Dodaj do ulubionych

Stosunek zydow do Oświęcimia.

07.02.07, 18:51
Oto stosunek wspolczesnych zydow do kwestii Oświęcimia i uroczystości tam
organizowanych :

pozarski napisal :
Te festiwale sa dla takich jak
ty,co to paletaja sie od latarni do latarni,bo Zyda tam prawie nie
uswiadczysz.Skad by zreszta mieli organizatorzy,w wiekszosci wypadkow goje
zreszta,ich wziac?Chyba musieliby sprowadzac z zagranicy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=56913079
Obserwuj wątek
    • arap1 Re: Pssarek pilnujesz forum....piesku 07.02.07, 18:57
      ...:-)))
    • aaki money for nothing? 07.02.07, 18:59
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=56888732
      • pisssmaker Re: money for nothing? 07.02.07, 19:04
        Jesli taki jest stosunek zydow izraelskich do Oświecimia - bo zydzi tam nie
        przyjezdzaja, to moze caly areal ( to kilkaset hektarow - przerobic na jakas
        fabryke kineskopow ? Ziemi pod inwestycje u nas malo......
        To oczywiscie zart, i mozna by o tym pomyslec, gdyby nie to ze w Oświęcimiu
        zginelo tyle samo Polakow oraz innych nacji.
        • pozarski Re: money for nothing? 07.02.07, 19:11
          pisssmaker napisała:

> Jesli taki jest stosunek zydow izraelskich do Oświecimia - bo zydzi tam nie
          > przyjezdzaja, to moze caly areal ( to kilkaset hektarow - przerobic na jakas
          > fabryke kineskopow ? Ziemi pod inwestycje u nas malo......
          > To oczywiscie zart, i mozna by o tym pomyslec, gdyby nie to ze w Oświęcimiu
          > zginelo tyle samo Polakow oraz innych nacji.
          Z festiwalami zydowskimi jest tak jak napisalem.Z Auschwitz(jestes do tylu z
          oficjalnym nazewnictwem,siusiaku;Oswiecim to polskie miasto;kartofel ci wytoczy
          proces za obrazanie narodu polskiego)trupia statystyka mylisz sie bardzo,ale
          czego sie mozna spodziewac po latarnicy?
          • pisssmaker Re: money for nothing? 07.02.07, 19:16
            Nie pograzaj sie smierdzielku syjonistyczny . Wyraziles swoj poglad o
            Oświęcimiu juz poprzednio. Wystarczy. Twoja zydowska diaspora tez to
            przeczytala. Zaciekawia mnie jedno - czy zapala do ciebie swietym oburzeniem.
            • pozarski Re: money for nothing? 07.02.07, 19:20
              pisssmaker napisała:

> Nie pograzaj sie smierdzielku syjonistyczny . Wyraziles swoj poglad o
              > Oświęcimiu juz poprzednio. Wystarczy. Twoja zydowska diaspora tez to
              > przeczytala. Zaciekawia mnie jedno - czy zapala do ciebie swietym oburzeniem.

Nie tylko plec zmieniasz,kiedy zechcesz,ale i myla ci sie osoby.Ja w
              ogole,zanim nie zobaczylem twoich bredni,o Oswiecimiu nie pisalem.Wracaj do
              zawodow,gdzie sie sprawdzasz:Lanie cieplego moczu pod wiatr pod latarnia.
            • pisssmaker Re: money for nothing? 07.02.07, 22:06
              I co szanowne kolezenstwo z izraela? Potepiamy pozarskiego ?
              • pisssmaker Re: money for nothing? 07.02.07, 22:59
                Cisza! Tak zwana solidarnosc zydowska - za wszelka cene. Nawet gdyby jeden
                glupek zaprzeczyl holokaustowi.
              • dana33 Re: money for nothing? 07.02.07, 23:45
                a niby za co mamy go potepiac? najwyzej moge mu poradzic, zeby przestal
                traktowac cie w rekawiczkach, tylko lal golymi rekoma prosto miedzy oczy...
                pozarski nowy, nie zna twoich wpisow pod nikiem wqrwiony2.... chcesz zebym mu
                podrzucila pare? to wtedy w try miga zrzuci te rekawiczki i zacznie lac....
                • sol4000 Re: money for nothing? 09.02.07, 00:51
                  dana33 napisała:

> tylko lal golymi rekoma prosto miedzy oczy...

prosze dano zostawic ta przyjemnosc dla mnie-:)))
                  latem bede w polsce, w krakowie tez, a namiary na tego sqrwiela mam, dlatego
                  prosze - rowniez pozarskiego - nie odbierac mi przyjemnosci!!!-:)))
                  • pisssmaker Re: money for nothing? 09.02.07, 01:25
                    sol 4000 Podaje ci moje prawdziwe namiary. mam na imie po moim dziadki Josele.
                    Mieszkam w wawie na Mokotowie :)
                    Czekam :))))
    • dana33 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 07.02.07, 23:43
      znow cie napadlo jakies szalenstwo, adasiu.... pozarski ustosunkowal sie nie do
      oswiecimia, tylko do twojego wyrazenia o festiwalach... te, jak mi wiadomo,
      odbywaja sie w roznych miastach polskich, ale nie w oswiecimiu...
      wez jakies tableteczki znow, przyszla pora na nie....
      • pisssmaker Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 07.02.07, 23:55
        No tak , wiedzialem podwojna zydowska moralnosc. A ten fragment o tym ze nie
        przyjezdzaja tam zydzi tylko sami goye ?
        Nie osmieszaj sie syjonistko.
        Juz wiele razy sie na tym forum zblamowaliscie. Spadajcie!! A sio !!
        • dana33 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 00:25
          adasiu....... nie przekrecaj kota ogonem.... to ty tu blaznisz sie dzien w dzien
          i noc w noc....
          przestales pracowac? to byloby dobrze..... bo jak wbijasz mlodziezy te twoje
          brednie, to zatruwasz nastepne pokolenie polakow.... ty nie chcesz moze wykladac
          na uniwersytecie bir zeit? to akurat twoje miejsce.... bys sie dobrze czul...
          tam poziom nauki na najwyzszym poziomie... glowny temat: jak sie buduje bomby
          domowym sposobem.... maja pierwsza klasa wykladowcow....
        • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 00:40
          pisssmaker napisała:

> No tak , wiedzialem podwojna zydowska moralnosc. A ten fragment o tym ze nie
          > przyjezdzaja tam zydzi tylko sami goye ?
          > Nie osmieszaj sie syjonistko.
          > Juz wiele razy sie na tym forum zblamowaliscie. Spadajcie!! A sio !!
          No,taka jest prawda idiotko.Nic na to nie poradzisz.Na zydowskich festiwalach
          same goje,radio likwiduje audycje w esperanto,bo Zamenhoff,Zyd,ale funduje
          audycje po hebrajsku,bo mysla sobie kartofle,ze w Izraelu maja publike,ktora
          nic,tylko chce sluchac o takich kretynkach jak ty.Paranoja!
          • dana33 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 00:48
            pozarski...... pismejker to facet.... taki zarabizowany.... pisze tu pod jakas
            zupelnie niesamowita iloscia nikow:
            andrzej
            wqrwionyw
            bnadem
            ebenezum
            ben shaprut
            blazare
            pissmaker
            le.polanim.magija.hatow.bejoter (nie pamietam czy tam byly kropki czy moze -)
            kakauko
            mycka
            maimonides
            entr00pik
            krzys3k
            pulsadenura
            aproxima
            blazare
            cytrynowa.alternatywa
            jamamelach
            jamamelach_nie_dam_sie
            kakauko
            kakauko1
            kakauko2
            kakauko21
            kakauko3
            kibucnik1
            kibucnik2
            kibucnik3
            ku..33
            maca3
            mycka3
            ogon_trolla
            oj_dana33
            pissmaker
            pisssmaker
            rebbe2
            sra.e
            szybki_wytrysk2
            trickdick
            vicary2
            xmirex
            ferromagnetic
            peacemaker666

zrobilam sobie liste i dopisuje, bo nie sposob zapamietac... :)))
            nu, szurniety, ja cie mowie.. :))))
            • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 00:51
              blazare!Kompletna idiota i do tego zislamizowana.Ok.W ogole g...nie bede
              ruszal. Niech sie kisi.
              • dana33 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 00:57
                :)))))
            • pisssmaker Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 00:57
              Danusiu syjonistyczna agentko na polskim forum - zgadza sie tylko jeden nick -
              moj .
              Tyle razy ci pisalem ze nie jestem blazare.A ty wciaz swoje. Podejrzewam ze
              masz jakas genetyczna ociezalosc umyslowa, przekazana ci po mieczu.
            • ariadna-enta Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 01:15
              Dana może i szurnięty,ale sprawiedlwość trzeba mu oddać,że bardzo pomysłowy.)
              • dana33 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 08:20
                oczywiscie..... pisalam juz pare razy, ze rozumu to mu brakuje, ale fantazji ma
                za 10... :))))
                • sol4000 zdolny trol!!!-:))) n/t 09.02.07, 00:59
          • pisssmaker Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 01:00
            Nie przekrecaj faktow pozarski - chamie zydowsko-syjonistyczny - dobrze wiesz
            ze sie zblamowales i nie chodzi tu o jakies festiwale piesni i tanca - przekaz
            byl jasny - myslales gnojku o Oswiecimiu. Nic tego nie zmieni. Zapisalem
            sobietwoja wypowiedz na twardym dysku i co jakis czas bede ci ja przypominac,
            jaka moralnosc prezentujecie tutaj wy - zydzi polskojezyczni , zamieszkali w
            Polsce i izraelu.
            • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 01:02
              pisssmaker napisała:

> Nie przekrecaj faktow pozarski - chamie zydowsko-syjonistyczny - dobrze
              wiesz
              > ze sie zblamowales i nie chodzi tu o jakies festiwale piesni i tanca -
              przekaz
              > byl jasny - myslales gnojku o Oswiecimiu. Nic tego nie zmieni. Zapisalem
              > sobietwoja wypowiedz na twardym dysku i co jakis czas bede ci ja przypominac,
              > jaka moralnosc prezentujecie tutaj wy - zydzi polskojezyczni , zamieszkali w
              > Polsce i izraelu.

Blazare...No nie,pekne ze smiechu!W ogole masz twardy dysk?Myslalem,ze u ciebie
              wszystko to szankier miekki.
            • annamarta8 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 03:36
              pisssmaker napisał: przekaz byl jasny - myslales gnojku o Oswiecimiu. Nic tego
              nie zmieni.>

Wyglada na to, ze wszystko jest interes... Zadnych sentymentow!
              • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 13:07
                annamarta8 napisała:

> pisssmaker napisał: przekaz byl jasny - myslales gnojku o Oswiecimiu. Nic
                tego
                > nie zmieni.>
                >
                > Wyglada na to, ze wszystko jest interes... Zadnych sentymentow!

Twoj interes najwyrazniej byl w tym,zeby wlasnie tam umiescic zydowskie
                trupy,pozwol wiec Zydom sie o nie martwic,a ty sie zajmij swoimi aryjskimi
                trupami.
                • annamarta8 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 23:50

Twoj interes najwyrazniej byl w tym,zeby wlasnie tam umiescic zydowskie
                  trupy,pozwol wiec Zydom sie o nie martwic,a ty sie zajmij swoimi aryjskimi
                  trupami.
                  • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 23:54
                    Z szacunkiem?I ty to mowisz?Takich idiotyzmow,jakie ty piszesz, nie czytalem
                    juz cale wieki.Get real,dziecko i idz spac.
                    • pisssmaker Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 23:58
                      pozarski !!! Jaki cyklon wybierasz > B or C ?
                      • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:06
                        pisssmaker napisała:

> pozarski !!! Jaki cyklon wybierasz > B or C ?

