i-love-2-ski 05.04.07, 23:55 oj lepiej uwazajcie jak z koszernymi rozmawiacie bo ida na osla a wy z nimi,za przynaleznosc partyjna:)) he,he a nie mowilam,ze trzeba byc wybiorczym:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_ojciech Re: zle znajomosci na FS 05.04.07, 23:57 No cóż, koszmarne wątki są toksyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: zle znajomosci na FS 05.04.07, 23:58 w_ojciech napisał: > No cóż, koszmarne wątki są toksyczne. nawet dla kropy:))) ale bedzie lkanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta8 Re: zle znajomosci na FS 05.04.07, 23:59 - a kto poszedl na osla? Jakos nie zauwazylam. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zle znajomosci na FS 06.04.07, 00:07 ej rachelcia..... polecialo, bo nie na temat... absztyfikant z buszu australijskiego to dla kropki nie tamta swiatowy, nie to co dla ciebie i dla mnie.... zaraz poleci tez watek o schudnieciu, bo on powinien byc na forum kuchnia... tak ze szybko zapisuja ta soczewice, bo inaczej to bye bye soczewica gdzies tam... a teraz lec na watek o wojence.... ten siem bendzie trzymal, bo wojenka to watek swiatowy first class... :))) a ja pojde do lozeczka i bede snic o absztyfikancie... ciao, ciao, lehitraot i laila tov, ruchna, motek szeli... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: zle znajomosci na FS 06.04.07, 00:17 dana33 napisała: > > a ja pojde do lozeczka i bede snic o absztyfikancie... > ciao, ciao, lehitraot i laila tov, ruchna, motek szeli... :)))) wiadomo wszystko przez tego dziada a tak bylo dobrze. kropa chyba zazdrosna,moze jej w koncu to cudo podeslesz to ulzy forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: zle znajomosci na FS 07.04.07, 14:07 c'est le ton qui fait la music, absztyfikant.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś