cepekkolodziej 20.04.07, 13:02 Słuchaj - czy ty nie potrafisz napisać nic rozsądnego? Nie widzisz, że lejesz tu straszną wodę? Całkiem serio: gdybym był moderatorem tego Forum, dałbym ci już dawno bana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaziaj Skoro tak piszecie o mnie... 20.04.07, 13:13 to znaczy ze pisze dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cepekkolodziej Re: Skoro tak piszecie o mnie... 20.04.07, 13:26 chaziaj napisał: > to znaczy ze pisze dobrze!!! Nie. Nie znaczy. Znaczy tylko, że piszesz. Jest jeszcze kwestia - co. Jest w historii Polski mnóstwo tematów kontrowersyjnych. Ale to nie oznacza, że należy z nich robić absurdy. A ty to robisz. Żałosne absurdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Chaziaj 20.04.07, 13:12 ... nieroztropność nie łamie regulaminu i netykiety :( "w swoich audycjach nie muszę się ograniczać. Najwyżej zamiast powiedzieć, że ktoś gada głupoty powiem, że jest nieroztropny" (Jacek Żakowski, TOK FM) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Czyzby? 20.04.07, 13:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=61090416&a=61093132 Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj Re: Czyzby? 20.04.07, 13:16 Chcecie mnie postwic przed swoim trybunalem ludowym i strzelic nastepnie w tyl glowy??? To juz troche inne czasy, ale marzy sie wam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: Czyzby? 20.04.07, 13:16 >Ty juz stary stalinowwski i antypolski bandyto o Polakach sie nie wypowiadaj!!! Juz dawno powinienes dostac kulke.< sianie nienawisci i zbrodnicze zamysly. Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj ooooo....???? 20.04.07, 13:18 No tak, zapomnialem ze to my Polacy zawsze mordowalismy inne narody. To trzeba jeszcze udowodnic na podstawie dokumentow i historii. Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: ooooo....???? 20.04.07, 13:20 chaziaj napisał: > No tak, zapomnialem ze to my Polacy zawsze mordowalismy > inne narody. > To trzeba jeszcze udowodnic na podstawie dokumentow i historii. to sa twoje slowa skierowane do mnie, wiec kto tu jest bandyta i morderca ? Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj Re: ooooo....???? 20.04.07, 13:26 Zbrodnie stalinowskie czyli takze ub-ckie nie zostaly przedawnione. Zauwazylem ze nieustannie bronicie tych zbrodni ewentualnie twierdzicie ze to nic takiego. Oczywiscie na podstawie juz dluzszego czasu. Skoro wspieracie i bronicie bylego ludobojczego systemu, czyz nie mam prawa odniesc wrazenia ze uczestniczyliscie w tej zbrodni??? Odpowiedz Link Zgłoś