Masz dobrze po...e w lepetynie,ale ja juz sie przyzwyczailem,glabie
                        pustynny. Co ja wybieram jest nieistotne,wszystko zalezy od tego,co ubecka
                        szmata jak ty ma z tym zamiar zrobic.Moze eksterminowac wszy na swojej muszelce?
                        Co ja wiem,mullowska debilko?
                        • pisssmaker Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 01:23
                          pozarski - debilku. :) Lubie cie za twoja zarliwosc :)
                          Odpowiem ci - Na ubecka szmate jestem stanowczo za mlody - to po pierwsze.
                          Po drugie - mam w dupie - bardzo gleboko ekstremistycznych arabow . ktorzy
                          wykorzystuja swoja religie do walki politycznej . Generalnie do gazu. Mam
                          rowniez w glebokim powazaniu bandytow spod znaku walki o "islam"
                          Szanuje jedynie Arabow walczacych o wolnosc swojej ojczyzny :))
                          Rozumiesz subtelna roznice niewyksztalcony zydzie z Izraela, w odroznieniu do
                          mnie - zyda wyksztalconego na trzech fakultetach ?
                          • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 01:28
                            pisssmaker napisała:

> pozarski - debilku. :) Lubie cie za twoja zarliwosc :)
                            > Odpowiem ci - Na ubecka szmate jestem stanowczo za mlody - to po pierwsze.
                            > Po drugie - mam w dupie - bardzo gleboko ekstremistycznych arabow . ktorzy
                            > wykorzystuja swoja religie do walki politycznej . Generalnie do gazu. Mam
                            > rowniez w glebokim powazaniu bandytow spod znaku walki o "islam"
                            > Szanuje jedynie Arabow walczacych o wolnosc swojej ojczyzny :))
                            > Rozumiesz subtelna roznice niewyksztalcony zydzie z Izraela, w odroznieniu do
                            > mnie - zyda wyksztalconego na trzech fakultetach ?

No wlasnie,3fuckultety i wsio sie poebalo w tej muzulskiej lepetynie.Blazare,a
                            teraz spac,jutro musisz byc trzezwy,dla allaha.Piss z toba,boza idioto.
    • polani Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 12:58
      Polacy tam wybudowali Klasztor a wym nam pokazac ze katilcy wygrali wojne na
      naszym cmentarzu i tez postawili krzyza przesto ze papierz tam sie modlil aby
      nas zdenerwowac.
      Dzisaj polacy chce z Auschwitz disneyland zrobic i € skasowac i nawet
      wybudowali diskotek i supermarket.
      • pisssmaker Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 08.02.07, 23:57
        Right - polani zydowski dupku.Za 20 lat Polacy zaoraja auszwic i birkenau i
        zrobia tam megasam. Tak wiec szanujcie to miejsce bo wszystko zalezy od was.
        Jesli nie szanujecie tego miejsca jak robia to niektorzy zydzi na tym forum, to
        dla nas Polakow to miejsce jest zarzewiem konfliktow( patrz sprawa krzyzy). -
        jestesmy gotowi zaorac auszwic na cele megasamu i fabryki kineskopow.
        • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:01
          pisssmaker napisała:

> Right - polani zydowski dupku.Za 20 lat Polacy zaoraja auszwic i birkenau i
          > zrobia tam megasam. Tak wiec szanujcie to miejsce bo wszystko zalezy od was.
          > Jesli nie szanujecie tego miejsca jak robia to niektorzy zydzi na tym forum,
          to
          >
          > dla nas Polakow to miejsce jest zarzewiem konfliktow( patrz sprawa krzyzy). -
          > jestesmy gotowi zaorac auszwic na cele megasamu i fabryki kineskopow.

Piszesz"my,Polacy",ale ty przecie prosto z pustyni,blazare.Tam nie ma
          Polakow,tylko beduini.Cos slabo u ciebie z geografia.Co do obozu,to ja
          osobiscie nie mam nic przeciwko twoim planom.Orz,sadz,siej.Piss z toba,dupku
          muzulmanski.
        • genom3 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:09
          pisssmaker napisała:

> Right - polani zydowski dupku.Za 20 lat Polacy zaoraja auszwic i birkenau i
          > zrobia tam megasam. Tak wiec szanujcie to miejsce bo wszystko zalezy od was.
          > Jesli nie szanujecie tego miejsca jak robia to niektorzy zydzi na tym forum,
          to
          >
          > dla nas Polakow to miejsce jest zarzewiem konfliktow( patrz sprawa krzyzy). -
          > jestesmy gotowi zaorac auszwic na cele megasamu i fabryki kineskopow.

ty debilu obsrany, ty smierdzaca kupo, jakich was polakow???????
          bienkow?????? co polske arabusom sprzedajo
          a sami na tym zarabiajo
          kontrakcikami, ukrainski uniwerek chcesz z ujotu zrobic?
          hehehe
          pizdusiu ty jeden
          • pisssmaker Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:20
            Genom !!! Ty zydowski smioerdzielu !!!lewam ciebie cieplym swoim moczem!!!!
            Ma z was swietna zabawe. Jestescie po..i .
            Powtarzam po raz setny >>>>> NIE JESTEM BLAZARE VE4L ADAC ...BIE.....:))))
            qRWA ZYDZI TO JEDNAK PO..Y NAROD.
            • genom3 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:22
              pisssmaker napisała:

> Genom !!! Ty zydowski smioerdzielu !!!lewam ciebie cieplym swoim moczem!!!!
              > Ma z was swietna zabawe. Jestescie po..i .
              > Powtarzam po raz setny >>>>> NIE JESTEM BLAZARE VE4L ADAC .
              > ..BIE.....:))))
              > qRWA ZYDZI TO JEDNAK PO..Y NAROD.

sperma co do glowy wali, opanuj sie, spusc se z kregoslupa, wloz okulary i rob
              ten MAUP z polskiej uczelni
              czerwona swinizno
        • annamarta8 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:16
          Popatrz pisssmaker jak sie wsciekli. Same parszywe slowa pisza. Tak sie spienili.
          Ani jednego szanujacego sie slowa - same obelgi i glupoty. Dno!
          Swoja droga tych dwoch panow nie ma pojecia o czym pisza.
          • genom3 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:20
            annamarta8 napisała:

> Popatrz pisssmaker jak sie wsciekli. Same parszywe slowa pisza. Tak sie
            spieni
            > li.
            > Ani jednego szanujacego sie slowa - same obelgi i glupoty. Dno!
            > Swoja droga tych dwoch panow nie ma pojecia o czym pisza.

bieniowaty siegnol juz dawno dna, hehe
            w kazdym swoim wpisie

-----------------------------------------------

MAUP w Polsce, to prawda co piszo
          • pisssmaker Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:25
            Anna maria ?(obrazasz moja inteligencie Ewo :) ja doskonale kontroluje siebie,
            swoje emocje - a co najwazniejsze , emocje tych , ktorych chce ugotowac :)))
            Nie masz pojecia jak ci biedni ludzie daja sie manipulowc!!!
            Ja mam swietna zabawe!!! I doswiadczenie, w sposob namacalny moge potwierdzic
            teorie manipulacyjne, teorie zachowan emocjonalnych itd. Wydawaloby sie ze
            agentura mossady cos soba reprezentuje :(((( Danusiu - twoja kasa jest
            darmowa :))))
            • dana33 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:29
              ales ty wlany i napackany.... teraz juz dajesz prawdziwe imie annymarty???
              nu, o to to niech ona sama ci dolozy... :))))
              • annamarta8 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:52
                Ewa to bardzo piekne imie. W tym wypadku jednak uzyte jako imie, ktorym mozna
                zwrocic sie do kazdej kobiety. Ewa jest przeciez pramatka wszystkich "bab". :)
                • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 01:13
                  annamarta8 napisała:

