Dodaj do ulubionych

PSY MOSKIEWSKIE BOMBARDUJA GRUZJE

27.11.01, 22:49
"Niezidentyfikowane" samoloty,ktore przylecialy z nad terrytorium
Czeczenii,bombardowaly dzis Gruzje !!!
Te moskale chyba tez chca sobie zrobic "Afganistan",czyli wojne przeciwko
terrorystom-pytam sie jakim terrorystom?
Te szmaty tylko cywili potrafia napierdalac!
Rusisci won z Kaukazu !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Misza "Niezidentyfikowany samolot... IP: *.ic.ru 27.11.01, 23:05
      zbombardowal niezydentyfikowane panstwo w nieprecyzyjnie okreslonym czasie"
      Podalo niezydentyfikowane zrodlo

;-DDDDDDDDDDDDDDD

• lehistan Re: 27.11.01, 23:10
        OOOooo,Miszenka
        Co mi dzisiaj powiesz : ze to Abchazi bombardowali ?,a moze Eskimosi ?
        Przepraszam to przeciez Gruzini sami sie zbombardowali !!!
        No to naara...idz ogladac RTR,oni ci "PRAVDE" powiedza !!!

Twoj znajomy : Lehistan
        • Gość: Egon Re: IP: *.proxy.aol.com 27.11.01, 23:22
          lehistan napisał(a):

> OOOooo,Miszenka
          > Co mi dzisiaj powiesz : ze to Abchazi bombardowali ?,a moze Eskimosi ?
          > Przepraszam to przeciez Gruzini sami sie zbombardowali !!!
          > No to naara...idz ogladac RTR,oni ci "PRAVDE" powiedza !!!
          >
          > Twoj znajomy : Lehistan

Nie wierz mu,on nie Misza,on jest Grisza!
          • lehistan Re: GRISZA 27.11.01, 23:32
            On ani Misza,ani Grisza,nawet nie Grusza-on to ...LIPA !!!
      • Gość: ania Re: IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 23:21
        Misza, nie wysilajsi, bo to komu odpowiadasz jest ono, a do przedmiotow nie
        wypada mówić.
        Pozdarawiam serdecznie, nie przepadaj,
        Anna
        • lehistan Re: PRIVET 27.11.01, 23:30
          PRIVET dziewoczka,
          A ty toze ruSSka,ha ?
          Tylko imie pisz swe inaczej: nie Ania,tylko...Tania !
          • Gość: ania Re: PRIVET IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 23:51
            Ty nie jesteś moją mamą ani tatą, wiec dla ciebie idioto Anna Paneva. A ty
            pilnuj zeby tobie kto imie nie zmienił, albo płci.
            • lehistan Re: PRIVET 28.11.01, 00:12
              To lepiej od razu powiedz,za ile dajesz, to bym nie spekulowal !
        • Gość: Misza Салют Анечк IP: *.ic.ru 27.11.01, 23:48
          Gość portalu: ania napisał(a):

> Misza, nie wysilajsi, bo to komu odpowiadasz jest ono, a do przedmiotow nie
          > wypada mówić.
          > Pozdarawiam serdecznie, nie przepadaj,
          > Anna

Да мне не жалко ;-)) Люблю время от времени поприкалываться над всякими там
          пацанами-казлами.. Без них было бы скучно :))) Не волнуйся - меня это не
          напрягает - с нормальными людми можно поговорить начистоту, а с идиотами -
          только так...

Всего наилучшего
          Удачи
          Миша

• lehistan Re: Салют Анеч&# 27.11.01, 23:51
            Ty piesku !
            Pacany to cie stworzyly ,kacapie !
            • Gość: Misza Niegrzeczny chlopczyk .... IP: *.ic.ru 28.11.01, 00:10
              lehistan napisał(a):

... czy mama ciebie jeszcze nie nauczyla, ze palic trawke i czytac listy do
              inncyh osob nie wolno???

CZy moze jestes Anieczka ??? ;-))) Nie? No to nie wpieprzaj sie gdy dorosli
              ludzie mowia!!

Dobrze ze ci chociaz w szkole Rpsyjskiego jezyka nauczyli, bo wowczas by z toba
              nawet bym nie rozmawialem... In Plus dla polskiego systemu edukacji ;))

• lehistan Re: Niegrzeczny chlopczyk ....z tego Miszy ,jest 28.11.01, 00:23
                Zostaw Misiu komputer idz sie bawic klockami lego !
                A ruskiego sam sie nauczylem,nie w szkole !
                No to zegnam
                Lehistan
                • Gość: Witek Re: Niegrzeczny chlopczyk ....z tego Miszy ,jest IP: 217.96.16.* 29.11.01, 17:29
                  A co to jest za język ten "ruski" ? To coś w rodzaju łaciny ? Ruś Kijowska (
                  gdzie używano prawdopodobnie tego języka)to nie istnieje już od prawie 1000
                  lat ! Musisz mieć maleńki wybitne zdolności lingwistyczne :o)
                  • Gość: Mychaś Bardzo mylisz się, człowieku IP: 192.168.0.* 29.11.01, 17:45
                    Istnieje Ruś Kijowska , bo to jest UKRAINA dzisiejsza!!!

Gość portalu: Witek napisał: > A co to jest za język ten "ruski" ? To coś w
                    rodzaju łaciny ? Ruś Kijowska (gdzie używano prawdopodobnie tego języka)to nie
                    istnieje już od prawie 1000 lat ! Musisz mieć maleńki wybitne zdolności
                    lingwistyczne :o)

• Gość: Witek Re: O wybitny historyk i geograf ! IP: 217.96.16.* 29.11.01, 18:06
                      Dzisiejsza Ukraina ma tyle wspólnego z Rusią co Włochy z Rzymem ( państwem
                      Rzymskim oczywiście nie miastem). Szczególnie pod względem języka :-(
                      • Gość: Mychas Ukraina-Ruś - to moja Ojczyzna IP: 192.168.0.* 29.11.01, 18:23
                        historyczna, tо kim jest Boleslaw Chrobry dla Polakow, dla Ukraincow sa
                        Wolodymyr, Jaroslaw i inni wybitni
                        руські князі!

Gość portalu Witek napisał że /Dzisiejsza Ukraina ma tyle wspólnego z Rusią co
                        Włochy z Rzymem ( państwem Rzymskim oczywiście nie miastem). Szczególnie pod
                        względem języka :-(/

• lehistan Re: Ukraina-Ruś - to moja Ojczyzna 29.11.01, 22:18
                          Siemasz Mychas,
                          Ten biedny Witus jeszcze nie slyszal o Rusi Kijowskiej !
                          Zal mi tego chlopczyka !
                          Lehistan - Ukraina :jedna rodyna !

Lehistan
                        • Gość: Witek Re: Ukraina-Ruś - to moja Ojczyzna IP: 217.96.16.* 30.11.01, 17:21
                          Gość portalu: Mychas napisał(a):

> historyczna, tо kim jest Boleslaw Chrobry dla Polakow, dla Ukraincow sa
                          > Wolodymyr, Jaroslaw i inni wybitni
                          > руські князі!
                          Może nie wiesz to czas się nauczyć, że:
                          "Ruś Kijowska, wczesnofeudalne państwo staroruskie (IX - początek XII w.) ze
                          stolicą w Kijowie. Powstało wskutek połączenia ziem należących do południowo-
                          wschodnich plemion słowiańskich. Pierwszym wielkim księciem kijowskim był Igor
                          (ok. 912-945).
                          W XI w. nastąpił rozkwit księstwa (rozwój rolnictwa, rzemiosła, hodowli bydła,
                          nawiązanie stosunków handlowych z Bizancjum, Europą Zachodnią, Kaukazem i Azją).
                          Chrzest Rusi (988-989), dokonany przez Włodzimierza Wielkiego, sprzyjał
                          zjednoczeniu narodu oraz rozwojowi architektury i sztuki.
                          Obszary Rusi Kijowskiej na północy i południu sięgały do Morza Bałtyckiego i
                          Morza Czarnego, na wschodzie zajmowały dorzecza Oki i górnej Wołgi. W 2. połowie
                          XI w. wyodrębniły się większe ośrodki handlowo-rzemieślnicze. Wzajemne waśnie
                          ruskich książąt i najazdy Połowców osłabiły państwo. W 1132 nastąpił rozpad Rusi
                          Kijowskiej na szereg księstw."
                          Od Bałtyku po Morze Czarne i do Oki i Wołgi - wypisz wymaluj obszar dzisiejszej
                          Ukrainy :)))))))

• lehistan Re: Ukraina-Ruś - to moja Ojczyzna 30.11.01, 17:24
                            Otoz to !
                            Zadanie domowe odrobione !
    • Gość: Misza NARKOTYKI - NIE !!! ;-DD IP: *.ic.ru 27.11.01, 23:40
      Chyba znow trawke paliles ;))
      bo mowisz ze "psy moskiewskie" bombardowali Gruzjie. Jak wiadomo psy nie
      lataja, a kto mowi przeciwnie jest nacpanym punkiem. Tak zreszta juz przed tym
      o tobie myslalem ;-((

Rzuc to gowno, zajmij sie wreszcie czyms normalnym... - znajdz prace, idz do
      woja lub jedz do Rosji (bo Czeczenia jest _nieodlaczalna_ czeascia Rosji !)
      walczyc z nami - Rosjanami, albo do Gruzjii walczyc z Gruzinami (bo w Gruzii
      bombarduja nie wojska gruzinskie, a terrorystow czeczenskich pod przewodstwem
      jackassa Gelajewa). Moze nie wiesz, ale Gruzia sama z terrorystami nic nie
      poradzi - niema ani pienedzy ani wojska, nadajacego sie do walki z
      terrorystami - nawet nie chronia swych granic... :( Dlatego jest podpisany
      tajny pakt z nowa wladza w Gruzii - my bombardujemy terorystow, a Gruzini mowia
      ze nie wiedza kto to zrobil - i mamy problem z glowy - nikt niema pretensji do
      innych i pozwala to Gruzii "zachowac twarz"

Pa

P.S.
      Hej, ile teraz wlasnie do twego pokoju psow przez okmno wlatuje ? :)))
      • lehistan Re: NARKOTYKI - NIE !!! ;-DD 27.11.01, 23:49
        Noo,czesc Misza
        Po pierwsze nie pale trawki-wole Marlboro !
        Po drugie-czy slyszales,co powiedzial E.Szewardnadze o Gielajewie ?
        Po trzecie,tam gdzie mnie wysylasz-NAPEWNO pojade !!!
        Po czwarte dolina Pankijsska jest NIEODLACZNA czescia NIEPODLEGLEJ Gruzji !
        Po piate przestan uprawiac propagande-trzymaj sie faktow !

W odpowiedzi na twe pytanie o psach: jak narazie to zaden przez okno mi nie
        wlecial,ale jeden sie SZCZEKA na ekranie mego komputera !!!

No to pozdrow FSB i naara
        Lehistan
        • Gość: Misza MArlboro -Teraz to tak sie nazywa ? ;-)) IP: *.ic.ru 28.11.01, 00:01
          lehistan napisał(a):

> Po drugie-czy slyszales,co powiedzial E.Szewardnadze o Gielajewie ?

Nie slyszalem, ale tak naprawde chuj mi obcodzi co ten starych komunista-
          politbiurowiec powiedzial o tym terroryscie Gelajewie. Ciesze sie ze w koncu tego
          dupka zrzucili ze stanowiska !

> Po trzecie,tam gdzie mnie wysylasz-NAPEWNO pojade !!!

Hurraaaaa!! Juz zaczalem myslec ze w Polsce sami tchurze i pacyfisci zostali ;-
          )))))) A tutaj znalazl sie Zawisza Czarny #2 - Lehistan Wielki !!! Jedz
          terrorysta -
          play with the best - die like the rest...

Zginiesz wczesniej niz nauczysz sie strzelac, bohater bajkowy - czy strzelales
          choc raz z czegos "moxnejszego" niz pistolet wodny ? :-)))) Jedz do nas -
          dostaniesz 9g. olowiu w dupe i wyjedziesz do Polski za tydzien... Ha.. HA

> Po czwarte dolina Pankijsska jest NIEODLACZNA czescia NIEPODLEGLEJ Gruzji !

Czy ktos tu cos mowil o "dolina Pankijsska" ??? Mam gdzies ta daline - nich tylko
          Gruzja nauczy sie strzec swych granic, bo troche to zaczyna nas wkurzac - my
          bronimy ich od terrorystow, a oni jeszcze cos pierdola tam (tzn. pierdolili... :-
          ))

> Po piate przestan uprawiac propagande-trzymaj sie faktow !

To ja trzymam sie FJTOW, a ty tylko czytach gowno z kavkaz.org ;-)))

> W odpowiedzi na twe pytanie o psach: jak narazie to zaden przez okno mi nie
          > wlecial,ale jeden sie SZCZEKA na ekranie mego komputera !!!

Powiem ci jedno - gdzies kupil taki zlom - chujowy o ciebie komputer ;-)) Kup se
          nowy, albo chociaz monitor, jezelei cala forsa na trawke poszla (ooops...
          Marlboro ;-))

> No to pozdrow FSB i naara

Koniecznie to zrobie ;-))

> Lehistan

Misza

• lehistan Re: MArlboro -Teraz kazdy kacap by palil 28.11.01, 00:08
            Ej Misza !
            Przestan mnie wkurwiac !
            Albo prowadzimy rozmowe,albo ci zaraz pojade z grubej rury !!!
            Wiec trzym pizde i zwarzaj na bajere pederasto z Rostowa !

P.S. A strzelac to potrafie ,wiec o to sie nie boj,tylko podaj w koncu swoj
            adreSS !
            • Gość: Misza To Marlboro co ty palisz, to.. IP: *.ic.ru 28.11.01, 00:19
              lehistan napisał(a):

.. zrobione u naz ze starych brudnych skarpet i wyslano do Polski - widzialem jak
              to na grzanice polscy kupuja wagonami ;-))) Idzie lepiej niz cieple buleczki ;-))
              My takiego gowna nie palimy.

> Ej Misza !
              > Przestan mnie wkurwiac !

Wiesz pacanie, jaka miedzy nami roznica (oprocz tego ofkoz, ze jestec zerem ;)) ?

Powiem ci - ja zobie cie w balona/bambuka , a ty wszystko odbierasz powaznie ;-
              ))) Pacanie, zrob prostsza twarz, wyluzoj sie ;))) W kazdym nast. postem jestes
              barsdziej komiczny niz przed tym. Nikt na twoje posty juz nie odzywa... ;-(((
              USE YOU IMAGINATION MAN!! Think different! ;D

> Albo prowadzimy rozmowe,albo ci zaraz pojade z grubej rury !!!

Nie smiesz mnie pacani - lepej vhociaz szkole zalic :)) a potem
              bedziemy "prowadzimy rozmowe", bo obecnie to tylko strata czasu dla mnie (i nie
              tylko dla mnie ;-)))

> P.S. A strzelac to potrafie ,

Z czego - ze swego kutasa do kibla ??? ;-)))

> wiec o to sie nie boj,

takich pacanow jak ty to nie boje/bije ;-))

tylko podaj w koncu swoj
              > adreSS !

Juz go podawalem - musisz przeszukac forum pacanie - to ty podaj chociaz swe imie
              pacasnie. Bo nie wierze ze ktos normalny moze nosic takie pojebane imie
              ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))

Misza
              • lehistan Re: Dobrejnocy Mis(z)iu ci NIE zycze ! 28.11.01, 00:31
                Pacanie z komsomolu,zegnam cie na dzisiaj...jeszcze pogadamy !
                Wiec tak jak juz mowilem : Trzym pizde i zwarzaj na bajere,kretynie .
                P.S. Pozdrow mamusie
              • Gość: ??? RUSKIE ZLODZIEJE ODWOLALI KONCERT W MOSKWIE IP: *.proxy.aol.com 28.11.01, 00:35
                Siewodnia kancerta w Maskwie nie budjet,patomu szto Miszka, Griszka i Anton
                zapizdzili patiefon,babuszka z "OO" skazala....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka