Gość: kecaw IP: *.ols.vectranet.pl 25.04.03, 18:31 co robisz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titus_flavius Re: Co robisz FLAWIUSZU 25.04.03, 18:42 Gość portalu: kecaw napisał(a): > co robisz Ave, to co zwykle :o) T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaw Re: Co robisz FLAWIUSZU IP: *.ols.vectranet.pl 25.04.03, 18:46 titus_flavius napisał: > Gość portalu: kecaw napisał(a): > > > co robisz > > Ave, > to co zwykle :o) > T. kec Serdecznie pozdrawiam po przerwie .Ostatnio coraz bardziej interesuje mnie Rosja . Mam zamiar przyjzeć się tej to znaczy rosyjskiej problematyce kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Co robisz FLAWIUSZU 25.04.03, 18:48 Gość portalu: kecaw napisał(a): > > Serdecznie pozdrawiam po przerwie .Ostatnio coraz bardziej interesuje mnie > Rosja . Mam zamiar przyjzeć się tej to znaczy rosyjskiej problematyce > > > kecaw Ave, służę informacjami: T. Rosyjski rekord w eksporcie broni mak 24-04-2003, ostatnia aktualizacja 24-04-2003 19:49 4,82 mld dol. zarobiła w ubiegłym roku Rosja na sprzedaży broni - poinformował w czwartek prezydent Władimir Putin. -Przekroczyliśmy plan o 500 mln dol. Prezydent podkreślił, że chodzi przede wszystkim o sprzedaż sprzętu i technologii lotniczych. Głównymi klientami są Chiny i Indie. Ogółem w roku 2002 Rosja wysłała broń do 67 państw. Szacuje się, że obecnie zajmuje trzecie lub czwarte miejsce wśród eksporterów broni. Jednak eksperci ze Sztokholmskiego Międzynarodowego Instytutu Badań nad Pokojem (SIPRI) w ubiegłorocznym raporcie wymienili ją na pierwszym miejscu, przed USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaw Re: Co robisz FLAWIUSZU IP: *.ols.vectranet.pl 25.04.03, 18:55 titus_flavius napisał: > Gość portalu: kecaw napisał(a): > > > > Serdecznie pozdrawiam po przerwie .Ostatnio coraz bardziej interesuje mnie > > > Rosja . Mam zamiar przyjzeć się tej to znaczy rosyjskiej problematyce > > > > > > kecaw > > Ave, kec Podejmę wątek potem.Idę bowiem teraz na "impreze" serdecznie pozdrawiam kecaw > służę informacjami: > T. > > > Rosyjski rekord w eksporcie broni > > > mak 24-04-2003, ostatnia aktualizacja 24-04-2003 19:49 > > 4,82 mld dol. zarobiła w ubiegłym roku Rosja na sprzedaży broni - poinformował > w czwartek prezydent Władimir Putin. -Przekroczyliśmy plan o 500 mln dol. > Prezydent podkreślił, że chodzi przede wszystkim o sprzedaż sprzętu i > technologii lotniczych. Głównymi klientami są Chiny i Indie. Ogółem w roku 2002 > > Rosja wysłała broń do 67 państw. Szacuje się, że obecnie zajmuje trzecie lub > czwarte miejsce wśród eksporterów broni. Jednak eksperci ze Sztokholmskiego > Międzynarodowego Instytutu Badań nad Pokojem (SIPRI) w ubiegłorocznym raporcie > wymienili ją na pierwszym miejscu, przed USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaw Re: Co robisz FLAWIUSZU IP: *.ols.vectranet.pl 25.04.03, 23:58 Gość portalu: kecaw napisał(a): > titus_flavius napisał: > > > Gość portalu: kecaw napisał(a): > > > > > > Serdecznie pozdrawiam po przerwie .Ostatnio coraz bardziej interesuje > mnie > > > > > Rosja . Mam zamiar przyjzeć się tej to znaczy rosyjskiej problematyce > > > kec wrociłem i do spotkania > > > > > > kecaw > > > > Ave, > > kec > > > > > Podejmę wątek potem.Idę bowiem teraz na "impreze" > > > > > > serdecznie pozdrawiam kecaw > > służę informacjami: > > T. > > > > > > Rosyjski rekord w eksporcie broni > > > > > > mak 24-04-2003, ostatnia aktualizacja 24-04-2003 19:49 > > > > 4,82 mld dol. zarobiła w ubiegłym roku Rosja na sprzedaży broni - > poinformował > > w czwartek prezydent Władimir Putin. -Przekroczyliśmy plan o 500 mln dol. > > Prezydent podkreślił, że chodzi przede wszystkim o sprzedaż sprzętu i > > technologii lotniczych. Głównymi klientami są Chiny i Indie. Ogółem w roku > > 2002 > > > > Rosja wysłała broń do 67 państw. Szacuje się, że obecnie zajmuje trzecie l > ub > > czwarte miejsce wśród eksporterów broni. Jednak eksperci ze Sztokholmskieg > o > > Międzynarodowego Instytutu Badań nad Pokojem (SIPRI) w ubiegłorocznym > raporcie > > wymienili ją na pierwszym miejscu, przed USA. Odpowiedz Link Zgłoś
zbik Rozmysla nad kleska Sadama i szuka nowych zrodel 26.04.03, 06:34 dofinnansowania.(SAdam juz nie dosyla kasy). No i te slynne "jeze Sadama w Bagdadzie " , gdzie one Ahmedus ,gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kecaw Re: Rozmysla nad kleska-pochwała Flawiuszao IP: *.ols.vectranet.pl 26.04.03, 07:29 zbik napisał: > dofinnansowania.(SAdam juz nie dosyla kasy). > No i te slynne "jeze Sadama w Bagdadzie " , gdzie one Ahmedus ,gdzie ? kec Lezących się nie kopie.Odmienne widzenie pewnych złozonych problemow nie jest niczym nagannym.Więcej pozwala innym lepiej zobaczyć własne racje .Flawiusz był potrzebny a jego rozległa wiedza spełniła tez funkcję dydaktyczną kecaw Odpowiedz Link Zgłoś