> Ewa to bardzo piekne imie. W tym wypadku jednak uzyte jako imie, ktorym mozna
                  > zwrocic sie do kazdej kobiety. Ewa jest przeciez pramatka wszystkich "bab". :)
                  Jestes stara baba,Ewo,znaczy sie.
                • pisssmaker Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 01:27
                  Nie bab - kobiet. Lubie czytac to co piszesz. Masz wewnetrzne cieplo , ktore
                  potrafi rozlozyc kazdego faceta :))))
                  • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 01:30
                    pisssmaker napisała:

> Nie bab - kobiet. Lubie czytac to co piszesz. Masz wewnetrzne cieplo , ktore
                    > potrafi rozlozyc kazdego faceta :))))

I pedzio do tego?Czy ty,blazare nie byles w tym seminarium poznanskim z
                    biskupem P.?On teraz w bizantyjskim przepychu tarza sie po perskich dywanach z
                    jakims tamtejszym blazarem,a ty tkwisz na tym zazydzonym forum.Nie wstyd ci
                    glabie?
            • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:33
              pisssmaker napisała:

> Anna maria ?(obrazasz moja inteligencie Ewo :) ja doskonale kontroluje
              siebie,
              > swoje emocje - a co najwazniejsze , emocje tych , ktorych chce ugotowac :)))
              > Nie masz pojecia jak ci biedni ludzie daja sie manipulowc!!!
              > Ja mam swietna zabawe!!! I doswiadczenie, w sposob namacalny moge potwierdzic
              > teorie manipulacyjne, teorie zachowan emocjonalnych itd. Wydawaloby sie ze
              > agentura mossady cos soba reprezentuje :(((( Danusiu - twoja kasa jest
              > darmowa :))))

Teorie,teorie i jeszcze raz teorie,ale w praktyce,debilu, jestes
              skonczony,ubecka szmato.Wystarczy,ze ktos stanie ci na odcisk i juz walisz do
              Kropki,bo tak zes zyl cale zycie.Jak nie ubecja,to esbecja.A jak i to cholera
              wziela,to niech bedzie przynajmniej forumowy admin,aby tylko z kapusiowskiej
              wprawy nie wyjsc.No,cienko przedziesz muzulska miernoto.Piss z toba,glabie.
              • pisssmaker Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 01:29
                pozarski !!! Idz siusiu . Masz za wielkie cisnienie w czaszce :)
                • pozarski Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 01:32
                  pisssmaker napisała:

> pozarski !!! Idz siusiu . Masz za wielkie cisnienie w czaszce :)
                  Tobie, muszulski pedale,tylko jedno w glowie.No idz,ulzyj sobie.Piss z
                  toba,dupku.
            • genom3 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 00:42
              pisssmaker napisała:

> Anna maria ?(obrazasz moja inteligencie Ewo :) ja doskonale kontroluje
              siebie,
              > swoje emocje - a co najwazniejsze , emocje tych , ktorych chce ugotowac :)))

widzimy te rzesze studentow, zaliczajacych tu sesje i prace semestralne, nie
              jestesmy ani slepi
              ani glusi:)))))))

> Nie masz pojecia jak ci biedni ludzie daja sie manipulowc!!!

za wpisy w indeksach

> Ja mam swietna zabawe!!! I doswiadczenie, w sposob namacalny moge potwierdzic
              > teorie manipulacyjne, teorie zachowan emocjonalnych itd.

kolega ma doktorat z psychiatriii? to skorzystaj z tej znajomosci

Wydawaloby sie ze
              > agentura mossady cos soba reprezentuje :(((( Danusiu - twoja kasa jest
              > darmowa :))))

MAUP placi lepiej
              wiemy
              dostali ostatnio od ue ze 300 mln
              • pisssmaker Re: Stosunek zydow do Oświęcimia. 09.02.07, 01:30
                genom !!!! To ty jestes moj student ? !!! Qrde - to masz z piedzdziesiat
                lat !!!!!!
    • genom3 Re: Stosunek zydow do Oświęcimia.sluchaj bieniek 09.02.07, 00:03
      wstydzilbys sie niemoto parszywy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka