albicilla 28.12.05, 23:28 www.pl.cibavision.com/fl_1205.shtml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albicilla Re: Reklama oriflame na gg 28.12.05, 23:31 W Poznaniu: Gabinet okulistyczny Gabinet Soczewek Kontaktowych Skorupski Optical - również Promocja Dailies, Promocja zimowa FreshLook, O2OPTIX, Specjalista Focus Toric ul.: Św.Marcin 61 61-806 Poznań Tel.: 61 / 853 65 13 Odpowiedz Link
zorina Re: Reklama oriflame na gg 29.12.05, 00:31 To ja zapraszam do Opola. Jesteśmy w dwóch salonach optycznych: "Pod Różą" w Rynku i W Salonie Siejka - Domański na ul Reymonta. Zainteresowanych zapraszam na gg, podam terminy dyżurów kosmetycznych lub umówię na konkretny termin. Akcja trwa do wyczerpania zapasów, więc nie ma na co czekać! A kolorowe soczewki są swietne! Chyba sama się skuszę Odpowiedz Link
zorina Kolorowe soczewki 30.12.05, 10:21 Jestem Konsultantką Oriflame, a nie Optykiem Dziś będę w Salonie Optycznym więc się wszystkiego dowiem. Z tego co wiem, to są to soczewki miesięczne, więc cena rzędu 70-150 zł, ale sprawdze dokładnie. Co do alergików... to zalezy na co jesteś uczulona - same soczewki sa bezpieczne, ale podrazniać może jakiś składnik z płynów do dezynfekcji. Popytam dziś dokładnie. No i zapraszam przede wszystkim do odwiedzenia salonów Optycznych, tam doradzą fachowo z pierwszej ręki -sieć jest w całej Polsce, namiary na stronce ( albicilla podała link) Odpowiedz Link