kaz-am 03.12.10, 11:31 Czy znacie miejsce w Ząbkach gdzie można zamówić potrawy(uszka, pierogi, ryba faszerowana itd.)na kolację wigilijną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cliooooo Re: Gdzie zamówić potrawy wigilijne? 04.12.10, 09:06 Przypuszczam, że w restauracji "Na Skrajnej" mają, bo to menu staropolskie. A ogólnie, to smacznie tam jeść dają. Odpowiedz Link Zgłoś
rtef Re: Gdzie zamówić potrawy wigilijne? 04.12.10, 10:10 Jest tyle przepisów, dość łatwych. Można wiele znaleźć w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz-am Re: Gdzie zamówić potrawy wigilijne? 04.12.10, 11:05 Niektóre potrawy zrobie sama,ale nie umiem zrobic np.ryby faszerowanej i na pewno część potraw zamówię. Byłam kilka razy w restauracji "Na skrajnej" i wszystko mi bardzo smakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: Gdzie zamówić potrawy wigilijne? 04.12.10, 11:50 w pierogarni prZy wulkanizacji, jak sie jedzie Skorupki do Wołomina to na rogu jest wulkanizacja i tam rózna garmażerka.ulicy nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
elic1 Re: Gdzie zamówić potrawy wigilijne? 04.12.10, 12:36 tu obok wulkanizacji nie polecam - drogo jak nie wiem co - skąd oni biorą te ceny - raz wzięłam i na drugi dzień śmierdziało - po za tym bardzo nie miła Pani obsługująca - łaskę to ona niech robi w domu a nie klientom - szczerze NIE POLECAM bioo napisała: > w pierogarni prZy wulkanizacji, jak sie jedzie Skorupki do Wołomina to na rogu > jest wulkanizacja i tam rózna garmażerka.ulicy nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
barcelona_5 Re: Gdzie zamówić potrawy wigilijne? 07.12.10, 16:25 Ja proponuje Restauracja "77". Jestem częstym ich gościem, jedzenie maja bardzo dobre a na ich drzwiach pojawiła się informacja, że organizują Wigilie dla firm lub znajomych i że można u nich zamówić wędzone wędliny na Święta. Może warto zadzwonić i zapytać się. . Odpowiedz Link Zgłoś