Gość: wojciech j. IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 10:51 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POLO Sam informowal? IP: *.nhq.hrdc-drhc.gc.ca 16.04.03, 14:02 Po tym co wygadywal to bym sie nie dziwil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. To było odważny człowiek IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: To było odważny człowiek IP: *.fastres.net 16.04.03, 11:01 Jeszcze jedna jego informacja, jak zwykle nie ma nic wspolnego z prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To było odważny człowiek 16.04.03, 12:04 Gość portalu: jarek napisał(a): > Jeszcze jedna jego informacja, jak zwykle nie ma nic wspolnego z prawda. Fakt, że prosto z onetu, ale po co mieli by kłamać? Szkoda kola - był spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. Re: To było odważny człowiek IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.03, 12:49 Bush w takiej sytuacji to by się zesrał w gacie ze strachu i na kolanach błagał o litość. Bo to przecież drobny pijaczek jak nie przymierzając nasz "pan prezydent". Już go widzę oczami wyobrażni. Małego przestarszonego człowieczka. Kto wie, może właśnie tak skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Zrodlo Bimiego informacji nie zyje? Rozpacz:-(nt) 16.04.03, 13:12 bimi napisał: > Gość portalu: jarek napisał(a): > > > Jeszcze jedna jego informacja, jak zwykle nie ma nic wspolnego z prawda. > > Fakt, że prosto z onetu, ale po co mieli by kłamać? > Szkoda kola - był spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Może cię to zdziwi... 16.04.03, 13:59 Może cię to zdziwi, ale żal by mi było nawet gdybyś ty zginął. A przecież nawet nie dorastasz temu kolesiowi do pięt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox Kolega raczy żartować ..... IP: *.tlsa.pl 16.04.03, 14:07 bimi napisał: > Może cię to zdziwi, ale żal by mi było nawet gdybyś ty zginął. > A przecież nawet nie dorastasz temu kolesiowi do pięt. .... ten koleś pięty ma teraz w zupełnie innym położeniu i na zupełnie innej wysokości, mierząc od poziomu gruntu. Z drugiej strony, to żal mi Ciebie bimi, jesteś taki naiwnie gupi :-)))))))) tylko mi nie mów, że jesteś lewicowcem/pacyfistą.... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
v.c A ja bardzo lubie Bimi 16.04.03, 14:22 On wspaniale rzeczy wymysla. Poproscie go, poniewaz ja juz go prosilem a on nic, zeby jeszcze raz puscil ten swoj post o 9/11. W nim Bimi wymyslil ze to Rzad USA zaatakowal WTC zdalnie skierowanymi samolotami. Napisal tez ze zaden samolot nie udezyl w Pentago i ze to byla jakas bomba podlozona przez USA. Nie wytlumaczyl jednak co sie stalo z samolotem ktory wystartowal i nigdy nie wyladowal. Zreszta ja ten post dzisiaj poszukam bo to byl klasyczny BIMI godny ponownego przeczytania. Ja bardzo lubie BIMI:-) Gość portalu: Bono Vox napisał(a): > bimi napisał: > > > Może cię to zdziwi, ale żal by mi było nawet gdybyś ty zginął. > > A przecież nawet nie dorastasz temu kolesiowi do pięt. > > .... ten koleś pięty ma teraz w zupełnie innym położeniu i na zupełnie innej > wysokości, mierząc od poziomu gruntu. Z drugiej strony, to żal mi Ciebie bimi, > jesteś taki naiwnie gupi :-)))))))) tylko mi nie mów, że jesteś > lewicowcem/pacyfistą.... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox pomogę Koledze :-))) IP: *.tlsa.pl 16.04.03, 14:28 v.c napisała: > On wspaniale rzeczy wymysla. Poproscie go, poniewaz ja juz go prosilem a on > nic, zeby jeszcze raz puscil ten swoj post o 9/11. W nim Bimi wymyslil ze to > Rzad USA zaatakowal WTC zdalnie skierowanymi samolotami. Napisal tez ze zaden > samolot nie udezyl w Pentago i ze to byla jakas bomba podlozona przez USA. Nie > wytlumaczyl jednak co sie stalo z samolotem ktory wystartowal i nigdy nie > wyladowal. > > Zreszta ja ten post dzisiaj poszukam bo to byl klasyczny BIMI godny ponownego > przeczytania. > > Ja bardzo lubie BIMI:-) jest mi znana "poezja" żeczonego Kolegi BIMI'iego, a oto link, który podkreśla jego "fenomen": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5648966&a=5649271 miłej lektury, :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Pozwole sobie 16.04.03, 14:36 poprawic link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5648966&a=5649271 Ale pomimo tego ze to jest b.dobre to jest nic w prownaniu z postem o WTC. To bylo prawdziwe dzielo. On dokladnie wypracowal jak to sie wszystko stalo, jak do tego doszlo i dlaczego. Obiecuje po pracy tego poszukac. pzdr V.C. Gość portalu: Bono Vox napisał(a): > v.c napisała: > > > On wspaniale rzeczy wymysla. Poproscie go, poniewaz ja juz go prosilem a o > n > > nic, zeby jeszcze raz puscil ten swoj post o 9/11. W nim Bimi wymyslil ze > to > > Rzad USA zaatakowal WTC zdalnie skierowanymi samolotami. Napisal tez ze za > den > > samolot nie udezyl w Pentago i ze to byla jakas bomba podlozona przez USA. > > Nie > > wytlumaczyl jednak co sie stalo z samolotem ktory wystartowal i nigdy nie > > wyladowal. > > > > Zreszta ja ten post dzisiaj poszukam bo to byl klasyczny BIMI godny ponown > ego > > przeczytania. > > > > Ja bardzo lubie BIMI:-) > > > jest mi znana "poezja" żeczonego Kolegi BIMI'iego, a oto link, który podkreśla > jego "fenomen": > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=5648966&a=5649271 > > miłej lektury, :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kolega raczy żartować ..... 16.04.03, 14:25 Gość portalu: Bono Vox napisał(a): > bimi napisał: > > > Może cię to zdziwi, ale żal by mi było nawet gdybyś ty zginął. > > A przecież nawet nie dorastasz temu kolesiowi do pięt. > > .... ten koleś pięty ma teraz w zupełnie innym położeniu i na zupełnie innej > wysokości, mierząc od poziomu gruntu. Z drugiej strony, to żal mi Ciebie bimi, > jesteś taki naiwnie gupi :-)))))))) tylko mi nie mów, że jesteś > lewicowcem/pacyfistą.... :-)))) Dlaczego uważasz, że jestem głupi? Jestem głupi bo co? Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: Kolega raczy żartować ..... 16.04.03, 14:29 bimi napisał: > Gość portalu: Bono Vox napisał(a): > > > bimi napisał: > > > > > Może cię to zdziwi, ale żal by mi było nawet gdybyś ty zginął. > > > A przecież nawet nie dorastasz temu kolesiowi do pięt. > > > > .... ten koleś pięty ma teraz w zupełnie innym położeniu i na zupełnie inn > ej > > wysokości, mierząc od poziomu gruntu. Z drugiej strony, to żal mi Ciebie b > imi, > > jesteś taki naiwnie gupi :-)))))))) tylko mi nie mów, że jesteś > > lewicowcem/pacyfistą.... :-)))) > > Dlaczego uważasz, że jestem głupi? Jestem głupi bo co? Ni daj sie BIMI ty jestes skarbem naszego forum. Jak cibie nie bylo przez jakis czas to bylo tu bardzo smutno. Teraz nawet widze ze nagle po pracy nadajesz czyli jest nawet weselej. PS Blagam cie daj ten post o WTC!Wielu go nie czytalo i jestes im to winny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Vox Re: Kolega raczy żartować ..... IP: *.tlsa.pl 16.04.03, 14:42 bimi napisał: > Dlaczego uważasz, że jestem głupi? Jestem głupi bo co? nie napisałem, że jesteś głupi tylko gupi :-)))) faktycznie, to uważam Cię za perełkę tego forum, nie będę polemizował z Tobą na temat np. ataku na WTC, to jest naprawdę dobry temat, może nakręcę kiedyś jakiś film niskobudżetowy z udziałem szwabskich panienek, który będzie traktował o tym wydarzeniu, albo cos innego, jeszcze się zastanowię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Iracki minister informacji nie żyje. IP: *.fastres.net 16.04.03, 12:33 Czy moze to nie byl Urban, albo jeden z jego wiernych uczni? Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Iracki minister informacji nie żyje. 16.04.03, 16:10 czy zrobili zniego kenedel na Pesach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Iracki minister informacji nie żyje. IP: *.kabel.telenet.be 16.04.03, 17:07 Poczytajcie sobie komentarze na onecie zamiast tu pieprzyc . Ile swieczek mu zapalono i jakim szacunkiem Polacy go darza Ja sie az poplakalam i mam nadzieje , ze to tylko sensacja dziennikarska Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: Iracki minister informacji nie żyje. 16.04.03, 17:58 Gość portalu: samanta napisał(a): > Poczytajcie sobie komentarze na onecie zamiast tu pieprzyc . > Ile swieczek mu zapalono i jakim szacunkiem Polacy go darza > Ja sie az poplakalam i mam nadzieje , ze to tylko sensacja dziennikarska A kto tu cos o nim bez szacunku powiedzial. Pomimo tego ze prawdy nie mogl powiedziec wszyscy go lubia, WSZYSCY. Odpowiedz Link Zgłoś