terrosystyczne przeciwko zwyklym amerykanom, ktorzy juz placa za imperialna polityke rzadu - mimo bogatego kraju poziom zycia w USA jest znacznie nizszy niz w Europie. dowod: Kazdego amerykanina ktory byl w europie pytam jak mu sie podobalo - wszyscy bez wyjatku powiedzieli ze bardziej niz w europie, dwoch kombinuje jak sie tam przeniesc na stale. Znajdz niemca co chce sie przeniesc do USA. Ameryka nie ma polityki spolecznej bo kasa idzie na wojny na ktorych zyskuja nieliczne korporacje. Amerykanskie spoleczenstwo placi. Pewnie ze obalenie Husajna bylo dobrym pretekstem - CIA zrobilo Irakijczykom duze swinstwo instalujac goscia i partie BAAS w 1963. Ciekawe kogo zainstaluja im w 2003, i kiedy go beda musieli obalic, zeby 'uwolnic' dzielny narod iracki? Jesli zaczales o iraku czytac wczoraj to nie dziwie ci sie ze popierasz te wojne, cala ta operacja sie opiera na niewiedzy i dobrej wierze ludzi takich jak ty. ciesz sie dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny kolega siedzi w Minnesocie IP: *.valueline.com 09.04.03, 21:52 Co ty tam robisz, skoro poziom zycia w Europie jest wyzszy? Cierpisz na rozdwojenie jazni? Ja Rosji nie lubie, wiec tam nie pojechalem. Co cie trzyma w tej okropnej Ameryce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurek Re: kolega siedzi w Minnesocie IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 09.04.03, 23:11 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > Co ty tam robisz, skoro poziom zycia w Europie jest wyzszy? > Cierpisz na rozdwojenie jazni? Ja Rosji nie lubie, wiec tam nie > pojechalem. Co cie trzyma w tej okropnej Ameryce? On sie wybiera do Korei pln. w ramach "weight watchers". Najlepsza dieta na odchudzenia. Masz racje. Po co taki sk....syn zyje w Stanach i sie meczy. "edu"to znaczy pewnie wyklada na uniwerysytecie .... podlogi dywanami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: kolega siedzi w Minnesocie IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 23:42 Gość portalu: kurek napisał(a): > Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > > > Co ty tam robisz, skoro poziom zycia w Europie jest wyzszy? > > Cierpisz na rozdwojenie jazni? Ja Rosji nie lubie, wiec tam nie > > pojechalem. Co cie trzyma w tej okropnej Ameryce? > > On sie wybiera do Korei pln. w ramach "weight watchers". Najlepsza dieta na odc > hudzenia. > Masz racje. Po co taki sk....syn zyje w Stanach i sie meczy. "edu"to znaczy pew > nie wyklada na uniwerysytecie .... podlogi dywanami a ty zmywasz kible i mu zazdroscisz, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty x Do X-a, przestań pisać ciągle te same brednie! IP: 217.30.133.* 10.04.03, 00:07 Na razie to młodzi Niemcy szukają pracy poza swoim krajem, bo u nich dużo większe bezrobocie niż w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pak Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.fe.internet.bosch.de / 10.4.4.* 10.04.03, 10:06 Gość portalu: x napisał(a): > Gość portalu: Łukasz napisał(a): > > > Chirac i Schroeder co teraz powiecie pajace ??? > > poczekaj az zobaczysz jaka 'demokracje' amerykanie > zainstaluja w iraku. Pewnie taka jak w Afganistanie :) > > poczekaj az zobaczysz nowe ataki terrosystyczne przeciwko > zwyklym amerykanom, ktorzy juz placa za imperialna > polityke rzadu - mimo bogatego kraju poziom zycia w USA > jest znacznie nizszy niz w Europie. > > dowod: > Kazdego amerykanina ktory byl w europie pytam jak mu sie > podobalo - wszyscy bez wyjatku powiedzieli ze bardziej > niz w europie, dwoch kombinuje jak sie tam przeniesc na > stale. Znajdz niemca co chce sie przeniesc do USA. > > Ameryka nie ma polityki spolecznej bo kasa idzie na wojny > na ktorych zyskuja nieliczne korporacje. Amerykanskie > spoleczenstwo placi. > > Pewnie ze obalenie Husajna bylo dobrym pretekstem - CIA > zrobilo Irakijczykom duze swinstwo instalujac goscia i > partie BAAS w 1963. Ciekawe kogo zainstaluja im w 2003, i > kiedy go beda musieli obalic, zeby 'uwolnic' dzielny > narod iracki? > > Jesli zaczales o iraku czytac wczoraj to nie dziwie ci > sie ze popierasz te wojne, cala ta operacja sie opiera na > niewiedzy i dobrej wierze ludzi takich jak ty. > > ciesz sie dalej :) Pytalem sie wielu Niemcow, ktorzy wrocili ze Stanow jak im sie tam podobalo. Nie pamietam ilu sie tam nie podobalo a jaden mi powiedzial, ze najwiekszym bledem w jego zyciu byl powrot. Daje do myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martsy glupio IP: *.237.45.207.adsl.by.worldonline.dk 09.04.03, 20:19 Propaganda w krajach arabskich plus usmiechniety urbanek Saddama w berecie, wciskali Arabom, ze Saddam jest o krok od wspanialego zwyciestwa. Prawie zdobywa Waszyngton. No i teraz glupio troche. Media Iranu i Syrii radza sobie z tym problemem w sposob, ktory pamietamy z czasow komuny. Po prostu nie pokazuja radosci Irakijczykow wyzwolonych w Bagdadzie. A i tak sie wyda i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
wojo!!!! glupio dokladnie tak to sie odbywa u palestynow 09.04.03, 20:22 Gość portalu: martsy napisał(a): > Propaganda w krajach arabskich plus usmiechniety urbanek Saddama > w berecie, wciskali Arabom, ze Saddam jest o krok od wspanialego > zwyciestwa. Prawie zdobywa Waszyngton. No i teraz glupio troche. > > Media Iranu i Syrii radza sobie z tym problemem w sposob, ktory > pamietamy z czasow komuny. Po prostu nie pokazuja radosci > Irakijczykow wyzwolonych w Bagdadzie. A i tak sie wyda i tak. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z DALEKA W NATURZE MUSI BYC ROWNOWAGA IP: 80.230.211.* 09.04.03, 20:36 OBAWIAM SIE ZE ZAWIEDZONE OSZOLOMY, POZBAWINE CODZIENNEJ STRAWY RZUCA SIE NIEDLUGO NA POMOC GNEBIONYM PALESTYNCZYKOM I NA POCHYBEL TYM BRZYDKIM ZYDOM. COZ PRZEZYJEMY I TO, BO JAK WIDAC RACJA JEST PO NASZEJ STRONIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_pilot Re: ciemnota ... IP: *.arc.nasa.gov 09.04.03, 21:56 Arabowie powinni juz sie obudzic ze sa non-stop oklamywani. Przez ich rzady, prase, kler. A najlepszym przykladem tego oklamywania jest (byl) Iracki minister od (dez)informacji. Chcieli mu uwierzyc .. i wyszli na glupkow. Na totalnych glupkow. Jednego dnia armia amerykanska miala popelniac masowe samobojstwa albo sie poddawac a nastepnego dnia pan minister nie stawia sie do pracy ... kwintesencja arabskiej ciemnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmi Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.tribune.com 09.04.03, 20:36 Wiadomosc dla pacyfistow - prosto z Bagdadu .. www.rightwingnews.com/wankers.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLO Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.nhq.hrdc-drhc.gc.ca 09.04.03, 20:41 Pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 21:49 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > Yeah baby! he, he, he zeby cie szlag trafil ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.nyc.rr.com 09.04.03, 21:56 Hej prezes idz sie upic z rozpaczy. Biedni egipcjanie zaskoczeni. Jak sie oglada Al Jazeere to moze sie byc zaskoczonym. Zywa i grubymi nicmi szyta propaganda nie wytrzymala konfrontacji z rzeczywistoscia. Mam lepszy pomysl. Prezes, z rozpaczy podetnij sobie zyly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 21:59 Gość portalu: felusiak napisał(a): > Hej prezes idz sie upic z rozpaczy. > Biedni egipcjanie zaskoczeni. Jak sie oglada Al Jazeere to moze sie byc > zaskoczonym. Zywa i grubymi nicmi szyta propaganda nie wytrzymala konfrontacji > z rzeczywistoscia. > Mam lepszy pomysl. Prezes, z rozpaczy podetnij sobie zyly. uwazaj amerykanski skurwysynu zebym tobie czegos tam nie podcial... fuck you ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny juz wiem, w Clemensiaku prezes jest na leczeniu IP: *.valueline.com 09.04.03, 22:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes dlugo nad tym myslales amerykanska swinio ? IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny az tak wielkie uczucie w tobie wzbudzam? IP: *.valueline.com 09.04.03, 22:17 czuje sie troche zazenowany... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes chce mi sie rzygac jak mysle o takich kundlach IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 22:20 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > czuje sie troche zazenowany... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny no nie, juz nie wiem co myslec IP: *.valueline.com 09.04.03, 22:23 targaja toba tak wielkie emocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes no to kogo nastepnego wyzwalamy ?? IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 22:27 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > targaja toba tak wielkie emocje Whom do you want to liberate today ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny dlaczego zmieniles temat? IP: *.valueline.com 09.04.03, 22:28 tak bardzo sie delektowalem twoimi wyznaniami uczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes bo mam cie dosyc ty fjutasie IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 22:34 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > tak bardzo sie delektowalem twoimi wyznaniami uczuc. no to chyba bedziesz musial zmienic obiekt zainteresowan, mozesz np. poprosic swoja zone zeby ci obciagnela laske jak wrocisz z pracy i wtedy mozesz sie podelektowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny oj, jaka szkoda IP: *.valueline.com 09.04.03, 22:39 schlebialo mi to, tak wielkie uczucie na taka odleglosc. Moze jeszcze troche, poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: oj, jaka szkoda IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 23:05 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > schlebialo mi to, tak wielkie uczucie na taka odleglosc. Moze > jeszcze troche, poprosze popros o to skurwysyna bu$ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fokauchatka Re: bo mam cie dosyc ty fjutasie IP: *.wbp.wroc.pl 10.04.03, 11:45 Gość portalu: Prezes napisał(a): > Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > > > tak bardzo sie delektowalem twoimi wyznaniami uczuc. > > no to chyba bedziesz musial zmienic obiekt zainteresowan, > mozesz np. poprosic swoja zone zeby ci obciagnela laske Prezes, jesteś żałosny. Zgłoś się na jakąś psychoterapię > jak wrocisz z pracy i wtedy mozesz sie podelektowac. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: no to kogo nastepnego wyzwalamy ?? IP: *.gdynia.mm.pl 09.04.03, 22:29 Ave, Islam jeszcze długo może się bronić. Biada wam! T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felusiak Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.nyc.rr.com 09.04.03, 22:28 Takich jak ty, Prezes to ja nosem wciagam. Twoj angielski taki ubogi. Popros kolegow to moze pomoga ci sklecic lepsze przeklenstwo. Tymczasem popij waleriany i poloz sie do lozeczka. 4U2NV mother........... . Fuck you too, in the ass with a giant cactus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 22:35 Gość portalu: felusiak napisał(a): > Takich jak ty, Prezes to ja nosem wciagam. > Twoj angielski taki ubogi. Popros kolegow to moze pomoga ci sklecic lepsze > przeklenstwo. Tymczasem popij waleriany i poloz sie do lozeczka. > 4U2NV mother........... . Fuck you too, in the ass with a giant cactus. nawzajem, amerykanski chuju, nawzajem pilnuj swojej zony, zeby sie nie kurwila na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny juz wiemy co boli prezesa IP: *.valueline.com 09.04.03, 22:43 no powiedz koteczku, co takiego ci zrobila twoja kobieta ze masz taka zlosc do swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: juz wiemy co boli prezesa IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 23:04 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > no powiedz koteczku, co takiego ci zrobila twoja kobieta ze masz > taka zlosc do swiata? ty pierdolony hamburgerze. pilnuj swojej zony, bo daje dupy za $50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny niestety juz 5-ta IP: *.valueline.com 09.04.03, 23:02 koncze prace i przestaje pstrykac w klawisze. juz mi nie placa. do uslyszenia do jutra w czasie godzin pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil a ty skad wiesz, co mowi aljazeera? IP: *.uBRgrb01.supercable.es 10.04.03, 02:01 rozumiesz arabski? czy tak ogolnie dla sportu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLO Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.nhq.hrdc-drhc.gc.ca 09.04.03, 21:57 Gość portalu: Prezes napisał(a): > Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > > > Yeah baby! he, he, he > > zeby cie szlag trafil ! Co prezesik, glupio sie zrobilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 21:59 Gość portalu: POLO napisał(a): > Gość portalu: Prezes napisał(a): > > > Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > > > > > Yeah baby! he, he, he > > > > zeby cie szlag trafil ! > > > Co prezesik, glupio sie zrobilo? mozesz mnie w dupe pocalowac glupi chuju ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z DALEKA OJ PIOTRZE, PIOTRZE IP: 80.230.211.* 09.04.03, 22:04 KTO WAM TE LZY OTRZE...I TOBIE PREZESIE TYSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny Oh, behave :)))))))) IP: *.valueline.com 09.04.03, 22:03 oj plonne nadzieje, jestem caly w skowronkach.... jaka pogoda w Poludniowej Karolinie? w NY pada deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Oh, behave :)))))))) IP: 204.86.58.* 09.04.03, 22:16 Gość portalu: piotr.ny napisał(a): > oj plonne nadzieje, jestem caly w skowronkach.... > jaka pogoda w Poludniowej Karolinie? w NY pada deszcz. nie wiem jaka w SC, ale w Minnesocie mamy piekna wiosne. Nie moge sie polapac, ktory z Was jest z Minnesoty??? Chetnie nawiaze kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny x z czwartego wpisu na poczatku jest z minnesoty IP: *.valueline.com 09.04.03, 22:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: x jest z minnesoty IP: 204.86.58.* 09.04.03, 22:20 dzieki! a Ty skad jestes? X - mozesz sie odezwac? mieszkam w okolicy Minneapolis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta z MN szukam kontaktu z osoba z Minnesoty IP: 204.86.51.* 09.04.03, 22:28 Sorry, ze sie tak wcinam w polityczna dyskusje, nie chce przeszkadzac. Jezeli ktos z Was mieszkajacych aktualnie w Stanach ma ochote nawiazac kontakt to prosze o mail na adres martathorne@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Egipcjanie w szoku po upadku Bagdadu IP: *.indpnd01.mo.comcast.net 09.04.03, 22:14 Gdzie mieczem wojujesz jak Sadam takim tez zginiesz.Zapomnial sie Sadam ,ze Amerykanie go postawili na tym stolku a on im dal kopniaka i chop do Ruskich, obiecanki cacanki a glupiemu radosc to moga zrobic Ruscy niech swiat sie po raz ktory przekona!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Do Prezesa IP: *.gdynia.mm.pl 09.04.03, 22:20 Ave, Czy jesteś syjonistą? T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Do Prezesa IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 22:22 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > Ave, > > Czy jesteś syjonistą? > > T. a czy ty jestes normalny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titus_flavius Re: Do Prezesa IP: *.gdynia.mm.pl 09.04.03, 22:27 Ave, Piszesz z USA. To ojczyzna syjonizmu. Zaprawdę powiadam wam, lud iracki nie zapomni wam dzisiejszego dnia! T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes nam, tzn. komu ??? IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 23:07 Gość portalu: titus_flavius napisał(a): > Ave, > > Piszesz z USA. To ojczyzna syjonizmu. Zaprawdę powiadam wam, lud iracki nie zap > omni wam dzisiejszego dnia! > > T. ty jestes naprawde zdrowo pierdolniety w lepetyne. Czy to ja "wyzwalalem" lud iracki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yankee Re: nam, tzn. komu ??? IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 09.04.03, 23:14 Siedz cicho w tej pol. Karolinie, bo cie kretynie jeszcze zdeportuja i tylko u Leppera bedziesz za pucynuta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: nam, tzn. komu ??? IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 23:15 Gość portalu: yankee napisał(a): > Siedz cicho w tej pol. Karolinie, bo cie kretynie jeszcze zdeportuja i tylko u > Leppera bedziesz za pucynuta pocaluj mnie w dupe ty amerykanska wszo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yankee Re: nam, tzn. komu ??? IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 09.04.03, 23:19 No to juz sie pakuj - FBI ma juz namiar i zostajesz wysylany do pln. Iraku w charkterze zywej tarczy dla M1A1 Abrams - tylko na to sie nadajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: nam, tzn. komu ??? IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 23:22 Gość portalu: yankee napisał(a): > No to juz sie pakuj - FBI ma juz namiar i zostajesz wysylany do pln. Iraku w c > harkterze zywej tarczy dla M1A1 Abrams - tylko na to sie nadajesz pocaluj mnie w dupe ty skurwysynu jeden uwazaj zebys ty nie zostal zywa tarcza. moze niedlugo jakis jumbo jet wyladuje na twoim biurku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yankee Re: nam, tzn. komu ??? IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 09.04.03, 23:34 Pomimo, ze jestes na "edu" tos kretyn ty wyjatkowy. Najpierw mialem byc wsza, a teraz skurwysynem. Cos tu sie nie zgadza - wsza NIE moze byc skurwysynem. Nie ma natomiast zadnej watpliwosci, ze ty jestes bezmozgowcem. Jezeli wiesz co to jest ksiazka, to wez sobie przeczytaj Szwejka, ktory wspomina tam, ze argumentowanie typu pocaluj "mnie w dupe" ma dluga i zaszczytna tradycje. No, ale nie przeszkadzam - czas zebys juz wyszedl z tego gabinetu, bo cie "security" dopadnie i wez sie za sprzatanie. Bye ( nie do zobaczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes uwazaj synku, zeby ciebie ktos nie dopadl IP: *.ces.clemson.edu 09.04.03, 23:41 Gość portalu: yankee napisał(a): > Pomimo, ze jestes na "edu" tos kretyn ty wyjatkowy. Najpierw mialem byc wsza, a > > teraz skurwysynem. Cos tu sie nie zgadza - wsza NIE moze byc skurwysynem. > Nie ma natomiast zadnej watpliwosci, ze ty jestes bezmozgowcem. > Jezeli wiesz co to jest ksiazka, to wez sobie przeczytaj Szwejka, ktory > wspomina tam, ze argumentowanie typu pocaluj "mnie w dupe" ma dluga i > zaszczytna tradycje. No, ale nie przeszkadzam - czas zebys juz wyszedl z tego > gabinetu, bo cie "security" dopadnie i wez sie za sprzatanie. > Bye ( nie do zobaczenia) A ty sie wez za mycie kibli. Szwejka czytalem pare razy. Sa tam bardzo dobre teksty. NB calosc jest raczej zdecydowanie antywojenna i co ciekawsze niewiele stracila na aktualnosci. "nie kazdy Madziar winien ze Madziar" A co na to powiedzial Szwejk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Mały Re: uwazaj synku, zeby ciebie ktos nie dopadl IP: ns4:* / 192.168.1.* 09.04.03, 23:57 Szwejk powiedział, żebyś się jebnął w ten ciotowaty, pusty czerep który nosisz na swej zawszonej szyi - pierdolony kutafonie!!! Ty się nawet do psychiatryka nie kwalifikujesz, tylko na roboty karne do Korei Północnej celem reedukacji! ;oP Ps. Pałuj się prezesiku!!! (to za całokształt) Ps2. Bez odbioru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: uwazaj synku, zeby ciebie ktos nie dopadl IP: *.ces.clemson.edu 10.04.03, 01:26 Gość portalu: Polak Mały napisał(a): > Szwejk powiedział, żebyś się jebnął w ten ciotowaty, pusty > czerep który nosisz na swej zawszonej szyi - pierdolony > kutafonie!!! no powiec cos jeszcze skurwysynku, no ! > Ty się nawet do psychiatryka nie kwalifikujesz, tylko na roboty > karne do Korei Północnej celem reedukacji! ;oP > na karne roboty to mozesz swoja matke kurwe wysylac. > Ps. Pałuj się prezesiku!!! (to za całokształt) > Ps2. Bez odbioru... spierdalaj ty amerykanska dziwko. mozesz mnie chuju pierdolony pocalowac w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Prezes, ale się z Ciebei uśmiałem! IP: 62.233.204.* 10.04.03, 01:38 Różne świry i oszołomy tu pisują, ale drugiego takiego modela jak Ty jeszcze nie spotkałem. Po prostu rozkosz! Ale Ty uważaj, bo może Ci to zaszkodzić. Weź sobie coś na uspokojenie, bo Ci jeszcze nie daj Bóg żyłka pęknie albo coś w tym rodzaju. I wtedy będzie kłopot. Buziaki Acha! A w Iraku nasi wreszcie zlikwidowali reżim bandziorów, budząc entuzjazm mieszkańców. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Gdzie jest Husajn i Pacyf ? IP: *.hartford-06rh15rt.ct.dial-access.att.net 10.04.03, 04:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Gdzie jest Husajn i Pacyf ? IP: *.bc.hsia.telus.net 10.04.03, 06:40 Pacyfisci i wszyscy debile w stylu"prezesa" oplakuja ukochanego Saddama.Cala ta wojna ukazala prawdziwe oblicza wielu krajow,ludzi i mediow! Pokazala tez jak latwo oszukac ludzi,nakarmc ich klamstwami i brudna propaganda i jak w koncu siedzac przed telewizorami widza ,ze zrobiono z nich idiotow.Ciekawe czy obroncy ucisnionych beda rozwodzic sie nad straszliwymi wiezieniami Saddama gdzie trzymano dzieci i kobiety ? Gdzie sa ci ,ktorzy bez przerwy pluja na Busha iwyzywaja tych co maja troche oleju w glowie od Zydow .Ci francuziki proarabstwo,obroncy morderczego islamu! Oto co wam zostalo... Odpowiedz Link Zgłoś
nikapalmer Re: Gdzie jest Husajn i Pacyf ? 10.04.03, 13:22 zrozumieli swoje bledy i zaciagneli sie do idf... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigzag Re: Pacyfista I pacyfaszysta w szoku. IP: *.htc.net 10.04.03, 13:32 Odpowiedz Link Zgłoś