Dodaj do ulubionych

CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow

IP: *.*.*.* 20.11.01, 03:52
CZY ZA ZABICIE ZYDA , CZLOWIEK AUTOMATYCZNIE IDZIE DO PIEKLA ?
CZY JEST JESZCZE SZANSA NA LASKE ?
A JAK WYGLADA SPRAWA Z ODPUSTAMI ?
CZY MOGLBYM SIE " WYKUPIC " ??
JESLI TAK TO ZA ILE ?

MAMY JAKIS KATOLICKICH EKSPERTOW NA FORUM ?
Obserwuj wątek
    • _angel_ Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow 20.11.01, 04:11
      Gość portalu: Conti napisał(a):

> CZY ZA ZABICIE ZYDA , CZLOWIEK AUTOMATYCZNIE IDZIE DO PIEKLA ?
      > CZY JEST JESZCZE SZANSA NA LASKE ?
      > A JAK WYGLADA SPRAWA Z ODPUSTAMI ?
      > CZY MOGLBYM SIE " WYKUPIC " ??
      > JESLI TAK TO ZA ILE ?

automatycznie wyladujesz u Allaha!
      >
      > MAMY JAKIS KATOLICKICH EKSPERTOW NA FORUM ?

• Gość: zz Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow IP: 209.53.100.* 02.12.01, 03:12
        > automatycznie wyladujesz u Allaha!
        8-)))))))))))))))))))))))))
    • Gość: MR.CONTI Re: MR.CONTI DO FALSZYWEGO CONTI IP: *.gtconnect.net 20.11.01, 04:22

> JESLI TAK TO ZA ILE ?
      >

FALSZYWCOM JESTES BO SIE POD MOJEM IMIE PODSZYWASZ ALE TYM RAZEM CI ODPOWIEM.
      ZYDA NIGDY NIE ZBIJESZ BO TWOIA MAMUSIA I TATUS POMIMO ROZWODU NADAL BRATEM I
      SIOSTROM SA I Z TEGO WZGLENDU JESTES TAK GUPIM ZE CO DZIENNIE JEST CI BARDZO
      TRUDNO ZNALSC DROGEM Z PRACY DO DOMU.
      CO DO PIEKLA PO ZAMORDOWANIU CZLOWIEKA JEST TYLKO JEDNA MICKEY MOUSE RELIGIA
      KTURA MOZE CIE WYNAGRODZIC NIE TYLKO NIEBEM ALE I NIEBEM KTURE JEST PO PROSTU
      BURDELEM. WIEZ O KTUREJ RALIGI MUWIEM? ZAPUSZCZAJ BRODEM, PIELUCHY NA GLOWEM
      WKLADAJ I JUZ DO KURW MASZ BILET PEWNY.

• Gość: Heimo Re: MR.CONTI DO FALSZYWEGO CONTI IP: 217.99.1.* 25.11.01, 22:05
        Conti, obserwując twoje wypowiedzi na Forum dziwię się, jak taki prymityw radzi
        sobie z klwaiaturą. Acha, CapsLock ci się zaciął - jakieś trzy miesiące temu.
        • Gość: MR.CONTI Re: MR.CONTI DO FALSZYWEGO CONTI IP: *.gtconnect.net 26.11.01, 01:59
          Gość portalu: Heimo napisał(a):

> Conti, obserwując twoje wypowiedzi na Forum dziwię się, jak taki prymityw radzi
          >
          > sobie z klwaiaturą. Acha, CapsLock ci się zaciął - jakieś trzy miesiące temu.

ZGADZAM SIE Z TOBOM W 100%. TEN CONTI/FALSZYWY JEST NA PRAWDEM PRYMITYWEM. ALE
          NIE SMIEJ SIE Z TYCH DUZYCH LITER BO JA TESZ TAK PISZEM. KLAWIATURE KUPILEM NA
          SPRYEDAZY I CAPSLOCK GUZIKA NIE BYLO. ALE TO DOBZE BO JEST MI LATWIEJ PISAC.
          MR.CONTI
    • Gość: Egon Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow IP: *.proxy.aol.com 25.11.01, 22:22

> JESLI TAK TO ZA ILE ?
      >

Ty do piekla pojdziesz napewno,za podszywanie sie pod uczciwych ludzi,takich
      mniej wiecej,jak i ja jestem! SZUBRAWCU NIEMYTY PRZEZ KOTA OBRZYGANY!!!!!
      • Gość: WIATA Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow IP: *.*.*.* 25.11.01, 22:31
        Do piekla razem z osama pojdziesz . Ale najpierw dostaniesz ekzeme asfaltowa
        • zbik Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow 25.11.01, 22:35
          Gość portalu: WIATA napisał(a):

> Do piekla razem z osama pojdziesz . Ale najpierw dostaniesz ekzeme asfaltowa

I bedziesz musial robic za huryse bo jest tam duzo napalonych muslimow.
          Ubiora ciebie w "burke" czyli namiot dla kobiet i bedziesz obslugiwal
          tysiace muslimow zadnych dziewic ..bedziesz robil za dziewice za kare .

• Gość: Egon Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow IP: *.proxy.aol.com 25.11.01, 22:46
            zbik napisał(a):

> Gość portalu: WIATA napisał(a):
            >
            > > Do piekla razem z osama pojdziesz . Ale najpierw dostaniesz ekzeme asfalto
            > wa
            >
            > I bedziesz musial robic za huryse bo jest tam duzo napalonych muslimow
            > .
            > Ubiora ciebie w "burke" czyli namiot dla kobiet i bedziesz obslugiwal
            > tysiace muslimow zadnych dziewic ..bedziesz robil za dziewice za kare
            > .
            >

Dobrze mu tak,arabowi osranemu w kapciach bez zelowek...
            • _angel_ Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow 25.11.01, 22:58
              Gość portalu: Egon napisał(a):

> zbik napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: WIATA napisał(a):
              > >
              > > > Do piekla razem z osama pojdziesz . Ale najpierw dostaniesz ekzeme as
              > falto
              > > wa
              > >
              > > I bedziesz musial robic za huryse bo jest tam duzo napalonych mus
              > limow
              > > .
              > > Ubiora ciebie w "burke" czyli namiot dla kobiet i bedziesz obslugiw
              > al
              > > tysiace muslimow zadnych dziewic ..bedziesz robil za dziewice za
              > kare
              > > .
              > >
              >

nieeee....on bedzie za 28-letniego "mlodzienca" ,ktorzy tez sa w tym kurewski
              raju i czekaja na walenie moslimow podobnie jak huryski!
    • Gość: krecha Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow IP: *.hwr.Arizona.EDU 27.11.01, 10:09
      Odpowiedz jest oczywista:
      tak, wyladujesz w piekle, jak kazdy inny Chrzescijanin.
      • maxwella do krechy 27.11.01, 10:35
        Gość portalu: krecha napisał(a):

> Odpowiedz jest oczywista:
        > tak, wyladujesz w piekle, jak kazdy inny Chrzescijanin.

A ty co- muzułmanin, buddysta czy wyznawca judaizmu?

• Gość: krecha Re: do krechy IP: *.hwr.arizona.edu 01.12.01, 07:19
          ateista
          • maxwella Re: do krechy 03.12.01, 14:30
            Gość portalu: krecha napisał(a):

> ateista
            to ateiści wierzą w piekło???? Zaskoczyłes mnie

• Gość: Kohl Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow IP: *.vc.shawcable.net 02.12.01, 03:04
        Ty musisz byc albo zydem, lub jego bratem przyrodnim - arabem. Niestety zydzie-
        arabie Biblia mowi co innego ze to nie Chrzescijanie a inni poganie beda
        mieszkancami wiecznego jeziora ognia.
        • Gość: Egon do Kohl-a IP: *.proxy.aol.com 02.12.01, 03:19
          Gość portalu: Kohl napisał(a):

> Ty musisz byc albo zydem, lub jego bratem przyrodnim - arabem. Niestety zydzie-
          > arabie Biblia mowi co innego ze to nie Chrzescijanie a inni poganie beda
          > mieszkancami wiecznego jeziora ognia.

Nie pij tyle piwa volksdeutsch,bo po czwartym szczochu z Aldi,kota ogonem juz
          odwracasz...!!!
    • maxwella Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow 27.11.01, 10:34

> JESLI TAK TO ZA ILE ?
      >

Tobie by sie przydał jakiś psychiatra i to teraz w tym życiu! A o przyszłe się
      nie martw - o tym decyduje Bóg.
    • Gość: Gatsby Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Pytanie do Katolikow IP: *.cvx40-bradley.dialup.earthlink.net 30.11.01, 16:58
      Przyklad islamskiej prowokacji i nienawisci do chrzescijanstwa.

> JESLI TAK TO ZA ILE ?
      >

• Gość: Kohl Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Kohl do ogona IP: *.vc.shawcable.net 02.12.01, 04:02
      Co ty ogonie sie tak zawziales na mnie, widze ze caly czas depczesz mi po
      pietach. Relax chlopie, nie wyzywaj, bo za kazde slowo bedziesz odpowiadal, to
      tylko dyskusja i nic wiecej. NIe dosc ze sie nadenerwujesz w pracy i w domu to
      jeszcze i tu na forum? jak bedziesz tak sie denerwowal to i Twoja srednia
      zyciowa spadnie, i nie bedzie taka jak amerykanska.
      • Gość: Egon Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Kohl do ogona IP: *.proxy.aol.com 02.12.01, 04:13
        Gość portalu: Kohl napisał(a):

> Co ty ogonie sie tak zawziales na mnie, widze ze caly czas depczesz mi po
        > pietach. Relax chlopie, nie wyzywaj, bo za kazde slowo bedziesz odpowiadal, to
        >
        > tylko dyskusja i nic wiecej. NIe dosc ze sie nadenerwujesz w pracy i w domu to
        > jeszcze i tu na forum? jak bedziesz tak sie denerwowal to i Twoja srednia
        > zyciowa spadnie, i nie bedzie taka jak amerykanska.

Nie martw sie o moja srednia zyciowa,Ona cala srednia zyciowa twojego narodu
        dawno przewyzszyla i dalej ,do wierzcholka podchodzic bedzie!!! A kiedy ,tam juz
        bedzie,na dol spogladac bedzie,,,,dziwiac sie,dlaczego Bog Moj innym ,tego samego
        szczescia -DAC NIE CHCIAL!!! Dlaczego Moj Boze ???
        • Gość: Kohl Re: CZY WYLONDUJE W PIEKLE ? - Kohl do ogona IP: *.vc.shawcable.net 02.12.01, 04:25
          A skad Ty wiesz z jakiego ja narodu jestem, ja znam biegle siedem jezykow, byc
          moze jestem Zydem, byc moze Arabem, MOze Ruski, moze Polak a nuz Ammerykanin
          albo Anglik. Ja lubie bywac na wielu forums.
          Pzdrw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka