dana33 hallooo pozarski...... 10.02.07, 16:01 gratuluje.... przeszedls chrzest bojowy i zostales przyjety do kliki zydowsko- parchatej: znalazles sie na oslej... :))) jako nowemu czlonkowi grupy wyjasniam: znalezc sie na oslej to swietna rzecz. tutaj nie otwiera sie wszystkich watkow i nie wszystko wszyscy czytaja. ale masz jak w banku, ze kazdy idzie conajmniej raz dziennie na osla i sprawdzajac, kogo wyrzucili z grupy konkurencyjnej (!) czyta tam wszystko... :)))) watpie, zeby to kropka/yaa wyrzucili... oni wogole przestali zajmowac sie moderowaniem naszego cudownego forum, bo nie w stanie opanowac tego tzunami anytsemickiego, wiec poddali sie. zostales po prostu wyklikany przez ta holotke, bo jesliby bylo inaczej, to dlaczego np kropka/yaa team nie usuneli tej perelki: umyj slipia,wytrzyj nos, nawin na walki pejsy i spac gadzino.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=57077371 nu, wszyscy czytaja tutaj takie perelki wlasnie.... i forumowicze i milczacy czytelnicy rozsiani na calym swiecie.... i imie polski i polakow zdobywa dalsze minusy.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: hallooo pozarski...... 10.02.07, 16:14 dana33 napisała: =57077371</a> > > nu, wszyscy czytaja tutaj takie perelki wlasnie.... i forumowicze i milczacy > czytelnicy rozsiani na calym swiecie.... i imie polski i polakow zdobywa dalsze > minusy.... :))))) Za to w Iranie i za security fence same plusy.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: hallooo pozarski...... 10.02.07, 16:15 > umyj slipia,wytrzyj nos, nawin na walki pejsy > i spac gadzino.... hehe dobre to;) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: hallooo pozarski...... 10.02.07, 16:19 tia666 napisał: > > umyj slipia,wytrzyj nos, nawin na walki pejsy > > i spac gadzino.... > > hehe dobre to;) > > Smacznego!Odchudzasz sie,czy wrecz przeciwnie?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: hallooo pozarski...... 10.02.07, 16:19 prawda tia? tez tak uwazam.... teraz wlasnie mysle nad inna ksywka.... co powiesz na to: zetrzyj sline z brody, wytrzyj podloge z rzygowin, wyrzuc pusta butelke i idz odespij kaca moge cos zmienic, jak masz dobry pomysl.... Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: hallooo pozarski...... 10.02.07, 16:24 e...dano kto wyzuca butelki ,,sprzedaje sie do poprawienia kaca....tak w pametam w PRL bylo przyjete..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: hallooo pozarski...... 10.02.07, 16:27 aaaaa, git, arap, to poprawie... zetrzyj sline z brody, wytrzyj podloge z rzygowin, idz odespij kaca, a potem sprzedaj pusta butelki i kup nastepna... teraz ok? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: hallooo pozarski...... 10.02.07, 16:38 troche popracuj dano zeby bylo do rymu tekst jest...moge w koncu wierszyka albo z poczatku dodac jak za dawnych mlodych czasow mowilo sie w PRL...bedzie wodka beda sliedzie i potrzymac jaske za co bedzie...i dalej zetrzej.....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: hallooo pozarski...... 10.02.07, 16:47 > moge cos zmienic.... hmmm, regularnie zmieniaj bielizne, a wszystko bedzie dobrze.... nawet taliby przestana sie wysadzac Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: hallooo pozarski...... 10.02.07, 16:49 nie denerwuj sie tia..... ja wiem, ze ty duzo nie masz do powiedzenia..... ale nie straszne.... nie jestes sam... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 nowemu czlonkowi? a gdzie sie podzial maruder? 10.02.07, 17:04 poszukuje go od paru dni. Moze kotlet na ten temat cos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker Hiehiehie 10.02.07, 16:52 No i dobrze. Tak sie bedzie dzialo z waszymi, niewygodnymi dla nas watkami ;) A najlepiej - wypad na forum masada2000. Zydzi!!!!! W lewo zwrot do masady marsz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Hiehiehie 10.02.07, 16:57 pisssmaker napisał: > No i dobrze. Tak sie bedzie dzialo z waszymi, niewygodnymi dla nas watkami ;) > A najlepiej - wypad na forum masada2000. > Zydzi!!!!! W lewo zwrot do masady marsz!!!! Ales wymyslil blazare.O czym bedziesz pisal,jak sie stad wyniesiemy? Odpowiedz Link Zgłoś
pisssmaker Re: Hiehiehie 10.02.07, 16:59 na pewno nie o tobie zydowski pijaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Hiehiehie 10.02.07, 17:01 pisssmaker napisał: > na pewno nie o tobie zydowski pijaczku. Bedziesz nas wspominal z lezka w oku,pedale.Ech,byli czasy!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Hiehiehie 10.02.07, 17:05 adasiu..... latwiej znalezc milion spitych w deche polakow, niz jednego zyda. ty przeciez jestes przykladem tutaj..... cierpisz na alkoholizm, co wszystkim wiadome, a krystek conajmniej 3 razy w tygodniu plywa w oparach alkoholowych, co widzimy tutaj na forum.... wprawdzie pisze ze mu cos klawiatura szwankuje, ale dwa dni temu to po prostu wylam ze smiechu czytajac te jego zapijaczone posty..... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: Hiehiehie 10.02.07, 17:07 pisssmaker napisał: > na pewno nie o tobie zydowski pijaczku. blazar...zawsze siadasz do kompa z mydlem czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Hiehiehie 10.02.07, 17:02 adasiu....... ty lepiej zobacz, ile twoich watkow laduje na oslej.... sa dnie, ze mozna sie znalezc tylko tam..... a potem lecisz i lkasz do kropki.... ja cie mowie, co ja cie zawsze mowie.... zanim zaczniesz o nas, to sie popatrz na siebie...... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 o, jestem nie pocieszony.Dana wyklikala twoj watek 10.02.07, 16:55 gdy znalazl sie na nim moj stary ,milosny wiersz jej dedykowany wiatr snuje smugi mgly po rżysku w swietle ksiezyca rosa lsni krowa gdzies ryczy na pastwisku nostalgia zżera dusze mi bo nie wiem sam,czemu osnowa tęsknot mych plącze sie i drży czemu ta niedojona krowa dzis przypomniala Dane mi. zebys wiedzial,ze to nie ja ,umieszczam go jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Takie to polskie,zwalac na Zydow,jak sie 10.02.07, 17:03 samemu donioslo do organow.Nieladnie kryso(szczur po czesku)! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 tylko glupi zyd mogl na to wpasc 10.02.07, 17:13 zebym swoj wlasny wierszyk ,z ktorego jestem dumny -wyklikal Za o wizyta na Oslej pouczyla mnie wielce. Ostatnie dwa wpisy na twoim watku nalezaly do koonefy. Byly bele-jakie , jak wszystko to co spod jej piora wychodzi . Musi sie zawstydzila, i zagwizdala przyrodzeniem na swoich, by zaczeli klikac i wstydu jej oszczedzic Innego wytlumaczenia nie widze. PS.Nie wiesz co stalo sie z maruderem. Gdy dana SAMA tu podala , ze w nocy wykitowala wszyscy sie strasznie przejeli ,choc bylo jasne,ze zlego diabli nie biora, gdy maruder zniknal nikt mu nawet burial hymnu tu nie chce odspiewac Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: o, jestem nie pocieszony.Dana wyklikala twoj 10.02.07, 17:07 krystek zlotko moje.... ja nie klikam, juz dawno nie klikam. jak klikalam, to tez was zawiadamialam i jesli zdecyduje sie znow klikac, to znow bede was zawiadamiac... :)))) krystek..... mam nadzieje, ze ty trzezwy bedziesz do jutrzejszej mszy.... chociaz widzialam juz polskich pijakow w kosciele.... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: o, jestem nie pocieszony.Dana wyklikala twoj 10.02.07, 17:28 pulsa denora pulsa denora wlazlas do Kosciola wiec bedziesz chora gdy Zydowka kleka sprochnieje jej szczeka i wyjda jej klaki (nie pomoze aaki) bo zydowska medycyna ze zdrajcami juz nie trzyma I niech cie przekona los Szarona Uspili go od razu gdy chcial wdostac sie z Gazu dzis z niego dybuk jest i potwora pulsa denora pulsa denora Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: o, jestem nie pocieszony.Dana wyklikala twoj 10.02.07, 17:32 eeee, co to za wierszyk.... nikak nie rozumiem tego: gdy chcial wdostac sie z Gazu..... co do wdostac? po jakiemu? i od kiedy gaza nazywa sie gaz? napisz cos lepszego i nie zmieniaj nazw geograficznych.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś