Gość: Ariel IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 02:08 Pocalujcie Zyda w zaciemnione miejsce. Podobalo sie ? Sprobujcie jeszcze raz debile! Podobalo sie ? To jeszcze raz chamy do roboty ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.D. ..... IP: *.mco.bellsouth.net 19.05.03, 02:18 Gość portalu: Ariel napisał(a): > Pocalujcie Zyda w zaciemnione miejsce. Podobalo sie ? Sprobujcie jeszcze raz > debile! Podobalo sie ? To jeszcze raz chamy do roboty ! >> Skurwesynski pedal znalazl sobie miejsce na ...'daydreaming'. Pewnie to jakis Chazarski kundel.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: ..... IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 02:23 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Ariel napisał(a): > > > Pocalujcie Zyda w zaciemnione miejsce. Podobalo sie ? Sprobujcie jeszcze r > az > > debile! Podobalo sie ? To jeszcze raz chamy do roboty ! > > > >> Skurwesynski pedal znalazl sobie miejsce na ...'daydreaming'. Pewnie > to > jakis Chazarski kundel.... JA to JA,a ty to SKURWYSYN,MATKI KURWY NIEZNAJACY .ENOUGH ? ENOUGH YOU SISTERFUCKER ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: ..... IP: *.mco.bellsouth.net 19.05.03, 02:31 Gość portalu: Ariel napisał(a): > Gość portalu: A.D. napisał(a): > > > Gość portalu: Ariel napisał(a): > > > > > Pocalujcie Zyda w zaciemnione miejsce. Podobalo sie ? Sprobujcie jesz > cze r > > az > > > debile! Podobalo sie ? To jeszcze raz chamy do roboty ! > > > > > > >> Skurwesynski pedal znalazl sobie miejsce na ...'daydreaming'. Pe > wnie > > to > > jakis Chazarski kundel.... > JA to JA,a ty to SKURWYSYN,MATKI KURWY NIEZNAJACY .ENOUGH ? ENOUGH YOU > SISTERFUCKER ? >> Juz raz tutaj jakiemus innemu pedofilskiemu kundlowi tlumaczylem ze naprawde nie jestem zydem, wiec prosze nie traktuj mnie w takim kwiecistym ...'antysemickim' stylu! No i pozostaw swoje osobiste problemy rodzinne i urazy na tym tle dla jakiegos psychoanalityka. Ja moglbym postawic tobie niewlasciwa diagnoze, bo to nie jest moja specjalizacja... Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Czas na sedesik, czas.. /nt 19.05.03, 02:27 Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: Ariel napisał(a): > > > Pocalujcie Zyda w zaciemnione miejsce. Podobalo sie ? Sprobujcie jeszcze r > az > > debile! Podobalo sie ? To jeszcze raz chamy do roboty ! > > > >> Skurwesynski pedal znalazl sobie miejsce na ...'daydreaming'. Pewnie > to > jakis Chazarski kundel.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Ciesze sie... IP: *.mco.bellsouth.net 19.05.03, 02:37 net4 napisał: Czas na sedesik, czas.. /nt >> Nu, bubele, ciesze sie ze jednak moja przyjazna rade przyjales do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Tak trzymaj to eventualnie pomoze, 19.05.03, 02:42 Gość portalu: A.D. napisał(a): > net4 napisał: Czas na sedesik, czas.. /nt > > >> Nu, bubele, ciesze sie ze jednak moja przyjazna rade przyjales do serc > a. > ================ shitheAD Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Wyglada ze sciek zaczol przepuszczac, tak trzymaj 19.05.03, 02:41 Gość portalu: Ariel napisał(a): > Pocalujcie Zyda w zaciemnione miejsce. Podobalo sie ? Sprobujcie jeszcze raz > debile! Podobalo sie ? To jeszcze raz chamy do roboty ! ============================= shitheAD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Elegancko was zalatwilem... IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 02:44 polacke SKURWYSYNY !!! No nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: Elegancko was zalatwilem... IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 02:45 Gość portalu: jojo napisał(a): > polacke SKURWYSYNY !!! No nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
net4 To bylo adresowane do A.D, pomylka /nt 19.05.03, 02:46 net4 napisał: > Gość portalu: Ariel napisał(a): > > > Pocalujcie Zyda w zaciemnione miejsce. Podobalo sie ? Sprobujcie jeszcze r > az > > debile! Podobalo sie ? To jeszcze raz chamy do roboty ! > > ============================= > shitheAD ===================== Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Antysemici! IP: *.75.50.25.Dial1.Boston1.Level3.net 19.05.03, 03:29 Gość portalu: Ariel napisał(a): > Pocalujcie Zyda w zaciemnione miejsce. Podobalo sie ? Sprobujcie jeszcze raz > debile! Podobalo sie ? To jeszcze raz chamy do roboty ! Do roboty,mowisz? Ci to abi znaci,zie planujesz budowe gulsagof? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariel Re: Antysemici! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 03:44 Gość portalu: U napisał(a): > Gość portalu: Ariel napisał(a): > > > Pocalujcie Zyda w zaciemnione miejsce. Podobalo sie ? > Sprobujcie jeszcze raz > > debile! Podobalo sie ? To jeszcze raz chamy do roboty ! > > > Do roboty,mowisz? Ci to abi znaci,zie planujesz budowe > gulsagof? Glowa rodziny w rodzinie Boga kochajaca,dba o o zone swoja i dzieci,tak jak Yahve nakazal . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Antysemici! IP: *.proxy.aol.com 19.05.03, 03:47 Gość portalu: Ariel napisał(a): > Gość portalu: U napisał(a): > > > Gość portalu: Ariel napisał(a): > > > > > Pocalujcie Zyda w zaciemnione miejsce. Podobalo sie ? > > Sprobujcie jeszcze raz > > > debile! Podobalo sie ? To jeszcze raz chamy do roboty ! > > > > > > Do roboty,mowisz? Ci to abi znaci,zie planujesz budowe > > gulsagof? > Glowa rodziny w rodzinie Boga kochajaca,dba o o zone swoja i dzieci,tak jak > Yahve nakazal . Hi Ariel !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Ano nakazal! IP: *.mco.bellsouth.net 19.05.03, 03:59 Gość portalu: Ariel napisał(a): > Gość portalu: U napisał(a): > > > Gość portalu: Ariel napisał(a): > > > > > Pocalujcie Zyda w zaciemnione miejsce. Podobalo sie ? > > Sprobujcie jeszcze raz > > > debile! Podobalo sie ? To jeszcze raz chamy do roboty ! > > > > > > Do roboty,mowisz? Ci to abi znaci,zie planujesz budowe > > gulsagof? > Glowa rodziny w rodzinie Boga kochajaca,dba o o zone swoja i dzieci,tak jak > Yahve nakazal . >> Tak jak temu ponizej nakazal: Lod man admits to molesting six girls By Roni Singer A 36-year-old resident of Lod was arrested Tuesday on the suspicion that he sexually abused six girls, all of them under the age of ten. His remand was extended yesterday in Rishon Lezion Magistrates Court. The suspect has no criminal record. A local man arrived at the city's police station with the suspect on Tuesday, and said the man had sexually abused his three-year-old daughter. The girl told her father that while playing near their home, the suspect had approached her, taken her to an abandoned area, and sexually abused her. After hearing what had happened to his daughter, the man began searching for the suspect, found him and took him to the police. During the suspect's interrogation, he admitted the charges against him, and said that he had abused five other girls in his neighborhood, all of them under the age of ten. According to the suspect, he committed the acts because he "was bored." >> Lepszy od pozostalych pedalow, ktorzy tutaj ...semitow zgrywaja, jakby to prawdziwymi semitami, znaczy Arabami byli. Bo innych semitow nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś