Dodaj do ulubionych

goldbaum - pilne!

20.04.07, 09:10
Pojawil sie tutaj ktos kto nazywa sie goldbaum007. Czy to Ty czy to Twoja
podszywka?
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: goldbaum - pilne! 20.04.07, 09:52
      jego, jego..... jak mu banuja goldbaum, to on wtedy drzewiecki james bond... :))
    • goldbaum Re: goldbaum - pilne! 20.04.07, 10:56
      Czemu zaraz podszywka? goldbaum007 to rowny gosc. Znam go doskonale ;-)
      • ghotir Dziekuje 20.04.07, 21:26
        Uzyskalem zadowalajaca mnie odpowiedz.

Oglaszam koniec zainicjowanego przeze mnie watku.
        • goldbaum Nie ma za co 20.04.07, 21:33
          Cale zamieszanie przez nadgorliwosc i waznosc naszej administracji, ktora w
          miedzyczasie wlasciwie tylko przeszkadza.

"Folwark zwierzecy" w miniwydaniu.
    • felusiak1 ghotir jest prawdziwy 20.04.07, 17:23
      tylko on jeden potrafi pisać w takim stylu.
      nawet gdyby zmienił "nazwisko" to po zapachu łatwo go rozpoznać.

interesujac e pytanie zadał ghotir. ciekawi mnie czego oczekuje w odpowiedzi i
      dlaczego wogóle chce aby mu odpowiedzieć.
      jeśli golbaum to goldbaum i odpowie twierdząco to jedna sprawa ale jesli
      goldbaum to nie goldbau i odpowie twierdząco to jak będzie ghotirze ty mój
      umilowany, któlu bzdetowania?
      • ghotir Re: ghotir jest prawdziwy 20.04.07, 21:23
        Twoj "ktol bzdetowania" uzyskal zadowalaja go odpowiedz. Tego nie mozna
        powiedziec o Felusiaku, nowicjuszu w sztuce logiki formalnej. Na marginesie,
        logika formalna to tylko jeden z wielu sposobow dochodzenia do konkluzji. Jako
        milosnik sposobow dochodzenia do konkluzji potrafisz wymienic przynajmniej
        kilka inna szkol. Czekam z niecierpliwoscia na Twoja liste.
        • felusiak1 Re: ghotir jest prawdziwy 20.04.07, 21:38
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=61004550&a=61108205
          o felusiaku możesz bzdetować no białego rana, ani mnie ziebi ani grzeje.
          nie interesuje mnie układanie list. ghotir nawet jesli nie mam na ten temat
          pojecia to w piec minut ułożę ci listę z googla. to po cholerę mamy sie w babki
          z piasku bawic.
          Lepiej uświadom mnie o przyczynach strzelania, mówie powaznie.
          • ghotir Felusiaku, 20.04.07, 22:07
            Serdecznie Ci dziekuje za potwierdzenie mojej forumowej tozsamosci ;)

Cytowanie siebie to bardzo niska sztuczka, nawet dla Ciebie, Felusiak. Domyslam
            sie, ze para Ci uszla.

O Tobie, Felusiak, nie mam najmniejszej ochoty rozmawiac bez wzgledu na pore
            dnia lub nocy. To Ty mi sie przymilasz. Odwal sie od moich postow i nie
            bedziemy musieli w ogole rozmawiac.

Zadalem Ci pytanie w sprawie naukowej metodologii wlasnie dlatego, ze nie
            mozna - jeszcze - ulozyc odpowiedzi na to pytanie w oparciu o google. Trzeba
            przebrnac przez dosc pokazna liczbe PRINTED publikacji dotyczacych filozofii
            poznania. Tak wiec zabawa w "babki z piasku" zakonczyla sie dla Ciebie...
            kleska, wszystkowiedzacy milosniku pomidorowki.

Powaznie to Ty mowisz o niczym poza pomidorowka. Nad przyczynami strzelania
            zastanowie sie, kiedy dotre do Twojego postu na innym watku.

Felusiak, odwal sie ode mnie.
            • felusiak1 baranie 20.04.07, 22:34
              nie jestem naukowcem i nie mam czterech fakultetów to mnie nie pytaj jak
              przyrządzic naukowa jajecznicę. Jestem prostym drwalem i zajmuje sie czasami
              ciesiółką, to wszystko.
              Pytanie zadałem ci zupełnie poważnie, gdyz jako socjolog, profesor, posiadasz
              wiedzę i mógłbyś rozjaśnić nam w głowach. No ale jeśli obiecujesz, że sie
              zastanowisz jak dotrzesz to cierpliwie poczekam.
              • ghotir Re: baranie 20.04.07, 23:08
                wcale nie mam zamiaru pytac Cie o przyrzadzanie jajecznicy, naukowej czy tej
                hindu; sam potrafie je niezle przyrzadzic.

Za to zastanawia mnie Twoja prosba o wyjasnienie mojego stosunku do strzelania.
                Z jednej strony nazywasz mnie baranem. Z drugiej strony mowisz, ze cierpliwie
                poczekasz na moja naukowa opinie. Nie sadzisz, ze jestes w konflikcie z samym
                soba wobec mojej skromnej osoby?

Felusiak, odwal sie ode mnie.
                • felusiak1 Re: baranie 20.04.07, 23:56
                  ghotir napisał:
                  > Felusiak, odwal sie ode mnie.

Dlaczego miałbym to zrobić?
                  • ghotir Re: baranie 21.04.07, 10:03
                    Dlaczego mialbys odwalic sie ode mnie? Bo mnie bardzo dawno przeszla ochota na
                    zadawanie sie z Toba i Ty zadeklarowales, ze mna pogardzasz. Zatem nie istnieje
                    powod, dla ktorego mielibysmy prowadzic jakakolwiek pogawedke. Jedynym powodem
                    zdaja sie Twoje blagania mnie o odpowiedzi na Twoje, coraz mniej interesujace
                    ataki na mnie. Zaprzestan swoich, napedzanych psychotropami, blagan; odwal sie
                    ode mnie, panienko Felusiak.
                    • felusiak1 Re: baranie 21.04.07, 15:13
                      Nigdy drogi ghotirze nie napisałem, ze toba pogardzam.
                      To oznaczałoby, ze mam do ciebie emocjonalny stosunek.
                      Nic takiego nie ma miejsca. Uważam jedynie, ze jesteś życiowym szczęsciarzem.
                      Ludzi z twoim poziomem argumentacji zwykle spotyka sie przy kopaniu rowów
                      a nie na uniwersytetach. Powinieneś grać w lotto i to czesto.
                      • ghotir Zakonczmy ten watek 21.04.07, 17:44
                        Ten watek w zalozeniu mial sie skladac z kilku postow: mojego, Goldbauma i
                        ewentualnie ludzi znajacych Goldbaum. No ale przyleciala tutaj panienka
                        Felusiak i zmusila mnie do odpowiedzi na jej pomidorowkowe ataki na mnie. Ta
                        zabawa nawprawde niczego nie wnosi. Bylbym wdzieczny cenzorom za wyciecie tego
                        watku coby Felusiaka nie kusic. On moze mnie bluzgac na innych watkach a
                        utrzymywanie tego watku tylko dla Felusiako-gthotirowego cyrku to zasmiecanie
                        forum.
                        • i-love-2-bike Re: Zakonczmy ten watek 21.04.07, 17:49
                          ghotir. ostatnio zasmiecanie watkow to wlasnie jest "the name of the game".jest
                          paru idiotow,ktorzy poza calowaniem swych buziuniek i wzajemnym slinieniem sie
                          na tematy innych,niczego tutaj nie plodza. te hieny lataja za upatrzonymi sobie
                          nickami i nic tylko psuja ich watki tylko po to,by je potem wzajemnie wyklikac.
                          jak to osiagna to szczytuja,tez wzajemnie i czesto na moderacji. jak widzisz z
                          niektorymi nikt poza tym ich towarzychem nie ma ochoty na wymiane slowa a wiec
                          lepiej po prostu nie dyskutowac z nimi i juz,az sami sie rozmydla z nudow.
                          • ghotir Re: Zakonczmy ten watek 21.04.07, 19:04
                            i-love-2-bike,
                            Masz racje, zamiast klikac na "skasujcie ten post" poczekam na felusiakowe
                            rozmydlenie sie ze znudzenia sama soba.
                        • felusiak1 Nie zartuj ghotir 21.04.07, 18:55
                          IQ na poziomie 68 pkt pozwala chłopcu kopiącemu piłke zrozumieć, ze kiedy kopnie
                          to tym samym traci nad nia kontrole i dlatego dziciarnia ma inklinacje do
                          dryblowania w nieskończoność.
                          Ci poniżej 68 pkt zwykle graja na obronie albo w bramce.
                          Innymi słowy ghotirze mój ty diamentowy, zaczynajac jakikolwiek wątek
                          niejako zgadzasz się z faktem utraty kontroli nad jego rozwojem.
                          Należało wysłac do goldbauma email a nie wypacać publicznie swoje
                          bolaczki.
                          Zatem nie kończymy tego watku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka