Dodaj do ulubionych

Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow?

IP: *.lv.lv.cox.net 24.04.03, 09:54
Poniewaz jest to jedyny narod na Ziemi, ktory otwarcie mowi im prawde w oczy!
Obserwuj wątek
    • fredzio54 Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? 24.04.03, 10:45
      Po Polski Orzela niema piura jest przez polakw obkradzony
      • bimi Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? 24.04.03, 23:18
        fredzio54 napisał:

> Po Polski Orzela niema piura jest przez polakw obkradzony

Przynajmniej przez Polaków...
        Niestety tylko mała część.
    • Gość: Wuj Ingmar Czy to ważne? IP: *.client.attbi.com 24.04.03, 19:14
      Ważne jest chyba to, co my z tą ich nienawiścią zrobimy. Chrześcijanin powiedziałby, żeby nadstawić drugi policzek,
      ale policzki są tylko dwa, a nienawiść nie ustaje. Trzeba więc odpłacić tym samym, niech się przekonają, jak smakuje.
      • Gość: Kamień no właśnie IP: *.dialup.medianet.pl 24.04.03, 20:30
        Niech zobaczą co znaczy nienawidzić Polaków
        ale ich też mało kto lubi
      • Gość: serb Re: Czy to ważne? IP: *.lvgs.dial.netzero.com 25.04.03, 05:49
        Gość portalu: Wuj Ingmar napisał(a):

> Ważne jest chyba to, co my z tą ich nienawiścią zrobimy. Chrześcijanin
        powiedzi
        > ałby, żeby nadstawić drugi policzek,
        > ale policzki są tylko dwa, a nienawiść nie ustaje. Trzeba więc odpłacić tym
        sam
        > ym, niech się przekonają, jak smakuje

oni juz to wiedza, ich CALY SWIAT NIENAWIDZI!!!!!!!!!!
      • Gość: dana33 Re: Czy to ważne? IP: *.bb.netvision.net.il 25.04.03, 06:58

> Ważne jest chyba to, co my z tą ich nienawiścią zrobimy. Chrześcijanin
        powiedzi
        > ałby, żeby nadstawić drugi policzek,
        > ale policzki są tylko dwa, a nienawiść nie ustaje. Trzeba więc odpłacić tym
        sam
        > ym, niech się przekonają, jak smakuje.

nu, doskonale, wujciu, oko za oko zab za zab, prawdziwa chrzescijanska
        postawa...
        • Gość: Wuj Ingmar Ręka w nocniku... IP: *.client.attbi.com 25.04.03, 07:13
          Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, doskonale, wujciu, oko za oko zab za zab, prawdziwa chrzescijanska
          > postawa...

A czy ja kiedykolwiek pisałem, że jestem dobrym chrześcijaninem? Rozpuściliście się wśród dobrych chrześcijan, co
          wam nadstawiali drugie policzki i co tam jeszcze. Do mnie jednak zawsze bardziej przemawiał Hammurabi.
    • bimi Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? 24.04.03, 21:21
      Gość portalu: Bialy Orzel napisał(a):

> Poniewaz jest to jedyny narod na Ziemi, ktory otwarcie mowi im prawde w oczy!

Podzielam Twój pogląd.
      • Gość: Sokol Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? IP: *.tnt90.chi5.da.uu.net 24.04.03, 21:27
        bimi napisał:

> Gość portalu: Bialy Orzel napisał(a):
        >
        > > Poniewaz jest to jedyny narod na Ziemi, ktory otwarcie mowi im prawde w oc
        > zy!
        >
        > Podzielam Twój pogląd.

Poniewaz Polacy ich znaja do szpiku kosci z ich skurwysynstwa i im to
        uswiadamiaja.Zydziory bawili przeciez na polskiej ziemi
        setki lat-nie sposob wiec by bylo ich nie poznac.
        • Gość: dana33 Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? IP: *.bb.netvision.net.il 25.04.03, 07:01
          Gość portalu: Sokol napisał(a):

> bimi napisał:
          >
          > > Gość portalu: Bialy Orzel napisał(a):
          > >
          > > > Poniewaz jest to jedyny narod na Ziemi, ktory otwarcie mowi im prawde
          > w oc
          > > zy!
          > >
          > > Podzielam Twój pogląd.
          >
          > Poniewaz Polacy ich znaja do szpiku kosci z ich skurwysynstwa i im to
          > uswiadamiaja.Zydziory bawili przeciez na polskiej ziemi
          > setki lat-nie sposob wiec by bylo ich nie poznac.

nu, rozumiem ze ty wlasnie poznales ich swietnie. wiec jak juz tak ich dobrze
          znac, to sam zdajesz sobie sprawe, ze nie ma o kim gadac, wiec shut up.
          • Gość: serb Re: male sprostowanie IP: *.lv.lv.cox.net 25.04.03, 09:41
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nu, rozumiem ze ty wlasnie poznales ich swietnie. wiec jak juz tak ich dobrze
            > znac, to sam zdajesz sobie sprawe, ze nie ma o kim gadac, wiec shut up.

male sprostowanie, nie, nie ma o kim, lecz nie ma o czym gadac... nu
    • Gość: mefet A kogo oni lubią ? IP: *.visp.energis.pl 24.04.03, 22:35
      Dana ostatnio sprostowała jak ktoś napisał, że w Chinach nie ma antysemityzmu .
      • bimi Re: A kogo oni lubią ? 24.04.03, 22:46
        Gość portalu: mefet napisał(a):

> Dana ostatnio sprostowała jak ktoś napisał, że w Chinach nie ma antysemityzmu.

Widać jakiś Chińczyk jej podpadł. Pewnie kolacja jej nie smakowała...
      • Gość: Wuj Ingmar Chińczycy też ich znają IP: *.client.attbi.com 24.04.03, 22:56
        Gość portalu: mefet napisał(a):

> Dana ostatnio sprostowała jak ktoś napisał, że w Chinach nie ma antysemityzmu .

Opowiedziałem kiedyś Chince dowcip o Szkotach, humor owszem, ale zdziwiła się, dlaczego o Szkotach. Spytałem, o
        kim w takim razie Chińczycy opowiadają dowcipy o skąpcach i dowiedziałem się, że... o Żydach!
        • Gość: dana33 Re: Chińczycy też ich znają IP: *.bb.netvision.net.il 25.04.03, 07:07

> Gość portalu: mefet napisał(a):
          >
          > > Dana ostatnio sprostowała jak ktoś napisał, że w Chinach nie ma antysemity
          > zmu .
          >
          > Opowiedziałem kiedyś Chince dowcip o Szkotach, humor owszem, ale zdziwiła
          się,
          > dlaczego o Szkotach. Spytałem, o
          > kim w takim razie Chińczycy opowiadają dowcipy o skąpcach i dowiedziałem się,
          ż
          > e... o Żydach!

nu, widze ze siedzisz gdzies na zachodzie, wiec z latwoscia mozesz sprawdzic
          ilosc polish jokes.... moge ci pare zacytowac, jak chcesz... roznica miedzy
          wami a nami, to ze my sie smiejemy z samych siebie, a wy sie ciezko obrazacie,
          jak slyszycie taki dowcipek. wy antysemici, wogole bierzecie sie okropnie
          powaznie i nie zauwazacie, jak sie ludzie z was nabijaja.. nu soll sein
    • Gość: heinrich bo są zwistni i źli z natury IP: 213.134.138.* 24.04.03, 22:59
      zawdzięczają tak wiele POlakom i POlsce ale tego nie szanują. wystarczy
      zobaczyc co robią z Palstyńczykami. Taka nacja
      • Gość: abc piwko na sniadanie miales, czy wodeczke? IP: *.rdu.bellsouth.net 24.04.03, 23:03
        Bo piszesz, jakbys byl glupi , pijany , albo polaczek ( czy to nie to samo?)
        Gość portalu: heinrich napisał(a):

> zawdzięczają tak wiele POlakom i POlsce ale tego nie szanują. wystarczy
        > zobaczyc co robią z Palstyńczykami. Taka nacja
        • Gość: heinrich Re: piwko na sniadanie miales, czy wodeczke? IP: 213.134.138.* 24.04.03, 23:05
          głupi żydku ja nie jestem Polakiem
          parchu zasrany. daliśmy wam w czasie wojny w kość

Gość portalu: abc napisał(a):

> Bo piszesz, jakbys byl glupi , pijany , albo polaczek ( czy to nie to samo?)
          > Gość portalu: heinrich napisał(a):
          >
          > > zawdzięczają tak wiele POlakom i POlsce ale tego nie szanują. wystarczy
          > > zobaczyc co robią z Palstyńczykami. Taka nacja
          • Gość: abc i nadal placicie za to. IP: *.rdu.bellsouth.net 25.04.03, 06:12
            nawet twoje dzieci nie wyplaca sie. I okupacyjne wojska USA pilnuja was byscie
            nigdy nie mogli tego powtorzyc, psy.Dziekujemy za Patriot missiles
            dostarczone ostatnio dla NASZEJ obrony przed Saddamem.
            Gość portalu: heinrich napisał(a):

> głupi żydku ja nie jestem Polakiem
            > parchu zasrany. daliśmy wam w czasie wojny w kość
            >
            > Gość portalu: abc napisał(a):
            >
            > > Bo piszesz, jakbys byl glupi , pijany , albo polaczek ( czy to nie to samo
            > ?)
            > > Gość portalu: heinrich napisał(a):
            > >
            > > > zawdzięczają tak wiele POlakom i POlsce ale tego nie szanują. wystarc
            > zy
            > > > zobaczyc co robią z Palstyńczykami. Taka nacja
        • wesoly3 Re: piwko na sniadanie miales, czy wodeczke? 24.04.03, 23:05
          a ty chujku potwierdza powyzsze opinie
          i wal sie na ryj az ci pesy deba stana
          hi hi hi
    • Gość: abc Polski pep talk? IP: *.rdu.bellsouth.net 24.04.03, 23:04

• wesoly3 Re: Polski pep talk? 24.04.03, 23:06
        chciales cos powiedziec
        ale sie zesrales w gacie ???

zydy tak maja
        • Gość: abc Re: Polski pep talk? IP: *.rdu.bellsouth.net 25.04.03, 06:53
          chciales cos zrozumiec, ale mozg z wodka poplynal?
          wesoly3 napisał:

> chciales cos powiedziec
          > ale sie zesrales w gacie ???
          >
          > zydy tak maja
    • Gość: heinrich Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? IP: 213.134.138.* 24.04.03, 23:32
      tak tak to taki szczry naród....... a jak kocha bliźniego!!! patrz na los
      Palestyńczykó, a sm sie przekonasz.......

• Gość: Hajderek Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? IP: *.124.porchlight.ca 25.04.03, 00:20
        Hitler byl meda i morderca. Aczkolwiek gdyby nie ta meda
        to Polska byla by zawszona komuna w ktorej panoszyli by
        sie zydki. Hitler przegonil koszernych z Europy. Dzis
        oszukuja w Stanach i ruinuja Economicznie ten kraj.

Hajderek
        • Gość: Sokol Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? IP: *.tnt37.chi5.da.uu.net 25.04.03, 06:24
          Gość portalu: Hajderek napisał(a):

> Hitler byl meda i morderca. Aczkolwiek gdyby nie ta meda
          > to Polska byla by zawszona komuna w ktorej panoszyli by
          > sie zydki. Hitler przegonil koszernych z Europy. Dzis
          > oszukuja w Stanach i ruinuja Economicznie ten kraj.
          >
          > Hajderek
          Doja Ameryke rowno to prawda.Rosje doili 75 latod rewolusji-powiedzmy.Powiedzmy
          ze Ameryke zaczeli na dobre doic po 45 i ze wyciagli wnioski ze swych bledow w
          Rosji,to dojenie Ameryki jeszcze maja zagwarantowane co najmniej na 20 lat.
          do tej pory juz znajda nastepna krowe dojna a bedzie to chyba caly Bliski
          Wschod.
    • fredzio54 Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? 25.04.03, 10:18
      Z takimy polakam na forum musimy byc mazochici albo chrzecijani
      " jak ci ktos bije na jedna strone podaj mu droga "
      Ale Szaron mnie uczyl jak ktos cie bije tlucz go podwojnie aby Zydow
      respektowal.
      Jezus z Nazaretu nie kocha polakow przesto uciek do Izraela w 57
      • Gość: miglanc Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.03, 16:34
        Fredzio- dlaczego uciekles? Moze chcieli cie na psychiatrii zamknac?
        Fredzio opowiedz ale szczerze dlaczego uciekles i jak? Znam tylko z tych
        czasow emigrantow niemieckich i tak przewodniczacy Komitetu Rodzicielskiego
        i inzynier z naszej kopalni na zakonczeniu roku szkolnego mial plomienne
        przemowienie patriotyczne do dzieci a w wrzesniu juz byl w Reichu. Moze tytez
        jestes z tych szczerych Polakow ktorzy do ostatka cisli sie komunie do dupy
        bo ci wlasnie sa potem najgorszymi sedziami swoich"dobroczyncow"
        • fredzio54 Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? 25.04.03, 16:43
          Gość portalu: miglanc napisał(a):

> Fredzio- dlaczego uciekles? Moze chcieli cie na psychiatrii zamknac?
          > Fredzio opowiedz ale szczerze dlaczego uciekles i jak? Znam tylko z tych
          > czasow emigrantow niemieckich i tak przewodniczacy Komitetu Rodzicielskiego
          > i inzynier z naszej kopalni na zakonczeniu roku szkolnego mial plomienne
          > przemowienie patriotyczne do dzieci a w wrzesniu juz byl w Reichu. Moze tytez
          > jestes z tych szczerych Polakow ktorzy do ostatka cisli sie komunie do dupy
          > bo ci wlasnie sa potem najgorszymi sedziami swoich"dobroczyncow"
          Ja nie oblugiwalem komuny nie chcialem stac w kolejki i dlatego mnie wypedzili
          do Izraela nie do Reichu !
      • goldbaum Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? 25.04.03, 16:50
        fredzio54 napisał:

> Z takimy polakam na forum musimy byc mazochici albo chrzecijani
        > " jak ci ktos bije na jedna strone podaj mu droga "
        > Ale Szaron mnie uczyl jak ktos cie bije tlucz go podwojnie aby Zydow
        > respektowal.

I co fredek walimy tych palestynczykow co to kamienie i kalasznikowy maja na
        nasze czolgi a jakos nikt nas zydow nie respektuje tylko za ostatnie tchorzliwe
        i falszywe gowno uwaza.
        • Gość: Bialy Orzel Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? IP: *.lv.lv.cox.net 27.04.03, 17:49
          goldbaum napisał:

> I co fredek walimy tych palestynczykow co to kamienie i kalasznikowy maja na
          > nasze czolgi a jakos nikt nas zydow nie respektuje tylko za ostatnie
          tchorzliwe i falszywe gowno uwaza.

Wyjales mi to z ust!!!
    • Gość: jarek Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? IP: *.fastres.net 25.04.03, 16:21
      Zaden nie moze nienawidzic swojego blazna.
      • Gość: gosia Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? IP: *.lv.lv.cox.net 25.04.03, 16:38
        Gość portalu: jarek napisał(a):

> Zaden nie moze nienawidzic swojego blazna.

maly, zakompleksiony zydku - zawsze bedziemy wam sola w oku i nie ugniemy karku
        przed wami. "Prawdziwy Polak - zyda wydoi".
        • fredzio54 Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? 25.04.03, 16:45
          Gość portalu: gosia napisał(a):

> Gość portalu: jarek napisał(a):
          >
          > > Zaden nie moze nienawidzic swojego blazna.
          >
          > maly, zakompleksiony zydku - zawsze bedziemy wam sola w oku i nie ugniemy
          karku
          >
          > przed wami. "Prawdziwy Polak - zyda wydoi".
          wydal z § kilo cukru aby zrobic bimber ! tfu to Narod
        • Gość: jarek Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? IP: *.fastres.net 25.04.03, 17:22
          To znaczy ze Zydzi sa autorami znanego powiedzenia - Polska malpa narodow. Dziekujemy za uznanie.
          • goldbaum Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? 25.04.03, 17:42

A ja slyszal ze to bylo inaczej. To Polaki sa autorami znanego powiedzenia -
            Zydy gownem narodow.
            • Gość: jarek Re: Dlaczego Zydzi nienawidza Polakow? IP: *.fastres.net 25.04.03, 19:00
              Tego jeszcze nie slyszalem, czy gowno jako kloaka o jako nawoz ktory pozwala innym narodom lepiej sie rozwijac?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka