ghotir 20.04.07, 09:10 Pojawil sie tutaj ktos kto nazywa sie goldbaum007. Czy to Ty czy to Twoja podszywka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dana33 Re: goldbaum - pilne! 20.04.07, 09:52 jego, jego..... jak mu banuja goldbaum, to on wtedy drzewiecki james bond... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: goldbaum - pilne! 20.04.07, 10:56 Czemu zaraz podszywka? goldbaum007 to rowny gosc. Znam go doskonale ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Dziekuje 20.04.07, 21:26 Uzyskalem zadowalajaca mnie odpowiedz. Oglaszam koniec zainicjowanego przeze mnie watku. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Nie ma za co 20.04.07, 21:33 Cale zamieszanie przez nadgorliwosc i waznosc naszej administracji, ktora w miedzyczasie wlasciwie tylko przeszkadza. "Folwark zwierzecy" w miniwydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 ghotir jest prawdziwy 20.04.07, 17:23 tylko on jeden potrafi pisać w takim stylu. nawet gdyby zmienił "nazwisko" to po zapachu łatwo go rozpoznać. interesujac e pytanie zadał ghotir. ciekawi mnie czego oczekuje w odpowiedzi i dlaczego wogóle chce aby mu odpowiedzieć. jeśli golbaum to goldbaum i odpowie twierdząco to jedna sprawa ale jesli goldbaum to nie goldbau i odpowie twierdząco to jak będzie ghotirze ty mój umilowany, któlu bzdetowania? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: ghotir jest prawdziwy 20.04.07, 21:23 Twoj "ktol bzdetowania" uzyskal zadowalaja go odpowiedz. Tego nie mozna powiedziec o Felusiaku, nowicjuszu w sztuce logiki formalnej. Na marginesie, logika formalna to tylko jeden z wielu sposobow dochodzenia do konkluzji. Jako milosnik sposobow dochodzenia do konkluzji potrafisz wymienic przynajmniej kilka inna szkol. Czekam z niecierpliwoscia na Twoja liste. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: ghotir jest prawdziwy 20.04.07, 21:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=61004550&a=61108205 o felusiaku możesz bzdetować no białego rana, ani mnie ziebi ani grzeje. nie interesuje mnie układanie list. ghotir nawet jesli nie mam na ten temat pojecia to w piec minut ułożę ci listę z googla. to po cholerę mamy sie w babki z piasku bawic. Lepiej uświadom mnie o przyczynach strzelania, mówie powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Felusiaku, 20.04.07, 22:07 Serdecznie Ci dziekuje za potwierdzenie mojej forumowej tozsamosci ;) Cytowanie siebie to bardzo niska sztuczka, nawet dla Ciebie, Felusiak. Domyslam sie, ze para Ci uszla. O Tobie, Felusiak, nie mam najmniejszej ochoty rozmawiac bez wzgledu na pore dnia lub nocy. To Ty mi sie przymilasz. Odwal sie od moich postow i nie bedziemy musieli w ogole rozmawiac. Zadalem Ci pytanie w sprawie naukowej metodologii wlasnie dlatego, ze nie mozna - jeszcze - ulozyc odpowiedzi na to pytanie w oparciu o google. Trzeba przebrnac przez dosc pokazna liczbe PRINTED publikacji dotyczacych filozofii poznania. Tak wiec zabawa w "babki z piasku" zakonczyla sie dla Ciebie... kleska, wszystkowiedzacy milosniku pomidorowki. Powaznie to Ty mowisz o niczym poza pomidorowka. Nad przyczynami strzelania zastanowie sie, kiedy dotre do Twojego postu na innym watku. Felusiak, odwal sie ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 baranie 20.04.07, 22:34 nie jestem naukowcem i nie mam czterech fakultetów to mnie nie pytaj jak przyrządzic naukowa jajecznicę. Jestem prostym drwalem i zajmuje sie czasami ciesiółką, to wszystko. Pytanie zadałem ci zupełnie poważnie, gdyz jako socjolog, profesor, posiadasz wiedzę i mógłbyś rozjaśnić nam w głowach. No ale jeśli obiecujesz, że sie zastanowisz jak dotrzesz to cierpliwie poczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: baranie 20.04.07, 23:08 wcale nie mam zamiaru pytac Cie o przyrzadzanie jajecznicy, naukowej czy tej hindu; sam potrafie je niezle przyrzadzic. Za to zastanawia mnie Twoja prosba o wyjasnienie mojego stosunku do strzelania. Z jednej strony nazywasz mnie baranem. Z drugiej strony mowisz, ze cierpliwie poczekasz na moja naukowa opinie. Nie sadzisz, ze jestes w konflikcie z samym soba wobec mojej skromnej osoby? Felusiak, odwal sie ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: baranie 20.04.07, 23:56 ghotir napisał: > Felusiak, odwal sie ode mnie. Dlaczego miałbym to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: baranie 21.04.07, 10:03 Dlaczego mialbys odwalic sie ode mnie? Bo mnie bardzo dawno przeszla ochota na zadawanie sie z Toba i Ty zadeklarowales, ze mna pogardzasz. Zatem nie istnieje powod, dla ktorego mielibysmy prowadzic jakakolwiek pogawedke. Jedynym powodem zdaja sie Twoje blagania mnie o odpowiedzi na Twoje, coraz mniej interesujace ataki na mnie. Zaprzestan swoich, napedzanych psychotropami, blagan; odwal sie ode mnie, panienko Felusiak. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: baranie 21.04.07, 15:13 Nigdy drogi ghotirze nie napisałem, ze toba pogardzam. To oznaczałoby, ze mam do ciebie emocjonalny stosunek. Nic takiego nie ma miejsca. Uważam jedynie, ze jesteś życiowym szczęsciarzem. Ludzi z twoim poziomem argumentacji zwykle spotyka sie przy kopaniu rowów a nie na uniwersytetach. Powinieneś grać w lotto i to czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Zakonczmy ten watek 21.04.07, 17:44 Ten watek w zalozeniu mial sie skladac z kilku postow: mojego, Goldbauma i ewentualnie ludzi znajacych Goldbaum. No ale przyleciala tutaj panienka Felusiak i zmusila mnie do odpowiedzi na jej pomidorowkowe ataki na mnie. Ta zabawa nawprawde niczego nie wnosi. Bylbym wdzieczny cenzorom za wyciecie tego watku coby Felusiaka nie kusic. On moze mnie bluzgac na innych watkach a utrzymywanie tego watku tylko dla Felusiako-gthotirowego cyrku to zasmiecanie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Zakonczmy ten watek 21.04.07, 17:49 ghotir. ostatnio zasmiecanie watkow to wlasnie jest "the name of the game".jest paru idiotow,ktorzy poza calowaniem swych buziuniek i wzajemnym slinieniem sie na tematy innych,niczego tutaj nie plodza. te hieny lataja za upatrzonymi sobie nickami i nic tylko psuja ich watki tylko po to,by je potem wzajemnie wyklikac. jak to osiagna to szczytuja,tez wzajemnie i czesto na moderacji. jak widzisz z niektorymi nikt poza tym ich towarzychem nie ma ochoty na wymiane slowa a wiec lepiej po prostu nie dyskutowac z nimi i juz,az sami sie rozmydla z nudow. Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: Zakonczmy ten watek 21.04.07, 19:04 i-love-2-bike, Masz racje, zamiast klikac na "skasujcie ten post" poczekam na felusiakowe rozmydlenie sie ze znudzenia sama soba. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Nie zartuj ghotir 21.04.07, 18:55 IQ na poziomie 68 pkt pozwala chłopcu kopiącemu piłke zrozumieć, ze kiedy kopnie to tym samym traci nad nia kontrole i dlatego dziciarnia ma inklinacje do dryblowania w nieskończoność. Ci poniżej 68 pkt zwykle graja na obronie albo w bramce. Innymi słowy ghotirze mój ty diamentowy, zaczynajac jakikolwiek wątek niejako zgadzasz się z faktem utraty kontroli nad jego rozwojem. Należało wysłac do goldbauma email a nie wypacać publicznie swoje bolaczki. Zatem nie kończymy tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś